Για να γνωριστούμε...

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: Για να γνωριστούμε...

Δημοσίευσηαπό Kouman » 09 Απρ 2009, 14:42

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

έγραψε:Καλή λύση είναι μία virtual machine να έχει φορτωμένα τα προγράμματα που χρειάζεσαι, αν δεν έχουν τρελές απαιτήσεις φυσικά.

Με τον καιρό θα το δοκιμάσω και αυτό!!! Σιγά, σιγά!
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Windows 7 64-bit & Ubuntu 9.04
Προδιαγραφές ⇛ AMD Phenom 9650 │ 2GB │ ATI HD3450 │ LEVEL ONE WNC-0301 │ - │ IDT HD Audio │ TFT 19"
Άβαταρ μέλους
Kouman
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sokoban4ever » 09 Απρ 2009, 16:27

χα χα χα χα "το έχεις ελέγξει πρώτα με antivirus"
Κάτι σαν να λέμε .. με lustrex λούστηκες; :lol:
Θέλουμε και μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη ζωή και όσο θα ζούμε θα προσπαθούμε να την αποκτήσουμε ακόμα και αν πεθάνουμε προσπαθώντας, και αν κάποια στιγμή λιγίσουμε έχουμε το επίπεδο να πούμε κουράστηκα λίγο να ,να ξαποστάσουμε , ώστε να συνεχίσουμε πάλι δυνατοί ξανά.

Μήνυμα με αγάπη και αληλλεγγύη σε όλους τους ανθρώπους από όλους τους λαούς , ιδίως του Ελληνικού.
Άβαταρ μέλους
sokoban4ever
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Epirotes » 12 Μάιος 2009, 02:46

Καλώς ήλθατε και καλώς σας βρήκαμε και μας βρήκατε σε όλους τους νέους χρήστες. :D

sokoban4ever έγραψε:χα χα χα χα "το έχεις ελέγξει πρώτα με antivirus"
Κάτι σαν να λέμε .. με lustrex λούστηκες; :lol:

Off topic:
Πλάκα, πλάκα έτσι την πάτησα μετά από πέντε χρόνια χωρίς κανέναν ιό σε ΧΡ, επειδή ξέχασα να σκανάρω το στικάκι του κολλητού μου κι ο πανύβλαξ (σόρρυ, κολλητέ) είχε κολλήσει ιό και δεν είχε πάρει χαμπάρι. Σαν μην έφτανε που έπρεπε να κάνω φορμάτ κι εγκατάσταση από την αρχή και στήσιμο όλα τα προγράμματα κλπ. μετά έπρεπε να κάνουμε το ίδιο και στο δικό του μηχάνημα. Ευτυχώς έκτοτε έβαλε λίγο μυαλό και προσέχει λίγο που σερφάρει. :lol:
Οδηγίες για νέα μέλη ---- Οδηγοί - How to - Tutorials
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 16.04 precise 64bit (el_GR.UTF-8), Windows 10
3 Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 8 GB ‖ Gigabyte X48-DS4
4 Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Caicos [Radeon HD 6450] [1002:6779]
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)
Άβαταρ μέλους
Epirotes
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό xtrmsnpr » 10 Ιουν 2009, 16:36

Γεια σας παιδιά. Ήρθα κ γω στον κόσμο τν ubuntu,είχα δουλέψει αρκέτα λίγο τ mandrake πριν κάποια χρόνια.Αρκετα ωραία τ ubuntu όμως,αφού αντιμετώπισα κάποια προβλήματα με τν εγκατάσταση,ευτιχώς όλα καλά τώρα :) .
xtrmsnpr
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό griper » 14 Ιουν 2009, 01:26

Off topic:
Συμπλήρωσα 100 μηνύματα :!: στο forum, είμαι πολύ συγκινημένος :lol: :oops: :D :)
Άβαταρ μέλους
griper
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό cyberghoser1 » 14 Ιουν 2009, 07:43

Καλημερα και απο εμενα, με λενε θοδωρη και χαιρομαι που σας βρηκα, σε ubuntu δεν δουλευω και χρονια, αλλα εμαθα πολυ γρηγορα και μπορω να πω οτι ειναι απλα κορυφη, αλλο πραμα ρε παιδι μου, ενας λογος που μετακομησα απο MS ειναι οτι μου την εσπαγε να ειναι συνεχεια το ενα κλειδομενο το αλλο εκεινο το αλλο ταδε ασε που ειναι και βαρετο, το vista και seven εχουν ωραιο interface με το aero ομως επειδη σχεδον ολη μερα ειμαι πανω στο netbook και δυστυχος η γνωστη μουφα που λεγετε intel 915 gm express chipset δεν σηκωνει το aero ελεο ms ηθελα και τα eye candy μου, οποτε με το compiz μπορω να πω οτι οχι απλα ειναι καλυτερο απο το aero αλλα το σβηνει απο τον χαρτη κιολας, anyway, long life to ubuntu, see ya around :)
cyberghoser1
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Babis_ECE » 14 Ιουν 2009, 11:56

Καλημέρα Θοδωρή, καλωσήρθες στο φόρουμ φίλε!
8-)
Apple MacBook Pro 13.3" Intel i5 2.3GHz (Early 2011)
Άβαταρ μέλους
Babis_ECE
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Mitsakos » 14 Ιουν 2009, 21:58

Να πώ και γώ τη καλησπέρα μου μιάς και το τελευταίο καιρό είμαι πολύ συχνά μέσα στο φόρουμ.

