Πως παμε από αυτοκριτική;

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: Πως παμε από αυτοκριτική;

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 03 Ιουν 2011, 04:21

Δεν πιστευω οτι τα παμε και πολυ καλα απο αυτοκριτικη.
Γιατι αν τα πηγαιναμε δεν θα βρισκομασταν στην θεση που βρισκομαστε τωρα.
ΣΚληρο αυτο που λεω και καπως αψυχο αλλα ετσι ειναι τα πραγματα .
Δεν φταινε μονο οι κυβερνησεις παιδια... και οι κυβερνησεις ελληνες ειναι
σαν και εμας. ΑΠο ελληνικες οικογενειες προηλθαν σε ελληνικα σχολεια εκαναν
τα πρωτα τους βηματα...και σε ελληνικα πανεπιστημια περατωσαν τις σπουδες τους
ελληνες φιλους ειχαν... σε μια ελληνικη κοινωνια ζουσαν. ΣΤο συγκεκριμενο φορουμ
κυκλοφορουν νοημονες ανθρωποι αλλα αμα δειτε σε αλλα φορουμς τι κυκλοφορει
θα καταλαβετε γιατι ειμαστε ετσι... επειδη οι νοημονες στην ελλαδα ειναι το 40-30%
και ολοι οι αλλοι ειναι μεν νοημονες αλλα με κακο τροπο , στην πονηρια στην προχειροδουλεια
και στην τεμπελια. Δεν βλεπουμε γυρω μας? Τον καθενα τον νοιαζει να πιασει μια θεση στο δημοσιο
να δουλευει 3 ωρες και να καθεται 20. Εμενα αν μου προτειναν θεση στο δημοσιο μπορει να πηγαινα
αλλα ταυτοχρονα δεν θα σταματουσα το διαβασμα και την δουλεια μου... αυτοι που ειναι δημοσιο
εχουν να ανανεωθουν απο τοτε που πηραν πτυχιο!!!! (Μπορει οχι ολοι , οι περισσοτεροι σιγουρα ομως)
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

IRC: Star_Light
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό xqtr » 03 Ιουν 2011, 17:21

Star_Light έγραψε:Δεν πιστευω οτι τα παμε και πολυ καλα απο αυτοκριτικη.
Γιατι αν τα πηγαιναμε δεν θα βρισκομασταν στην θεση που βρισκομαστε τωρα.

Η αυτοκριτικη ειναι μια διαδικασια μεσα απο την οποια βγαινει ενα αποτελεσμα... ή θετικο ή αρνητικο... το οτι κανω αυτοκριτικη δεν σημαινει οτι το αποτελεσμα βγαινει παντα αρνητικο! Αρα, πολλοι μπορει να καναν αυτοκριτικη και απλως το συμπερασμα να ηταν οτι δεν φταινε...
Oσο για το πως φτασαμε ως εδω, σκεψου το εξεις. Εγω οδηγαω... με εσενα συνεπιβατη. Λογω της δικιας μου ανευθυνοτητας, τρακαραμε και χτυπαμε και οι δυο... εσυ γιατι εφτεγες? Επειδη μπηκες στο αμαξι? και επειδη με αφησες να οδηγω? Ισως... μονο που το αυτοκινητο ηταν δικο μου... και με αφησες να οδηγω γιατι δεν ειχες αλλη επιλογη... ;)

έγραψε:Δεν φταινε μονο οι κυβερνησεις παιδια... και οι κυβερνησεις ελληνες ειναι
σαν και εμας. ΑΠο ελληνικες οικογενειες προηλθαν σε ελληνικα σχολεια εκαναν
τα πρωτα τους βηματα...και σε ελληνικα πανεπιστημια περατωσαν τις σπουδες τους
ελληνες φιλους ειχαν... σε μια ελληνικη κοινωνια ζουσαν.

εεε... ζεις Ελλαδα??? Γιατι αν το εξετασεις θα δεις οτι πολλοι απο αυτους εχουν σπουδασει σε ξενα πανεπιστημια, μερικοι, κατ' ιδιαν ομολογια, θεωρουν τους εαυτους τους ομογενεις, το 99% αυτων δεν εχει ουτε ενα ενσημο... αρκετοι εως κανενας δεν εχουν υπηρετησει θητεια, αλλα παρολα αυτα "σκιζονται" για το Εθνος... Ασε που και μερικοι απο αυτους την εχουν κοπανησει για αλλες παραλιες... και ουτε φωνη, ουτε ακροαση. Οσο για τους Ελληνες φιλους που εχουνε... σηκωνει πολυ κουβεντα, γιατι μαλλον ειναι κολλητοι με "φιλαρακια" απο το εξωτερικο... ;) ελπιζω να με επιασες! ;)

έγραψε:
κυκλοφορουν νοημονες ανθρωποι αλλα αμα δειτε σε αλλα φορουμς τι κυκλοφορει
θα καταλαβετε γιατι ειμαστε ετσι... επειδη οι νοημονες στην ελλαδα ειναι το 40-30%
και ολοι οι αλλοι ειναι μεν νοημονες αλλα με κακο τροπο , στην πονηρια στην προχειροδουλεια
και στην τεμπελια.

...μηπως εισαι λιγο ρατσιστης?? :lol: :lol: Πλακα κανω ;) Και οι νοημονες την πατανε! Για να πιαστεις κοροιδο, πρεπει να το θες... αμα καποιος βρει το "κουμπι" σου, την λοξα σου... θα σε πιασει κοτσο... το θεμα ειναι... να το θελει ο αλλος... Αμα το θελει την πατησες οσο και νοημων να εισαι. Δηλαδη στο χρηματηστηριο δεν την πατησανε Γιατροι, Δικηγοροι, Στρατιωτικοι κα.? Ηταν πολλα τα λεφτα, φιλε μου...

έγραψε: Δεν βλεπουμε γυρω μας? Τον καθενα τον νοιαζει να πιασει μια θεση στο δημοσιο
να δουλευει 3 ωρες και να καθεται 20. Εμενα αν μου προτειναν θεση στο δημοσιο μπορει να πηγαινα
αλλα ταυτοχρονα δεν θα σταματουσα το διαβασμα και την δουλεια μου... αυτοι που ειναι δημοσιο
εχουν να ανανεωθουν απο τοτε που πηραν πτυχιο!!!! (Μπορει οχι ολοι , οι περισσοτεροι σιγουρα ομως)

Aυτος ο υπαλληλος που περιγραφεις... πως μπηκε στο Δημοσιο... και πως παρεμεινε... καποιοι πρεπει να "κλεισαν" τα ματια τους και τον πηρανε. Οι βολευτες μπαζαν κοσμο και ο κοσμακης εμπαινε... εσυ που εχεις πχ. μια βιοτεχνια, καταστημα βαζεις ενα τεμπελη στο μαγαζι σου? Αυτοι γιατι τους βαζανε? Και τελικα ποιος φταιει? Αυτος που τον εβαλε ή ο τεμπελης? Αν ειμαι τεμπελης και δεν βρισκω δουλεια, φταιω εγω, αν ειμαι τεμπελης και βρισκω δουλεια, τοτε φταιει το "αφεντικο". ;) Ασε δε... που αρκετοι δημοσιοι υπαληλλοι, θελαν πραγματικα να δουλεψουν σωστα με προγραμμα και οργανωση... ελα ομως που σε καθε υπουργειο και υπηρεσια υπαρχουν "κομματαρχες συνδικαλιστες" που τους πατανε φρενο... και τους χαλανε... Αμα καποιος ητανε καλος, τους χαλαγε την πιατσα και τον "στριμοχνανε".

klazy έγραψε:Αλλά για να το κάνω πιο ακραίο το παράδειγμα για να δεις τη λογική : αν ο Σημίτης έλεγε «πουλήστε τα σπίτια σας και όλη σας την περιουσία, και πάρτε μετοχές» ή «πουλήστε τα όλα και ποντάρετε στο 24 κόκκινο γιατί θα κάτσει εκεί η μπίλια και θα γίνετε Αμπράμοβιτς όλοι» εσύ θα το πούλαγες το σπιτάκι σου και θα πόνταρες; Αυτός θα ήταν αισχρός, αλλά εσύ θα το έκανες; Γενικά, αφήνεις την τύχη σου σε οποιονδήποτε άλλο για τα ατομικά σου θέματα;

Δεν το ειπε... αλλα εκλεισε το ματι... εδω ερχοτανε συνεχεια 24 κοκκινο... μετα απο αυτο, η θεωρια των πιθανοτητων, πρεπει να επαναδιατυπωθει... μαθηματικοι, οικονομολογοι, στατιστικολογοι... σκιζαν τα διπλωματα τους! :lol:

