ubuntunoid έγραψε:Το θέμα είναι ότι:
έγραψε:αυτοί πιστεύουν οτι το δικαίωμα είναι αυθάδεια, η ελευθερία παρανομία, η ισότητα αναίδεια και η ευδαιμονία αναρχία
Και η κανονική αυθάδεια,παρανομία,αναίδεια κ αναρχία μένουν στο απυρόβλητο
Μήπως μας συμφέρει να είναι , αυτό λέω και εγώ άλλα εσύ απαντάς λες και ότι δεν υπάρχουν αυτά τα κανονικά ?
ubuntunoid έγραψε:
Και θα εξακολουθήσουν να μένουν όσο εμείς δεν κάνουμε τίποτα γι αυτό (αυθαδίασα πιπέρι γρήγορα)
Δεν κάνουμε ; και μην περιμένεις να δεις κάτι διαφορετικό , "επαναστάτες" έχουν πεθάνει , τους καθάρισαν μετά το 1917 όταν ήρθαν τα Λαμόγια .
Μην πεις να σηκωθούμε να βγούμε στο δρόμο να φωνάξουμε , δεν πιάνει ποια .
(3-4 χιλιάδες βγήκαν να φωνάξουν για τα μέτρα , και άλλοι 150-200 χιλιάδες ψάχνανε το DVD τις Τζούλιας στα περίπτερα )
ubuntunoid έγραψε:
Και στο τέλος την πληρώνει πάντα η κατσικούλα
Και αν συνεχίσουμε να θεωρούμε υπαίτια την κατσικούλα στο τέλος θα καταφέρουμε να ψοφήσει...
Ναι όπως το έχω ακούσει πολλές φορές ας ψοφήσει κατσίκα του γείτονα , άλλα κάνεις λάθος το πρόβλημα είναι με μας όλους και όχι με την κατσίκα .
ubuntunoid έγραψε:
Το θέμα είναι να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι (πραγματικό ρητό και όχι μούφα)
Αλλά μάλλον δε συμφωνούμε στο ποιός είναι ο Καίσαρας τελικά
Και τι σε πειράζει ποιο πολύ το "μούφα" ρητό η "μούφα" επαναστάτες που το παίζουν τρελίτσα , με κάρτες Golden Visa στο πορτοφόλι , και βγαίνουν στο δρόμο "δήθεν" να υπερασπιστούν τα διακαιώματα τους .
Και βέβαια δεν θα συμφωνήσουμε ποιος είναι Καίσαρας τελικά γιατί απλά εσύ βλέπεις μία πλευρά του νομίσματος ενώ εγώ και τις δύο .
ubuntunoid έγραψε:
Αν εσύ θέλεις και σε συμφέρει να αγνοήσεις τα συγκεκριμένα ερωτήματα αγνοήσε τα.
Εγώ απλώς τα ανεφερα σα στοιχείο προβληματισμού για να μπορεί να έχει κάποιος που διαβάζει τα ποστ μια πιο σφαιρική εικόνα για το συγκεκριμένο "ρητο"
Το ρητό σε πείραξε ,

ακόμα δεν κατάλαβες που είναι το θέμα και γιατί το ανέφερα και όπως είπα άσχετο είναι ποιος το είπε , ουσία μετρά τι λέει αυτό το ρητό , και τα λόγια είναι ακριβός αυτό που ζούμε την εποχή αυτή και ειδικά στην Ελλάδα .
Και ήμουν εδώ και το 93 όταν ήσουνα αρκετά μικρός και και σύγκριση με το τώρα μεγάλη διαφορά στην νοοτροπία του κόσμου , έχει αλλάξει πολύ .
Έχει χάσει το κάτι που είχε πάντα την αγνότητα που είχε κάποτε .
ubuntunoid έγραψε:
Αν η Πράβδα έκανε παρόμοιου τύπου πλαστογραφία πριν από 60 χρόνια για να εξυπηρετήσει το τότε καθεστώς ακόμα θα το κοπάναγες και θα φώναζες για τους πλαστογράφους, ψεύτες και άθλιους προπαγανδιστές
Δεν χρειάζεται να κοπανάω και να φωνάζω , εγώ έζησα και το βίωσα την αθλιότητα που υπήρχε τότε .
ubuntunoid έγραψε:Η δική μου η άποψη είναι αυτή που έγραψα παραπάνω:
Γι αυτό ακόμα και αν συμφωνούμε με τα κάθε λογής παρόμοια ρητά θα πρέπει να είμαστε αντίθετοι στη χρήση τους και όχι απαθείς
και φροντίζω να την υπηρετώ παντού και πάντα. Οταν μας τελειώνουν τα επιχειρήματα και καταφεύγουμε στην πλαστογράφηση μάλλον η άποψη μας δε στηρίζεται πουθενά.

Κάθε ρητό έχει και το νόημα του , και αυτό όπως λες "μούφα" και το άλλο .
Κόλλησες στο ένα δέντρο και έχασες το Δάσος .
Όχι δεν μου τελειώσανε τα επιχειρήματα .
Έδωσες ένα λίνκ ενός ατόμου που γράφει για Μπρίτζ , που ξέρεις ότι αυτά που γράφει αυτός έτσι είναι , η μήπως και αυτός είναι ένα ακόμα άτομο από αυτούς που :
έγραψε:εξυπηρετούν κατά περίσταση διάφορες πολιτικές σκοπιμότητες είναι προπαγάνδα χειρίστου είδους
και απλά τα έχει πάρει για να τα γράψει .
Όσο και πολλοί άλλοι μάλιστα την σήμερον ημέρα , για να γράψουν παντού στα "blog" του καθενός μ@@@@α .
Υ.Γ. Όταν ένας λαός ξεχνά την ιστορία του , χάνει την παιδεία του και το μόνο που έχει στην σκέψη του είναι ( άλλο ρητό : "Να μπει το παιδί μου στο Δημόσιο να πληρώνεται και να κάθεται η να βολευτεί καλά , έχουμε μέσων να το κάνουμε " αυτό είναι δικό μου ρητό ) τότε έχει χάσει την μπάλα και είναι κρίμα .
Αυτό δυστυχώς βλέπω καθημερινά εδώ και πολλά χρόνια .