Άγνωστη γλώσσα στο ubuntu

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: Άγνωστη γλώσσα στο ubuntu

Δημοσίευσηαπό abramis » 28 Μάιος 2013, 01:39

κι εμένα και δεν το πάτησα, το κλεισα :P
1 Γνώσεις Linux: Μέτρια┃ Προγραμματισμού: Μέτρια ┃ Αγγλικών: Μέτρια
2 Ubuntu 20.04 focal 5.4.0-33-generic 64bit (el_GR.UTF-8, KDE plasma), Windows 10
3 AMD Ryzen 5 1400 Quad-Core Processor ‖ RAM 16021 MiB ‖ Gigabyte B450M S2H
4 Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] Bonaire XTX [Radeon R7 260X/360] [1002:6658] {radeon}
5 enp8s0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 16)
laptop:
Spoiler: show
Ubuntu 18.04 bionic 5.3.0-40-generic 64bit(GNOME gnome),Windows 10, Lenovo B50-80, Intel Celeron 3205U @ 1.50GHz, RAM 7902 MiB, Intel Broadwell-U Graphics [8086:1606] {i915}
Άβαταρ μέλους
abramis
daemonTUX
daemonTUX

Launchpad: goldmetal
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό the_eye » 28 Μάιος 2013, 01:40

Βγάλτε τότε το s από το https

http://www.ubuntu-gr.org/story/06-10-12 ... mment-1887
Όσο λιγότερο κλειστό λογισμικό έχεις, τόσα λιγότερα προβλήματα.
1 Γνώσεις ⇛ Linux: Καλό ┃ Προγραμματισμός: Ναι PHP, MySQL ┃ Αγγλικά: Καλά
2 Ubuntu 24.04.2
3 Intel Core i5-6500 CPU @ 3.20GHz ‖ RAM 7836 MiB ‖ Gigabyte B150M-HD3 DDR3-CF - Gigabyte B150M-HD3 DDR3
4 Intel HD Graphics 530 [8086:1912] {i915}
5 enp1s0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 15)
Άβαταρ μέλους
the_eye
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Launchpad: ntoulasd
IRC: the_eye_
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό fkol k4 » 28 Μάιος 2013, 01:43

Οκ, θα σου το θέσω αλλιώς.

Έχει κανένα κράτος οποιονδήποτε λόγο να μας σέβεται (ή να μας φοβάται αν θέλεις) περισσότερο από τη FYROM;
Κι εμείς κι αυτοί με δανεικά από την ΕΕ τη βγάζουμε.
Όσο σέβεσαι εσύ το Κατμαντού και την Αιθιοπία ως χώρες, άλλο τόσο σέβονται και οι υπόλοιποι εμάς.

Δεν είναι θέμα μελέτης. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.
Και εδώ που τα λέμε, εδώ σε μεγάλο βαθμό δεν σεβόμαστε εμείς οι ίδιοι τη χώρα μας (φαίνεται και στην απάντηση του simosx, πάτα το link του) ή τους ίδιους μας τους εαυτούς, γιατί να το κάνει κάποιος ξένος;
Γνώσεις: Linux: ★★★☆☆ Προγραμματισμός: ★☆☆☆☆ Αγγλικά: ★★★★★
Η υπογραφή μου
Οδηγίες για αρχάριους στο Ubuntu (12.04 LTS)Οδηγοί του forum
Άβαταρ μέλους
fkol k4
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: fkol-k4
IRC: fkol_k4
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Dimitrios.gr » 28 Μάιος 2013, 02:44

fkol k4 έγραψε:Οκ, θα σου το θέσω αλλιώς.

Έχει κανένα κράτος οποιονδήποτε λόγο να μας σέβεται (ή να μας φοβάται αν θέλεις) περισσότερο από τη FYROM;
Κι εμείς κι αυτοί με δανεικά από την ΕΕ τη βγάζουμε.

Δεν είναι θέμα φόβου ή σε σεβασμού , ασχέτως ότι αυτόν που φοβούνται, τον σέβονται.
Δεν νομίζω επίσης πως μας φοβούνται γι αυτό και δεν μας σέβονται
το ότι καταλήξαμε να ζούμε με δανικά δεν είναι κάτι καινούργιο και τωρινό ....αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία ...

fkol k4 έγραψε:
Δεν είναι θέμα μελέτης. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.

:clap:
ότι δεν τους νοιάζει , είναι γνωστό , εφόσον αγνοούν τα πάντα , προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους ..

fkol k4 έγραψε:
Και εδώ που τα λέμε, εδώ σε μεγάλο βαθμό δεν σεβόμαστε εμείς οι ίδιοι τη χώρα μας (φαίνεται και στην απάντηση του simosx, πάτα το link του) ή τους ίδιους μας τους εαυτούς, γιατί να το κάνει κάποιος ξένος;

αυτό είναι προσωπική σου άποψη.
Τελευταία επεξεργασία από Dimitrios.gr και 28 Μάιος 2013, 14:58, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Μέτριο
Λειτουργικό ⇛ Linux x32
Προδιαγραφές ⇛ AMD FX 8350 │4GB │ Audio Realtek ALC889│ TFT 19"
Κάρτα Γραφικών ⇛ NVIDIA gtx 650 TI BOOST

-------------------------------------------------------------------------------------------
Η Εξουσία που αποκτήθηκε παράνομα,ποτέ δεν χρησιμοποιείται για το καλό των ανθρώπων (Τάκιτος)
Όσο ποιο σάπιο είναι ένα κράτος τόσο πληθύνονται οι νόμοι. (Τάκιτος)
πᾶ­σά τε ἐ­πι­στή­μη χω­ρι­ζο­μέ­νη δι­και­ο­σύ­νης καὶ τῆς ἄλ­λης ἀ­ρε­τῆς πα­νουρ­γί­α, οὐ σο­φί­α φα­ί­νε­ται .(Πλάτων)
Dimitrios.gr
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό fkol k4 » 28 Μάιος 2013, 03:05

