Για να γνωριστούμε...

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: Για να γνωριστούμε...

Δημοσίευσηαπό c7p » 27 Σεπ 2009, 14:45

Χίλια συγνώμη , σου έδωσα λάθος link :oops: ,να το σωστό Oδηγίες προς νεοεισερχόμενους σε forum ή linux *ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Spoiler: show
Διόρθωσα το προηγούμενο post
Άβαταρ μέλους
c7p
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό pros » 27 Σεπ 2009, 14:47

ploiarxos έγραψε:Τί, ακριβώς, πρέπει να φτιάξω ;

Θα το δεις στις οδηγίες για νεοεισερχόμενους.

Καλώς ήλθες, και από μένα!
10.04 / 12.04 64bit
Άβαταρ μέλους
pros
Συντονιστής
Συντονιστής

IRC: sterios
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό KeRber0s » 27 Σεπ 2009, 14:55

Alohaa....
Μια και αρξετοί γράψανε εδώ... Είπα και εγώ να πω δύο λογια... (Εεε ρε τι κάνει η βαρεμάρα... :P )
Με λένε Τάσο, έχω πτυχείο Τεχνικών Τηλεπικοινωνιών Ηλεκτρωνικών, και είμαι καλά... Εδώ με στο forum με έφεραν όχι οι δυσκολίες των Linux (Σε αυτούς με φιλολογικές ανησυχίες χρησημοποιώ πληθυντικό λόγων των πολλών διανομών) αλλά οι δυσκολίες των Windows... Έχω κάποιες παραπάνω γνώσεις σε υπολογιστές -όχι από το πτυχείο αλλά από προσωπική ενασχόληση- και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που με πήρε τηλ ένα φίλος μου λέγοντας μου ότι έχει τα τάδε προβλήματα... Οπότε του είπα δύο λόγια για τo Ubuntu XeXeXeXe...
Ελπίζω σύντομα να σας ενοχλήσω αρκετά διότι θα πάρω καινούριο PC και λέω και εγώ να το έχω ανευ παραθύρων.. Δεδομένου ότι οι γνώσεις μου σε θέμετα hardware είναι περιορισμένες (μην βάλετε σχετικό link για συμβατά hardware το έχω δει...) Θα σας πρήξω...
Δίνω RE5ECT σε όσους βοηθάνε νέα άτομα να μυηθούν στην ιδεολογιά του Linux και του ΕΛ/ΛΑΚ διότι δεν πρόκειτε για λογισμικό αλλά για ιδεολογια... (Φτάνει τέρμα το γλύψιμο... :silent: )
Ρίξτε μια ματία στην υπογραφή... Τελευταίας τεχνολογίας Εεε....?
:clap: Καλώς σας βρήκα... :clap:
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο┃ Προγραμματισμός: Κάτι έχω ακούσει ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 11.04
Netbook HP 2140 ┃ CPU Intel(R) Atom(TM) CPU N270 @ 1.60GHz ┃ RAM 1GB ┃ HD FUJITSU MHZ2160B
Off topic:
Με την δύναμη της αλήθειας όσο ζω θα κατακτώ το σύμπαν.
V for Vedeta
Άβαταρ μέλους
KeRber0s
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ploiarxos » 27 Σεπ 2009, 15:11

pros έγραψε:Θα το δεις στις οδηγίες για νεοεισερχόμενους.

Αν εννοούσες τα bold καί τα χρώματα, ΟΚ.
Γνώσεις ⇛ Linux:Μηδέν┃ Προγραμματισμός: Όχι┃ Αγγλικά:Μέτρια
Λειτουργικά:Μονομάχος 3.0/Win XP Home SP3/Win 7
Desktop: Intel E6600 @ 2.4GHz │RAM 3Gb 667│ATI Χ1650 Pro│AC 97│LG 1970 H @ 1280x1024.
Άβαταρ μέλους
ploiarxos
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό koukouvaou » 27 Σεπ 2009, 16:10

