logari81 έγραψε:Ντροπή σε εκείνο το μέρος της αριστεράς και των αναρχικών που αρνείται το κίνημα που έχει ξεκινήσει ως ρεφορμιστικό.
Πρόκειται για μοναδική ευκαιρία πολιτικής χειραφέτησης μεγάλης μερίδας του πληθυσμού κι επιταχυνσης του πολιτικου/ιστορικού χρόνου.
Ας περάσουμε από το "Ξέρουμε τι ΔΕΝ θελουμε" στο "Ξέρουμε τι θέλουμε και πως θα το πάρουμε"
Είναι σημαντικό να οριστούν θεματικές για την συνέλευση κάθε μέρας. Μερικά παραδείγματα:
Και η οργανωμένη αριστερά είναι μέρος του προβλήματος, γιατί ανέχθηκε, υποστήριξε και σε τελευταία ανάλυση κερδοσκόπησε κι' αυτή,
για να μην πω ότι επωφελήθηκε άμεσα, με την διαδικασία διαφθοράς της κοινωνίας που ξεκίνησαν οι «σοσιαλιστές» από την δεκαετία του 80...
Τα υπόλοιπα που αναφέρεις είναι ο δρόμος που μπορεί να φέρει κάποια αποτελέσματα, αλλά καλό θα ήταν να μην περιμένουμε θαύματα.
Προσωπικά θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος αν κάποιοι μέσα από αυτήν την διαδικασία μάθουν πέντε πράγματα, συνειδητοποιήσουν τι πράγματι συμβαίνει, για να είναι πιο έτοιμοι στην επόμενη ευκαιρία, όταν θα έρθουν τα πραγματικά δύσκολα για όλους...
Να σημειώσω, ότι ούτε αριστερών καταβολών είμαι ούτε τα ζητούμενα σου συμπίπτουν με τα δικά μου,
παρόλ' αυτά, μόνο η κινητοποίηση των μη συμμετεχόντων στο πανηγύρι βολέματος και διαφθοράς
μπορεί ν' ανατρέψει την κατάσταση σε ορίζοντα δεκαετίας
(στην καλύτερη περίπτωση).