Φοβερό! Δείτε τι έκανε ο Πούτιν στους Ρωσους "νταβαζήδες" !

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: Φοβερό! Δείτε τι έκανε ο Πούτιν στους Ρωσους "νταβαζήδες" !

Δημοσίευσηαπό linuxman » 26 Ιουν 2009, 16:29

kalaksigiesai έγραψε:
linuxman έγραψε: kalaksigiesai έγραψε:Linuxman +1000000000000000000000000

Ο Βλαδίμηρος που πήγε και πρόσφατα;

Πού πήγε ? Έχει σημασία ?

Δεν εννοούσα το Πούτιν. Τον Βλαδίμηρο που επέστρεψε από Ρωσία πρόσφατα ;)

Και εγώ συμφωνώ το έθνος πάνω από όλα. Αυτό κάνει ο Ρώσος. Αυτό κάνει και ο Αμερικάνος (με ότι πολέμους κλπ έκανε). Αν έχει συμφέρον από την όλη υπόθεση, στέλνει στρατό μίλια μακρυά.

Off topic:
Βάζει χειροπέδες :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: παντρεύεται την άλλη εβδομάδα αυτός , προσπαθώ να τον πείσω να την κάνουμε για νησιά αγάπης άλλα όχι εκείνος το χαλβά του :lol: :lol: :lol:
Όσο για όλα τα παραπάνω εάν βρεθεί στην Ελλάδα κάποιος όποιος μπορεί να κάνει αυτά που είδαμε στην κάμερα τότε μπορεί Ελλάδα να αρχίσει να αναπτύσσεται και πολύ δυνατά , για φανταστείτε αυτά ήτανε στην κάμερα , τι άραγε τους είπε εκτός κάμερας όπως λέμε of the record άραγε ?
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό headless » 26 Ιουν 2009, 16:50

linuxman υπάρχει και κάτι που λέγεται επικοινωνιακό τρίκ,επικοινωνιακή πολιτική αν θές,μια πολιτική που είναι πιο εύκολο να την ασκήσεις όταν ελέγχεις τα ΜΜΕ,οι εφημερίδες που δε σ'αρέσουν κλείνουν,οι δημοσιογράφοι που δε σ'αρέσουν μπορεί να βρεθούν δολοφονημένοι κ.ο.κ.
Επίσης δεν νομίζω οτι επειδή δεν ξέρουμε ρώσικα (αν κι εγώ ξέρω λίγα,χεχ) δε μπορούμε να σχολιάσουμε ό,τι γίνεται.
Δόξα τω θεώ το internet βρίθει απο πηγές πληροφόρησης σε όλες τις γλώσσες.
Συμφωνώ πάντως οτι δεν πρέπει να καταπίνουμε αμάσητο ό,τι μας σερβίρουν,είναι νομίζω αυτονόητο.
Γνώσεις ⇛ Linux: Καλές ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό: debian wheezy/sid 64-bit (en_US.utf8)
Προδιαγραφές ⇛ CPU: 2x Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz │ RAM 3965 MiB │ ASUS INC. P5QL/EPU
Κάρτα γραφικών: nVidia GF104 [GeForce GTX 460] [10de:0e22]
Δίκτυα: eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168]
My Blog
Άβαταρ μέλους
headless
powerTUX
powerTUX

Launchpad: headl3ss
IRC: h3adl3ss
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό linuxman » 26 Ιουν 2009, 20:36

headless έγραψε:linuxman υπάρχει και κάτι που λέγεται επικοινωνιακό τρίκ,επικοινωνιακή πολιτική αν θές,μια πολιτική που είναι πιο εύκολο να την ασκήσεις όταν ελέγχεις τα ΜΜΕ,οι εφημερίδες που δε σ'αρέσουν κλείνουν,οι δημοσιογράφοι που δε σ'αρέσουν μπορεί να βρεθούν δολοφονημένοι κ.ο.κ.
Επίσης δεν νομίζω οτι επειδή δεν ξέρουμε ρώσικα (αν κι εγώ ξέρω λίγα,χεχ) δε μπορούμε να σχολιάσουμε ό,τι γίνεται.
Δόξα τω θεώ το internet βρίθει απο πηγές πληροφόρησης σε όλες τις γλώσσες.
Συμφωνώ πάντως οτι δεν πρέπει να καταπίνουμε αμάσητο ό,τι μας σερβίρουν,είναι νομίζω αυτονόητο.