@KeRber0s
http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=10&t=5046
Αυτό είναι λίγο παλιό, ίσως σου ξέφυγε.
Καλός όρισες στη παρέα.
Spoiler: show
Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Κατι εχω μαθει.../ Προγραμματισμός: Όχι/ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ubuntu 9.10 32bit
Η/Υ&Μοντέλο: intel E5200/ μνημη: 2 gb/ Καρτα γραφων: Intel 3100/ Οθόνη & Ανάλυση:asus 19" wide/camera cyper snipa
# 28271

Ελεύθερο λογισμικό για Ελεύθερους ανθρώπους.
pirateparty.gr
Άβαταρ μέλους
koukouvaou
seniorTUX
seniorTUX

IRC: koukouvaou
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό c7p » 27 Σεπ 2009, 16:26

έγραψε:Δίνω RE5ECT σε όσους βοηθάνε νέα άτομα να μυηθούν στην ιδεολογιά του Linux και του ΕΛ/ΛΑΚ διότι δεν πρόκειτε για λογισμικό αλλά για ιδεολογια...

:thumbup: :thumbup: πολύ σωστός :bow: , συμφωνώ και επαυξάνω. Έτσι πρέπει να το δούμε ;)
Άβαταρ μέλους
c7p
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό KeRber0s » 27 Σεπ 2009, 16:43

Το έχω ψάξει μέσα από το forum... Για αύτο ανάμεσα στο κόκκινα γράμματα υπάρχει και αυτό "μην βάλετε σχετικό link για συμβατά hardware το έχω δει..." Αλλά... άμα πάρω το pc... να μην έχω μια δεύτερη γνώμη του στυλ.. Το έτσι είναι καλό, το άλλο κάνει κολοτούμπες, το τρίτο ψήνει και καφέ...?
Αλλά το να βλέπω ένα "Μάρκα, δύο γράμματα και πέντε αριθμούς" δεν μου λέει και πολλα...
Π.χ. Σε έναν φίλο μου ήθελα να δοκιμάσω Linux (Mint, Ubuntu) όπως και OpenSolaris όλα τελευταία έκδοση σε ένα laptop μιας ταδε μάρκας και κόλλαγε στο boot... Εκεί που βγάζει μια γραμή και λέει Starting up (Δεν νομίζω να χρειάζετε πάνω απο 5 λεπτά να θέλει για να πάει στην επόμενη οθόνη..?) ... Ενώ τα ίδια live cd 's τρέχανε στο παλιό δικό μου υπολογιστή...!
Ή αν πάω σε ένα μαγαζί και μου πουν άμα τα πάρεις χωρίς Παράθυρα θα πέσει κατάρα..? Να μην ρωτήσω αν ισχύει...?
Τώρα επειδή βγήκαμε και λίγο εκτός θέματος, δεν νομίζω να είναι κατάλληλο μέρος να ασχοληθούμε με το γιατί δεν τα έτρεχε..? Οπότε δεν περιμένω απάντηση... Οστόσο αν κάποιος θέλει να μάθει λεπτομέριες ας μου υποδείξει ένα θέμα που είναι σχετικό να το περιγράψω αν και ο φίλος μου ούτε που να ακούσει για linux οπότε δεν μου λύσει κάποιο πρόβλημα..
Μπορεί να φάνηκε κάπως απότομο το μύνημα αλλά είμαι καμία φορά έτσι (άνθρωποι είμαστε)...
:wave: Τέσπα καλώς σας βρήκα. :wave:

Φιλικά KeRber0s

Υ.Γ. Ευχαριστώ για την βοήθεια...
Netbook HP 2140 ┃ CPU Intel(R) Atom(TM) CPU N270 @ 1.60GHz ┃ RAM 1GB ┃ HD FUJITSU MHZ2160B
Off topic:
V for Vedeta
Άβαταρ μέλους
KeRber0s
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό linuxman » 27 Σεπ 2009, 21:11

