από dim459 » 07 Ιούλ 2011, 23:03
Πέρα των ανωτερω με τα οποία φυσικά συμφωνώ, είναι αυτονόητο πως για μια επιτυχημένη αναζήτηση, σημασία έχει εκτός από το <<τι ψάχνω>> και το <<που ψάχνω>>.
Πήρες κάποιες απαντήσεις διότι έτυχε να υπάρχουν παιδιά με επιπλέον γνώσεις στο hardware.
Εδώ όμως είναι ένα forum που ασχολείται με μια διανομή linux. Και γιατί το τονίζω αυτό ;
Διότι ως λειτουργικό είναι γνωστό πως έχει μειωμένες απαιτήσεις σε hardware (τόσο αυτό όσο και οι εφαρμογές του) έναντι αυτών των windows.
Όπως καταλαβαίνεις είναι πολύ μειωμένες οι πιθανότητες κάποιος χρήστης να χρειάστηκε για τον οποιοδήποτε λόγο να καταφύγει σε oveclocking, διότι πολύ απλά δεν του χρειάζεται.
Προφανώς λοιπόν στατιστικά έχεις και πολύ μικρότερες πιθανότητες να λάβεις απαντήσεις στο ερώτημά σου, απ' ότι εάν ρωτούσες σε κάποιο site σχετικό με overclocking ή με παιχνίδια για windows.
Aν θες και ένα ακραίο παράδειγμα θα σου δώσω το δικό μου, ο οποίος έχω να ασχοληθεί με windows τουλάχιστον 5-6 χρόνια, ενώ για μένα η έννοια του <<ηλεκτρονικού παιχνιδιού>> ή <<video game>> είναι συνυφασμένη με κάτι σε μέγεθος ψυγείου το οποίο έπαιρνε μέσα δεκάρικα και υπήρχε σε καφετέριες, ταβέρνες και <<ουφάδικα>>.
Αυτά...
Γνώσεις ⇛ Linux: Αν μου δώσεις οδηγίες σε τερματικό δεν τρομάζω ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά
Λειτουργικό : Kubuntu 24.04 64bit.
Συσκευές-> Πάρα πολλές, θα στο γράψω ανά περίπτωση.