Μιας και εγώ κάθε μέρα βλέπω και ακούω από διαφορετικά (Ρώσικα) κανάλια τι γίνεται το θέμα αυτό για μην πληρωμή για μισθούς εδώ και καιρό και για κλείσιμο τον εργοστασίων το ακούω 2-3 εβδομάδες και για αυτό μιας και παρακολουθούσα σου λέω ότι δεν είναι τρικ , ξαφνικά έχει γίνει και το εάν και κατά πόσο ελέγχουν τα ΜΜΕ αυτό είναι άλλη συζήτηση .
Εάν κλείνουν εφημερίδες η δημοσιογράφοι βρεθούν δολοφονημένοι είναι λίγο τραβηγμένο άλλα τον απλό κοσμάκη εκεί δεν τον απασχολεί και ειδικά αυτούς που δεν είχαν πληρωθεί εδώ και 7 μήνες και ιδιοκτήτες πήγαν να τα κλείσουν δήθεν τους χτύπησε κρίση , όταν κράτος έχει κάνει συμφωνία μαζί τους για αγορά όλο το προϊών που παράγουν , απλά ήθελαν να την παίξουν τρελούτσικα , δεν τους πέρασε .

Εγώ δεν είπα ότι δεν μπορείτε να σχολιάσετε ποιος το ανέφερε , απλά έγραψα ότι για να λες κάτι τέτοιο για ένα πρωθυπουργό μιας μεγάλης χώρας θα πρέπει να έχεις και αποδείξεις η έστω να έχεις ζήσει εκεί και μεγαλώσει και να ξέρεις πως ο κόσμος τον αντιμετωπίζει εκεί .
Άλλα να λες ότι και είναι διαπλεκόμενος αυτό είναι λίγο έως πολύ τραβηγμένο .

Εάν εδώ το βλέπουμε ότι κανείς δεν την πληρώνει για τίποτα και δεν κουνιέται κάνεις να κάνει κάτι τέτοιο όπως εκεί το κατηγορούμε αμέσως και μάλιστα και χωρίς να ξέρουμε την άλλη μεριά νομίσματος , εάν παρακολουθούμε μόνο τα cnn , bbc κτλ πως να μάθουμε τι γίνεται .
Και εδώ και ερώτηση γιατί δεν αντέδρασε Ελλάδα για ασκήσεις ΝΑΤΟ στην Γεωργία , ένα χρόνο μετά το μακελειό που κάνανε γεωργιανοί και Αμερικάνοι εκεί εκεί , είχανε στις μάχες Αμερικάνους εκπαιδευτές γεωργιανοί στρατιώτες .

Τι λέγανε εδώ κανάλια εγώ το θυμάμαι και τα ψέματα του Παπαχελά τα θυμάμαι που δεν ντράπηκε να πάρει συνέντευξη από τον σφαγέα τον γεωργιανό που σκότωσε 2000 και άτομα και νόμιζε ότι θα τον προστατέψουν τα φιλαράκια του Αμερικάνοι που όταν Ρωσία αντέδρασε και μπήκε εκεί Αμερικάνοι το βουλόσανε για τα καλά , και το πόσο ψέμα έπεσε από τα κανάλια δεν περιγράφεται , λάσπη και μετά από μήνες παραδέχτηκε και εκείνοι κλώσα Ράιζ ότι ναι πράγματι γεωργιανοί μπήκανε πρώτη και σκοτώσανε κόσμο .
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Re: Πούτιν ανάγκασε τον Deripaska να πληρώσει τις οφειλές...

Δημοσίευσηαπό bullgr » 26 Ιουν 2009, 20:52

Έχει δίκιο ο linuxman... Πάντα το νόμισμα έχει δύο όψεις και πάντα πρέπει να ακους και τις δύο πλευρές για να βγάλεις ξεκάθαρα συμπεράσματα...

Τα ΜΜΕ όλα είναι κατευθυνόμενα από οικονομικούς παράγοντες και πολιτικά συμφέροντα... Πλασάρουν στον κόσμο αυτό που θέλουν "τα αφεντικά" τους, που τις περισσότερες φορές εμείς οι κοινοί θνητοί δεν μπορούμε να φανταστούμε ποιοι είναι...

Γι' αυτό να είστε αρκετά δίσπιστοι με τα ΜΜΕ και μην χάφτετε ότι σας πλασάρουν...

Εγώ δουλεύω εδώ και 9 χρόνια σε ΜΜΕ (τηλεόραση, εφημερίδα) και έχω δει αρκετές βρωμιές, κωλοτούμπες (τα γυρνάμε όπως μας συμφέρει) και πολιτικές σκοπιμότητες (αβαντάρουμε τον τάδε πολιτικό που όταν βγει βουλευτής στη κυβέρνηση να μας δώσει κρατικές διαφημίσεις)...

Όταν έχω δει τέτοια σε μικρής εμβέλειας ΜΜΕ, φανταστείτε τι γίνεται στα μεγάλα όπου παίζονται εκατομμύρια... Μπορούν να σε πείσουν για τα πάντα... Να σε πείσουν ότι το άσπρο είναι μαύρο...

Γι' αυτό μην κρίνετε ότι ακούτε από τα ΜΜΕ και ειδικά όταν αυτά είναι γνωστά πως είναι κατευθυνόμενα από αμερικανούς...

Μην ξεχνάμε και το εξής: Στο Ιρακ ακόμη δεν βρέθηκαν τα χημικά όπλα που ισχυρίζονταν οι αμερικάνοι... Το πετρέλαιο ήθελαν να καβαντζώσουν, αλλά μας παραμύθιασαν για τα χημικά όπλα για να έχουν το άλοθι να μπουκάρουν στο Ιρακ.

Να τι μπορεί να κάνει η προπαγάνδα των ΜΜΕ...
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ... HASTA SIEMPRE...
Άβαταρ μέλους
bullgr
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό stavrosLinux » 26 Ιουν 2009, 21:26

μην τρελαίνεστε όλοι οι πολιτικοί είναι διαπλεκόμενοι, και όλοι μπορεί να τρώνε, το θέμα είναι ότι οι δικοί μας μόνο τρώνε κάνουν τη ζωή μας πατίνι (και φταίμε εμείς για αυτό).
Ο Πούτιν σαφώς δε λειτούργησε "δημοκρατικά" και γι' αυτό κράτησε τη ρωσία από το να διαλυθεί, ποιος θα πίστευε ότι μετά τη πτώση του τείχους, η ρωσία θα δάνειζε χρήματα στη Δύση. Και ποιος θα μπορέσει να πιστέψει ότι έρχεται το τέλος της παντοκρατορίας της Αμερικής+Αγγλίας, θα τρίβουμε τα μάτια μας σε λίγα χρόνια. :roll:
Επ. Γνώσεων: Linux, Μέτριο┃ Προγρ/σμός, Όχι ┃ Αγγλικά, Kαλά
PC's: i) Lubuntu 13.10 @ Lenovo G550 "Droopy" broadcom BCM4312 {PCI-ID 14e4:4315} Intel GMA 4500MHD
ii) CentOS 6.4 @ "Speedy Gonzales" Core2duo E6400 2.13 Gz, ATI Radeon X1950 (free driver)
iii) Lubuntu 13.10 @ "monkey" Pentium D 3.40 GHZ, NV44 [GeForce 6200 LE](rev a1)
Άβαταρ μέλους
stavrosLinux
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kzlazy » 26 Ιουν 2009, 21:49

linuxman έγραψε:
kalaksigiesai έγραψε:Linuxman +1000000000000000000000000

Ο Βλαδίμηρος που πήγε και πρόσφατα;

Πού πήγε ? Έχει σημασία ?
Πάει εκεί που συμφέρει την χώρα και όπου μπορεί να εξασφαλίσει αυτά που πρέπει με τους όρους : " Εσείς μας χρειάζεται όχι εμείς άρα θα βάλουμε εμείς τους όρους το πως θα κάνουμε την μπίζνα και απάντηση και άμα θέλετε ."
Μία χώρα την όποια από παντού θέλουν να την στριμώξουνε "Γεωργία , Αφγανιστάν = Ναρκωτικά , Τσετσενία , Υρκανία , ασκήσεις ΝΑΤΟ στην Γεωργία " και πολλά άλλα πουλούσαν όπλα στους Γεωργιανούς για να σκοτώσουν 2000 και άτομα , δεν μπορεί να μην δώσει απάντηση και ειδικά τώρα .
Δεν είναι 1993 που ήτανε αδύναμη και ήτανε δύσκολες εποχές , που τσιράκια από USA+EUROPE κινούσαν τα πράγματα για να αρπάξουν ότι προλάβουν τότε .
Με τον ερχομό του Πούτιν τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν και όποιος δεν το πιστεύει ας πάει μία βόλτα να το δει με τα ματιά του .
Συμμάζεψε την χώρα και από τα γόνατα που ήτανε την σήκωσε στα πόδια και όχι ξυλάκια άλλα στις κολόνες και αμολά και σφαλιάρες όταν χρειάζεται .
Δημοκρατία είναι καλό έτσι μπορείς να λειτουργείς ναι και δεν διαφωνώ σε αυτό , απλά ακόμα και Δημοκρατία έχει ώρια και όταν τα ξεπερνάς αυτά και κλέβεις την ίδια σου την χώρα και την πληρώνει όχι αυτός που έκανε την ζημιά άλλα απλός κοσμάκης που προσπαθεί μα βγάλει το ψωμί του νομίζω ότι εδώ δεν χωράνε λόγια για Δημοκρατία :
"
έγραψε:ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ :
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας , διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την Αυθάδεια ως Δικαίωμα , την Παρανομία ως Ελευθερία , την Αναίδεια του λόγου ως Ισότητα και την Αναρχία ως Ευδαιμονία ."

