ftso έγραψε:Ελληνόφωνες ξένες μπάντες μπορούμε να βάλουμε?
Ok αρκεί να έχουν ελληνικό στίχο.
Ας ακούσουμε σουμε κάτι απο Στιγμα '90
Συντονιστής: konnn
ftso έγραψε:Ελληνόφωνες ξένες μπάντες μπορούμε να βάλουμε?

| K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |

linuxman έγραψε:Off topic:
Αχ και να είχα την ηλικία σας , με αυτά που βλέπω θυμάμαι την δεκαετία 80 που ήμουν φαν "τρελός" με αυτά , τώρα ευτυχώς η δυστυχώς πέρασε και αυτό όπως θα περάσει και σε σας![]()
![]()

Αχ και να είχα την ηλικία σας , με αυτά που βλέπω θυμάμαι την δεκαετία 80 που ήμουν φαν "τρελός" με αυτά , τώρα ευτυχώς η δυστυχώς πέρασε και αυτό όπως θα περάσει και σε σας![]()
![]()

angelapos έγραψε:
Αδερφέ, φιλικά στο λέω, άραξέ στα κυβικά σου, δεν είμαστε όλοι πιτσιρίκια, ακόμα και να ήμασταν, δεν έχει καμιά διαφορά το τί μουσικά γούστα έχουμε, όποια και αν είναι αυτά.
angelapos έγραψε:
Σε πληροφορώ πως οι "μικροί" μας πουλάνε και μας αγοράζουν ανά πάσα στιγμή, αν μη τι άλλο με τις γνώσεις τους.
Επίσης, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, καλώς ή κακώς οι μουσικές προτιμήσεις, τουλάχιστον για εμένα είναι συνειδητοποιημένες και όσο το δυνατόν με διευρυμένα πεδία και δεν γουστάρω να ακούω εξυπνάδες του τύπου "είστε μικροί και θα σας περάσει"
Χωρίς παρεξήγηση, απλά έτσι όπως το έθεσες είσαι άκυρος για μένα

τώρα ευτυχώς η δυστυχώς πέρασε και αυτό όπως θα περάσει και σε σας![]()
![]()