dim459 έγραψε:Σε μιά σοφή χώρα, αυτό το παιδί θα έπρεπε να βρισκόταν ήδη στην ΕΥΠ.
Αν και ασχολούμαι επαγγελματικά με το δίκαιο, ειλικρινώς χέατηκα για το ποιους αδίκησε (εκ του ασφαλούς βεβαίως, αφού δεν πήρε λεφτά από το δικό μου λογαριασμό, οπότε και θα έπρεπε να του έκοβαν τον πισινό), μιας και προκρίνω τις άνομες υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει στην (ουδόλως ηθική) διαδικασία ασφάλειας της χώρας. Βλέπετε δεν ζω σε καταπράσινα λιβάδια και οι γείτονές μου δεν είναι Ελβετοί, Βέλγοι, Ολλανδοί ή Λουξεμβούργιοι.
Καλό είναι λοιπόν να τον χώσουν να χακάρει και να κρακάρει ότι η μητέρα πατρίδα κρίνει σκόπιμο και πάντοτε με την ευχή της.
Εδώ θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.
Σε μιά σοφή χώρα, αυτό το παιδί θα έπρεπε να βρισκόταν ήδη στα χέρια ενός έμπειρου παιδοψυχολόγου ώστε να μπορέσει να ξεπεράσει όποια προβλήματα τον οδήγησαν σε μια παραβατική συμπεριφορά που -προφανώς λόγω ηλικίας- ούτε ο ίδιος πολυκαταλαβαίνει και να ζήσει μια -κατά το δυνατόν- φυσιολογική ζωή .
Τώρα , αν μετά από αυτό θα ήθελε να προσφέρει στην χώρα κάνοντας τον ''υπερχακερά των 5 ηπείρων'' (κατά το ´υπερκατάσκοπος των 5 ηπείρων'') ποιός θα ήμουν εγώ να διαφωνήσω;
Αυτό όμως θα έπρεπε να είναι προσωπική νηφάλια απόφαση .
Εξάλλου κανείς από εμάς (θέλω να πιστεύω) δεν θα υποχρέωνε έναν αλκοολικό να γίνει δοκιμαστής κρασιού εκμεταλλευόμενος τον εθισμό του έτσι δεν είναι ;
Off topic:
Άσχετο , αλλά αυτό το ''cracker'' μόνο σε εμένα φαίνεται αστείο ; Ακούς εκεί κράκερ