Εναλλακτικοί τρόποι διασκέδασης!

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: Εναλλακτικοί τρόποι διασκέδασης!

Δημοσίευσηαπό logari81 » 05 Ιαν 2010, 23:47

Αν και δεν εχει αμεση σχεση με Ubuntu πολυ ωραιο θεμα ανοιξες Φιλιππε :thumbup: .
http://opensourceecology.org/

Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 lucid 64-bitΠροδιαγραφές: 4x Intel Core i5 CPU M 450 2.40GHz ‖ RAM 3696 MiB ‖ Lenovo KL3 - LENOVO IdeaPad Y560
Κάρτα γραφικών: ATI Device [1002:68c0]Ασύρματο: wlan0: Atheros Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002a] (rev 01)
logari81
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό filippos.xf » 07 Ιαν 2010, 06:11

logari81 έγραψε:Αν και δεν εχει αμεση σχεση με Ubuntu πολυ ωραιο θεμα ανοιξες Φιλιππε :thumbup: .

Ας μαζέψουμε λοιπόν πολλούς και διάφορους τρόπους διασκέδασης, για να περνάμε καλά και ανάλογα με τα γούστα..!! :)
filippos.xf
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό MakisM1 » 07 Ιαν 2010, 11:06

Τα χομπυ μου...

Το χειμωνα σκι (καθε ΣΚ και καποιες καθημερινες, ΑΝ... εχει χιονι...)

Το καλοκαιρι ιστιοπλοϊα

Ποδηλατο, οταν εχω παρεα... (την κυρα μου δηλαδη... δεν ειμαι ποδηλατης αξιωσεων...).

Εκδρομες σε δασικες διαδρομες, εκδρομες γενικωτερα, εντος και εκτος Ελλαδος...

Φωτογραφια και βιντεο (και... photo-editing με τις ωρες...).

Καμμια ταινια (δυστυχως οι καλες σπανιζουν, τις παλιοτερες σινεφιλ τις εχουμε δει ολες... σχεδον..., τα βιντεομαγαζα της γειτονιας ειναι για τα μπαζα...) εχω αρχισει και κατεβαζω ενδιαφεροντα ντοκυμανταιρ απο το Internet (PBS, η κυρα θελει και BBC, εγω θελω τα ντοκυμανταιρ της ΕΡΤ, αλλα επειδη κατεβαινουν μονο με ΙΕ... ντρεπομαι...).

Καφετερια παω με την κυρα, μονο αν πρεπει να συζητησουμε κατι εκτος των... τειχων... ;)

Φιλικα

ΜακηςΜ
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό: Ubuntu 22.04.2 (English) σε HP Pavillion TG01 | Eγκατασταση αναβαθμισμενη απο 20.04
Προδιαγραφές ⇛ Intel i5-1040F @ 2.9 GHz Comet Lake│ RAM 16GB │Καρτα γραφικων: nVidia GTX 1650 Μητρικη: HP 8767
WiFi: rtw_8821ce │ Bluetooth: Not used │ Κάρτα Ήχου: Intel Corporation Comet Lake PCH cAVS│ Αναλυση Οθονης: 3840Χ2160 │ Webcam Logitech C210 USB
Οδηγος για νεοεισερχομενους: http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=2&t=279
Άβαταρ μέλους
MakisM1
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Dimitris » 07 Ιαν 2010, 11:22

Όταν είμαι με φίλους επιτραπέζια στρατηγικής, επιτραπέζια τακτικής, επιτραπέζια με ζάρια, επιτραπέζια με κάρτες, επιτραπέζια τύχης, επιτραπέζια σκέψης, επιτραπέζια με το ένα, επιτραπέζια με το άλλο, επιτραπέζια..., επιτραπέζια..., επιτραπέζια...

Όταν είμαι μόνος βιβλία μαθηματικών, βιβλία φυσικής, βιβλία υπολογιστών, βιβλία φιλοσοφίας, βιβλία..., βιβλία..., βιβλία...

Με τον αθλητισμό δεν τα πάω και πολύ καλά, κάποτε έκανα σκι (εχω να δω πίστα δυο χρόνια :( )

Και φυσικά υπολογιστές όλη μέρα στη δουλειά
Άβαταρ μέλους
Dimitris
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό jemadux » 07 Ιαν 2010, 13:15

προτιμώ να παίζω σκάκι με φίλους
κανενα χαρτάκι == νόθη ψυχαγαγωγια
βολτές με την παρέα μου...
και που και που κανενα cinema
1 Γνώσεις Linux: ✅✅✅✔️✔️ ┃ Προγραμματισμού: ✔️✔️✔️✔️✔️ ┃ Αγγλικών: ✅✅✅✔️✔️
2 Debian Stable (en_US.UTF-8)
3 AMD Ryzen 5 2500U Radeon Vega Mobile Gfx ‖ RAM 16MiB ‖ Dell Inspiron 3585
4 Radeon Vega Mobile Gfx
5 Qualcomm Atheros QCA9377 802.11ac Wireless Network Adapter
Άβαταρ μέλους
jemadux
daemonTUX
daemonTUX

IRC: jemadux
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό emmsarris » 13 Ιαν 2010, 15:34