Γράφτηκα στο φορουμ το Νοέμβριο του 08 με αρχή την εγκατάσταση του Ubuntu 8.04 στο laptop μου.
Η πρώτη μου επαφή με τη λέξη Unix ήρθε στη σχολή μου πληροφορικής το 2001 σε ΙΕΚ το οποίο με έβαλε στη μπρίζα και λίγες εβδομάδες αργότερα αγόρασα το mandrake με το οποίο μπήκα και στο κόσμο του Linux.

Τα τελευταία 2 χρόνια περίπου ασχολούμε με το Ubuntu το οποίο υποστηρίζω και θαυμάζω σαν δουλειά καθώς και κάνοντάς το γνωστό σε φίλους και γνωστούς μέσα απο μία επίδειξη στο laptop μου! :D
Δουλεύω σε μία εταιρεία που ασχολείτε με αυτοματισμούς και έχω και το κομμάτι της πληροφορικής.

Την τελευταία εβδομάδα μάλιστα με τη βοήθεια φίλων απο εδώ (Linuxman, g00fy και άλλων) έβαλα στο νέο server της εταιρείας το ubuntu 8.04 LTS! :bow: :bow:

:wave:
Γνώσεις ⇛ Linux: Not bad ┃ Προγραμματισμός: Λίγο┃ Αγγλικά: Πολύ Καλά
Λειτουργικό ⇛ 18.04 LTS x64
Προδιαγραφές ⇛ SONY VAIO VGN-NW21EF & DELL Inspiron 15 Series
>>Οδηγοί-How To-Tutorials<< && >>Οδηγίες προς νεοεισερχόμενους<<
Άβαταρ μέλους
Mitsakos
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό aflaouras » 14 Ιουν 2009, 22:04

@cyberghoser1
Καλησπέρα cyberghoser1 και καλως ήρθες στο ubuntu forum..!Εσύ δεν είσαι που έχεις φτιάξει το tutorial για το mytv???Σε έχω πετύχει σε διάφορα sites!!!
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.04 LTS 32bit σε Toshiba Satellite A210-1A0
Προδιαγραφές ⇛ AMD Turion(tm) 64 X2 Mobile Technology TL-60 │ 2GB │ATI Radeon Mobility HD 2600 Series│Atheros AR242x │HDA - Intel│ TFT 15.4" 1280x720
Άβαταρ μέλους
aflaouras
punkTUX
punkTUX

Launchpad: lennondtps
IRC: aflaouras
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Epirotes » 15 Ιουν 2009, 01:28

xtrmsnpr έγραψε:Γεια σας παιδιά. Ήρθα κ γω στον κόσμο τν ubuntu,είχα δουλέψει αρκέτα λίγο τ mandrake πριν κάποια χρόνια.Αρκετα ωραία τ ubuntu όμως,αφού αντιμετώπισα κάποια προβλήματα με τν εγκατάσταση,ευτιχώς όλα καλά τώρα :) .

Γειά σου και καλώς ήλθες κι από 'μένα. Mandrake, τι μου θύμησες τώρα :? , ακόμα έχω μια πανάρχαια έκδοση από ένα περιοδικό που πάντα ήθελα να δοκιμάσω και πότε δεν πρόκανα λόγω χωρητικότητας δίσκου κυρίως. Ubuntu rocks! Το Ουμπούντου κουνάει :lol: :thumbup: :mrgreen: Το Ουμπούντου σκίζει! :bow: Κι αυτό! :mrgreen:

Φτιάξε αν θέλεις και την υπογραφή σου. Αυτό βοηθάει όλους εμάς να να σε βοηθήσουμε καλύτερα σε τυχόν απορία σου ή πρόβλημα. :thumbup: :bow:

Off topic:
griper έγραψε:[offtopic]Συμπλήρωσα 100 μηνύματα :!: στο forum, είμαι πολύ συγκινημένος :lol: :oops: :D :)

Να τα χιλιάσεις!

cyberghoser1 έγραψε:Καλημερα και απο εμενα, με λενε θοδωρη και χαιρομαι που σας βρηκα, σε ubuntu δεν δουλευω και χρονια, αλλα εμαθα πολυ γρηγορα και μπορω να πω οτι ειναι απλα κορυφη, αλλο πραμα ρε παιδι μου, ενας λογος που μετακομησα απο MS ειναι οτι μου την εσπαγε να ειναι συνεχεια το ενα κλειδομενο το αλλο εκεινο το αλλο ταδε ασε που ειναι και βαρετο, το vista και seven εχουν ωραιο interface με το aero ομως επειδη σχεδον ολη μερα ειμαι πανω στο netbook και δυστυχος η γνωστη μουφα που λεγετε intel 915 gm express chipset δεν σηκωνει το aero ελεο ms ηθελα και τα eye candy μου, οποτε με το compiz μπορω να πω οτι οχι απλα ειναι καλυτερο απο το aero αλλα το σβηνει απο τον χαρτη κιολας, anyway, long life to ubuntu, see ya around :)

Καλώ ήλθες κι εσύ στην παρέα μας! :D :thumbup: Long live Ubuntu! Ubuntu rocks! Ubuntu ... απλά παίζει! :thumbup: Για netbook και Aero σούρτα, φέρτα πολλά ζητάς. Vista Lite ¨η Vista Coustom ή ΧΡ Lite, χμ, και πάλι καμία σχέση με Ουμπούντου που σκίζει και απλά παίζει! :lol: :mrgreen: :thumbup: :bow: :lol:
Οδηγίες για νέα μέλη ---- Οδηγοί - How to - Tutorials
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 16.04 precise 64bit (el_GR.UTF-8), Windows 10
3 Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 8 GB ‖ Gigabyte X48-DS4
4 Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Caicos [Radeon HD 6450] [1002:6779]
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)
Άβαταρ μέλους
Epirotes
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Περί ανέμων