από linuxman » 01 Απρ 2009, 14:16
Εγώ το έχω δει και ακούσει πολλές φορές αυτό , σιγά την διανομή Ubuntu μία παραλλαγή είναι .
Η "σκληροπυρηνική" λινουξάδες η και "unixξάδες" ξεχνάνε και δεν παραδέχονται ότι από τότε που υπάρχει το Ubuntu ο κόσμος άρχισε να καταλαβαίνει ότι υπάρχουν και άλλα συστήματα εκτός από το παράθυρα και γενικά το Λίνουξ .
Άλλοι το κάνουν για μόστρα εγώ και η διανομή μου και ξερό ψωμί , άλλοι το κάνουν για το λόγου ότι δεν τους ενδιαφέρει διάδοση του Λίνουξ καν απλά το παίζουν έξυπνοι , δεν κατηγορώ κανέναν άλλα υπάρχουν αυτοί και είναι και αρκετοί αυτοί .
Άλλα τα πράγματα είναι πολύ απλά εάν σε ενδιαφέρει διάδοση του Λίνουξ γενικότερα άσχετα εάν θα είναι Ubuntu , Fedora , Mandriva , Debian η ότι άλλο σου αρέσει κάνε ότι μπορείς , βάλε ότι μπορείς δείξε και βοήθησε στον άλλον να καταλάβει πως λειτουργεί .
Βάλε του για πρώτη φορά ότι ποιο απλό υπάρχει να μπορεί να το χειριστεί και μετά θα μάθει και μόνος του ότι υπάρχει και άλλοι διανομή θα την βρει μόνος του και θα διαλέξει μόνος του τι του αρέσει και του κάνει αυτό που θέλει με ένα Η/Υ .
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr