Offtopic συζήτηση μεταξύ των μελών για τις επιτρεπτές εκφράσεις.

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: facebook και γενικά

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 09 Ιούλ 2011, 20:27

@malos να σαι καλα που με καταλαβες!!!!!

Ακριβως καμια φορα σου ξεφευγει θες απο την ωρα (ηταν ξημερωματα) ειχα ηδη
καει ολο το βραδυ... θες απο την οικειοτητα... εγω εδω μεσα θεωρω τα μελη δικους μου ανθρωπους
δεν ειμαι γραμμενος σε καποιο αλλο φορουμ τεχνολογιας να φανταστειτε....
για αυτο και πεταξα την καπως πιο ακομψη κουβεντα... τελοςπαντων... δεν εχω δουλεψει καθολου σημερα
και πρεπει να παω να κανω καμια δουλεια. ΑΝ προσβαλλα καποιον εμμεσα ζητω συγγνωμη οπως και για την αναστατωση
τελος καλο ολα καλα... ολα οπως πριν... δεν εχω κανενα προβλημα με τον φιλο και συναδελφο σιμο
οτι ηταν να πω το ειπα στα ισια και εδω. Να στε καλα!
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

IRC: Star_Light
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό filippos.xf » 09 Ιούλ 2011, 20:29

Off topic:
@malos σου είναι δύσκολο να ανοίξεις ένα θέμα περί σαρκασμού και εκεί να γράψεις όλα όσα ποθείς;
Ίσως σχολιάσω κιόλας εκεί, αλλά ας τελειώνουμε από εδώ πρώτα και όσο γράφονται άσχετα post θα είναι το απόλυτο off topic θέμα.
Ευχαριστώ.
filippos.xf
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό malos » 09 Ιούλ 2011, 20:31

Star_Light έγραψε:@malos να σαι καλα που με καταλαβες!!!!!

Ακριβως καμια φορα σου ξεφευγει θες απο την ωρα (ηταν ξημερωματα) ειχα ηδη
καει ολο το βραδυ... θες απο την οικειοτητα... εγω εδω μεσα θεωρω τα μελη δικους μου ανθρωπους
δεν ειμαι γραμμενος σε καποιο αλλο φορουμ τεχνολογιας να φανταστειτε....
για αυτο και πεταξα την καπως πιο ακομψη κουβεντα... τελοςπαντων... δεν εχω δουλεψει καθολου σημερα
και πρεπει να παω να κανω καμια δουλεια. ΑΝ προσβαλλα καποιον εμμεσα ζητω συγγνωμη οπως και για την αναστατωση
τελος καλο ολα καλα... ολα οπως πριν... δεν εχω κανενα προβλημα με τον φιλο και συναδελφο σιμο
οτι ηταν να πω το ειπα στα ισια και εδω. Να στε καλα!

:angel: :angel: :angel: :angel:
Και ζήσανε αυτοί καλά και μεις καλύτερα ! Γιούπιιιιιιιιιι ! :-P :-P :-P :-P
Επεξεργαστής: AMD Ryzen 9 5900x
Μνήμη Gskill 16gb (2X8gb), 3200 mh, CL 14
Μητρική: Asrock X570 phantom gaming X
Τροφοδοτικό: Corsair 850 platinum
Δίσκος: SSD Corsair MP600 (1 TB)
Άβαταρ μέλους
malos
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dim459 » 10 Ιούλ 2011, 01:11

YΠΕΡΒΟΛΕΣ εκατέρωθεν, μου φαίνεται ότι η καλοκαιρινή ραστώνη αφήνει περιθώρια για να ανάβουν τα αίματα ευκολότερα.
Προσωπικά δεν έχω τίποτα με τον όρο <<γκόμενες>> σν και δε θα τον χρησιμοποιούσα γραπτώς σε ένα forum. Aυτό όμως είναι μια προσωπική επιλογή, δε σημαίνει απαραίτητα ότι η χρήση του συνεπάγεται σεξιστική, διαχωριστική ή παρεξηγήσιμη συμπεριφορά.
Ως γνωστόν οι <<γκόμενες>> είναι καλοδεχούμενες παντού, στην παρέα, στα πάρτυ, στις συγκεντρώσεις ακόμη και στα fora, αλλιώς θα επρόκειτο για πολύ μονότονες μπακουροσυγκεντρώσεις.
Επειδή λοιπόν δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος από μας δεν έχει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του κάνει την ερώτηση <<γκόμενες θα έχει εκεί πέρα ; >> θα πρότεινα να μην την πέφτουμε τόσο χοντρά στον Star_Light, μια απλή υπόδειξη ή ένα pm θα αρκούσε.
Επειδή διαβάζω καθημερινώς σχεδόν το σύνολο των threads του forum, έχω να παρατηρήσω ότι οποτεδήποτε είδα thread που ανοίχτηκε από κοπέλα, δικέκρινα μια σαφώς αυξημένη ζέση και προθυμία να προσφερθεί βοήθεια, υποθέτω ακριβώς επειδή επρόκειτο για <<γκόμενα>> και επίσης υποθέτω όχι επειδή σκοπεύαμε να την πηδήξουμε.
Συμπεραίνω λοιπόν ότι η βελτιωμένη προς το καλύτερο συμπεριφορά μας και ανταπόκρισή μας βασίζεται ακριβώς στη γενικότερη θετική αύρα που μας προκαλεί η ύπαρξη του άλλου φύλλου, την οποία και επιθυμούμε, όχι μόνο εδώ μέσα αλλά παντού.
Συμμερίζομαι λοιπόν την ικανοποίηση του Star_Light για την ύπαρξη <<γκομενών>> στο Facebook, ενώ για το όποιο <<άκομψο>> της έκφρασής του, νομίζω ότι, όπως είπα και παραπάνω, θα αρκούσε μια απλή παρατήρηση ή ένα pm, και σαφώς όχι η έκταση που δόθηκε.
Γνώσεις ⇛ Linux: Αν μου δώσεις οδηγίες σε τερματικό δεν τρομάζω ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά
Λειτουργικό : Kubuntu 24.04 64bit.
Συσκευές-> Πάρα πολλές, θα στο γράψω ανά περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
dim459
antiwinTUX
antiwinTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 10 Ιούλ 2011, 01:32

dim459 έγραψε:YΠΕΡΒΟΛΕΣ εκατέρωθεν, μου φαίνεται ότι η καλοκαιρινή ραστώνη αφήνει περιθώρια για να ανάβουν τα αίματα ευκολότερα.
Προσωπικά δεν έχω τίποτα με τον όρο <<γκόμενες>> σν και δε θα τον χρησιμοποιούσα γραπτώς σε ένα forum. Aυτό όμως είναι μια προσωπική επιλογή, δε σημαίνει απαραίτητα ότι η χρήση του συνεπάγεται σεξιστική, διαχωριστική ή παρεξηγήσιμη συμπεριφορά.
Ως γνωστόν οι <<γκόμενες>> είναι καλοδεχούμενες παντού, στην παρέα, στα πάρτυ, στις συγκεντρώσεις ακόμη και στα fora, αλλιώς θα επρόκειτο για πολύ μονότονες μπακουροσυγκεντρώσεις.
Επειδή λοιπόν δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος από μας δεν έχει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του κάνει την ερώτηση <<γκόμενες θα έχει εκεί πέρα ; >> θα πρότεινα να μην την πέφτουμε τόσο χοντρά στον Star_Light, μια απλή υπόδειξη ή ένα pm θα αρκούσε.
Επειδή διαβάζω καθημερινώς σχεδόν το σύνολο των threads του forum, έχω να παρατηρήσω ότι οποτεδήποτε είδα thread που ανοίχτηκε από κοπέλα, δικέκρινα μια σαφώς αυξημένη ζέση και προθυμία να προσφερθεί βοήθεια, υποθέτω ακριβώς επειδή επρόκειτο για <<γκόμενα>> και επίσης υποθέτω όχι επειδή σκοπεύαμε να την πηδήξουμε.
Συμπεραίνω λοιπόν ότι η βελτιωμένη προς το καλύτερο συμπεριφορά μας και ανταπόκρισή μας βασίζεται ακριβώς στη γενικότερη θετική αύρα που μας προκαλεί η ύπαρξη του άλλου φύλλου, την οποία και επιθυμούμε, όχι μόνο εδώ μέσα αλλά παντού.
Συμμερίζομαι λοιπόν την ικανοποίηση του Star_Light για την ύπαρξη <<γκομενών>> στο Facebook, ενώ για το όποιο <<άκομψο>> της έκφρασής του, νομίζω ότι, όπως είπα και παραπάνω, θα αρκούσε μια απλή παρατήρηση ή ένα pm, και σαφώς όχι η έκταση που δόθηκε.

