Αγαπημενες Σειρες

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: Αγαπημενες Σειρες

Δημοσίευσηαπό ph03nix » 30 Σεπ 2010, 23:48

sean έγραψε:Off topic:
το bleach δεν ειναι και αυτο αρκετα μεγαλο??

Ναι έχει φτάσει 290 επεισόδια και 3 ταινίες!Αλλά πραγματικά είναι πολύ καλό.στο συνιστώ ανεπιφύλακτα με την προϋπεση ότι δεν αγανακτείς με τα fillers!έχει φοβερούς χαρακτήρες και τέλεια soundtrack!
Γνώσεις ⇛ Linux:Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Ναι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό : Desktop :OpenBSD 5.0 -current|Acer Laptop: Ubuntu 10.10 32bit|IBM Thinkpad X60 Laptop:OpenBSD 4.9 -stable.

OpenBSD,security matters.

Άβαταρ μέλους
ph03nix
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sparus » 01 Οκτ 2010, 15:17

Guys χρειάζομαι την βοήθεια σας. Θα ήθελα να μου προτείνεται μια σειρά για να την βλέπω χωρίς υποτίτλους για εξάσκηση στα αγγλικά.
Καλό θα ήταν να μην μιλάνε καμιά περίεργη προφορά ή να χρησιμοποιούν πολύ αργκό. Και γενικά να έχει μπόλικη ομιλία, όχι μόνο δράση. Όσο πιο καθημερινή είναι η ομιλία τόσο το καλύτερο. Δεν θα ήθελα κάτι του στυλ bing bang theory ή house.

Τι λέτε για το "How I met your mother"?
Και το Desperate housewifes νομίζω θα έκανε αλλά μου φαίνεται πολύ "γυναικείο" αν και δεν το έχω δει ποτέ.
Θα μπορούσα βέβαια να δω και τα φιλαράκια, αλλά μάλλον θα ξέρω από πριν τι πρόκειται να πουν με τόσες επαναλήψεις που έχουν βάλει!

Please προτείνεται τίποτα μπας και πάρουμε το πτυχίο!
Debian Squeeze (64bit)/ Ubuntu 10.10 (32bit)
AMD Athlon 64 (3200+) / Asus A8N5X / Gainward GeForce 6500 / 2GB DDR
Άβαταρ μέλους
sparus
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό headless » 01 Οκτ 2010, 18:29

@sparus: είναι εξίσου καλή εξάσκηση - ισως και καλύτερη - να βλέπεις με αγγλικούς υπότιτλους.
Αν βλέπεις εντελώς χωρίς subs όλο και κάτι θα σου ξεφευγει.
Το HIMYM δεν το θεωρώ κάτι σπουδαίο,και το Desperate Housewives μ'αρεσαν μόνο οι πρώτες 1-2 seasons.
Θα σου πρότεινα το εκπληκτικό κατ'εμε Six feet under
http://www.imdb.com/title/tt0248654/
Γνώσεις ⇛ Linux: Καλές ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό: debian wheezy/sid 64-bit (en_US.utf8)
Προδιαγραφές ⇛ CPU: 2x Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz │ RAM 3965 MiB │ ASUS INC. P5QL/EPU
Κάρτα γραφικών: nVidia GF104 [GeForce GTX 460] [10de:0e22]
Δίκτυα: eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168]
My Blog
Άβαταρ μέλους
headless
powerTUX
powerTUX

Launchpad: headl3ss
IRC: h3adl3ss
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sparus » 01 Οκτ 2010, 18:55

Προτιμώ χωρίς κι ας χάνεις και τίποτα, με τον καιρό το αυτί σου προσαρμόζεται και συνηθίζεις. Για το listening το θέλω.

Six feet under ποιο κύκλο θα μου πρότεινες;
Άβαταρ μέλους
sparus
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό headless » 01 Οκτ 2010, 19:15

Εεε συνήθως όταν ξεκινάμε μια σειρά που δεν έχουμε δεί την πιάνουμε από την αρχή :p
Προδιαγραφές ⇛ CPU: 2x Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz │ RAM 3965 MiB │ ASUS INC. P5QL/EPU
Δίκτυα: eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168]
My Blog
Άβαταρ μέλους
headless
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sean » 01 Οκτ 2010, 22:44

έγραψε:Guys χρειάζομαι την βοήθεια σας. Θα ήθελα να μου προτείνεται μια σειρά για να την βλέπω χωρίς υποτίτλους για εξάσκηση στα αγγλικά.
Καλό θα ήταν να μην μιλάνε καμιά περίεργη προφορά ή να χρησιμοποιούν πολύ αργκό. Και γενικά να έχει μπόλικη ομιλία, όχι μόνο δράση. Όσο πιο καθημερινή είναι η ομιλία τόσο το καλύτερο. Δεν θα ήθελα κάτι του στυλ bing bang theory ή house.