KeRber0s έγραψε:Το έχω ψάξει μέσα από το forum... Για αύτο ανάμεσα στο κόκκινα γράμματα υπάρχει και αυτό "μην βάλετε σχετικό link για συμβατά hardware το έχω δει..." Αλλά... άμα πάρω το pc... να μην έχω μια δεύτερη γνώμη του στυλ.. Το έτσι είναι καλό, το άλλο κάνει κολοτούμπες, το τρίτο ψήνει και καφέ...?
Αλλά το να βλέπω ένα "Μάρκα, δύο γράμματα και πέντε αριθμούς" δεν μου λέει και πολλα...
Π.χ. Σε έναν φίλο μου ήθελα να δοκιμάσω Linux (Mint, Ubuntu) όπως και OpenSolaris όλα τελευταία έκδοση σε ένα laptop μιας ταδε μάρκας και κόλλαγε στο boot... Εκεί που βγάζει μια γραμή και λέει Starting up (Δεν νομίζω να χρειάζετε πάνω απο 5 λεπτά να θέλει για να πάει στην επόμενη οθόνη..?) ... Ενώ τα ίδια live cd 's τρέχανε στο παλιό δικό μου υπολογιστή...!
Ή αν πάω σε ένα μαγαζί και μου πουν άμα τα πάρεις χωρίς Παράθυρα θα πέσει κατάρα..? Να μην ρωτήσω αν ισχύει...?
Τώρα επειδή βγήκαμε και λίγο εκτός θέματος, δεν νομίζω να είναι κατάλληλο μέρος να ασχοληθούμε με το γιατί δεν τα έτρεχε..? Οπότε δεν περιμένω απάντηση... Οστόσο αν κάποιος θέλει να μάθει λεπτομέριες ας μου υποδείξει ένα θέμα που είναι σχετικό να το περιγράψω αν και ο φίλος μου ούτε που να ακούσει για linux οπότε δεν μου λύσει κάποιο πρόβλημα..
Μπορεί να φάνηκε κάπως απότομο το μύνημα αλλά είμαι καμία φορά έτσι (άνθρωποι είμαστε)...
:wave: Τέσπα καλώς σας βρήκα. :wave:

Φιλικά KeRber0s

Υ.Γ. Ευχαριστώ για την βοήθεια...

Για να μπορείς να καταλάβεις πως θα πάρεις χωρίς παράθυρα δες εδώ viewtopic.php?f=14&t=1407 . δηλαδή θα πάρεις με παράθυρα άλλα μετά θα τους στείλες τα παράθυρα ταχυδρομικός :lol: :lol: :lol:
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό KeRber0s » 27 Σεπ 2009, 23:55

έγραψε:Για να μπορείς να καταλάβεις πως θα πάρεις χωρίς παράθυρα δες εδώ [url]viewtopic.php?f=14&t=1407[/url] . δηλαδή θα πάρεις με παράθυρα άλλα μετά θα τους στείλες τα παράθυρα ταχυδρομικός :lol: :lol: :lol:

Off topic:
Δεν θέλω να περιαυτολογώ αλλά και αυτό το διάβασα :wave:
Βρήκα επιτέλους και πως να κάνω off topic... ΧεΧεΧεΧε

Μια υπερτατή ευχαρήστηση θα ήταν να τα έσβηνα εγω ο ίδιος... Οπότε αν πήγενα εγώ ο ίδιος να φορμάρω το σκληρό μπροστά τους..? Θα το δέχονταν...? Αλλά λέω να κάνω και ένα partition με XP γιατί αμά δεν βγάζει κανα πρόβλημα το μηχάνημα θα βαριέμαι... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Off topic:
V for Vedeta
Άβαταρ μέλους
KeRber0s
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό linuxman » 28 Σεπ 2009, 00:19

Off topic:
Δες εδώ πως το έκανε http://translate.google.com/translate?u ... l=ru&tl=en , το έσβησε μπροστά στα μάτια τους και έβαλε το openSuse :lol: :lol: :lol:
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Περί ανέμων