Offtopic συζήτηση μεταξύ των μελών για τις επιτρεπτές εκφράσεις.

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: facebook και γενικά

Δημοσίευσηαπό filippos.xf » 09 Ιούλ 2011, 19:16

Εγώ θα έλεγα ότι οι γκόμενες ώρες ώρες είμαστε εμείς οι άντρες, ως προς την συμπεριφορά.
Για να χαλαρώσουν λίγο τα πνεύματα και να σοβαρευτούμε λίγο.
Όχι εσύ φταις, όχι εσύ φταις περισσότερο, όχι εσύ είπες εκείνο, όχι εσύ είπες το άλλο.
Πφφφ.. φτάνει!! Δεν προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό όλα αυτά, δεν είμαστε κουτσομπολίστικο φόρουμ σαν κάτι εκπομπές στην tv.
Στο τέλος θα μαλώσουμε για το ποιος προσφέρει περισσότερο στην κοινότητα και ποιος λιγότερο, έλεος.

Υπάρχουν ουσιαστικότερα θέματα για να ασχοληθούμε γενικότερα, αλλά και ως προς το ελλακ.

filippos.xf
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό malos » 09 Ιούλ 2011, 19:40

Ένα από τα όπλα των αντιδραστικών ιδεολογιών είναι ο καθωσπρεπισμκός !
Το γκόμενες είναι μία λέξη όπως χιλιάδες άλλες.
Εκφράζει κάτι συγκεκριμένο και δεν είναι προσβλητικό εξ ορισμού.
Δεν μπαίνω καν στον κόπο να δω τη σελίδα στο facebook γιατί απλώς σιχαίνομαι το facebook.
Στο οποίο πράγματι η κάθε μέλουσα μάνα, αδερφή, γυναίκα κοπέλα το μόνο που τη νοιάζει να παρουσιάσει από τον εαυτό της είναι η παράμετρος γκόμενα.
Δείτε πως στήνονται να φωτογραφηθούν τα μαλακισμένα προκειμένου να ανεβάσουν τις φωτογραφίες.
Και μιλάτε για σεβασμό ;

Όχι βέβαια! Χίλιες φορές σέβομαι τον Star_light με την εγκάρδια και ανθρώπινη συμπεριφορά του.
Ναι είναι γκόμενες! Και ναι θα περάσουμε καλά. Εκφράζουμε εδώ ένα σαρκασμό ... τ'ιποτα άλλο.
Που ε'ιναι το προσβλητικό. Και ποιος προσβλήθηκε ;
Επεξεργαστής: AMD Ryzen 9 5900x
Μνήμη Gskill 16gb (2X8gb), 3200 mh, CL 14
Μητρική: Asrock X570 phantom gaming X
Τροφοδοτικό: Corsair 850 platinum
Δίσκος: SSD Corsair MP600 (1 TB)
Άβαταρ μέλους
malos
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό filippos.xf » 09 Ιούλ 2011, 19:52

Εντάξει, όλοι έχουμε το δικαίωμα να αποκαλούμε τους εαυτούς μας όπως θέλουμε,
αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το ίδιο μπορούμε να κάνουμε με τους ανθρώπους γύρω μας. Είναι θέμα σεβασμού.
Επειδή εγώ μπορεί να έχω μεγαλύτερη ανοχή και άνεση σε σχέση με άλλους ανθρώπους,
αυτό δεν σημαίνει ότι μπορώ να τους αποκαλώ όπως θέλω. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια ανοχή και το ίδιο σκεπτικό.
Ωραία, άμα είναι όποτε έρχονται κοπελίτσες στο μαγαζί που δουλεύω,
αντί να λέω για σας κοπελιές θα λέω για σας γκομενίτσες.
Μετά άντε να κάθομαι να τις λέω, να δεν είναι βρισιά ούτε προσβλητικό, ούτε μπλα μπλα μπλα.
Μπα, δεν νομίζω, σιγά μην μπω σε αυτήν την διαδικασία.
Το να δείχνουμε έναν στοιχειώδεις σεβασμό δεν είναι ούτε μαγκιά ούτε κάτι που χρειάζεται πολύ σκέψη για το αν είναι λογικό ή όχι.
filippos.xf
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό per » 09 Ιούλ 2011, 19:58

Και τελικά, όλα αυτά έχουν σχέση με το Ubuntu;
1 Γνώσεις Linux: Πρώτα βήματα ┃ Προγραμματισμού: Καθόλου ┃ Αγγλικών: Καθόλου
2 Ubuntu 24.04.3
3 Intel(R) Core(TM) i3-9100F CPU @ 3.60GHz ‖ RAM 8GB
4 AMD Radeon™ RX 6400
Άβαταρ μέλους
per
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 09 Ιούλ 2011, 20:03

per έγραψε:Και τελικά, όλα αυτά έχουν σχέση με το Ubuntu;

ΣΤο συγκεκριμενο νημα οχι :P

Τελοςπαντων η αληθεια και το δικαιο βρισκεται παντοτε
καπου στην μεση. Καπου προκαλεσα και εγω με την συμπεριφορα μου
καπου προκαλεστηκα απο αλλου τελοςπαντων. Ειμαστε ενταξει
απλα εμενα δεν μου αρεσαν 2 πραγματα... το αποτομο της παρεμβασης
και ενα φαινομενο το οποιο τωρα τελευταια πραγματικα ανθει και δεν καταλαβαινω το γιατι
σας εκαναν ενα ματσο βρωμιαρηδες πολιτικοι να σιχαθειτε την πατριδα σας? Τι θα πει
"κλασσικος ελληνας?" το εχω πει και εγω αυτο και το εχω μετανιωσει . Ολοι ελληνες δεν ειμαστε?
Δεν καταλαβαινω παιδια τι σημαινει αυτο? Ενα ματσο πολιτικοι προδοτες που εχουν τα λεφτα τους αλλου και 2-3 γυαλακιδες
λογιστες που απλα υπερεχουν στην οργανωση δεν θα με κανουν να δυσπιστησω για την πατριδα μου ποτε και σε καμια περιπτωση
αυτο κανεις δεν το ελαβε υποψιν και περαστηκε στο ντουκου.... ισως ηταν το σημαντικοτερο απο ολα ;)

ενα ματσο λογιστακια δεν θα κανουν εμενα να μισησω την πατριδα μου και αμα ηταν στο χερι μερικων που εχουν τα κοτσια
θα βγαιναμε και απο το ευρω και θα τελειωνε το παραμυθι τους εχουμε και μας δουλευουνε αντε μπραβο.
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

IRC: Star_Light
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 09 Ιούλ 2011, 20:05

ειμαστε Ελληνες και ετσι θα μ ε ι ν ο υ μ ε. Και σε οποιον αρεσει. Ο καθε ανθρωπος εχει τα θετικα του και τα αρνητικα του
να κοιταξουν οι ξενοι πρωτα τα δικα τους και μετα να ερθουν να μας πουνε... αυτο με τους "ελληνες" ειναι σοβαρος λογος
να σταματησεις-σταθεις και να μιλησεις με αυτον που θα στο πει.
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

IRC: Star_Light
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό max mortimer47 » 09 Ιούλ 2011, 20:08

Πήρατε μια φράση που είπε επιπόλαια ο starlight και γράψατε νουβέλα,πιο off topic δεν γινεται Εικόνα

Για να ξαναεπιστρεψουμε στο θέμα,δεν έχω facebook για να το γραψω εδωπερα αλλά εχω twitter.Υπάρχει στο twitter το ubuntu gr?
Γνώσεις ⇛ Linux:μέτριο ┃ Προγραμματισμός:Python σε πολυ αρχικο σταδιο┃Αγγλικά:Καλά
Λειτουργικο ⇛Ubuntu 12.04 64 bit/Win 7 64 bit Home Premium
Προδιαγραφές⇛Laptop:┃Amd A4 3300 (1,9ghz-2,5ghz/2 cores)┃Ram 8GB DDR3 PC3 10600 (2x4GB)┃AMD Dual Graphics= APU 6480g (512 MB Vram shared from RAM) + AMD Radeon 6650 with 1gb Vram┃HDD 500 GB & SSD 128GB
Άβαταρ μέλους
max mortimer47
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό maenolis » 09 Ιούλ 2011, 20:11

Ότι οι χρήστες ubuntu δεν είναι κλεισμένοι σε υπόγεια και "καίγονται",μπορούν να έχουν κοπέλες ευκολότερα από το μέσο όρο(μιας και είμαστε εξυπνότεροι από την πλειοψηφεία που χρησιμοποιεί windows :P //μην βαρέσετε γι αυτό το αστείο) και καταλαβαίνουν την διαφορά των λέξεων. Το άλλο που έχει σχέση είναι ότι μάλλον δεν ξέρουμε που να το σταματάμε... Δεν θέλω να κάνω ειρωνία απλά λέμε κάτι πιο αστείο για να ελαφρύνει το κλίμα που είναι ήδη τεταμένο και θέλω να πιστεύω ότι όλοι κατάλαβαν τι ακριβώς έγινε και την σημασία του πράγματος.

Υ.Γ. : Σαν νέο μέλος της κοινότητας τέλος θέλω να πω ότι δεν μου αρέσει καθόλου να βλέπω καυγάδες στην κοινότητα και μου χαλάει την πάρα πολύ καλή είκόνα που έχω γι αυτήν.
1 Γνώσεις → Linux: Αρχάριος ┃ Προγραμματισμός: c,c++,sql,html,css ┃ Αγγλικά: Μέτριος
2 Λειτουργικό →Dual boot Ubuntu 12.04 64-bit (en_US.UTF-8) & Windows 7 Professional 64-bit
3 Προδιαγραφές → Intel® Core™ i3-2330M CPU @ 2.20GHz × 4 ‖ RAM 7.7 Gb
4 Κάρτες γραφικών: Intel® HD3000
5 Σκληρός Δίσκος: → OCZ Vertex4 Sata III 128Gb
Άβαταρ μέλους
maenolis
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό filippos.xf » 09 Ιούλ 2011, 20:15

per έγραψε:Και τελικά, όλα αυτά έχουν σχέση με το Ubuntu;

Off topic:
Όχι δεν έχουν καμία σχέση, ούτε έχουν σχέση με την κοινότητα.
Έκανα το θέμα μεταφορά στο Περί ανέμων.

Star_Light έγραψε:Ειμαστε ενταξει
απλα εμενα δεν μου αρεσαν 2 πραγματα... το αποτομο της παρεμβασης

Off topic:
Ε, την στιγμή που είδε το post και είδε κάτι που δεν του φάνηκε οκ έκανε την παρέμβαση.
Αν έβλεπε το post άλλη στιγμή θα έκανε στην άλλη στιγμή την παρέμβαση.

Star_Light έγραψε:και ενα φαινομενο το οποιο τωρα τελευταια πραγματικα ανθει και δεν καταλαβαινω το γιατι
σας εκαναν ενα ματσο βρωμιαρηδες πολιτικοι να σιχαθειτε την πατριδα σας? Τι θα πει
"κλασσικος ελληνας?" το εχω πει και εγω αυτο και το εχω μετανιωσει . Ολοι ελληνες δεν ειμαστε?
Δεν καταλαβαινω παιδια τι σημαινει αυτο? Ενα ματσο πολιτικοι προδοτες που εχουν τα λεφτα τους αλλου και 2-3 γυαλακιδες
λογιστες που απλα υπερεχουν στην οργανωση δεν θα με κανουν να δυσπιστησω για την πατριδα μου ποτε και σε καμια περιπτωση
αυτο κανεις δεν το ελαβε υποψιν και περαστηκε στο ντουκου.... ισως ηταν το σημαντικοτερο απο ολα ;)

ενα ματσο λογιστακια δεν θα κανουν εμενα να μισησω την πατριδα μου και αμα ηταν στο χερι μερικων που εχουν τα κοτσια
θα βγαιναμε και απο το ευρω και θα τελειωνε το παραμυθι τους εχουμε και μας δουλευουνε αντε μπραβο.

Off topic:
Περιττό να πω ότι το 90% των post που έγιναν σε αυτό το θέμα είναι off topic.
Για άλλο λόγο ανοίχτηκε το θέμα και άλλα σχολιάζουμε.
Αν θέλεις Star_Light άνοιξε ένα νέο θέμα στο περί ανέμων με τις σκέψεις σου που ανέφερες παραπάνω.

max mortimer47 έγραψε:Πήρατε μια φράση που είπε επιπόλαια ο starlight και γράψατε νουβέλα

Off topic:
Θα δεις κι άλλες τέτοιες νουβέλες σε παρόμοιες περιπτώσεις, να είσαι σίγουρος.
filippos.xf
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό malos » 09 Ιούλ 2011, 20:22

filippos.xf έγραψε:Εντάξει, όλοι έχουμε το δικαίωμα να αποκαλούμε τους εαυτούς μας όπως θέλουμε,
αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το ίδιο μπορούμε να κάνουμε με τους ανθρώπους γύρω μας. Είναι θέμα σεβασμού.
Επειδή εγώ μπορεί να έχω μεγαλύτερη ανοχή και άνεση σε σχέση με άλλους ανθρώπους,
αυτό δεν σημαίνει ότι μπορώ να τους αποκαλώ όπως θέλω. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια ανοχή και το ίδιο σκεπτικό.
Ωραία, άμα είναι όποτε έρχονται κοπελίτσες στο μαγαζί που δουλεύω,
αντί να λέω για σας κοπελιές θα λέω για σας γκομενίτσες.
Μετά άντε να κάθομαι να τις λέω, να δεν είναι βρισιά ούτε προσβλητικό, ούτε μπλα μπλα μπλα.
Μπα, δεν νομίζω, σιγά μην μπω σε αυτήν την διαδικασία.
Το να δείχνουμε έναν στοιχειώδεις σεβασμό δεν είναι ούτε μαγκιά ούτε κάτι που χρειάζεται πολύ σκέψη για το αν είναι λογικό ή όχι.

Διαφωνώ ότι ο σεβασμός περνάει μόνο από τόσα μονοπάτια (λίγα).
Ας είμαστε ανοιχτοί κι ας μην μουσειοποιούμε την έννοια σεβασμός.
Σαρκάζω δεν σημαίναι απαραίτητα ότι δεν σέβομαι. Αρκεί να ξέρω που τοκάνω.
Και ναι. Δεν θα πω σε τρεις άγνωστες που έρχονται στο μαγαζί, όταν πάω να τις σερβίρω "γεια σας γκόμενες" ! Θα πω "γεια σας".
Αλλά σε έμα forum που είμαι καιρό. Που έχω θαυμάσει το πνεύμα κάποιων και ειλικρινά πες μου αν αυτό φαίνεται από το πόσες έξυπνες λύσεις έχει παραθέσει στα νήματα, ή από το πόσες έξυπνες , συμπαθητικές ατάκες έχει πετάξει σε χώρο όπου τα νήματα κάπου παρεκτρέπονται (επειδή κάπου ... τα ίδια τα νήματα το ζητάνε) . Σε αυτό λοιπόν το πνεύμα που έχω θαυμάζει θέλω να εκφραστώ με κατάτι βαθύτερο ( εκ των σωθικών μου :thumbdown: ).
Το ζήτημα του ότι υπάρχει και ο άγνωστος αναγνώστης, δεν με πτοεί στην άποψή μου.
Αντιθέτως θέλω να δείξω στον νέο χρήστη ότι .... καμιά φορά τα λέω και έτσι στους δικούς μου.
Ειλικρινά, το βρίσκω πολύ ωραίο.

Δεν θέλω να το τραβήξω όπως δεν θέλεις και το ξέρουμε. Ξέρεις τι εννοώ παραπάνω για τους θαυμασμούς μας. Και συ έχεις παίξει μέσα σε αυτό και έχουμε γουστάρει και το ξέρεις !
Γιατί να στοχοποπιούμε και να καταδεικνύουμε αυτό τον χώρο του forum ;
Ας τον ενισχύουμε κι ας τον προστα τεύουμε.
Και τον χρήστη μας εννείται να προστατεύσουμε. με άλλα λόγια ... αν έγώ χάλαγα με σένα
επειδή σε κάποιο post έγραφες " Ε και που λέτε ρε μαλ...ες",
δεν θα σου άρχιζα πόλεμο ούτε θα ζήταγα πρόστιμο.
Θα σου έλεγα ας πούμε ... " Ώπα ρε ! " κι αυτό θα ήταν όλο το post μου.
Δεν θα τα επανέφερε καλύτερα κάτι τέτοιο ;
Επεξεργαστής: AMD Ryzen 9 5900x
Μνήμη Gskill 16gb (2X8gb), 3200 mh, CL 14
Μητρική: Asrock X570 phantom gaming X
Τροφοδοτικό: Corsair 850 platinum
Δίσκος: SSD Corsair MP600 (1 TB)
Άβαταρ μέλους
malos
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο