Καλησπέρα,
Είμαι ο Νίκος απο Θεσσαλονίκη και είμαι ubuntu user τους τελευταίους 2 μήνες. Γενικά ασχολούμαι με open source αρκετά χρόνια - είμαι web developer (php) και έχω κάνει και μερικές open source classes (
παράδειγμα) - ωστόσο παρόλο που στον server χρησιμοποιώ linux εδώ και πολλά χρόνια, στο desktop δυσκολευόμουν...
μέχρι πρίν δύο μήνες που είπα να δοκιμάσω το 8.10 και έπαθα πλάκα! Εκτός του οτι η εγκατάσταση ήταν εύκολη, το software που υπάρχει πλέον μπορεί άνετα να αντικαταστήσει τα windows, κτλ. εντυπωσιάστικα περισσότερο όταν η κοπέλα μου - που δέν έχει καμία σχέση με το "σπορ" - το είδε και "ζήλεψε". Περιττό να σας πώ οτι εδώ και δύο μήνες έχω "ελευθερώσει" αρκετούς υπολογιστές (δικούς μου, φίλων, κτλ) και ο στόχος μου είναι φέτος να τελειώσω με τα προϊόντα του Bill.
Κάτι που επίσης πρέπει να πώ - γιατί θα σκάσω - είναι πως για την τηλεόραση χρησιμοποιώ hardware αξίας 200 ευρώ το οποίο παίζει άνετα fullHD ταινίες (1080p) ενώ ένας φίλος έκανε αναβάθμιση 600 ευρώ για να κάνει το ίδιο στα vista. Είναι πολύ ευχάριστο το οτι πλέον περνάμε στην mainstream εποχή του linux και κατ'επέκταση του open source, οπότε το μόνο που έχω να πώ είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που το κάναν πραγματικότητα και keep up the good work!