βασικα δεν ειχα και κανενα προβλημα τα εχει αναγνωρισει ολα οποτε
παιδια αν και εκτος θαματος ubuntu η kubuntu????
τι να προτινω σε εναν φιλο που γουσταρει πολυ την μουσικη????
Συντονιστής: konnn

kwstass έγραψε:Γεια σας κι απο μενα ειμαι ο Κωστας απο κρητη και χρισμοποιω ubuntu 8.10 2 ολοκληρες μερες οχι ολοκληρες αλλα σχεδον δυο μερες
εχω το χρονο και την διαθεση να τα μαθω γιατι δεν δουλευω για τωρα εχω κανει χαρτια για λιμενικο και θα δωσω φετος για επιστιμη υπολγιστων
ποτε δεν ειναι αργα ελπιζω να πετιχω και στα δυο αντε καλος σας βρηκα και καλα post
ps.θα μου πει καποιος για τον ανοιχτο κωδικα τι ειναι ολο το βλεπω και μαζι και αυτα τα κωδικας επιλογη ολων κτλ

kwstass έγραψε:Ευχαριστω για το site αλλα δεν λεει και πολλα, απ' οτι διαπιστωσα βαζωντας ενα κωδικο στην γραμμη εντολων εκανα install το vlc , πολυ ωραιο κολπακι καπως ετσι πρεπει να δουλευει το κεφαλαιο κωδικοι , αρκετα δυσκολο αλλα οταν το μαθω θα γινει το μονο και κυριο OS μου , αν και ενας φιλος ειπε οτι μετα απο παραθυρα και linux πας σε mac αλλα δεν μου αρεσει η ιδεα να μην φτιαχνω το pc μου οπως θελω εγω οσο αφορα το hardware τουλαχιστων !!!

kwstass έγραψε:Ευχαριστω για το site αλλα δεν λεει και πολλα, απ' οτι διαπιστωσα βαζωντας ενα κωδικο στην γραμμη εντολων εκανα install το vlc , πολυ ωραιο κολπακι καπως ετσι πρεπει να δουλευει το κεφαλαιο κωδικοι , αρκετα δυσκολο αλλα οταν το μαθω θα γινει το μονο και κυριο OS μου , αν και ενας φιλος ειπε οτι μετα απο παραθυρα και linux πας σε mac αλλα δεν μου αρεσει η ιδεα να μην φτιαχνω το pc μου οπως θελω εγω οσο αφορα το hardware τουλαχιστων !!!