Γειά σας κι απο μένα,μόλις γύρισα απο την όμορφη Ίο.
10 μέρες,ό,τι έπρεπε για να καθαρίσει λίγο το μυαλό.
Τώρα..τα κεφάλια μέσα ;p
Συντονιστής: konnn

g00fy έγραψε:Γειά και χαρά σε όλους και όλες!
Εγώ επέστρεψα απο Honeymoon! Ακόμη προσπαθώ να συνέλθω και να μπω ξανά στη ρέγουλα αλλά δύσκολα, ίσως απο Σεπτέμβριο με τη δροσούλα να πάμε πιο καλά. Μου έλειψε το forum και η παρέα μας, τελευταία με τον γάμο δε προλάβαινα να πάρω ανάσα. Τέλος καλό - όλα καλά![]()
Αν αναρωτιέστε που πήγαμε ταξίδι...
New York
Bahamas
Ένα ταξίδι αξέχαστο. Ήταν όνειρο ζωής... και παραμένει!
Το σίγουρο είναι, πως θέλω κάποτε (γεροί να 'μαστε) να ξαναπάμε (καθότι κομματάκι ακριβούτσικο).
Οι Νεοϋορκέζοι κάνουν ζωή (οταν δεν εργάζονται). Πανέμορφη πόλη, καθαρή, ευγενέστατος κόσμος, τεχνολογία, φαγητό!!!![]()
Στις Μπαχάμες, είναι όπως στη διαφήμιση με το Ρούμι της καραϊβικής, που κανείς δε βιάζεται, Χ Α Λ Α Ρ Α, ούτε Σαλονίκη να ταν. Η θάλασσα πανέμορφη, με ένα πράσινο σμαραγδί χρώμα που το βλέπεις ακόμη και όταν είσαι μέσα στο νερό.
Η πάνω φωτογραφία είναι νύχτα απο στο Empire State Building και η κάτω απο το ξενοδοχείο στις Μπαχάμες.
Εύχομαι σε όσους και όσες δεν έχετε επισκεφθεί αυτά τα μέρη, να μπορέσετε και να περάσετε τόσο όμορφα (και γιατί όχι' καλύτερα) όσο πέρασαμε εμείς.
Τα καλά όμως τελειώνουν και μένουν οι αναμνήσεις. Προχωράμε και επιστρέφουμε στις δουλειές μας.

Anastasios23 έγραψε:off topic
καθως σερφαρω στο internet εβγαλε ενα μηνημα που λεει
Warning!!! Your computer contains various types of vulnerabilities and threats.
Your system requires immediate anti viruses scan! Personal Antivirus can perform fast and free virus and malicious software scan of your computer .

headless έγραψε:Off topic:
H Silicon valley είναι στην Καλιφόρνια αν δεν απατώμαι...περίπου 4.000 χλμ απο την Ν.Υόρκη.
Ίσως όχι και τόσο κοντά τελικά.