headless έγραψε:linuxman υπάρχει και κάτι που λέγεται επικοινωνιακό τρίκ,επικοινωνιακή πολιτική αν θές,μια πολιτική που είναι πιο εύκολο να την ασκήσεις όταν ελέγχεις τα ΜΜΕ,οι εφημερίδες που δε σ'αρέσουν κλείνουν,οι δημοσιογράφοι που δε σ'αρέσουν μπορεί να βρεθούν δολοφονημένοι κ.ο.κ.
Επίσης δεν νομίζω οτι επειδή δεν ξέρουμε ρώσικα (αν κι εγώ ξέρω λίγα,χεχ) δε μπορούμε να σχολιάσουμε ό,τι γίνεται.
Δόξα τω θεώ το internet βρίθει απο πηγές πληροφόρησης σε όλες τις γλώσσες.
Συμφωνώ πάντως οτι δεν πρέπει να καταπίνουμε αμάσητο ό,τι μας σερβίρουν,είναι νομίζω αυτονόητο.
Μιας και εγώ κάθε μέρα βλέπω και ακούω από διαφορετικά (Ρώσικα) κανάλια τι γίνεται το θέμα αυτό για μην πληρωμή για μισθούς εδώ και καιρό και για κλείσιμο τον εργοστασίων το ακούω 2-3 εβδομάδες και για αυτό μιας και παρακολουθούσα σου λέω ότι δεν είναι τρικ , ξαφνικά έχει γίνει και το εάν και κατά πόσο ελέγχουν τα ΜΜΕ αυτό είναι άλλη συζήτηση .
Εάν κλείνουν εφημερίδες η δημοσιογράφοι βρεθούν δολοφονημένοι είναι λίγο τραβηγμένο άλλα τον απλό κοσμάκη εκεί δεν τον απασχολεί και ειδικά αυτούς που δεν είχαν πληρωθεί εδώ και 7 μήνες και ιδιοκτήτες πήγαν να τα κλείσουν δήθεν τους χτύπησε κρίση , όταν κράτος έχει κάνει συμφωνία μαζί τους για αγορά όλο το προϊών που παράγουν , απλά ήθελαν να την παίξουν τρελούτσικα , δεν τους πέρασε .
Εγώ δεν είπα ότι δεν μπορείτε να σχολιάσετε ποιος το ανέφερε , απλά έγραψα ότι για να λες κάτι τέτοιο για ένα πρωθυπουργό μιας μεγάλης χώρας θα πρέπει να έχεις και αποδείξεις η έστω να έχεις ζήσει εκεί και μεγαλώσει και να ξέρεις πως ο κόσμος τον αντιμετωπίζει εκεί .
Άλλα να λες ότι και είναι διαπλεκόμενος αυτό είναι λίγο έως πολύ τραβηγμένο .
Εάν εδώ το βλέπουμε ότι κανείς δεν την πληρώνει για τίποτα και δεν κουνιέται κάνεις να κάνει κάτι τέτοιο όπως εκεί το κατηγορούμε αμέσως και μάλιστα και χωρίς να ξέρουμε την άλλη μεριά νομίσματος , εάν παρακολουθούμε μόνο τα cnn , bbc κτλ πως να μάθουμε τι γίνεται .
Και εδώ και ερώτηση γιατί δεν αντέδρασε Ελλάδα για ασκήσεις ΝΑΤΟ στην Γεωργία , ένα χρόνο μετά το μακελειό που κάνανε γεωργιανοί και Αμερικάνοι εκεί εκεί , είχανε στις μάχες Αμερικάνους εκπαιδευτές γεωργιανοί στρατιώτες .
Τι λέγανε εδώ κανάλια εγώ το θυμάμαι και τα ψέματα του Παπαχελά τα θυμάμαι που δεν ντράπηκε να πάρει συνέντευξη από τον σφαγέα τον γεωργιανό που σκότωσε 2000 και άτομα και νόμιζε ότι θα τον προστατέψουν τα φιλαράκια του Αμερικάνοι που όταν Ρωσία αντέδρασε και μπήκε εκεί Αμερικάνοι το βουλόσανε για τα καλά , και το πόσο ψέμα έπεσε από τα κανάλια δεν περιγράφεται , λάσπη και μετά από μήνες παραδέχτηκε και εκείνοι κλώσα Ράιζ ότι ναι πράγματι γεωργιανοί μπήκανε πρώτη και σκοτώσανε κόσμο .
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr