Αλλά εντάξει μωρέ ... δεν είναι και τόσο επιθετικός. Νοιάστηκε εκείνη τη στιγμή για τη νομιμότητα.
Βεβαίως το φλέγον θέμα που έθεσα το υποστηρίζω ακόμα
Εμπρός να την πέσουμε σε αθώα sites !!!!
Συντονιστής: konnn

Epirotes έγραψε:Off topic:
Σου έκανα μερικές απλές ερωτήσεις. Αν θες απαντάς, αν δεν θες δεν απαντάς. Όσο για τα απωθημένα μου δεν έχουν σχέση ούτε με το θέμα ούτε με το φόρουμ που βρισκόμαστε κι αφορούν εμένα και την ψυχίατρό μου, εντάξει;Πες μου εσύ τι νομίζεις: τι απωθημένα έχω που θα μπορούσε να το λύσει η παρούσα κοινότητα; Κατά τ' άλλα, κι όσον αφορά στην Ελληνικότητα των αρχαίων Μακεδόνων, απλά σας μετέφερα τι υποστηρίζουν κάποιοι διεθνείς ιστορικοί και δίνουν έτσι πλάτες στην ΠΓΔΜ.

malos έγραψε:@taratatzoum νιώθω να πω "σ´ ευχαριστώ" καθώς μοιάζει να με υποστηρίζεις - προστατεύεις.
Αλλά εντάξει μωρέ ... δεν είναι και τόσο επιθετικός. Νοιάστηκε εκείνη τη στιγμή για τη νομιμότητα.
Βεβαίως το φλέγον θέμα που έθεσα το υποστηρίζω ακόμα![]()
![]()
![]()
Εμπρός να την πέσουμε σε αθώα sites !!!!![]()
![]()
![]()
![]()

Macedon έγραψε:
Εε' οχι και τοσο αθώα(μόνο αθώα δέν είναι)

Macedon έγραψε:Epirotes έγραψε:[offtopic]Σου έκανα μερικές απλές ερωτήσεις. Αν θες απαντάς, αν δεν θες δεν απαντάς. Όσο για τα απωθημένα μου δεν έχουν σχέση ούτε με το θέμα ούτε με το φόρουμ που βρισκόμαστε κι αφορούν εμένα και την ψυχίατρό μου, εντάξει;Πες μου εσύ τι νομίζεις: τι απωθημένα έχω που θα μπορούσε να το λύσει η παρούσα κοινότητα; Κατά τ' άλλα, κι όσον αφορά στην Ελληνικότητα των αρχαίων Μακεδόνων, απλά σας μετέφερα τι υποστηρίζουν κάποιοι διεθνείς ιστορικοί και δίνουν έτσι πλάτες στην ΠΓΔΜ.
Off topic:
Αν παρατηρήσεις επέλεξα το κείμενό σου ποιο πάνω που δεν έχει καμιά σχέσει με διεθνείς ιστορικούς ...
Είναι καθαρά δική σου "άποψη"
Αλλά και στο επόμενο σου ποστ..στο τέλος αναφέρεις για διάλεκτο . Εχεις προβλημα με το λεξιλόγιο μας