Οι Anonymous «χάκαραν» το site του Υπουργείου Δικαιοσύνης

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: Οι Anonymous «χάκαραν» το site του Υπουργείου Δικαιοσύνη

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 03 Φεβ 2012, 23:46

Zisis έγραψε:
Κάτι άκουσα... Μιλούσαν για τους κακούς ανώνυμους χάκερς, ή ήταν αντικειμενικοί;

Μπα δεν μπηκαν σε πολλές λεπτομέρειες. Απλα παρουσίασαν το βιντεάκι που ειχε το μηνυμα
με τον μασκοφόρο και ειπαν οτι ειναι παιδια οχι πανω απο 16 ετων. :D Αυτο μαλλον θα το ειπαν
για να δικαιολογήσουν καλυτερα ποιοι έριξαν το σαιτ του υπουργείου :D

"...νταξει μωρε τωρα.... κατι 16χρονοι εκει καταφεραν και μας ξεβράκωσαν... σιγα τα αυγα παιδακια ειναι " :lol: :lol: :lol: :lol:
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

IRC: Star_Light
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Th P » 03 Φεβ 2012, 23:52

Star_Light έγραψε:και ειπαν οτι ειναι παιδια οχι πανω απο 16 ετων. :D Αυτο μαλλον θα το ειπαν

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Σταθερή είναι η διανομή που προσπαθείς ανεπιτυχώς να κρασσάρεις
Linux: Low┃Προγραμματισμός: No┃Αγγλικά: Good
Είμαι αναλφάβητος, ανιστόρητος και άξιος της μοίρας μου
Άβαταρ μέλους
Th P
powerTUX
powerTUX

IRC: ThP1
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό OPanos » 03 Φεβ 2012, 23:56

Star_Light έγραψε:
Zisis έγραψε:
Κάτι άκουσα... Μιλούσαν για τους κακούς ανώνυμους χάκερς, ή ήταν αντικειμενικοί;

Μπα δεν μπηκαν σε πολλές λεπτομέρειες. Απλα παρουσίασαν το βιντεάκι που ειχε το μηνυμα
με τον μασκοφόρο και ειπαν οτι ειναι παιδια οχι πανω απο 16 ετων. :D Αυτο μαλλον θα το ειπαν

Νομίζω οτι αυτό το είπαν για να δείξουν οτι το έκαναν άνθρωποι, ανήλικοι και άρα άσχετοι με τα προβλήματα δημοκρατίας που για αυτούς τους μεγαλοδημοσιογράφους είναι ανύπαρκτα φυσικά...

Δηλαδή, απο τώρα πάνε να το εκφυλίσουν και επειδή το λέει η τηλεόραση θα είναι αλήθεια..
Αν ρωτήσω την μητέρα μου αύριο θα μου πεί οτι το έκαναν παιδιά του Δημοτικού και τι ξέρουν αυτά απο προβλήματα και για την ζωή και γονείς δεν έχουν και ...και ...και...

Καλή τακτική δεν λέω, αλλά θα πρέπει να καταλάβουν οτι ο δράκος έχει φύγει απ οτ οπαραμύθι.
Linux: Στο Δημοτικό ┃ Προγραμματισμός: Μπα ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
Laptop :
Arch x64

Intel Core i5-2410M CPU @ 2.30GHz ‖ RAM 3943 MiB ‖ Acer JE70_HR - Acer Aspire 7750G
Catalyst-12.8.1 [AMD Radeon HD 6600M Series] [1002:6741]
Netbook
Arch x64-[XFCE4]
Intel Atom CPU N455 1.66GHz ‖ RAM 983 MiB ‖ Hewlett-Packard 148A - HP Mini 110-3100
Άβαταρ μέλους
OPanos
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Zisis » 03 Φεβ 2012, 23:59

Star_Light έγραψε:
Zisis έγραψε:

"...νταξει μωρε τωρα.... κατι 16χρονοι εκει καταφεραν και μας ξεβράκωσαν... σιγα τα αυγα παιδακια ειναι " :lol: :lol: :lol: :lol:

Μάλιστα... Και όλο αυτό γιατί σειρά έχουν οι σελίδες των ΜΜΕ όπως έλεγαν στο βίντεο ή στο κείμενο της σελίδας δεν θυμάμαι καλά... :lol: Κουφάλες δημοσιογράφοι σας έρχονται! :clap:
1 Linux: Αρχάριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Μέτριος
2 Ubuntu 11.04 natty 64bit (el_GR.UTF-8), Ubuntu 2.6.35-31-generic, Ubuntu 2.6.32-37-generic, Windows 7
3 AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5400+ ‖ RAM 3962 MiB ‖ Gigabyte M52L-S3
4 nVidia G96 [GeForce 9400 GT] [10de:0641] (rev a1)
5 eth0: nVidia MCP61 Ethernet [10de:03ef] (rev a2)
Άβαταρ μέλους
Zisis
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 04 Φεβ 2012, 01:27

Zisis έγραψε:

Μάλιστα... Και όλο αυτό γιατί σειρά έχουν οι σελίδες των ΜΜΕ όπως έλεγαν στο βίντεο ή στο κείμενο της σελίδας δεν θυμάμαι καλά... :lol: Κουφάλες δημοσιογράφοι σας έρχονται! :clap:

ΔΗμοσιογράφοι!!!! Μετα απο αυτα που βγηκαν στην φόρα για τους αυτιάδες και τις νικολούλες .
Αλητεία τελείως :D αλλα νταξει μεταξυ μας εγω εχω παψει να χαλιεμαι απο αυτα... κανεις απο δαυτους δεν
ειναι υποχρεωμενος να νοιαστεί για τον αλλον αμα δεν έχει καποιο όφελος. Εγω σπαω πλακα με ολους αυτους
και αμα ειχα και την ευκαιρια να εχουμε τετ - α - τετ προσωπικη συζητηση θα τους ειχα τρελανει και στο δουλεμα :D
χωρις ελεος.
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 04 Φεβ 2012, 01:33

Με πολιτικούς / δημοσιογράφους και ολο αυτο το συνάφι εγω πιστεύω κάποιος έξυπνος μπορει να κάνει 3 πράγματα.

1. Να τους ψαρέψει ωστε να αποσπάσει πληροφοριες και μετα να τους εχει στο χέρι.

2. Να τους τρελάνει στο δουλεμα με σκοπο να βγάλει γέλιο απο δαύτους

3. Να τους αγνοήσει πληρως και να κοιτάξει μονο το δικο του συμφερον / δουλεια / ασχολιες κτλπ.

οτιδηποτε αλλο με δαυτους ειναι χασιμο χρονου.
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sokoban4ever » 04 Φεβ 2012, 02:17

Τελευταίες ερευνες από ειδικά εκπαιδευμένο σώμα
(αν και σώμα χοντρό με κοιλιά και windows με internet explorer γεμάτo toolbar με malware...) :P
αποφάνθηκαν ότι οι δράστες είναι σίγουρα πάνω από 5 χρονών ....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:P
Θέλουμε και μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη ζωή και όσο θα ζούμε θα προσπαθούμε να την αποκτήσουμε ακόμα και αν πεθάνουμε προσπαθώντας, και αν κάποια στιγμή λιγίσουμε έχουμε το επίπεδο να πούμε κουράστηκα λίγο να ,να ξαποστάσουμε , ώστε να συνεχίσουμε πάλι δυνατοί ξανά.

Μήνυμα με αγάπη και αληλλεγγύη σε όλους τους ανθρώπους από όλους τους λαούς , ιδίως του Ελληνικού.
Άβαταρ μέλους
sokoban4ever
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 04 Φεβ 2012, 02:25

sokoban4ever έγραψε:Τελευταίες ερευνες από ειδικά εκπαιδευμένο σώμα
(αν και σώμα χοντρό με κοιλιά και windows με internet explorer γεμάτo toolbar με malware...) :P
αποφάνθηκαν ότι οι δράστες είναι σίγουρα πάνω από 5 χρονών ....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:P

hahahahaha το γελάς ????

Ακομη σέρνεται το σαιτ στο μεταξυ!!!!!
Αν και καταφεραν εστω να εμφανιζεται
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Zisis » 04 Φεβ 2012, 04:45

Star_Light έγραψε:ΔΗμοσιογράφοι!!!! Μετα απο αυτα που βγηκαν στην φόρα για τους αυτιάδες και τις νικολούλες .
Αλητεία τελείως :D αλλα νταξει μεταξυ μας εγω εχω παψει να χαλιεμαι απο αυτα... κανεις απο δαυτους δεν
ειναι υποχρεωμενος να νοιαστεί για τον αλλον αμα δεν έχει καποιο όφελος. Εγω σπαω πλακα με ολους αυτους
και αμα ειχα και την ευκαιρια να εχουμε τετ - α - τετ προσωπικη συζητηση θα τους ειχα τρελανει και στο δουλεμα :D
χωρις ελεος.

Και καλά θα κάνεις ;)

Το κακό είναι ότι τους ακούν-συμμερίζονται τις ''απόψεις'' τους πολύς κόσμος...
1 Linux: Αρχάριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Μέτριος
2 Ubuntu 11.04 natty 64bit (el_GR.UTF-8), Ubuntu 2.6.35-31-generic, Ubuntu 2.6.32-37-generic, Windows 7
3 AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5400+ ‖ RAM 3962 MiB ‖ Gigabyte M52L-S3
4 nVidia G96 [GeForce 9400 GT] [10de:0641] (rev a1)
5 eth0: nVidia MCP61 Ethernet [10de:03ef] (rev a2)
Άβαταρ μέλους
Zisis
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 04 Φεβ 2012, 14:21

Zisis έγραψε:

Και καλά θα κάνεις ;)

Το κακό είναι ότι τους ακούν-συμμερίζονται τις ''απόψεις'' τους πολύς κόσμος...

Φαινεται οτι και καλα τους συμμεριζεται επειδη δεν εχει σταματησει να τους παρακολουθει. Αλλα κατα βαθος
ο κοσμος δεν ειναι χαζος ξερει τι γινεται. Για ολα υπαρχει ενας λογος ακομη και για το οτι 60% πχ του κοσμου
ξαναψηφισε πασοκ στις προηγουμενες εκλογες.
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Περί ανέμων