Νομίζω ότι αυτά που είπε ο ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ είναι αυτά που είναι τώρα , με απλά ελληνικά το πολύ δήθεν "Δημοκρατία" έχει πάρει μυαλά και μερικοί νομίζουν ότι να κλέβεις ,να παρανομείς είναι το αυτονόητο και να μην σου κάνουν τίποτα για αυτό , είναι Δημοκρατία όπως την θέλουν αυτοί , τότε να την χ@@@@ου τέτοια δημοκρατία να την κάνω τι ?

Υ.Γ
Ένα από πράγματα που ξέρω είναι ότι ο καλύτερος σύμμαχος τις Ελλάδος είναι μόνο Ρωσία ( είτε από θρησκευτική άποψη είτε από άλλες σχέσεις δεν έχει σημασία αυτό ) και όταν στην Ελλάδα θα έρθει Κυβερνήτης που θα το καταλάβει τότε νομίζω ότι θα αρχίσουν τα πράγματα να στρώνουν και να βελτιώνονται άλλα για αυτό πρέπει να αλλάξει νοοτροπία και παιδεία σωστή θέλει κάτι που είναι πολύ δύσκολο να γίνει άλλα όχι απίθανο .

Χωρίς να αναιρείται τίποτα από αυτά που λέει ο linuxman να αποκαταστήσουμε μια παρεξήγηση σχετικά με τα λεγόμενα του Ισοκράτη, η οποία διαδόθηκε ευρέως τις ημέρες των ταραχών του Δεκέμβρη. Δείτε συγκεκριμένα όλο το άρθρο αλλά ειδικότερα την τρίτη παράγραφο εδώ

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 009_300362
Now there sits a man with an open mind. You can feel the draft from here...
Groucho (τι θα πει ποιός Groucho) ?

Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Μέτριο / Προγραμματισμός: Όχι / Αγγλικά: Καλά
Arch 64b με KDE
Acer Aspire 5680 laptop / Intel core 2 duo / 2 x 2048 Mb / nVidia GeForce Go 7600 / 1280x800
Άβαταρ μέλους
kzlazy
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kalaksigiesai » 26 Ιουν 2009, 22:01

Και εγώ το πιστεύω ότι ο Πούτιν δεν είναι και άγγελος. Αλλά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν είχα πρωθυπουργό που θα έκανε το κράτος μεγάλο κάνοντας κινήσεις που έκανε και ο Πουτιν. Βασικά τί σημαίνει μεγάλο; Όχι σε μέγεθος ή σε χρήμα. Μαλλον δυνατό. Ο Πούτιν έχει και ενεργεια που μπορεί να παίξει. Εμείς έχουμε γεωστρατηγική θέση που δεν εκμεταλλευόμαστε. Η πρώην μου, Ιστορικός από την Αγία Πετρούπολη, μου έλεγε ότι τα στενά θα σας τα δώσουμε εμείς. Και γιατί να κάνει κάτι τέτοιο ο Ρώσος; Σίγουρα θα έχει κάτι να κερδίσει, όπως και ο Αμερικάνος κέρδισε στο Ιράκ (που είναι τα χημικά οεο;).

Φίλη από Μόσχα, ψήφισε Μεντβέντεβ. Είναι ο μόνος σοβαρός σε σχέση με τους άλλους και σίγουρα πολύ στενός συνεργάτης του Πούτιν που μπορεί να συνεχίσει το έργο του. Δεν τον γνωρίζω αλλά για να τον προτιμάει όλο το έθνος, μάλλον κάτι παραπάνω ξέρουν.

