Ιδρυτική συνάντηση τον Πειρατών σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: Ιδρυτική συνάντηση τον Πειρατών σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη

Δημοσίευσηαπό pros » 16 Νοέμ 2011, 09:33

Th P έγραψε:
Οπότε να υποθέσω ότι δεν θα υπάρξει μεροληψία απέναντι σε ενδεχόμενη άλλη διαφήμιση προεκλογικής συγκέντρωσης (ή και ίδρυσης)
(γιατί στην ουσία περί αυτού πρόκειται μιας και έχουμε μπει σε "ανεπίσημη" προεκλογική περίοδο μετά την ανακοίνωση ημερομηνίας εκλογών για τον Φεβρουάριο)
από οποιοδήποτε άλλο πολιτικό φορέα που έχει (ή θα πάρει) θέση υπέρ του ΕΛ/ΛΑΚ.

Αυτό είναι το σωστό. Μόνο η νεκροψία θα δείξει. Ελπίζω ν' αποδείξουμε ότι είμαστε μεγάλα παιδιά...
10.04 / 12.04 64bit
Άβαταρ μέλους
pros
Συντονιστής
Συντονιστής

IRC: sterios
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό lucinos » 16 Νοέμ 2011, 09:54

Off topic:
Th P έγραψε:
(γιατί στην ουσία περί αυτού πρόκειται μιας και έχουμε μπει σε "ανεπίσημη" προεκλογική περίοδο μετά την ανακοίνωση ημερομηνίας εκλογών για τον Φεβρουάριο)

Έγινε κάποια ανακοίνωση ημερομηνίας εκλογών για τον Φεβρουάριο; Εγώ δεν άκουσα καμμία (και η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι δεν θα γίνουν εκλογές όπως δεν έγινε και δημοψήφισμα)
Spoiler: show
Γνώσεις → Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος ┃ Αγγλικά: Μέτριος
Λειτουργικό → Ubuntu 11.04 natty 64-bit (el_GR.UTF-8)
Προδιαγραφές → CPU: 4x Intel Core i5 CPU 750 2.67GHz ‖ RAM 3953 MiB ‖ ASRock P55DE3
Κάρτες γραφικών: nVidia G92 [GeForce GTS 250] ⎨10de:0615⎬ (rev a2)
Δίκτυα: eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller ⎨10ec:8168⎬ (rev 03)
Άβαταρ μέλους
lucinos
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Th P » 16 Νοέμ 2011, 10:17

lucinos έγραψε:Off topic:
Th P έγραψε:

Έγινε κάποια ανακοίνωση ημερομηνίας εκλογών για τον Φεβρουάριο; Εγώ δεν άκουσα καμμία (και η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι δεν θα γίνουν εκλογές όπως δεν έγινε και δημοψήφισμα)

Off topic:
Μάλλον δεν παρακολουθείς την επικαιρότητα.
Η συμφωνηθείσα (γι`αυτό και λέω "ανεπίσημη" προεκλογική περίοδος) ημερομηνία είναι η 19η Φεβρουαρίου 2012:

http://www.google.com/search?client=ubuntu&channel=fs&q=%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82+19+%CF%86%CE%B5%CE%B2%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85&ie=utf-8&oe=utf-8

http://www.madata.gr/epikairotita/politics/147255.html

http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1328404

http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.ac ... eID=651417

http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.ac ... eID=651665

http://www2.rizospastis.gr/story.do?id= ... 15/11/2011

http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro ... papadimou/

http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =112633514

http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =112631566

(από πρόχειρη αναζήτηση στο Google)

Το αν θα γίνουν εκλογές την συγκεκριμένη ημερομηνία είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο, όμως το γεγονός είναι ότι έχει συμφωνηθεί και ανακοινωθεί.

Φιλικά
Θανάσης Π.
Σταθερή είναι η διανομή που προσπαθείς ανεπιτυχώς να κρασσάρεις
Linux: Low┃Προγραμματισμός: No┃Αγγλικά: Good
Είμαι αναλφάβητος, ανιστόρητος και άξιος της μοίρας μου
Άβαταρ μέλους
Th P
powerTUX
powerTUX

IRC: ThP1
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό anestis.pp » 16 Νοέμ 2011, 13:05

@Γιώργος Φιωτάκης
Για το ερώτημα "αν το copyright περιοριστεί στα 5 έτη, μήπως υπάρξει ζημιά στο ελεύθερο λογισμικό?" η μία πιθανή απάντηση (μαζί με πολύ καλή ανάλυση) βρίσκεται στο ίδιο άρθρο και προσωπικά με καλύπτει. Όποια άλλη απάντηση μπορεί να προκύψει, θα προκύψει με δημόσια συζήτηση και διαβούλευση.
Να σου ξαναδώσω το link για το ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ Ιδρυτικής διακήρυξης-Αρχών χωρίς login στο http://piratenpad.de/brWQLuCu3s , όπου υπάρχουν και οι θέσεις για κάθετη άρνηση σε software patents.

Για την "τυπική δήλωση πολιτικής απορρήτου" έχεις δίκιο, αφορά τις "παιδικές μας ασθένειες", όπως και η στροφή στις δικές μας υποδομές με χρήση ΛΑΚ που θα αυξάνεται όσο θα οργανωνόμαστε και θα δυναμώνουμε.

@Th P Έχοντας ζήσει τον "πυρήνα" των ανθρώπων της ελληνικής κίνησης από μέσα, έχω να σας πω ότι η κίνηση δεν αφορά την "τρέχουσα προεκλογική περίοδο", πιθανότατα δεν θα προλάβουμε να έχουμε το επίπεδο οργάνωσης που θα θέλαμε, εκτός κι αν οι εκλογές καθυστερήσουν ιδιαίτερα π.χ. γίνουν μετά το καλοκαίρι του 2012...

Και πάλι ευχαριστώ για τη φιλοξενία, τις ιδέες και το διάλογο.
anestis.pp
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Pirate » 16 Νοέμ 2011, 22:42

Μιας και ξεκίνησα το thread επιτρέψτε μου να παραθέσω μερικές διευκρινήσεις και προσωπικές θέσεις
(Τελικά μου βγήκε σκέφτομαι και γράφω).

1 Δεν έκανα διαφήμιση κόμματος καθώς το κόμμα ακόμη δεν υπάρχει.

2 Έχω σκοπώ να παραστώ στο συνέδριο (ας το ξεκαθαρίσω εδώ αυτό). Είδα την κίνηση με θετικό μάτι και πιστεύω ότι έχει προοπτική ,αν κάτι δεν μου αρέσει την έχω κάνει, δεν κρίνω όμως εκ των προτέρων.

3 Εφόσον το κόμμα δεν υπάρχει δεν υπάρχουν και τακτικές (και προσωπική μου θέση είναι να μην υπάρξουν κιόλας, η “θεματολογία” είναι συγκεκριμένη-εξειδικευμένη και απευθύνεται σε εφύης ανθρώπους, το να κοροϊδέψεις κόσμο και ειδικά από τον χώρο του linux που έχει δείξει ότι και σκεπτόμενος είναι και κριτική ξέρει να ασκεί είναι τεχνικά αδύνατο).

4 Δεν είμαι καν πειρατής με την άποψη παραβίασης των copyright καθώς είμαι χρήστης Linux και όλα τα προγράμματα μου είναι open source. Σύμφωνα με της πατέντες όμως είμαι! Και αύριο μπορεί να είμαι γιατί έχω το deluge στο pc μου! ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!

5 Επειδή με είδατε με υποψία λόγω ότι έκανα λογαριασμό μονο και μονο για την ανακοίνωση όντως το έκανα για την ανακοίνωση θεωρώ το ubuntu.gr ίσως το πιο οργανωμένο forum αλλα ότι είμαι χρηστης Linux δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είμαι και χρηστης Ουμπούντου. Μου αρέσει το σέβομαι αλλα προτιμώ στο ένα το pc δεβιαν για σταθερότητα μέχρι βαρεμάρας και στο άλλο Arch για το bleeding edge στοιχείο. Το ubuntu όμως είναι το πιο λαοφιλές και το μήνυμα εδώ θα έφθανε σε περισσότερο κόσμο.

6 Γιατί θέλησα να φτάσει το μήνυμα σε περισσότερο κόσμο? Γιατί είμαι πρώτα χρηστης FOSS και μετά πειρατής. Βλέπω όμως μια προοπτική, το κόμμα πειρατών δεν μας έφερε τις θέσεις του να δούμε τι ωραίες που είναι εφόσον A. Δεν υπάρχει και B . Το προσχέδιο για τις θέσεις που δίνει ο ανεστιππ pio πάνω είναι ανοιχτό για όλους μας. Αν στα συνέδρια οι περισσότεροι είμαστε χρήστες FOSS (που υποθέτω και ελπίζω ότι κι έτσι θα είναι) τότε το FOSS θα αποκτήσει και επίσημη πλέον φωνή και να το προωθήσει και να το υπερασπιστεί.

Προοπτικές που διακρίνω εγώ και μένουν εντός θεματολογίας FOSS και τεχνολογίας:
1 Οι κυβερνώντες θα λογοδοτήσουν επιτέλους γιατί σπαταλάνε δημόσιο χρήμα σε σκουπίδοserver.
2Γιατί στην παιδεία οποιασδήποτε βαθμίδας χρησιμοποιείτε εμπορικό λογισμικό και χρήμα χάνεται και τα παιδιά μπαίνουν σε ένα λούκι.
3 Το ανέφερε και ο κύριος lycinos: τηλεπικοινωνίες μας παρουσιάζουν την ψηφιακή τηλεόραση σαν χάρη. Αν το λογισμικό είναι χορός εκατομμυρίων οι τηλεπικοινωνίες είναι δισεκατομμυρίων. Δεν μίλησε κανείς για το παιχνίδι που παίζεται με την μίσθωση των “καλών” που λέμε οι ηλεκτρονικοί συχνοτήτων.
4 Φανταστείτε pirate party σε σχολες και καθηγητή να θέλει να χρησιμοποιήσουν οι φοιτητές matlab αντί για octave η scilab.
5 Η Ελλάδα είναι χώρα και μικρή και αδύναμη για να τα βάλει με θηρία όπως η microsoft. Η Ευρώπη ήταν όμως αυτή που την έσυρε στα δικαστήρια με internet explorer και την “επιστροφή φόρου microsoft” η Ευρώπη την επέβαλε.
6 Ηλιακή ενεργεία θα έχουμε όταν την αγοράσουν οι γερμανικές εταιρίες? Η Γερμανία με το ? της ηλιοφάνειας και μια βιομηχανία που εμείς δεν μπορούμε καν να φανταστούμε καλύπτεται το 30% από την ηλιακή ενέργεια.
7 Αν συνεχίσω θα φουλάρω τον δίσκο του server οπότε ας σταματήσω εδώ.

Συγγνώμη για το μέγεθος, αν έγινα κουραστικός και για τυχών συντακτικά λάθη(είμαι και λίγο γερμανοθρεμμένο). Να τονίσω δεν είμαι πατερούλης θα πάω στο συνέδριο θα ταχτώ υπέρ FOSS αλλά δεν είμαι και το γνωρίζω εκ των προτέρων ο κατάλληλος να μιλάω μόνος μου υπέρ του FOSS (η τιμή αυτή πάει σε RMS και λινθσ) μιας και οι γνώσεις μου περί linux/BSD είναι μικρότερες εν συγκρίσει με εκπαιδευτικά και θέματα τηλεπικοινωνιών. Στην προκειμένη φάση στα συνέδρια χρειάζεται brainstorming. Ελπίζω να ξεκαθάρισα και ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας

Υ.Γ.1 Για τα κλειδωμένα forum έκανα ήδη αναφορές και μου απάντησαν οι admins ότι μετά τα συνέδρια όπου και θα τεθεί το θέμα να δημιουργηθούν καλύτερα forum και ανοιχτά forum.

Υ.Γ..2 Προς κύριο simosx η ομάδα IT είναι εξαίρετη ιδέα αλλά η δράσης της πρέπει να είναι κυρίως οι προτάσεις για θέματα Software (ο καθένας στον τομέα του).
Pirate
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό geosanto » 17 Νοέμ 2011, 00:56

Αγαπητέ φίλε @Pirate συμφωνώ στα περισσότερα περί ΕΛ/ΛΑΚ, αλλά επέτρεψε μου να διατηρώ τις επιφυλάξεις μου περί κόμματος και κομματικών συνεδρίων, (έτσι όπως τα ξέρουμε στην Ελλάδα τουλάχιστον).

Μου κάνει μεγάλη εντύπωση, πως δεν το είχε δει κανένας και έπρεπε να το κάνω θέμα, για το "κλειστό" του forum σας, από την στιγμή που (όπως αναφέρεις με δήλωση σου) χρησιμοποιείς το forum του ubuntu, γιατί είναι το πιο "λαοφιλές". Άραγε πόσο θα ήταν, αν ήτανε "κλειστό";

Όπως και να' χει, σας (ξανά)εύχομαι καλή επιτυχία.
Γνώσεις Linux: Καλές┃Προγραμματισμός: Ναι┃Αγγλικά: Πολύ καλά
Ubuntu 12.04 LTS 32┃Asus P4B533-E│P4 3.06│2gb ddr│GF7950GT AGP│WiFi zydas zd1211│4x320gb raid1+2x500gb
Ubuntu 12.04 LTS 64┃Asus P5K Premium-WiFi│Q6600│4gb ddr2│GF9800GTX│WiFi ob Realtek RTL8187│4x2tb raid5
Ubuntu 12.04 LTS 64┃HP XW8400│2xQuad Xeon X5365 3.00│32gb ddr2 ECC│Quadro FX4500│WiFi Realtek RTL8188SU│2x256gb ssd raid0+4x2tb raid10 sas
FreeNAS 8.0.4 64 Server┃Norco RPC-4224 4U│X6DHE-G2│2x2.8 Xeon│16gb ddr2 ECC│3x8 sata raid Cont.AOC-SAT2-MV8│24x1tb
geosanto
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Pirate » 17 Νοέμ 2011, 01:17

Φίλε geosanto επιφυλάξεις και αμφιβολίες διατηρώ και εγώ ο ίδιος, ο όρος κόμμα είναι κόκκινο πανί στην Ελλάδα. Για τα forum συμφωνώ και έχω απαντήσει στο δεύτερο υστερόγραφο.
Pirate
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Κόμμα Ελλήνων Πειράτων

Δημοσίευσηαπό PaPo » 29 Απρ 2012, 10:41

Καλημέρα σε όλους!

Επειδή λίγο ως πολύ όλοι έχουμε καταλάβει ότι σε 7 μέρες θα πάμε να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα(όσο θέλουν φυσικά αλλά καλό είναι να πάμε όλοι), είπα να ανοίξω αυτό το "χαλαρό" θέμα.. Όχι φυσικά για να κάνουμε πολιτική συζήτηση(δεν ταιριάζει σ αυτό το φόρουμ) αλλά για να δείξω κάτι που βρήκα(και δεν το ήξερα) σχετικά με ένα κόμμα(μικρό αλλά μπορώ να πω κοντά στο αντικείμενο μας!!)...

Λέγεται Κόμμα Ελλήνων Πειρατών.. Δεν ξέρω πόσοι από σας το γνωρίζετε.. Όσοι δεν το γνωρίζετε μην γελάσετε, είναι κόμμα κανονικό και μη φανταστείτε τύπους όπως στις πειρατικές ταινίες, είναι νορμάλ παιδιά(απ όσο είδα)..

Γιατί τώρα έχουν μία μικρή σχέση με μας που ασχολούμαστε με το ελεύθερο λογισμικό και με το λογισμικό ανοιχτού κώδικα; Δείτε από το καταστατικό τους τι γράφουν επ' αυτού:

έγραψε:ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ.
Δεσμευόμαστε για την προώθηση του Ελεύθερου Λογισμικού. Το Ελεύθερο Λογισμικό εγγυάται στους χρήστες του ότι διατηρούν οι ίδιοι τον έλεγχο των συστημάτων τους, αλλά και τη δυνατότητα να το αναπτύξουν περαιτέρω εάν χρειάζεται, με συλλογική δράση.
Είναι μια σημαντική συμβολή στην ενίσχυση της αυτονομίας και της προστασίας της ιδιωτικής ζωής των χρηστών του. Ειδικότερα, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα και το σύνολο της Δημόσιας Διοίκησης θα πρέπει σταδιακά να εργαστούν προς την κατεύθυνση όλη η υποδομή τους να μεταβεί σε ελεύθερο λογισμικό, έτσι ώστε να μειωθεί το κόστος για το Δημόσιο και η εξάρτηση του από μεμονωμένους κατασκευαστές.
Η ελεύθερη και συνεχής χρήση από όλους κάθε είδους ψηφιακών δεδομένων με τα συστήματα της επιλογής τους, μπορεί να γίνει μόνο αν τα δεδομένα αυτά βρίσκονται σε μορφή που πληροί τα κριτήρια του Ανοικτού Προτύπου, χωρίς περιορισμούς, προσβάσιμο από όλους, χωρίς τμήματα ή επεκτάσεις που να εξαρτώνται από μη ανοιχτά πρότυπα, ελεύθερο από νομικούς ή τεχνικούς όρους οι οποίοι περιορίζουν τη χρήση του από οποιονδήποτε ή σε οποιοδήποτε επιχειρηματικό μοντέλο. Η διαχείριση και η περαιτέρω ανάπτυξη του γίνεται ανεξάρτητα από οποιονδήποτε μεμονωμένο κατασκευαστή, στο πλαίσιο μιας διαδικασίας ισότιμης συμμετοχής ανταγωνιστών, αλλά και τρίτων και διατίθεται σε πολλαπλές πλήρεις υλοποιήσεις από διάφορους προμηθευτές, είτε ως εντελώς δωρεάν εφαρμογή.

Νομίζω έχουμε ίδιες απόψεις επί του θέματος!

Δείτε και το σποτ τους απ' το σημείο και μετά που το έχω βάλει:

http://www.dailymotion.com/video/xqgcjy_5yyyyy-spot-yyyyy-yyyyyyyy-yyyyyyy-2_news&start=214

Με το που το είδα έσκασα στα γέλια και αναρωτήθηκα: είναι τυχαίο το παράδειγμα που έβαλαν;; :lol: :lol: :lol: :P :P :P

Για όποιον ενδιαφέρεται να ενημερωθεί το site τους είναι το http://www.pirateparty.gr

Tέλος, για όποιον ή όποιους δεν έχουν κατασταλάξει ακόμα στο τι θα ψηφίσουν έχει βγει και αυτό:

http://www.choose4greece.com/

Είναι ένα μικρό ερωτηματολόγιο που απαντώντας το μπορείς να καταλάβεις οι απόψεις σου με ποιο κόμμα περίπου συμβαδίζουν.. Βέβαια με τα κόμματα που έχουμε μπλέξει και τις κωλοτούμπες που κάνουν είναι δύσκολο να καταγράψει κανείς τις απόψεις τους γιατί πολύ απλά αυτές αλλάζουν συνέχεια!!
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Προχωρημένος ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 12.04 Precise Pangolin 64bit (en_US.UTF-8)
3 Intel Pentium CPU B960 @ 2.20GHz ‖ RAM 5890 MiB ‖ TOSHIBA PWWHA - TOSHIBA SATELLITE C660
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics Controller [8086:0106] (rev 09)
5 eth0: Realtek RTL8101E/RTL8102E PCI Express Fast Ethernet controller [10ec:8136] (rev 05) ⋮ wlan0: Atheros Inc. AR9285 Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002b] (rev 01)
Άβαταρ μέλους
PaPo
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Re: Κόμμα Ελλήνων Πειράτων

Δημοσίευσηαπό vagrale13 » 29 Απρ 2012, 11:05

PaPo έγραψε:Δείτε και το σποτ τους απ' το σημείο και μετά που το έχω βάλει:

http://www.dailymotion.com/video/xqgcjy_5yyyyy-spot-yyyyy-yyyyyyyy-yyyyyyy-2_news&start=214

Σφαλμα συστηματος? :P :shifty:

PaPo έγραψε:Tέλος, για όποιον ή όποιους δεν έχουν κατασταλάξει ακόμα στο τι θα ψηφίσουν έχει βγει και αυτό:

Είναι ένα μικρό ερωτηματολόγιο που απαντώντας το μπορείς να καταλάβεις οι απόψεις σου με ποιο κόμμα περίπου συμβαδίζουν.. Βέβαια με τα κόμματα που έχουμε μπλέξει και τις κωλοτούμπες που κάνουν είναι δύσκολο να καταγράψει κανείς τις απόψεις τους γιατί πολύ απλά αυτές αλλάζουν συνέχεια!!

Περισσοτερο σαν φακελωμα μου κανει. :problem:

Οπως και να 'χει το Κομμα Πειρατων φαινεται ενδιαφερον. :geek:
Desktop 1: Mint 13 Maya i386 / Ubuntu 14.10 Utopic Unicorn i386 (development branch)
CPU: AMD ATHLON II X2 215 │ RAM: 4026Mb │ Graphics Card: GeForce 210 512MB │ LG W2243S : 1920 x 1080
Desktop 2: Ubuntu 12.04 LTS Precise Pangoli i386
AMD Athlon 64 X2 5800+ │ 1024Mb │ nForce 7600 256MB (onboard) | 1024 x 768
Laptop : Sony Vaio VGN-N11m : Ubuntu 14.04Lts Trusty Tahr i386 (Mate desktop)

*Οδηγοί - How to - Tutorials σε Κατηγορίες
*Oδηγίες προς νεοεισερχόμενους σε forum ή linux
Άβαταρ μέλους
vagrale13
Freedom
Freedom

Launchpad: vagrale
IRC: vagrale13
Εκτύπωση

Re: Κόμμα Ελλήνων Πειράτων

Δημοσίευσηαπό PaPo » 29 Απρ 2012, 11:28

vagrale13 έγραψε:
PaPo έγραψε:Δείτε και το σποτ τους απ' το σημείο και μετά που το έχω βάλει:

Σφαλμα συστηματος? :P :shifty:

Aκριβώς!!!! Χεχεχε!! Αλλάξτε λειτουργικό!! Πως δεν πετάξαν κανένα πιγκουίνο;;!! :) :)

vagrale13 έγραψε:

Περισσοτερο σαν φακελωμα μου κανει. :problem:

Kαλά δεν έχεις άδικο αλλά μπορείς και να μην δώσεις τα στοιχεία σου.. Εγώ δεν τα έδωσα και το απάντησα από απλή περιέργεια..

vagrale13 έγραψε:Οπως και να 'χει το Κομμα Πειρατων φαινεται ενδιαφερον. :geek:

Όντως αλλά και να το ψηφίσεις θα είναι μόνο για ιδεολογικούς λόγους, δεν νομίζω να έχει πάνω από 1%(και πολύ βάζω..) Κρίμα γιατί είναι κάτι διαφορετικό, αν δεις τα σποτάκια τους και το καταστατικό τους είναι κοντά σε πολλούς από μας, στο πως σκεφτόμαστε....
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Προχωρημένος ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 12.04 Precise Pangolin 64bit (en_US.UTF-8)
3 Intel Pentium CPU B960 @ 2.20GHz ‖ RAM 5890 MiB ‖ TOSHIBA PWWHA - TOSHIBA SATELLITE C660
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics Controller [8086:0106] (rev 09)
5 eth0: Realtek RTL8101E/RTL8102E PCI Express Fast Ethernet controller [10ec:8136] (rev 05) ⋮ wlan0: Atheros Inc. AR9285 Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002b] (rev 01)
Άβαταρ μέλους
PaPo
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Περί ανέμων