Dimitrios.gr έγραψε:
fkol k4 έγραψε:
Και εδώ που τα λέμε, εδώ σε μεγάλο βαθμό δεν σεβόμαστε εμείς οι ίδιοι τη χώρα μας , γιατί να το κάνει κάποιος ξένος;

Να με συγχωρείς, αλλά αυτό δεν είναι η προσωπική μου άποψη, αλλά η διόρθωση που εσύ έκανες σε αυτήν.
Η πραγματική μου ολόκληρη προσωπική άποψη είναι η παρακάτω:
fkol k4 έγραψε:Και εδώ που τα λέμε, εδώ σε μεγάλο βαθμό δεν σεβόμαστε εμείς οι ίδιοι τη χώρα μας (φαίνεται και στην απάντηση του simosx, πάτα το link του) ή τους ίδιους μας τους εαυτούς, γιατί να το κάνει κάποιος ξένος;
μαζί με το υπογραμμισμένο κομμάτι
Όταν ένα quote είναι μεγάλο, βάζουμε τρεις τελείες ώστε να μην πιάσει πολύ χώρο.
Πχ:
έγραψε:Αρχή ... τέλος.

Έτσι εννοούμε αυτούσιο το κείμενο που υπάρχει.
Ποτέ δεν αλλάζουμε όμως κείμενο που προέρχεται από άλλον και βάζουμε το όνομά του από πάνω. Τη φράση που παραθέτεις δεν την έγραψα εγώ, αλλά εσύ και έβαλες το όνομά μου από πάνω. Παρακαλώ να επανορθώσεις.
Αν θέλεις να εκφέρεις άποψη επάνω στην άποψή μου, την παραθέτεις αυτούσια ή με σύνδεσμο και μετά λες αυτό που πιστεύεις.
Γνώσεις: Linux: ★★★☆☆ Προγραμματισμός: ★☆☆☆☆ Αγγλικά: ★★★★★
Η υπογραφή μου
Οδηγίες για αρχάριους στο Ubuntu (12.04 LTS)Οδηγοί του forum
Άβαταρ μέλους
fkol k4
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: fkol-k4
IRC: fkol_k4
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Dimitrios.gr » 28 Μάιος 2013, 14:55

fkol k4 έγραψε:
Dimitrios.gr έγραψε:
fkol k4 έγραψε:
Και εδώ που τα λέμε, εδώ σε μεγάλο βαθμό δεν σεβόμαστε εμείς οι ίδιοι τη χώρα μας , γιατί να το κάνει κάποιος ξένος;

Να με συγχωρείς, αλλά αυτό δεν είναι η προσωπική μου άποψη, αλλά η διόρθωση που εσύ έκανες σε αυτήν.
Η πραγματική μου ολόκληρη προσωπική άποψη είναι η παρακάτω:
fkol k4 έγραψε:Και εδώ που τα λέμε, εδώ σε μεγάλο βαθμό δεν σεβόμαστε εμείς οι ίδιοι τη χώρα μας (φαίνεται και στην απάντηση του simosx, πάτα το link του) ή τους ίδιους μας τους εαυτούς, γιατί να το κάνει κάποιος ξένος;
μαζί με το υπογραμμισμένο κομμάτι
Όταν ένα quote είναι μεγάλο, βάζουμε τρεις τελείες ώστε να μην πιάσει πολύ χώρο.
Πχ:
έγραψε:Αρχή ... τέλος.

Έτσι εννοούμε αυτούσιο το κείμενο που υπάρχει.
Ποτέ δεν αλλάζουμε όμως κείμενο που προέρχεται από άλλον και βάζουμε το όνομά του από πάνω. Τη φράση που παραθέτεις δεν την έγραψα εγώ, αλλά εσύ και έβαλες το όνομά μου από πάνω. Παρακαλώ να επανορθώσεις.
Αν θέλεις να εκφέρεις άποψη επάνω στην άποψή μου, την παραθέτεις αυτούσια ή με σύνδεσμο και μετά λες αυτό που πιστεύεις.

Σκοπίμως το παρέλειψα γιατί δεν γνωρίζω ούτε simos x αλλα ούτε και τις απόψεις του , και όχι γιατι ήθελα να εκθέσω εσένα ή την προσωπική σου άποψη οπότε και θα το διορθώσω
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Μέτριο
Λειτουργικό ⇛ Linux x32
Προδιαγραφές ⇛ AMD FX 8350 │4GB │ Audio Realtek ALC889│ TFT 19"
Κάρτα Γραφικών ⇛ NVIDIA gtx 650 TI BOOST

-------------------------------------------------------------------------------------------
Η Εξουσία που αποκτήθηκε παράνομα,ποτέ δεν χρησιμοποιείται για το καλό των ανθρώπων (Τάκιτος)
Όσο ποιο σάπιο είναι ένα κράτος τόσο πληθύνονται οι νόμοι. (Τάκιτος)
πᾶ­σά τε ἐ­πι­στή­μη χω­ρι­ζο­μέ­νη δι­και­ο­σύ­νης καὶ τῆς ἄλ­λης ἀ­ρε­τῆς πα­νουρ­γί­α, οὐ σο­φί­α φα­ί­νε­ται .(Πλάτων)
Dimitrios.gr
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Περί ανέμων