pavlos έγραψε: bullgr έγραψε:Δυστυχώς στην επαρχία κατάφερα να βρω μόνο το πρώτο και το δεύτερο τεύχος. Έκτοτε η τύχη του αγνοούνταν... Ίσως και να μην εκδόθηκαν άλλα τεύχη. Γνωρίζει κανείς τίποτα για το pixel junior; Τι είχε απογίνει; Κυκλοφορούσε κανονικά ή είχαν εκδοθεί μόνο δύο τεύχη;
Μην μου πεις πως τα έχεις κρατήσει![]()
Όντως στην επαρχία ήταν μεγάλο πρόβλημα να βρεθεί το pixel. Κάπου πρέπει να έχω σε κάποιο αρχείο τις λίστες με τα παιχνίδια-προγράμματα που έβγαζε. Και πριν λίγες μέρες μου φέρανε έναν Amstrad 1640 να του περάσω προγράμματα για να παίζουν τα παιδιά. Ακόμη υπάρχουν και κυκλοφορούν ανάμεσά μας
Και όσον αφορά το γιατί δεν ασχοληθήκαμε με προγραμματισμό, και εγώ έκανα στη σχολή (γύρω στο 91 με έναν 286) turbo pascal, c, cobol, dbase, και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πάντα ο προγραμματισμός, αλλά δεν ήταν και τόσο εύκολο να βρεις δουλειά με αυτό το αντικείμενο. Δεν υπήρχε internet τότε να υπάρχει μία κυκλοφορία της γνώσης και όχι μόνο. Κάποια στιγμή υπήρχαν βάσεις που μπορούσες να συνδεθείς (όταν ήμουν Αθήνα) και να ανταλλάξεις προγράμματα, μουσική, παιχνίδια με ένα μόντεμ με την ταχύτητα των 2400 !!! Βέβαια όταν ήρθε ο πρώτος λογαριασμός τηλεφώνου (γιατί είχα και την τύχη να έχω από τα πρώτα ψηφιακά νούμερα) το περιόρισα...!!!