-> UBER LOLέγραψε:Δηλαδή είσαι ένας από αυτούς που χρωστάνε ένα χρυσελεφάντινο άγαλμα του Δία στην ανθρωπότητα.
@Makedon,
1. Το θεμα δεν θιγει κανεναν, διοτι δεν περιεχει υβριστικα σημεια. Ειναι μια επικοδομιτικη ( <- δεν θυμαμαι πως γραφεται!!! ) συζητηση, η οποια γινεται τεκμηριωμενα.
2. Αντιχριστος ειναι αυτος που πιστευει πως η εκκλησια ειναι υπευθυνη για την καταστροφη μνημειων, διωξη ανθρωπων με συγκεκριμενες αντιληψεις κ.ο.κ ??? Κατα την γνωμη μου αυτος ειναι ενας πολυ συνειδητοποιμενος ανθρωπος. Χριστιανος ή μη.
3. Επειδη αρκετοι απο το forum συμφωνησαν με το θεμα που ανεβασε ο prov83 δεν σημαινει πως ολοι συμφωνουν.
4. "Απιστοι"??? Δεν το πιστευω πως αυτη η λεξη χρησιμοποιειται μεχρι και σημερα. Κανονικα θα επρεπε να εχει εξαφανιστει απο τοτε που υπογραφτηκε το διαταγμα της Ανεξιθρησκειας... Πολυ ατυχης η επιλογη της φρασης σου.
5. "Περι ανεμων" γιατι παντα χρειαζεται να ξεφευγουμε. Ολα τα forums εχουν ενα off-topic section γιατι ετσι πρεπει. Γιατι ολοι το εχουμε αναγκη.
Με ολο τον σεβασμο.
Αλεξανδρος.
Υ.Γ. Η διαγραφη του topic θα ηταν ενας πολυ καλος λογος για να αποχωρησω απο αυτο το forum (και για αρκετους αλλους πιστευω), κατι που δεν το θελω καθολου. Ο μονος λογος που θα δικαιολογουσα την διαγραφη θα ηταν η αμεση υβρης προς ενα προσωπο του forum. Η λογοκρισια ειναι ο θανατος της δημοκρατιας. Θα σε παρακαλεσω να μην ξαναπροτινεις διαγραφη του topic διοτι αυτο προσβαλει την δικη μου προσωπικοτητα και το αισθημα της δημοκρατιας μου.

| Προγραμματισμός: