έγραψε:Καλή λύση είναι μία virtual machine να έχει φορτωμένα τα προγράμματα που χρειάζεσαι, αν δεν έχουν τρελές απαιτήσεις φυσικά.
Με τον καιρό θα το δοκιμάσω και αυτό!!! Σιγά, σιγά!
Συντονιστής: konnn
έγραψε:Καλή λύση είναι μία virtual machine να έχει φορτωμένα τα προγράμματα που χρειάζεσαι, αν δεν έχουν τρελές απαιτήσεις φυσικά.
sokoban4ever έγραψε:χα χα χα χα "το έχεις ελέγξει πρώτα με antivirus"
Κάτι σαν να λέμε .. με lustrex λούστηκες;
xtrmsnpr έγραψε:Γεια σας παιδιά. Ήρθα κ γω στον κόσμο τν ubuntu,είχα δουλέψει αρκέτα λίγο τ mandrake πριν κάποια χρόνια.Αρκετα ωραία τ ubuntu όμως,αφού αντιμετώπισα κάποια προβλήματα με τν εγκατάσταση,ευτιχώς όλα καλά τώρα.
griper έγραψε:[offtopic]Συμπλήρωσα 100 μηνύματαστο forum, είμαι πολύ συγκινημένος
![]()
![]()
![]()
cyberghoser1 έγραψε:Καλημερα και απο εμενα, με λενε θοδωρη και χαιρομαι που σας βρηκα, σε ubuntu δεν δουλευω και χρονια, αλλα εμαθα πολυ γρηγορα και μπορω να πω οτι ειναι απλα κορυφη, αλλο πραμα ρε παιδι μου, ενας λογος που μετακομησα απο MS ειναι οτι μου την εσπαγε να ειναι συνεχεια το ενα κλειδομενο το αλλο εκεινο το αλλο ταδε ασε που ειναι και βαρετο, το vista και seven εχουν ωραιο interface με το aero ομως επειδη σχεδον ολη μερα ειμαι πανω στο netbook και δυστυχος η γνωστη μουφα που λεγετε intel 915 gm express chipset δεν σηκωνει το aero ελεο ms ηθελα και τα eye candy μου, οποτε με το compiz μπορω να πω οτι οχι απλα ειναι καλυτερο απο το aero αλλα το σβηνει απο τον χαρτη κιολας, anyway, long life to ubuntu, see ya around