Δεν λεω οτι δεν φταιμε στο θεμα, του οτι πονταραμε, χασαμε και ας προσεχαμε... εγω λεω οτι: Ειδαν οτι ειμαστε λαος της ευκολης λυσεις και αρπαχτης... και μας λιανισαν κανονικα. Το μεγα ζητημα ειναι ομως, πως εγινε αυτο!!! Οπως τωρα, καταπατησαν το Συνταγμα και περασαν το Μνημονιο και κοψαν συνταξεις... ετσι και τοτε, καταπατησαν χρηματηστηριακους νομους και περιορισμους! Που σημαινει οτι καποιος/καποιοι μας εκλεψαν! Αν εφαρμοζοντουσαν σωστα οι νομοι... και δεν θα γινοταν η φουσκα (αρα δεν θα την παταγαμε) και δεν θα μπορουσε καποιος που δεν ειχε τα χρηματα, να παιξει δανεικα.

Και αντε στο χρηματηστηριο πες φταιμε που τυφλωθηκαμε απο το ευκολο κερδος... το κοψιμο των συνταξεων? Φταιει ο συνταξιουχος? Γιατι αδειασαν τα ασφαλιστικα ταμεια? Εγω και συ τα φαγαμε? Την Ολυμπιαδα, την ξεχασαμε? Ποιος φαγωθηκε να την παρει? και τωρα που ειναι? Τις μιζες και υπερτιμολογησεις για τα Ολυμπιακα εργα, παλι εγω τα εφαγα? Εκεινο το Καλατραβα... το πληρωσαμε 3 φορες... Καθε χρονο, πληρωνουμε αποδεδειγμενα, περισσοτερους φορους και καθε χρονο, εχουμε μεγαλυτερο ελλειμα και ζητανε και αλλα... Ακομα και φετος με τοσες περικοπες, το ελλειμα αντι να μικραινει, αυξανεται... Αμα εχεις σχεση με την αγορα... κανε πως δεν πληρωνεις ΙΚΑ και ΦΠΑ... να δεις για ποτε στο κλεινουν το μαγαζι... και οχι απαραιτητα το ΙΚΑ και η εφορια... αλλα οι τραπεζες!!!

Η πλακα ομως... ειναι οτι αλλα κρατοι με πιο οργανωμενο κρατικο μηχανισμο και πιο "τιμιους" πολιτες, εχουν τα ιδια προβληματα με εμας και ακομα χειροτερα!!! Αυτοι γιατι την πατησαν ετσι??? Μηπως δεν φταινε οι λαοι, τελικα? και καποιοι προσπαθουν να μας ριξουν το φταιξιμο?
O χειμώνας έρχεται...
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο │ Προγραμματισμός: Ναι (Delphi/Lazarus) │ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό : Ubuntu 14.04 σε Acer Aspire 5520
Προδιαγραφές ⇛ AMD Turion 1.8GHz │ 1GB │ ATI X700 │ Broadcom BCM4318 │LCD 15.4"
Άβαταρ μέλους
xqtr
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 03 Ιουν 2011, 20:22

xqtr τα αναλυεις περισσοτερο και εισαι σωστος...
απλα δεν εχω χρονο να ασχοληθω και με την πολιτικη
και τα παιχνιδια τους... οποιος ψαχνει πως θα δουλεψει
δεν εχει χρονο για αλλα πραγματα αν με πιανεις.

Παρολαυτα διαφωνω εκει που λες για τις επιλογες... οτι δεν ειχες αλλη να μπεις στο αμαξι του
επιλογες παντα εχεις... ακομη και αν αυτο σημαινει πως θα κατσεις να περιμενεις και αυτο επιλογη ειναι.
Οσο για συνδικαλιστες που στριμωχνανε καλους στο δημοσιο ενταξει οσο για τον συνδικαλισμο δεν το ειπα
γιατι τοσες φορες που εχει ειπωθει ειναι αυτονοητο... οι συνδικαλισμοι πρεπει να εκλειψουν τελειως
και απο τις δουλειες και απο τις σχολες. Μια βρωμα και μιση προκαλεσαν οπου αναμειχθηκαν.
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό xqtr » 03 Ιουν 2011, 20:40

Star_Light έγραψε:xqtr τα αναλυεις περισσοτερο και εισαι σωστος...
απλα δεν εχω χρονο να ασχοληθω και με την πολιτικη
και τα παιχνιδια τους... οποιος ψαχνει πως θα δουλεψει
δεν εχει χρονο για αλλα πραγματα αν με πιανεις.

