Εσείς 7 Ιουνίου τι θα κάνετε????

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Εσείς 7 Ιουνίου τι θα κάνετε????

Θα πάω για μπάνιο.
4
12%
Θα πάω να ψηφίσω.
8
24%
Θα LINUXIASW.
12
36%
Θα τα κάνω όλα.
6
18%
Κυριακή είναι δεν θα κάνω τίποτα από όλα.
3
9%

Σύνολο ψήφων : 33

Re: Εσείς 7 Ιουνίου τι θα κάνετε????

Δημοσίευσηαπό bullgr » 05 Ιουν 2009, 12:03

Δεν είμαστε μόνο εμείς που ψηφίζουμε αποχή:

έγραψε:
Ελάχιστο ενδιαφέρον των πολιτών 5 μεγάλων ευρωπαϊκών χωρών προς τις ευρωεκλογές
Περίπου 2/3 των πολιτών της Γαλλίας, Γερμανίας, Μεγάλης Βρετανίας, Ιταλίας και Πολωνίας εκδηλώνουν ελάχιστο ενδιαφέρον ή δεν ενδιαφέρονται καθόλου από τις εκλογές για το ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Αυτό έγινε σαφές από τα αποτελέσματα μιας έρευνας που δημοσιεύθηκε στη γαλλική εφημερίδα Tribune . Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση το 73% των Γάλλων και το 67% των Γερμανών δεν ενδιαφέρονται από τις ευρωεκλογές. Η σφυγμομέτρηση πραγματοποιήθηκε από τις 26 έως τις 29 Μαΐου.

Πηγή: http://www.bnr.bg/RadioBulgaria/Emissio ... 009_m2.htm

έγραψε:
Στο 22% έφτασε η συμμετοχή των Ολλανδών στις ευρωεκλογές
Σύμφωνα με έρευνα, που διεξήχθη σε τριάντα εκλογικά τμήματα της Ολλανδίας, οι κάτοικοι της οποίας ψηφίζουν σήμερα για τις ευρωεκλογές, το φετινό ποσοστό προσέλευσης αυξήθηκε κατά 1% σε σχέση με το 2004.
Στο 22% έφτασε χθες, Πέμπτη, στις 17.30 (ώρα Ελλάδος) το ποσοστό προσέλευσης των Ολλανδών στις κάλπες, οι οποίοι ψηφίζουν για τις φετινές ευρωεκλογές.

Πηγή: http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 009_283053

Αν και δεν έχουν παραλία οι παραπάνω χώρες (τουλάχιστον όχι σαν τις δικές μας), προτιμούν την αποχή...
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ... HASTA SIEMPRE...
Άβαταρ μέλους
bullgr
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Mokou » 05 Ιουν 2009, 12:38

kriti έγραψε:θα ριξω ενα οικολογους πρασινους ετσι για να ξεκινησει καλα η μερα μου και μετα για μπανιο
και το βραδυ θα χαζευω tv γιατι ολοι θα εχουν παρει το πολιτικο μηνυμα και θα ειναι κερδισμενοι και τι καλα που ειχαμε αποχη μονο 40% και τετοια κουλα
πραγματικα ειναι οι πρωτες εκλογες που ολοι οι πολιτικοι μου ανακατευουν το στομαχι οταν τους βλεπω
ευχομαι για το καλο ολων καποια στιγμη να ξυπνησουμε και να τους παρουμε με τις πετρες ολους αλλα φοβαμαι οτι ο κοσμος νιωθει εγκλωβισμενος

Έχουν ακουστεί πολλά για τον πρόεδρο αυτού του κόμματος ,όπως το να γίνει δρόμος στη Θεσσαλονίκη με το όνομα κεμαλ ατατουρκ και άλλα τέτοια .Αυτό που θέλω να πω είναι πριν ψηφίσεις εσύ και ο καθένας να το έχετε ψάξει λίγο .Όχι ότι οι άλλοι είναι αθώοι ,απλώς να ψάχνεστε.Φιλικά.
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό σε Η/Υ ϰ μοντέλο:Ubuntu Mate 14.10
Προδιαγραφές ⇛Intel(R) Core(TM) i7-2600K CPU @ 3.40GHz,Nvidia Z68X-UD5 ,Nvidia Geforce 560 .

When you are a leader,you can become everything you want
Άβαταρ μέλους
Mokou
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό vista killer » 05 Ιουν 2009, 13:35

ilpara έγραψε:είμαι από τους περίεργους που θεωρούν το «δε ψηφίζω» ισάξιο με το «απεμπολίζω δημοκρατικό δικαίωμα για το οποίο κάποιοι κάπου κάποτε έδωσαν ή και δίνουν τη ζωή τους» και επειδή δεν μου αρέσει να αφήνω την τύχη μου σε λαμόγια (τα οποία πάντα ψηφίζουν επειδή έχουν συμφέρον) είμαι κατά του απολιτίκ και της αδιαφορίας... έχουμε ευθύνη, και από εκεί και πέρα ψηφίστε ότι τραβάει η καρδιά σας ή η λογική σας!

Μα εκεί είναι η ουσία της αποχής. Για να χάσεις τα δικαιώματα ώστε μετά να μπορείς να πολεμήσεις για να τα ξαναποκτήσεις. Μας αρέσει η βια και η περιπέτεια :D
Άβαταρ μέλους
vista killer
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό pros » 05 Ιουν 2009, 13:51

έγραψε:Μα εκεί είναι η ουσία της αποχής. Για να χάσεις τα δικαιώματα ώστε μετά να μπορείς να πολεμήσεις για να τα ξαναποκτήσεις. Μας αρέσει η βια και η περιπέτεια :D

+1000
Και που ξέρεις, αυτή την φορά μετά την νίκη,
ψυλλιασμένοι από το έργο που έχουμε δει,
μπορεί και να ψηφίσουμε έχοντας πάρει και τα μυαλά μας μαζί...

Δεν φταίνε οι πολιτικοί, αλλά εμείς που τους αφήνουμε...
10.04 / 12.04 64bit
Άβαταρ μέλους
pros
Συντονιστής
Συντονιστής

IRC: sterios
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kriti » 05 Ιουν 2009, 13:56

Mokou έγραψε:
kriti έγραψε:θα ριξω ενα οικολογους πρασινους ετσι για να ξεκινησει καλα η μερα μου και μετα για μπανιο
και το βραδυ θα χαζευω tv γιατι ολοι θα εχουν παρει το πολιτικο μηνυμα και θα ειναι κερδισμενοι και τι καλα που ειχαμε αποχη μονο 40% και τετοια κουλα
πραγματικα ειναι οι πρωτες εκλογες που ολοι οι πολιτικοι μου ανακατευουν το στομαχι οταν τους βλεπω
ευχομαι για το καλο ολων καποια στιγμη να ξυπνησουμε και να τους παρουμε με τις πετρες ολους αλλα φοβαμαι οτι ο κοσμος νιωθει εγκλωβισμενος

Έχουν ακουστεί πολλά για τον πρόεδρο αυτού του κόμματος ,όπως το να γίνει δρόμος στη Θεσσαλονίκη με το όνομα κεμαλ ατατουρκ και άλλα τέτοια .Αυτό που θέλω να πω είναι πριν ψηφίσεις εσύ και ο καθένας να το έχετε ψάξει λίγο .Όχι ότι οι άλλοι είναι αθώοι ,απλώς να ψάχνεστε.Φιλικά.

για τους οικολογους δεν ξερω τιποτα ξερω πολλα για τους υπολοιπους και ειναι το μονο που μπορω να κανω και να τους πονεσει μηπως αλαξουν λιγο μυαλα
manjaro - hp pavilion -geforce 7400 -1,73 dualcore
Άβαταρ μέλους
kriti
daemonTUX
daemonTUX

IRC: kriti
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Babis_ECE » 05 Ιουν 2009, 17:42

Να συμπληρώσω πως τα εκλογικά μου δικαιώματα είναι στα Τρίκαλα, και σπουδάζω στην Πάτρα. Ο μόνος λόγος που θα απέχω από τις εκλογές είναι καθαρά η απόσταση και ο χρόνος ταξιδίου, κάτι που δεν μου περισσεύει λόγω εξεταστικής αυτόν τον καιρό. Και το μπανάκι σύντομο θα έιναι, όχι ατέλειωτες ώρες στην ξαπλώστρα.. :)
Θεωρώ την αποχή από τις εκλογές λάθος. Το εκλογικό δικαίωμα είναι ο λόγος που έχουμε και η δύναμη/φωνή του λαού μας, η επιλογή αυτών που μας αντιπροσωπεύουν και ασχολούνται με την διακυβέρνηση της χώρας.
Apple MacBook Pro 13.3" Intel i5 2.3GHz (Early 2011)
Άβαταρ μέλους
Babis_ECE
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Mokou » 05 Ιουν 2009, 17:56

Διαηφήμιση που είδα στο δρόμο "χάστε ένα μπάνιο και κάντε τους να χάσουν την δυναμή τους" :) :) :) :) :) Έχε χάρη που ψηφίζω δίπλα από το σπίτι μου.
Λειτουργικό σε Η/Υ ϰ μοντέλο:Ubuntu Mate 14.10
Προδιαγραφές ⇛Intel(R) Core(TM) i7-2600K CPU @ 3.40GHz,Nvidia Z68X-UD5 ,Nvidia Geforce 560 .

