emmsarris έγραψε:Όχι σωστά είναι! 26.000.000.000/60.000.000=433.333.333,3333...
για ξαναδες λιγο αυτο που εγραψες, αλλα όπως ξαναειπα, δεν ειναι εκει το θεμα
Συντονιστής: konnn
emmsarris έγραψε:Όχι σωστά είναι! 26.000.000.000/60.000.000=433.333.333,3333...
| Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 lucid 64-bit | Προδιαγραφές: 4x Intel Core i5 CPU M 450 2.40GHz ‖ RAM 3696 MiB ‖ Lenovo KL3 - LENOVO IdeaPad Y560 |
| Κάρτα γραφικών: ATI Device [1002:68c0] | Ασύρματο: wlan0: Atheros Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002a] (rev 01) |

emmsarris έγραψε:Όχι apopa, λάθος διάβασες. Δες τι λέω:emmsarris έγραψε: Προς Θεού! ΌΧΙ εθνικιστικές φανφάρες, και αναφορές του στύλ "Είμαστε οι καλύτεροι" "Όταν εμείς διδάσκαμε επιστήμες αυτοί ζούσαν σε σπηλιές" "Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει" και λοιπά... Δεν είναι στόχος μου να πυροδοτήσω το εθνικό ή εθνικιστικό φρόνημα του καθενός. Απλά στο δημοσίευμα ο τόνος του και η άγνοιά του ή μάλλον η παραπληροφόρησή του με ενόχλησαν.

emmsarris έγραψε:Α, διάβασα μερικά στο blog, εκνευρίστηκα και δε συνέχισα.
Και για να μην τα ρίχνουμε όλα στους κυβερνώντες, τους οποίους άλλωστε εμείς (ξανα)ψηφίζουμε. Αναρρωτηθήκατε γιατί?
Ένα μεγάλο ποσοστό των πολιτών έχει τον προσωπικό του βουλευτή! Πως έχει το γιατρό, το δικηγόρο, το λογιστή... Έτσι! Κι έτσι έχει μάθει να κάνει τη δουλειά του! Έτσι νομιμοποιεί παρανομίες, διορίζει τα παιδιά του κλπ. Γιατί τώρα?
Μία απάντηση είναι αυτό που ονομάζει μία φίλη μου "Κατοχικό σύνδρομο". Δηλαδή, ως Έλληνες ποτέ δεν ήμασταν ελεύθεροι! Άραβες, Τούρκοι, Γερμανοί, Δικτατορία. Έχει περάσει στο DNA μας κι έτσι λειτουργούμε! Ένα ιδιόμορφο στερητικό σύνδρομο. Μόλις χάσαμε τον εχθρό, πανικοβληθήκαμε, και ψάχναμε παντού τον εχθρό. Και φυσικά λειτουργήσαμε ως "κλέφτες" και "αρματωλοί". Πως να εξαπατήσουμε για να επιβιώσουμε! Νομίζω πως η κοπέλα έχει απόλυτο δίκιο!
Off topic:
Το διόρθωσα logari!

floral έγραψε:Ερώτηση που είναι λίγο off και λίγο on topic : Έχει περάσει από το μυαλό σε κανέναν να μεταναστεύσει?