Κατανοω οτι οταν δεν εχεις δουλεια και ψαχνεις τα προς το ζειν ειναι αδυνατον να ενδιαφερεσε για οτιδηποτε αλλο. Δυστυχως, αυτοι που μας κυβερνουν εκει πονταρουν και τα εχουν καταφερει.

Ελπιζω μονο να μην υπονοεις οτι εχω την "ανεση" να κανω αναλυσεις κτλ... σε διαβεβαιωνω οτι δεν ειμαι καθολου "ανετος", το αντιθετο.
O χειμώνας έρχεται...
Άβαταρ μέλους
xqtr
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dim459 » 04 Ιουν 2011, 01:54

Λοιπόν, στα πρότυπα του αγαπητού μου pros, κάθε βράδυ κάνω κι εγώ την αυτοκριτική μου και αφού συγχαρώ τον εαυτό μου γυρνάω ευχαριστημένος πλευρό και κοιμάμαι.
Καμιά φορά πάλι, επειδή δε με παίρνει ο ύπνος από τον εκνευρισμό που μου προκαλούν αυτοί οι τιποτένιοι... οι άλλοι που δεν κάνουν αυτοκριτική (άραγε λες να κοιμούνται καλύτερα ; ...ίσως το δοκιμάσω) μπαίνω στο forum, γράφω ένα δύο posts, ψάχνω να βρω το τελευταίο μήνυμα του πολυαγαπημένου μου και πολυβασανισμένου yodan000 και αφού βεβαιωθώ ότι για άλλη μια φορά έχει κάποιο πρόβλημα στον υπολογιστή του που ευτυχώς εγώ δεν έχω, τότε μακαρίζω την τύχη μου και σε συνδυασμό πλέον με το ευτυχές αποτέλεσμα της προηγηθείσας αυτοκριτικής μου, αυτή τη φορά σίγουρα κοιμάμαι σαν πουλάκι (ίσως παίζει ρόλο ότι έχει πάει πλέον τρεις και κουτουλάω, αλλά σίγουρα πρωτεύουσα σημασία έχει η αυτοκριτική μου).
Πολλές φορές πάλι στην αυτοκριτική μου συμμετέχει και το alter ego μου, δηλαδή η γυναίκα μου, που για κάποιο μυστηριώδη λόγο καταλήγει σε τελείως διαφορετικά συμπεράσματα από το σκέτο ego μου, το οποίο ευτυχώς υπερισχύει στην κλίμακα αξιολόγησής μου και έτσι και πάλι δεν έχω πρόβλημα.
Μερικές φορές στην αυτοκριτική μου μπαίνει σαν το τζίνι, απρόσκλητος και παρείσακτος και ο Πάγκαλος, που ενώ δεν είναι ούτε το ego μου ούτε και το alter ego μου, πάει να μου δημιουργήσει ενοχές ότι τάχα μου μαζί τα φάγαμε. Έλα μου όμως που όσοι κάτσαμε στο ίδιο τραπέζι δε σημαίνει ότι φάγαμε και τα ίδια...
Εκεί βεβαιώς που η αυτοκριτική μου πάει κατά διαόλου είναι όταν εκτός από το τζίνι-εισβολέα εγχώριου τύπου Πάγκαλο, εσχάτως αρχίζουν και την παραβιάζουν και κάτι καινούργια αλλοδαπής προέλευσης, που σαν άγριοι ταβερνιάρηδες μου τριβελίζουν το ταλαίπωρο μυαλουδάκι μου πως πρέπει επιτέλους να πληρώσω το λογαριασμό γι αυτά που φάγαμε μαζί με τον Πάγκαλο και τότε πάει ο υπνάκος μου, καλή ώρα όπως τώρα.
Μην ανησυχείτε πάντως, όπως είπα παραπάνω το forum μας πάντα έχει τη λύση, πάω σφαίρα για yodan000 και μετά απευθείας για νάνι.
Good night and good luck με την αυτοκριτική σας και αλοίμονό σας αν ήσασταν και εσείς στο μεγάλο φαγοπότι, γιατί το τζίνι θα σας δώσει στεγνά...
Γνώσεις ⇛ Linux: Αν μου δώσεις οδηγίες σε τερματικό δεν τρομάζω ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά
Λειτουργικό : Kubuntu 24.04 64bit.
Συσκευές-> Πάρα πολλές, θα στο γράψω ανά περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
dim459
antiwinTUX
antiwinTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό monkgr » 04 Ιουν 2011, 02:08

