dim459 έγραψε:YΠΕΡΒΟΛΕΣ εκατέρωθεν, μου φαίνεται ότι η καλοκαιρινή ραστώνη αφήνει περιθώρια για να ανάβουν τα αίματα ευκολότερα.
Προσωπικά δεν έχω τίποτα με τον όρο <<γκόμενες>> σν και δε θα τον χρησιμοποιούσα γραπτώς σε ένα forum. Aυτό όμως είναι μια προσωπική επιλογή, δε σημαίνει απαραίτητα ότι η χρήση του συνεπάγεται σεξιστική, διαχωριστική ή παρεξηγήσιμη συμπεριφορά.
Ως γνωστόν οι <<γκόμενες>> είναι καλοδεχούμενες παντού, στην παρέα, στα πάρτυ, στις συγκεντρώσεις ακόμη και στα fora, αλλιώς θα επρόκειτο για πολύ μονότονες μπακουροσυγκεντρώσεις.
Επειδή λοιπόν δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος από μας δεν έχει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του κάνει την ερώτηση <<γκόμενες θα έχει εκεί πέρα ; >> θα πρότεινα να μην την πέφτουμε τόσο χοντρά στον Star_Light, μια απλή υπόδειξη ή ένα pm θα αρκούσε.
Επειδή διαβάζω καθημερινώς σχεδόν το σύνολο των threads του forum, έχω να παρατηρήσω ότι οποτεδήποτε είδα thread που ανοίχτηκε από κοπέλα, δικέκρινα μια σαφώς αυξημένη ζέση και προθυμία να προσφερθεί βοήθεια, υποθέτω ακριβώς επειδή επρόκειτο για <<γκόμενα>> και επίσης υποθέτω όχι επειδή σκοπεύαμε να την πηδήξουμε.
Συμπεραίνω λοιπόν ότι η βελτιωμένη προς το καλύτερο συμπεριφορά μας και ανταπόκρισή μας βασίζεται ακριβώς στη γενικότερη θετική αύρα που μας προκαλεί η ύπαρξη του άλλου φύλλου, την οποία και επιθυμούμε, όχι μόνο εδώ μέσα αλλά παντού.
Συμμερίζομαι λοιπόν την ικανοποίηση του Star_Light για την ύπαρξη <<γκομενών>> στο Facebook, ενώ για το όποιο <<άκομψο>> της έκφρασής του, νομίζω ότι, όπως είπα και παραπάνω, θα αρκούσε μια απλή παρατήρηση ή ένα pm, και σαφώς όχι η έκταση που δόθηκε.
Ενταξει ο καθενας εχει κακες στιγμες.
Δικο μου λαθος που εδωσα τοση εκταση.
Αν μου το ελεγε αυτο ατομο εκτος κοινοτητας και αν δεν ηταν φιλαρακι πχ θα τον κοιταζα
και θα γελουσα. Νταξει δεν μου την σπαει εμενα ευκολα καποιος
απλα επειδη εδω εκτιμω ιδιαιτερα τους περισσοτερους και τους σεβομαι
πχ σιμο , Qdata , the_eye , medigreek , εσενα , migf1 φυσικα... ειναι ο δασκαλος μου στην C , τον malos φυσικα ... 2-3 ubuntistes που με εχουν βοηθησει με τις υπηρεσιες... τον ftso και αλλους που μπορει να σκαλωνω και να μην θυμαμαι

ο
vasster που μου εχει δωσει πολυ καλες συμβουλες και ακριβεις στην assembly ε αν ακουσω ρε φιλε
κατι περιεργο απο εσας ε θα με χαλασει οσο να ναι αμα το λεγε κανας αλλος θα τον εγραφα
στα τετοια μου. Σιγα μην καθομαι να ασχολουμαι με το τι λεει ο καθενας τωρα. Αναλογα τις εμπειριες του
ο καθενας μιλαει. (ΑΝ φυσικα ειναι αδικος) γιατι αν αυτα που λεει εχουν λογικη θα πρεπει να με προβληματισουν.
Π.Σ Δεν θα εκανα ποτε καμακι στο γκρουπ στο φεησμπουκ της κοινοτητας γιατι σεβομαι ορισμενα πραγματα.
Οτι κανω το κανω για την παρτη μου δεν εκθετω αλλους.
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]