Χμ! Διασκέδαση και ψυχαγωγία καλό!
Παρεάκι σε κάνα σπίτι φίλου, κρασάκι, ταβλάκι ή άλλο επιτραπέζιο. Αν συμπεριλαμβάνονται και τίποτα όργανα ακόμη καλύτερα!
Εκδρομές 2-3-4 αυτοκίνητα!
Ποδήλατο (αν και μετά που χτύπησα τη μέση, μου το απαγόρεψε ο γιατρός και το'χω στο υπόγειο 4 μήνες τώρα)
Κάνα καφέ με παλιούς φίλους που έχουμε χαθεί σε ώρες που ο πολύς κόσμος ΔΕΝ κατεβαίνει στο κέντρο (καλύτερα στο Κολωνάκι παρά στο κέντρο του Ηρακλείου).
Αν και εφόσον παίζει κάνας καλός Κρητικά (Αναγέννηση, Αρετούσα, Ζέφυρος, Θεωρείο κα) ή κάνα γλέντι τα καλοκαίρια.
Spoiler: show
⇛ Linux:Μαθαίνω┃Προγραμματισμός:DVF77 :lol: στη σχολή┃Αγγλικά:Καλά┃Ιταλικά:Μέτρια┃Γαλλικά:Λίγα
Desktop ubuntu 20.04
Intel Celeron G3900@2.8GHz┃8GB RAM(2400MHz)┃AsRock H110M-HDV┃LG 22MT84DFs@1920x1080
Laptop ubuntu 20.04
HP Probook 430 G2: Intel Core i5 4200 @1,7GHz┃Intel HD 4400┃8GB RAM DDR3(1600MHz)┃1TB SSD SAMSUNG 860 EVO
Άβαταρ μέλους
emmsarris
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Mitsakos » 19 Ιαν 2010, 22:20

Καλοκαιρινά βράδια με ξαστεριά (αλλά και χειμωνιάτικα) αν δεν έχει έξοδο το πρόγραμμα... ταράτσα και τηλεσκόπιο...
Επίσης αρκετά συχνά σπιτάκι παρέα με φίλους και επιτραπέζια (Hotel + Taboo), PS3 και κανά Tekken, FIFA10 κτλ.
Σινεμά, έξοδο για καμιά μάσα... καφεδάκι (κλασσικό) και πιο αραιά κάνα 2ημεράκι για να ξεφύγουμε... ;)
Γνώσεις ⇛ Linux: Not bad ┃ Προγραμματισμός: Λίγο┃ Αγγλικά: Πολύ Καλά
Λειτουργικό ⇛ 18.04 LTS x64
Προδιαγραφές ⇛ SONY VAIO VGN-NW21EF & DELL Inspiron 15 Series
>>Οδηγοί-How To-Tutorials<< && >>Οδηγίες προς νεοεισερχόμενους<<
Άβαταρ μέλους
Mitsakos
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό c7p » 19 Ιαν 2010, 22:39

Mitsakos έγραψε:Καλοκαιρινά βράδια με ξαστεριά (αλλά και χειμωνιάτικα) αν δεν έχει έξοδο το πρόγραμμα... ταράτσα και τηλεσκόπιο...

Καλή φάση ;) ... εγώ έχω μείνει στο stelarium :wtf:, :think: αν επιτρέπεται, πόσο το πήρες το όργανο ;
Άβαταρ μέλους
c7p
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Mitsakos » 19 Ιαν 2010, 23:00

c7p έγραψε:
Mitsakos έγραψε:Καλοκαιρινά βράδια με ξαστεριά (αλλά και χειμωνιάτικα) αν δεν έχει έξοδο το πρόγραμμα... ταράτσα και τηλεσκόπιο...

Καλή φάση ;) ... εγώ έχω μείνει στο stelarium :wtf:, :think: αν επιτρέπεται, πόσο το πήρες το όργανο ;

Είναι όντως... :)

το τηλεσκόπιο μπορείς να το δεις εδώ

Επίσης πήγαινε εδώ να κατεβάσεις τις φώτο και να βρεις μια της σελήνης που έχω τραβήξει.. ;)
πες μου και την γνώμη σου... :D
Γνώσεις ⇛ Linux: Not bad ┃ Προγραμματισμός: Λίγο┃ Αγγλικά: Πολύ Καλά
Λειτουργικό ⇛ 18.04 LTS x64
Προδιαγραφές ⇛ SONY VAIO VGN-NW21EF & DELL Inspiron 15 Series
>>Οδηγοί-How To-Tutorials<< && >>Οδηγίες προς νεοεισερχόμενους<<
Άβαταρ μέλους
Mitsakos
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sokoban4ever » 19 Ιαν 2010, 23:14

ξενύχτια σε υπολογιστή με linux ,προγραμματισμός ,πειραματισμοί ,scripts , ατελείωτα και δυσνόητα papers(που πασχίζεις να καταλάβεις τι λένε επειδή γράφουν συνήθως επίτηδες με ένα ακαδημαϊκό ύφος ...στα αγγλικά πάντα) , πρωτόκολλα και άλλα...
και γενικά αυτό που λένε μερικοί "κάψιμο" ...
:think: μετράει σαν εναλλακτικός τρόπος διασκέδασης :?:
Θέλουμε και μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη ζωή και όσο θα ζούμε θα προσπαθούμε να την αποκτήσουμε ακόμα και αν πεθάνουμε προσπαθώντας, και αν κάποια στιγμή λιγίσουμε έχουμε το επίπεδο να πούμε κουράστηκα λίγο να ,να ξαποστάσουμε , ώστε να συνεχίσουμε πάλι δυνατοί ξανά.

Μήνυμα με αγάπη και αληλλεγγύη σε όλους τους ανθρώπους από όλους τους λαούς , ιδίως του Ελληνικού.
Άβαταρ μέλους
sokoban4ever
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Περί ανέμων