:clap: :clap: :clap: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :bow: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :clap: :clap: :clap:
Μήγαρις ἔχω ἄλλο στὸ νοῦ μου, πάρεξ ἐλευθερία καὶ γλῶσσα; (Διονύσιος Σολωμός)

[i][color=#FF0040]Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Μόνο LaTeX ┃ Ἀγγλικά: Καλά
Άβαταρ μέλους
monkgr
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 04 Ιουν 2011, 02:30

xqtr έγραψε:

Κατανοω οτι οταν δεν εχεις δουλεια και ψαχνεις τα προς το ζειν ειναι αδυνατον να ενδιαφερεσε για οτιδηποτε αλλο. Δυστυχως, αυτοι που μας κυβερνουν εκει πονταρουν και τα εχουν καταφερει.

Ελπιζω μονο να μην υπονοεις οτι εχω την "ανεση" να κανω αναλυσεις κτλ... σε διαβεβαιωνω οτι δεν ειμαι καθολου "ανετος", το αντιθετο.

OXI ενταξει δεν υπονοησα κατι για σενα! :D Απλα σου λεω πως η πολλη θεωρια της πολιτικης με εχει κουρασει και γενικα με κουραζει.
Σαφως η συζητηση εχει παντα μεγαλη αξια διοτι μεσα απο αυτην παιρνεις πληροφοριες για τα παντα... απλα πλεον αρχιζω να γινομαι πιο πρακτικος στα παντα... !!!! Το πιστευεις οτι με την συζητηση και τα λογια μπορει ο αλλος να ξεσπασει και να μην κανει τιποτα μετα? Ακομη και αυτο εκμεταλευονται οι πολιτικοι σου λεει αστους να ξεθυμανουν λιγο και μετα παλι ολα οπως πριν. Ενω αμα μαζεψεις , μαζεψεις και δεν μιλησεις και απλα τους κανεις ενα καλο πατιρντι θα το θυμουνται περισσοτερο... φυσικα δεν μιλαω για λεηλασιες ουτε για αυτα που εγιναν τον δεκεβριο του 08 που δεν θα το ξεχασω ποτε ειχα βγει εξω με κατι φιλαρακια να πιουμε ενα ποτακι και με παιρνει τηλεφωνο ο πατερας μου και μου λεει καντην οσο πιο γρηγορα γινεται γιατι αποψε θα γινει χαμος σκοτωσανε ενα παιδι . ΑΛλα μιλαω για ολοκληρωτικο φτυσιμο στις εκλογες... αυτο το 09 δεν το κανανε... γιατι εγω το εκανα δεν ψηφισα γιατι ηξερα τι θα επακολουθησει πες με καχυποπτο πες με προκατειλημενο ηξερα.
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kzlazy » 04 Ιουν 2011, 16:06

xqtr έγραψε:...
Oσο για το πως φτασαμε ως εδω, σκεψου το εξεις. Εγω οδηγαω... με εσενα συνεπιβατη. Λογω της δικιας μου ανευθυνοτητας, τρακαραμε και χτυπαμε και οι δυο... εσυ γιατι εφτεγες? Επειδη μπηκες στο αμαξι? και επειδη με αφησες να οδηγω? Ισως... μονο που το αυτοκινητο ηταν δικο μου... και με αφησες να οδηγω γιατι δεν ειχες αλλη επιλογη... ;)

Εχμ, όχι και τόσο καλό παράδειγμα : για άτομα που ξέρεις ότι οδηγούν με τρόπο που δεν σου αρέσει καθόλου, απλά δεν μπαίνεις. Για άτομα που δεν ξέρεις καλά (γενικώς) και άρα δεν ξέρεις πως οδηγούν είσαι πάντα πολύ επιφυλακτικός στο να μπεις στο αυτοκίνητο για πολλούς λόγους (ρώτα τις γυναίκες). Τράκος μπορεί να συμβεί και στον καλύτερο οδηγό, φυσικά, και σε σένα και σε μένα, όμως το πως αντιμετωπίζεις αυτήν την πιθανότητα είναι που κάνει τη διαφορά.