Και το Desperate housewifes νομίζω θα έκανε αλλά μου φαίνεται πολύ "γυναικείο" αν και δεν το έχω δει ποτέ.
Θα μπορούσα βέβαια να δω και τα φιλαράκια, αλλά μάλλον θα ξέρω από πριν τι πρόκειται να πουν με τόσες επαναλήψεις που έχουν βάλει!

watch-onepiece.tv
εγω ετσι πηρα prof!
με αγγλικους υποτιτλους βοηθαει πολυ!
piragelos.deviantart.com
* life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away

Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο | Προγραμματισμός: Ναι | Αγγλικά: Τέλεια
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.04 (32bit) ΕΛ
Άβαταρ μέλους
sean
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό lostinmyworld » 01 Οκτ 2010, 23:30

sean έγραψε:
έγραψε:Guys χρειάζομαι την βοήθεια σας. Θα ήθελα να μου προτείνεται μια σειρά για να την βλέπω χωρίς υποτίτλους για εξάσκηση στα αγγλικά.

watch-onepiece.tv
εγω ετσι πηρα prof!
με αγγλικους υποτιτλους βοηθαει πολυ!

Τώρα άλλαξε σε http://www.watchop.com/ και είναι το ίδιο φοβερό..One Piece forever :clap: :clap: :clap:

Έχετε να προτείνετε καμία καινούρια σειρά φετινή ή γενικά λίγων σεζόν (μην καούμε κιόλας :shifty: );;;
Το The Event είναι αρκετά καλό, έχει βγάλει δύο επεισόδια μέχρι στιγμής και υπόσχεται πολλά. Καμία άλλη σειρά να έχει δράση, μυστήριο έχετε να προτείνετε;
Spoiler: show
Αφού το LOST τελείωσε τουλάχιστον να το ρίξουμε σε υποκατάστατα....
http://lostinmyworld222.wordpress.com
http://lostinmyworld.e-science.gr/
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Ναι ┃C, Java (όσα μπορείς να μάθεις στη σχολή)┃Αγγλικά: Δεν μου χρειάζονται...
Ubuntu 10.04 σε Acer TravelMate 2492WLMi
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής: Intel Celeron M 420 (1.60 GHz, 533 MHz FSB, 1 MB L2 cache) │
Μνήμη: 512 MB DDR2 │ Κάρτα Γραφικών: Intel Graphics Media Accelerator 950 │ Κάρτα Ασύρματη │ Κάρτα Ήχου │ Οθόνη & Ανάλυση: 15.4" WXGA wide TFT LCD
lostinmyworld
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sparus » 02 Οκτ 2010, 03:19

Το one piece είναι γιαπωνέζικο. Πως βοηθάει αυτό;
Άβαταρ μέλους
sparus
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό headless » 02 Οκτ 2010, 07:50

lostinmyworld έγραψε:
Έχετε να προτείνετε καμία καινούρια σειρά φετινή ή γενικά λίγων σεζόν (μην καούμε κιόλας :shifty: );;;
Το The Event είναι αρκετά καλό, έχει βγάλει δύο επεισόδια μέχρι στιγμής και υπόσχεται πολλά. Καμία άλλη σειρά να έχει δράση, μυστήριο έχετε να προτείνετε;

Πολλές....
Lie to me
Band of brothers
Fringe
Heroes
Bones
My Blog
Άβαταρ μέλους
headless
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό lostinmyworld » 02 Οκτ 2010, 13:39

headless έγραψε:
lostinmyworld έγραψε:

Πολλές....
Lie to me
Band of brothers
Fringe
Heroes
Bones

Δεν μου αρέσουν ιατρικές σειρές :sick: όπως και σειρές με αυτοτελή επεισόδια αλλά η υπόθεση να συνεχίζεται. Ψάχνω για μία σειρά μυστηρίου κυρίως. Α και αστυνομικές σειρές επίσης :thumbdown:
http://lostinmyworld222.wordpress.com
http://lostinmyworld.e-science.gr/
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Ναι ┃C, Java (όσα μπορείς να μάθεις στη σχολή)┃Αγγλικά: Δεν μου χρειάζονται...
Ubuntu 10.04 σε Acer TravelMate 2492WLMi
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής: Intel Celeron M 420 (1.60 GHz, 533 MHz FSB, 1 MB L2 cache) │
Μνήμη: 512 MB DDR2 │ Κάρτα Γραφικών: Intel Graphics Media Accelerator 950 │ Κάρτα Ασύρματη │ Κάρτα Ήχου │ Οθόνη & Ανάλυση: 15.4" WXGA wide TFT LCD
lostinmyworld
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Περί ανέμων