το συστημα σας σε ποια γλωσσα το εχετε ?

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Τι γλωωσσα εχετε το συστημα σας ?

Ελληνική
34
50%
Αγγλική
34
50%
άλλη(διευκρινηστε)
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων : 68

Re: το συστημα σας σε ποια γλωσσα το εχετε ?

Δημοσίευσηαπό pros » 29 Μαρ 2010, 18:26

sneferu έγραψε:Μόνο ἐμεῖς θέλουμε νὰ βελτιώσουμε τὰ ἀγγλικά μας;

Διαλέγουμε να βελτιώσουμε τα αγγλικά μας,
επειδή δοκιμάσαμε με τα ελληνικά μας,
και αποδείχθηκε μάταιος ο κόπος;

:mrgreen:
10.04 / 12.04 64bit
Άβαταρ μέλους
pros
Συντονιστής
Συντονιστής

IRC: sterios
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό monkgr » 29 Μαρ 2010, 18:59

jemadux έγραψε:μπορεις να μας πεις ποιος εισαι ? αμα εισαι γνωστος δηλαδη :mrgreen:

Δὲν ἔχω τὴν ἀξίωση νὰ μὲ θυμᾶται κανεὶς ἀπὸ τοὺς παλιότερους ἢ νὰ μὲ ξέρει, πολὺ περισσότερο, κάποιος νεώτερος. Πρὶν ἐγκατασταθῶ μόνιμα στὴ Ρόδο (ὅπως φαίνεται καὶ ἀπὸ τὴν ταυτοτητοὺλα μου), ἤμουνα ἐσωτερικὸς συντάκτης στὸ Pixel. Αὐγουστῖνος Τσιριμῶκος τὸ ὄνομα, ἂν σᾶς λέει κάτι. Ἀλλὰ νομίζω ὅτι αὐτὰ δὲν ἔχουν σημασία στὸ συγκεκριμένο forum.
sneferu έγραψε:Αληθεια, αραγε το menu στα Ελληνικα ειναι σε μονοτονικο ή πολυτονικο ? Υπαρχει menu στην καθαρευουσα ?

Τὸ Linux εἶναι πλήρως παραμετροποιήσιμο καὶ συνεπῶς, ἂν κάποιος ἔμπαινε στὸν κόπο νὰ τὸ κάνει, θὰ μποροῦσε νὰ φτιάξει ὅλο τὸ σύστημα σὲ πολυτονικὰ ἑλληνικά - δημοτικὴ ἢ καθαρεύουσα, ἀδιάφορο. Δὲν ἔχω φτάσει σὲ τόσο ἀκραῖες διαστροφικὲς καταστάσεις, ἂν καὶ ποτὲ δὲν μπορεῖ κανεὶς νὰ ξέρει... :) Ἀλλὰ σίγουρα τὰ ὀνόματα τῶν ἀρχείων καὶ τῶν φακέλλων στὸ σύστημά μου εἶναι πολυτονισμένα - μονοτονικὸ χρησιμοποιῶ στὴ δουλειά μου ὑποχρεωτικά (εἶμαι στὸ Γραφεῖο Τύπου τοῦ Δήμου Ροδίων, ὁπότε τὰ δελτία Τύπου καὶ τὰ ἄλλα ἔγγραφα ποὺ διακινοῦνται ἠλεκτρονικὰ μὲ τὰ τοπικὰ ΜΜΕ εἶναι μονοτονικά καὶ .doc, ἂν καὶ γραμμένα σὲ OpenOffice / Ubuntu), ἀλλὰ σχεδὸν πουθενὰ ἀλλοῦ.
Μήγαρις ἔχω ἄλλο στὸ νοῦ μου, πάρεξ ἐλευθερία καὶ γλῶσσα; (Διονύσιος Σολωμός)

[i][color=#FF0040]Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Μόνο LaTeX ┃ Ἀγγλικά: Καλά
Άβαταρ μέλους
monkgr
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό headless » 29 Μαρ 2010, 20:52

monkgr έγραψε:
Δὲν ἔχω τὴν ἀξίωση νὰ μὲ θυμᾶται κανεὶς ἀπὸ τοὺς παλιότερους ἢ νὰ μὲ ξέρει, πολὺ περισσότερο, κάποιος νεώτερος. Πρὶν ἐγκατασταθῶ μόνιμα στὴ Ρόδο (ὅπως φαίνεται καὶ ἀπὸ τὴν ταυτοτητοὺλα μου), ἤμουνα ἐσωτερικὸς συντάκτης στὸ Pixel. Αὐγουστῖνος Τσιριμῶκος τὸ ὄνομα, ἂν σᾶς λέει κάτι. Ἀλλὰ νομίζω ὅτι αὐτὰ δὲν ἔχουν σημασία στὸ συγκεκριμένο forum.

Off topic:
Εγώ σε θυμάμαι πάντως φίλε μου.
Οκ δε θυμάμαι κάποιο γραπτό σου συγκεκριμένα,αλλά σαν όνομα you ring a bell που λένε και οι εγγλέζοι.
Έγραφες και διηγήματα,ή κάνω λάθος;
Για όλους εμάς που μεγαλώσαμε με τους home computers το Pixel ήταν κάτι σαν ευαγγέλιο :)
Γνώσεις ⇛ Linux: Καλές ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό: debian wheezy/sid 64-bit (en_US.utf8)
Προδιαγραφές ⇛ CPU: 2x Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz │ RAM 3965 MiB │ ASUS INC. P5QL/EPU
Κάρτα γραφικών: nVidia GF104 [GeForce GTX 460] [10de:0e22]
Δίκτυα: eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168]
My Blog
Άβαταρ μέλους
headless
powerTUX
powerTUX

Launchpad: headl3ss
IRC: h3adl3ss
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Apopas » 30 Μαρ 2010, 02:19

Off topic:
monkgr έγραψε:Αὐγουστῖνος Τσιριμῶκος τὸ ὄνομα, ἂν σᾶς λέει κάτι. Ἀλλὰ νομίζω ὅτι αὐτὰ δὲν ἔχουν σημασία στὸ συγκεκριμένο forum.

Πες μου ότι είσαι ο μεταφραστής του Tigana :o
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Apopas
powerTUX
powerTUX

IRC: Apopas
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dtrzG » 30 Μαρ 2010, 02:57

Αγγλικα λογω συνηθειας και εμφανισης ! :roll:
while ( ! ( succeed = try() ) );
Άβαταρ μέλους
dtrzG
Ubuntistas
Ubuntistas

IRC: dtrzG
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό monkgr » 30 Μαρ 2010, 10:33

Off topic:
Apopas έγραψε:Off topic:

monkgr έγραψε:Αὐγουστῖνος Τσιριμῶκος τὸ ὄνομα, ἂν σᾶς λέει κάτι. Ἀλλὰ νομίζω ὅτι αὐτὰ δὲν ἔχουν σημασία στὸ συγκεκριμένο forum.

Πες μου ότι είσαι ο μεταφραστής του Tigana :o

Τὸ ὁμολογῶ :thumbdown: - καὶ ὑπόσχομαι ὅτι δὲν θὰ το ξανακάνω! :cry:

[i][color=#FF0040]Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Μόνο LaTeX ┃ Ἀγγλικά: Καλά
Άβαταρ μέλους
monkgr
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Apopas » 30 Μαρ 2010, 13:25

monkgr έγραψε:Τὸ ὁμολογῶ :thumbdown: - καὶ ὑπόσχομαι ὅτι δὲν θὰ το ξανακάνω! :cry:

Με δουλεύεις; :shock:
Το Tigana είναι αριστουργηματικό και το ύφος που πέτυχες, παροιμιώδες. Διάβασα τους Λέοντες και την Αρμπόν του ίδιου συγγραφέα αλλά αποδείχθηκαν κατώτερα των προσδοκιών μου κατά κράτος. Και αυτό όχι σε υπόθεση ή πλοκή, αλλά σε λογοτεχνική απόδοση, σε σημείο που να πιστέψω ότι το Tigana ήταν ανώτερο, λόγω του ότι η μετάφραση του ήταν υπέροχη. Να σημειώσω ότι σκοπεύω να διαβάσω το <<Ίλιον>> και ας μην μου αρέσει η επιστημονική φαντασία, μόνο και μόνο επειδή το μετέφρασες εσύ!
Τα συγχαρητήριά μου και τιμή μου να είσαι μέλος του forum μας :clap:

Υ.Γ. Είσαι Ροδίτης;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Apopas
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό monkgr » 30 Μαρ 2010, 13:41

Off topic:
Apopas έγραψε:Υ.Γ. Είσαι Ροδίτης;

Τώρα πιὰ ναί... Μετὰ ἀπὸ 20 συναπτὰ ἔτη παραμονῆς στὸ νησί, μπορῶ νὰ θεωροῦμαι Ροδίτης, ἂν καὶ γιὰ τοὺς φανατικοὺς ντόπιους παραμένω πανωμερίτης :) Ἀλλὰ πολὺ offtopic δὲν πέφτει; Τὸ θέμα μας εἶναι ἡ γλῶσσα τοῦ συστήματός μας, ἂν θυμᾶμαι καλά! :)
Πάντως, εὐχαριστῶ γιὰ τὰ καλά σου λόγια καὶ ἴσως σὲ κάποιο ἑπόμενο ταξίδι μου κατὰ πάνω νὰ μπορέσω νὰ γνωρίσω κάποιους ἀπὸ τὸ forum ἀπὸ κοντά. Τουλάχιστον τὸ ἐλπίζω...

Άβαταρ μέλους
monkgr
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Apopas » 30 Μαρ 2010, 14:14

Off topic:
Offtopic στο <<περί ανέμων>>; Μα για τύπους που αρέσκονται σε συζητήσεις με αλλοπρόσαλλους συνειρμούς φτιάχτηκε αυτό το νήμα :lol:

Εγώ είμαι Κώος με καταγωγή από Σύμη. Τόσα χρόνια Ρόδο, φαντάζομαι θα έχει επισκεφτεί τη Σύμη ουκ ολίγες φορές. Υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να κατέβω για μερικές μέρες στη Ρόδο μέσα στον Απρίλη λόγω δουλειάς. Αν γίνει, θα ήθελα πολύ να πιούμε έναν καφέ παρέα :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Apopas
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό monkgr » 31 Μαρ 2010, 08:41

Sorry, φίλτατε, ἀλλὰ ἡ Forthnet μᾶς ἔκανε πάλι τὰ δικά της ἐδῶ καὶ δὲν μπόρεσα νὰ σοῦ ἀπαντήσω νωρίτερα. Ἐννοεῖται ὅτι θὰ τὸ ἤθελα πολὺ νὰ βρεθοῦμε (καὶ) στὴ Ρόδο καὶ νὰ πιοῦμε ὅ,τι ταιριάζει στὴν περίσταση, ἀνάλογα τὴν ὥρα καὶ τὴ διάθεση. Πάντως, ἂν δὲν κάτσει, ἐγὼ θὰ ἀνέβω Ἀθήνα ἀρχὲς Μαΐου.

Άβαταρ μέλους
monkgr
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Περί ανέμων