Σε νοιάζει ή λες «αυτοκίνητο να μπω και ας είναι και η τελευταία φορά, γιατί δεν αντέχω το λεωφορείο για λόγους αρχής». Τότε μάλλον πας γυρεύοντας, αλλά αν σου κάτσει η αναποδιά είναι λίγο βολικό κι εύκολο για σένα να πεις «μόνο ο άλλος έφταιγε». Πρέπει να σκεφτείς αν σε ανάγκασε με το ζόρι να ανέβεις, αν τον κερνούσες συνέχεια σφηνάκια στο μπαράκι, αν του ζητούσες να βιαστεί και να τρέχει, αν τον προέτρεψες να μην τρέχει και σε έγραφε, αν ζήτησες να κατέβεις κλπκλπ, γιατί μπορεί να μην οδηγούσες αλλά από την άλλη μπορεί και να ήταν δυνατόν εσύ να αποφύγεις το ατύχημα.

Καταλαβαίνω ότι απλά το έφερες ως παράδειγμα και το παρα-διάλυσα το ζήτημα. Απλά, και τα πιο απλά πράγματα, έχουν την πολυπλοκότητά τους καμία φορά.
Now there sits a man with an open mind. You can feel the draft from here...
Groucho (τι θα πει ποιός Groucho) ?

Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Μέτριο / Προγραμματισμός: Όχι / Αγγλικά: Καλά
Arch 64b με KDE
Acer Aspire 5680 laptop / Intel core 2 duo / 2 x 2048 Mb / nVidia GeForce Go 7600 / 1280x800
Άβαταρ μέλους
kzlazy
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό xqtr » 04 Ιουν 2011, 22:25

kzlazy έγραψε:Εχμ, όχι και τόσο καλό παράδειγμα : για άτομα που ξέρεις ότι οδηγούν με τρόπο που δεν σου αρέσει καθόλου, απλά δεν μπαίνεις. Για άτομα που δεν ξέρεις καλά (γενικώς) και άρα δεν ξέρεις πως οδηγούν είσαι πάντα πολύ επιφυλακτικός στο να μπεις στο αυτοκίνητο για πολλούς λόγους (ρώτα τις γυναίκες). Τράκος μπορεί να συμβεί και στον καλύτερο οδηγό, φυσικά, και σε σένα και σε μένα, όμως το πως αντιμετωπίζεις αυτήν την πιθανότητα είναι που κάνει τη διαφορά.

Σε νοιάζει ή λες «αυτοκίνητο να μπω και ας είναι και η τελευταία φορά, γιατί δεν αντέχω το λεωφορείο για λόγους αρχής». Τότε μάλλον πας γυρεύοντας, αλλά αν σου κάτσει η αναποδιά είναι λίγο βολικό κι εύκολο για σένα να πεις «μόνο ο άλλος έφταιγε». Πρέπει να σκεφτείς αν σε ανάγκασε με το ζόρι να ανέβεις, αν τον κερνούσες συνέχεια σφηνάκια στο μπαράκι, αν του ζητούσες να βιαστεί και να τρέχει, αν τον προέτρεψες να μην τρέχει και σε έγραφε, αν ζήτησες να κατέβεις κλπκλπ, γιατί μπορεί να μην οδηγούσες αλλά από την άλλη μπορεί και να ήταν δυνατόν εσύ να αποφύγεις το ατύχημα.

Καταλαβαίνω ότι απλά το έφερες ως παράδειγμα και το παρα-διάλυσα το ζήτημα. Απλά, και τα πιο απλά πράγματα, έχουν την πολυπλοκότητά τους καμία φορά.

Πλακα στην πλακα... μολις περιεγραψες τον Ελληνα ψηφοφορο... :lol: :lol: :lol: και το χειροτερο απο ολα... ειναι οτι βαλαμε/βαλανε τον Γιωργακη οδηγο!!! Προσωπικα, καλυτερα να μπω σε "αυτοκινητο" με μεθυσμενο, παρα με ηλιθιο... χαχαχαχα

Ανεκδοτο: Τι λεει ο Γιωργακης, οταν κανει βολτα με το ποδηλατο και βλεπει μπροστα του μια μπανανοφλουδα??? Απαντηση: Ωχ! Παλι θα πεσω... χαχαχαχα

Ο Τσακ Νορις, να βαλει το χερι του.... χαχαχαχα :lol: :lol: :lol:

Οντως το παραδειγμα ηταν λιγο ατυχες... αλλα πιστευω οτι καλαβατε τι εννοουσα. ;)
O χειμώνας έρχεται...
Άβαταρ μέλους
xqtr
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Περί ανέμων