When you are a leader,you can become everything you want
Άβαταρ μέλους
Mokou
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sokoban4ever » 05 Ιουν 2009, 21:13

Πάντως ένα μπάνιο σίγουρα όλοι θα το κάνουμε λίγο πολύ
Αφού όλοι μετά θα τους λουστούμε
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Θέλουμε και μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη ζωή και όσο θα ζούμε θα προσπαθούμε να την αποκτήσουμε ακόμα και αν πεθάνουμε προσπαθώντας, και αν κάποια στιγμή λιγίσουμε έχουμε το επίπεδο να πούμε κουράστηκα λίγο να ,να ξαποστάσουμε , ώστε να συνεχίσουμε πάλι δυνατοί ξανά.

Μήνυμα με αγάπη και αληλλεγγύη σε όλους τους ανθρώπους από όλους τους λαούς , ιδίως του Ελληνικού.
Άβαταρ μέλους
sokoban4ever
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό taratatzoum » 05 Ιουν 2009, 22:04

ilpara έγραψε:είμαι από τους περίεργους που θεωρούν το «δε ψηφίζω» ισάξιο με το «απεμπολίζω δημοκρατικό δικαίωμα για το οποίο κάποιοι κάπου κάποτε έδωσαν ή και δίνουν τη ζωή τους» και επειδή δεν μου αρέσει να αφήνω την τύχη μου σε λαμόγια (τα οποία πάντα ψηφίζουν επειδή έχουν συμφέρον) είμαι κατά του απολιτίκ και της αδιαφορίας... έχουμε ευθύνη, και από εκεί και πέρα ψηφίστε ότι τραβάει η καρδιά σας ή η λογική σας!

nope ! :mrgreen:
συμμετοχή = συνενοχή :)
Ιστολόγιο
1 Γνώσεις → Linux: Προχωρημένος ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Λειτουργικό → Slackware 13.37.0 64-bit (el_GR.utf-8)
3 Προδιαγραφές → CPU: 8x Intel Core i7 CPU Q 740 1.73GHz ‖ RAM 3894 MiB ‖ Dell Inc. - Dell Inc. Inspiron N5010
4 Κάρτες γραφικών: ATI Redwood [Radeon HD 5600 Series] ⎨1002:68c1⎬
5 Δίκτυα: wlan0: Broadcom BCM4313 802.11b/g/n Wireless LAN Controller ⎨14e4:4727⎬ ⋮ eth0: Realtek RTL8101E/RTL8102E PCI Express Fast Ethernet controller ⎨10ec:8136⎬
taratatzoum
daemonTUX
daemonTUX

Launchpad: rizitis
IRC: rizitis or rtz
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό neoSOS » 05 Ιουν 2009, 22:50

Χα! Βρήκα ευκαιρία να τρυπώσω κι εγώ σε κάποια συζήτηση-αναμέτρηση στην κοινότητα!

Babis_ECE έγραψε:Θεωρώ την αποχή από τις εκλογές λάθος. Το εκλογικό δικαίωμα είναι ο λόγος που έχουμε και η δύναμη/φωνή του λαού μας, η επιλογή αυτών που μας αντιπροσωπεύουν και ασχολούνται με την διακυβέρνηση της χώρας.

Ομοίως θα είμαι μακρυά από τον τόπο που ψηφίζω, αλλιώς θα συμμετείχα κανονικά και στις εκλογές, και στα μπάνια!!!
Αν δεν είμαστε ευχαριστημένοι απ' το σύστημα το δηλώνουμε, μπας και αλλάξει!
Και παρεμπιπτόντως ΠΡΟΣΟΧΗ!!! στα μικρά κόμματα όσοι στέλνουν ψήφο στα ρηχά.
Θυμηθείται μόνο, πώς ξεκίνησε το 5ο κόμμα του ελληνικού κοινοβουλίου: από τις περασμένες ευρωεκλογές.

Και...καλώς με βρήκατε! (καθώς παρακολουθώ το forum από καιρό)
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.04.2 (wubi σε WinXP Pro) σε Toshiba A210-16F
Προδιαγραφές ⇛ AMD Turion(tm) 64 X2 Mobile Technology TL-58 │ 2GB │ Radeon Mobility HD 2600 Series│ Atheros Communications Inc. AR242x 802.11abg│ HD Audio │ TFT 15.4"
neoSOS
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Περί ανέμων