Καλησπέρα
Εριξα μια πρώτη ματιά και είναι ενδιαφέροντα προγράμματα, βέβαια πολλές φορές το ίδιο πρόγραμμα μπορεί να έχει μεγάλη διαφορά από το ένα λειτουργικό στο άλλο. Θα τα δοκιμάσω και ελπίζω να είναι εύχρηστα και λειτουργικά.
ευχαριστώ για τα link equ.
rizitis έγραψε:βασικά βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το θέμα, απλά δεν έχω καταλάβει ποιά ή άμεση σχέση του ΕΛΛΑΚ με τον ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ και νομίζω θα ήταν καλό να φτιαχτεί μια ενότητα και για αυτό στο φορουμ στην οποία να αναφέρονται λύσεις -προβλήματα και σχετικά με το αντικείμενο θέματα (αν υπάρχει ενδιαφέρον φυσικά).
Αμεσα δεν φαίνετε να υπάρχει σχέση rizitis απλά μέσα στα forum περί ubuntu, linux κλπ υπάρχουν και πάρα πολλοί ραδιοερασιτέχνες που ήτε έχουν για nick το διακριτικό τους και είναι εύκολο να τους καταλάβεις η κάποιο άλλο nick οπότε αν δεν τους ξέρεις δεν το καταλαβαίνεις, όλοι αυτοί έχουν μεγάλο ενδιαφέρον γύρω από το ελεύθερο λογισμικό και γενικά γύρω από θέματα τεχνολογίας.
Δεν νομίζω όμως ότι χρειάζετε να φτιαχτεί κάποια χωριστή ενότητα που να καλύπτει τη σχέση ubuntu - ραδιοερασιτεχνών νομίζω ότι οι ενότητες που υπάρχουν καλύπτουν και τα ενδιαφέροντα των ραδιοερασιτεχνών, όσο δε αφορά μερικά προγράμματα που είναι αποκλειστικά ραδιοερασιτεχνικού ενδιαφέροντος νομίζω ότι μέσα στην ενότητα software μπορεί να αναπτυχθεί ότι τα αφορά.
Αν πάλι κάποιο από το forum τον ενδιαφέρουν ραδιοερασιτεχνικά θέματα μπορούμε να βοηθήσουμε με παραπομπή σε ραδιοερασιτεχνικές σελίδες η όπου αλλού υπάρχει σχετική βοήθεια η με pm χωρίς να μπαίνουν μηνύματα που είναι εκτός των ενδιαφερόντων του forum.
Ας πούν όμως τις γνώμες τους και άλλοι, (στη βουλή έχουμε 300 και τους ακριβοπληρώνουμε) εδώ είναι τζάμπα.
Ευχαριστώ
Γιώργος - sv9cag