Σίγουρα δεν θα έκλεινε την βουλή πριν τις εκλογές, σίγουρα δεν θα την κοπανούσε κανείς από την χώρα που εμπλέκεται στην SIEMENS (και να έφευγε σίγουρα μυστικές υπηρεσίες θα τον φέρνανε), σίγουρα σε όλα τα δημόσια έργα και τις αγορές θα γινόταν το καλύτερο για το κράτος, σίγουρα όλοι οι βουλευτές που εμπλέκονται σε κάτι θα πηγαίνανε σπίτι τους (linuxman δυστηχώς δεν έχουμε Σιβηρία. Παλιά είχαμε την Γιάρο αλλά έκλεισε). Μερικές κινήσεις θυμίζουν εκείνη την εποχή. Τί προτιμάτε όμως; Να ρημάζουν την χώρα και να το πληρώνουμε εμείς;
Δεν γνωρίζω αλλά και στην Ρωσία θα γίνονται λαμογιές (είναι στην φύση του ανθρώπου). Αλλά πιστεύω ότι δεν θα βλάπτουν το κράτος τόσο ή δεν θα είναι μεγάλης εμβέλιας.

Να σας τσιγκλίσω ακόμα λίγο. Θυμηθείτε αυτό το βίντεο:

Αυτό είχε γίνει πριν τις φωτιές της Πελοποννήσου. Ήταν Χαλκιδική.
Δεν του μιλάει του Κανάκη; Αφού αυτός είναι ο εργοδότης του. Από αυτόν παίρνει τον μισθό του.
Και ήταν πολύ προφητικό για τους ανθρώπους που κάηκαν στην Πελοπόννησο.

ΥΓ: Μην το πάρετε ως πολιτική προπαγάνδα κλπ. Είναι γεγονότα που έγιναν και δεν μιλάω κομματικά.
Ζήσε κάθε σου ημέρα σαν να ήταν η τελευταία ημέρα της ζωής σου. Κάποια μέρα θα τα καταφέρεις.

Ένας κανίβαλος είναι ένας άνθρωπος που αγαπά τον πλησίον του με σάλτσα.

Η σκληρή δουλειά θα σε ανταμείψει στο μέλλον. Η τεμπελιά θα σε ανταμείψει άμεσα.

Θα τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα να γεμίσει ο κόσμος εξυπνάδα.
Άβαταρ μέλους
kalaksigiesai
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sparus » 27 Ιουν 2009, 01:32

@kzlazy
Μπράβο γιατί το έψαχνα κι εγώ. Έλεος με την προπαγάνδα των "αγανακτισμένων πολιτών"

Ο Κανάκης στο παραπάνω βίντεο τους τα είπε όπως πρέπει να τους τα λέμε κάθε φορά. Αλλά βλέπεις στην τηλεόραση μόνο ακούς δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς. Οπότε ότι σου πούνε, αυτό ισχύει. Άμα δεν πετάξουμε από πάνω μας κάθε είδους μεγαλοκαρχαρίες και πολιτικάκια δε θα δούμε προκοπή. Τώρα απλά χορεύουμε στο ρυθμό που μας χτυπάνε.
Debian Squeeze (64bit)/ Ubuntu 10.10 (32bit)
AMD Athlon 64 (3200+) / Asus A8N5X / Gainward GeForce 6500 / 2GB DDR
Άβαταρ μέλους
sparus
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό linuxman » 27 Ιουν 2009, 03:10

kalaksigiesai έγραψε:
Σίγουρα δεν θα έκλεινε την βουλή πριν τις εκλογές, σίγουρα δεν θα την κοπανούσε κανείς από την χώρα που εμπλέκεται στην SIEMENS (και να έφευγε σίγουρα μυστικές υπηρεσίες θα τον φέρνανε), σίγουρα σε όλα τα δημόσια έργα και τις αγορές θα γινόταν το καλύτερο για το κράτος, σίγουρα όλοι οι βουλευτές που εμπλέκονται σε κάτι θα πηγαίνανε σπίτι τους (linuxman δυστηχώς δεν έχουμε Σιβηρία. Παλιά είχαμε την Γιάρο αλλά έκλεισε). Μερικές κινήσεις θυμίζουν εκείνη την εποχή. Τί προτιμάτε όμως; Να ρημάζουν την χώρα και να το πληρώνουμε εμείς;
Δεν γνωρίζω αλλά και στην Ρωσία θα γίνονται λαμογιές (είναι στην φύση του ανθρώπου). Αλλά πιστεύω ότι δεν θα βλάπτουν το κράτος τόσο ή δεν θα είναι μεγάλης εμβέλιας.