Ενταξει ο καθενας εχει κακες στιγμες.
Δικο μου λαθος που εδωσα τοση εκταση.
Αν μου το ελεγε αυτο ατομο εκτος κοινοτητας και αν δεν ηταν φιλαρακι πχ θα τον κοιταζα
και θα γελουσα. Νταξει δεν μου την σπαει εμενα ευκολα καποιος
απλα επειδη εδω εκτιμω ιδιαιτερα τους περισσοτερους και τους σεβομαι
πχ σιμο , Qdata , the_eye , medigreek , εσενα , migf1 φυσικα... ειναι ο δασκαλος μου στην C , τον malos φυσικα ... 2-3 ubuntistes που με εχουν βοηθησει με τις υπηρεσιες... τον ftso και αλλους που μπορει να σκαλωνω και να μην θυμαμαι :D ο
vasster που μου εχει δωσει πολυ καλες συμβουλες και ακριβεις στην assembly ε αν ακουσω ρε φιλε
κατι περιεργο απο εσας ε θα με χαλασει οσο να ναι αμα το λεγε κανας αλλος θα τον εγραφα
στα τετοια μου. Σιγα μην καθομαι να ασχολουμαι με το τι λεει ο καθενας τωρα. Αναλογα τις εμπειριες του
ο καθενας μιλαει. (ΑΝ φυσικα ειναι αδικος) γιατι αν αυτα που λεει εχουν λογικη θα πρεπει να με προβληματισουν.

Π.Σ Δεν θα εκανα ποτε καμακι στο γκρουπ στο φεησμπουκ της κοινοτητας γιατι σεβομαι ορισμενα πραγματα.
Οτι κανω το κανω για την παρτη μου δεν εκθετω αλλους.
Τελευταία επεξεργασία από Star_Light και 10 Ιούλ 2011, 01:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 10 Ιούλ 2011, 01:37

Off topic:
Πχ πριν λιγο ειχα παει στο μαγαζι ενος φιλου να ψωνισω κατι χυμους (ψιλικατζιδικο) και εσκασε μια τυπισσα φοβερη... απιστευτο ντυσιμο εξω πλατες εξω μπρατσα εξω μπουτια τα ειδα ολα. Δεν ειπα τιποτα ομως... του ειπα πως αν δεν ειμασταν στο μαγαζι του θα την πειραζα με τροπο βεβαια... οχι γεια σου γκομενα γεια σου μωρο και τετοιες σαχλες... εκανα καμακι παλαιοτερα ,πιανεσαι απο μια αφορμη για να αρχισεις μια νορμαλ συζητηση χεχεχεχε ... για αυτο οταν μου την ειπε σημερα ο σιμος σκαλωσα... λεω τι λεει ... για ποιον με περασε πχ... εχω και τσιπα πανω μου οκ!
Γουσταρετε να ανοιξουμε ενα θρεντ στο Περι ανεμων για το καμακι??? Να λεμε σε ποιες την πεσαμε και ΠΩΣ!!!!Σε τελειως αγνωστες εννοω φυσικα!!!

Π.Σ Αμα παρω αδεια απο τους συντονιστες - διαχειριστες το ανοιγω ευθυς αμεσως !!!!
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό filippos.xf » 10 Ιούλ 2011, 06:10

Off topic:
Ωραία, τώρα που συμφωνείτε ορισμένοι στο ότι ο ορισμός "γκόμενα" είναι πανέμορφος,
μπορείτε να σταματήσετε με τα off topic posts σας παρακαλώ πολύ;

Πως θα σας φαινόταν αν ανοίγατε ένα θέμα στο φόρουμ και βλέπατε ότι τα μέλη του φόρουν πήραν το θέμα που ανοίξατε
και του αλλάξαν... "τα φώτα" (να μιλήσω και εγώ εκσυγχρονισμένα ελληνικά και όχι "καθωσπρέπει"); Είναι ωραίο ως εικόνα;
Αυτό το θέμα πλέον εκτός του ότι κατάντησε παιδική χαρά, είναι και σκέτη αποτυχία.
Δεν νομίζω να υπάρχει άλλο θέμα στο φόρουμ με περισσότερες off topic δημοσιεύσεις.
Ακόμα κι αν υπάρχει, τότε συγχωρέστε με, οκ είναι η 2η μεγαλύτερη αποτυχία.
Με αυτά και με αυτά, είτε συνεχίζετε να ποστάρετε είτε όχι,
θα υπάρξει επέμβαση-επεξεργασία στο θέμα από την ομάδα συντονισμού-διαχείρισης.

ΥΓ. Τουλάχιστον μάθετε πως να χρησιμοποιείτε το κουμπάκι του off topic. :thumbup:
Το παρόν post με το περιεχόμενο που έχει, δεν είναι από αυτά που μου αρέσει να κάνω...
filippos.xf
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό geosanto » 10 Ιούλ 2011, 08:00

Off topic:
Πράγματι συμφωνώ απόλυτα, είμαστε off topic αλλά όχι τόόόόόσο πολύ. Φίλε @ filippos.xf ο τίτλος του θέματος είναι:
Radwan Robert Axmet έγραψε:facebook και γενικά

Εμείς απλά κάάάτσαμε πιο(;) πολύ στα γενικά !!! Μη σου πω ότι μπορεί από κάποια σκοπιά, να είμαστε και εντός θέματος! (Το λέει "και γενικά !!!")

Υ.Γ 1 Όσο για τις εκφράσεις; Πολύ απλά. Ζήτησα από την σύντροφο μου (ubuntίστρια και υπέρμαχο του ΕΛ/ΛΑΚ) να διαβάσει το θέμα και ανεπηρέαστα να μου πει τη γνώμη της.
Η απάντηση της; Όπως καταλαβαίνεται, καλύτερα να μην την γράψω!

Υ.Γ 2 Της έχω ζητήσει να κάνει μετάφραση-υποτιτλισμό σε όσες περισσότερες ομιλίες του Richard M. Stallman μπορεί. Οπότε βλέποντας κάτι τέτοια με ρωτάει με το δίκιο της.
-Είσαι σίγουρος ότι αξίζει τον κόπο; Εγώ να... και ο άλλος να... κάνει(;) πλάκα! Απάντηση εγώ δεν έχω.
Γνώσεις Linux: Καλές┃Προγραμματισμός: Ναι┃Αγγλικά: Πολύ καλά
Ubuntu 12.04 LTS 32┃Asus P4B533-E│P4 3.06│2gb ddr│GF7950GT AGP│WiFi zydas zd1211│4x320gb raid1+2x500gb
Ubuntu 12.04 LTS 64┃Asus P5K Premium-WiFi│Q6600│4gb ddr2│GF9800GTX│WiFi ob Realtek RTL8187│4x2tb raid5
Ubuntu 12.04 LTS 64┃HP XW8400│2xQuad Xeon X5365 3.00│32gb ddr2 ECC│Quadro FX4500│WiFi Realtek RTL8188SU│2x256gb ssd raid0+4x2tb raid10 sas
FreeNAS 8.0.4 64 Server┃Norco RPC-4224 4U│X6DHE-G2│2x2.8 Xeon│16gb ddr2 ECC│3x8 sata raid Cont.AOC-SAT2-MV8│24x1tb
geosanto
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Offtopic συζήτηση μεταξύ των μελών για τις επιτρεπτές εκφράσεις.

Δημοσίευσηαπό filippos.xf » 10 Ιούλ 2011, 08:39

geosanto έγραψε:Off topic:
Πράγματι συμφωνώ απόλυτα, είμαστε off topic αλλά όχι τόόόόόσο πολύ. Φίλε @ filippos.xf ο τίτλος του θέματος είναι:

Εμείς απλά κάάάτσαμε πιο(;) πολύ στα γενικά !!! Μη σου πω ότι μπορεί από κάποια σκοπιά, να είμαστε και εντός θέματος! (Το λέει "και γενικά !!!")

Off topic:
Μήπως να ρωτήσουμε τον δημιουργό του θέματος αν μπορούμε να σχολιάζουμε για οτιδήποτε μας έρθει;
Αφού στον τίτλο συμπεριλαμβάνεται η λέξη γενικά, άρα σε σε αυτό το θέμα μπορούμε να λέμε οτιδήποτε. Έτσι;
Τέλος πάντων, πριν μισή ώρα σχόλασα. Δούλευα όλο το βράδυ.
Καλημέρα σας!
filippos.xf
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 10 Ιούλ 2011, 15:52

geosanto έγραψε:Off topic:

Υ.Γ 1 Όσο για τις εκφράσεις; Πολύ απλά. Ζήτησα από την σύντροφο μου (ubuntίστρια και υπέρμαχο του ΕΛ/ΛΑΚ) να διαβάσει το θέμα και ανεπηρέαστα να μου πει τη γνώμη της.
Η απάντηση της; Όπως καταλαβαίνεται, καλύτερα να μην την γράψω!

Υ.Γ 2 Της έχω ζητήσει να κάνει μετάφραση-υποτιτλισμό σε όσες περισσότερες ομιλίες του Richard M. Stallman μπορεί. Οπότε βλέποντας κάτι τέτοια με ρωτάει με το δίκιο της.
-Είσαι σίγουρος ότι αξίζει τον κόπο; Εγώ να... και ο άλλος να... κάνει(;) πλάκα! Απάντηση εγώ δεν έχω.

Off topic:
Θα πω κατι που ειχε πει και ο medigreek παλαιοτερα και θα κλεισω το θεμα μιας και οι συντονιστες δεν πολυσυμφωνουν να συνεχιζεται... υπαρχουν και αλλα πραγματα περα απο το λινουξ , τον ριτσαρτν στολμαν και τον προγραμματισμο. Ο ανθρωπος πρεπει να γνωριζει απο ολα και να μπορει να συνενοειται με οποιονδηποτε τυπο ανθρωπου ολοι ειναι ανθρωποι ειτε εχουν σπουδασει ειτε οχι αλλα φυσικα δεν μπορεις στον καθε ανθρωπο να επιβαλλεις τα δικα σου κολληματα αυτο ακριβως ειναι δειγμα πολιτισμου -η πραξη- γιατι στα λογια ειμαστε ολοι καλοι... αμα δεν θελει η κοπελα σου να πεσει στο επιπεδο μας και να μας απαντησει επειδη μας θεωρει κατωτερους επειδη λεμε μερικα πραγματα με το ονομα τους ας μην το κανει ρε φιλε μου δεν πιεσαμε κανεναν. Απλα αν θες μια φιλικη συμβουλη επειδη δεν μ αρεσει η υπεροψια και το στυλακι "πφφφφ εγω μεταφραζω ριτσαρντ στολμαν και ο αλλος μιλαει για γκομενες" οπως δεν θα αρεσει και στους περισσοτερους καλυτερα να μην ειμαστε τοσο απολυτοι με τους ανθρωπους που δεν μοιραζονται τα ιδια "κολληματα" με εμας ... ολοι οι ανθρωποι χρειαζονται ειτε ασχολουνται με λινουξ ειτε μεταφραζουν ριτσαρντ στολμαν ειτε οτιδηποτε... ελεος πια ρε παιδια τι ειναι αυτα που διαβαζω. Υποτιθεται πως το ανοικτο λογισμικο σε κανει ακομη πιο ανοιχτομυαλο. ΤΙ πραγματα ειναι αυτα.. Τελοςπαντων την καλησπερα μου.
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Περί ανέμων