Ναι γίνονται λαμογιές εγώ δεν είπα ότι είναι παράδεισος εκεί , άλλα σημασία έχει ότι όταν θα τους πιάσουν τότε δεν περνάνε από "Εξεταστικές Επιτροπές Βουλής " και την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια και μετά υπόλοιποι ψηφίζουν και νόμο για βουλευτική ασυλία και δεν μπορείς να πειράξεις κανέναν πρώην υπουργό , βουλευτή κτλ.( Μάλιστα πριν λίγο ψηφίστηκε νόμος για να δηλώνουν όλοι βουλευτές το εισόδημα τους επίσημα , αυτό ισχύ και για σχεδόν όλους κρατικούς λειτουργούς και πρόσφατα και για Αξιωματικούς αστυνομίας το ίδιο το λεγόμενο "πόθεν έσχες" πέρασε σαν νόμος )
Δεν λέω ότι παντού όλα λειτουργούν άψογα , είναι πρόβλημα να κάνεις σωστό έλεγχο σε τέτοιες αποστάσεις από μία άκρη στην άλλη άλλα αρχίζει και λειτουργεί και ιδικά τώρα που έχει και κρίση , και όπως ακούω κάθε μέρα κανένα από αυτά τα προγράμματα ενισχύσεις για τον απλό πολίτη δεν σταμάτησαν και σε κάποια πράγματα μεγάλωσαν και όπως δήλωσε και πρωθυπουργός και Πρόεδρος δεν θα σταματήσουν άσχετα το ποια θα είναι κατάσταση .
Και πιστεύω ότι άσχετα το τι έχει κάνει για να γίνουν όλα αυτά που έχουν γίνει και κυρίους τα καλά άλλα και να έχει κάνει και λάθη έκανε όλα αυτά για το καλό τις χώρας και όχι για την τσέπη του , τι θέλετε να λειτουργούν σωστά τα πράγματα και να ενισχύεται χώρα μέρα με την μέρα η να τα τρώνε τα λαμόγια και με το χαμόγελο στα μούτρα και να λένε λόγια του αέρα μόνο πριν τις εκλογές και μετά σφυρίζουν κλέφτικα και το παίζουν τρελίτσα .
Εάν δεν σας ενοχλεί αυτή "δημοκρατία" μπράβο σας , εγώ την καταλαβαίνω όμως δημοκρατία τον ολίγον και γιατί .
Ένας φουκαράς που δεν πλήρωσε τα 50-150 € εφορία μπορεί να βρεθεί στην φυλακή ξαφνικά , ενώ κάποιοι που ρούφηξαν εκατομμύρια από το Δημόσιο δεν πάθανε τίποτα , και μερικοί από αυτούς είναι ίδιοι που έχουν κάποια θέση εκεί .

Υ.Γ. Όσο για την Σιβηρία δεν υπάρχει εδώ , ε θα υπογράψουν μία συμφωνία συνεργασίας και θα τους πάνε με το τρένο τα λαμόγια εκεί :mrgreen: εισιτήρια θα είναι προσφορά από τον Πούτιν .
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kalaksigiesai » 27 Ιουν 2009, 08:42

linuxman έγραψε:Ένας φουκαράς που δεν πλήρωσε τα 50-150 € εφορία μπορεί να βρεθεί στην φυλακή ξαφνικά , ενώ κάποιοι που ρούφηξαν εκατομμύρια από το Δημόσιο δεν πάθανε τίποτα , και μερικοί από αυτούς είναι ίδιοι που έχουν κάποια θέση εκεί .

Φίλε αν έχεις παρατηρήσει την γλώσσα μας, τί γλώσσα χρησιμοποιούν θα καταλάβεις. Ο 50-150Ε είναι ο απατεώνας. Ο 5 εκ Ευρώ είναι ο κύριος.
Παράδειγμα:
Ο δραπέτης Παλαιοκώστας και ο κύριος Χριστοφοράκος. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ζήσε κάθε σου ημέρα σαν να ήταν η τελευταία ημέρα της ζωής σου. Κάποια μέρα θα τα καταφέρεις.

Ένας κανίβαλος είναι ένας άνθρωπος που αγαπά τον πλησίον του με σάλτσα.

Η σκληρή δουλειά θα σε ανταμείψει στο μέλλον. Η τεμπελιά θα σε ανταμείψει άμεσα.

Θα τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα να γεμίσει ο κόσμος εξυπνάδα.
Άβαταρ μέλους
kalaksigiesai
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Περί ανέμων