ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ιστορικό

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ιστορικό

Δημοσίευσηαπό fkol k4 » 01 Φεβ 2012, 18:45

Dimitrios.gr έγραψε:Μια ερώτηση πάντως πως είναι δυνατών το ΑΕΠ όλου του κόσμου να είναι περίπου 78 τρισ και μία μονο εταιρεία να έχει 863 τρισ ( σε ένα video το είδα )????

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE% ... F%8C%CE%BD
1. Το ότι είπε κάτι κάποιος σε ένα βίντεο δεν το κάνει αυτόματα αλήθεια. Καλό είναι να ερευνούμε αν ισχύει ό,τι βρίσκουμε στο Internet.
2. Πριν αναδημοσιεύσουμε μία είδηση από ένα βίντεο ή το ίδιο το βίντεο, είναι καλό να σιγουρευόμαστε ότι καταλαβαίνουμε τι λέει αυτό το βίντεο, ότι έχουμε επαρκείς γνώσεις (που καλό είναι να προέρχονται από παραπάνω από μία πηγές) ώστε να σχηματίσουμε πλήρη άποψη πάνω στο περιεχόμενό του και
3. Κατά την αναδημοσίευση του βίντεο καλό είναι να αναφέρουμε με σαφήνεια τις απόψεις μας και το συμπέρασμα που βγάλαμε από αυτό, ώστε να αποφεύγουμε να δημιουργούμε άσχετες εστίες τριβής. Αν είναι να δημιουργηθούν εστίες τριβής, καλό είναι τουλάχιστον να γίνεται ηθελημένα.

ΥΓ. Γνώμη μου είναι ότι το θέμα θα έπρεπε να έχει διαγραφεί (όχι κλειδωθεί, διαγραφεί) από την 1η δημοσίευση. Κακώς δημοσιεύτηκε το βίντεο και κακώς ασχολήθηκε ο οποιοσδήποτε με αυτό. Τι να συζητήσουμε, τι γνώμη είχε ο Χίτλερ για τους Έλληνες; Σοβαρά μιλάμε; Χ3στ#κ3 η Φατμέ στο Γενί Τζαμί τι γνώμη είχε ο Χίτλερ για οτιδήποτε.
Γνώσεις: Linux: ★★★☆☆ Προγραμματισμός: ★☆☆☆☆ Αγγλικά: ★★★★★
Η υπογραφή μου
Οδηγίες για αρχάριους στο Ubuntu (12.04 LTS)Οδηγοί του forum
Άβαταρ μέλους
fkol k4
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: fkol-k4
IRC: fkol_k4
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 01 Φεβ 2012, 18:59

fkol για αυτο και εγω το εβγαλα offtopic :D

hahahahahah μου δωσες και αφορμη !!!!
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

IRC: Star_Light
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Epirotes » 01 Φεβ 2012, 19:10

Περί κλειδώματος και διαγραφής: Δημοκρατία έχουμε, ελευθερία του λόγου έχουμε δόξα τον Αλλάχ (μιας κι εσύ μίλησες για την Φατμέ και το Τζαμί), περί ιστορικών ντοκουμέντων πρόκειται προφανώς, δεν ήθελα να το κλειδώσω εγώ προσωπικά παρότι κατέστησα από την πρώτη στιγμή την προσοχή των συναδέλφων στο εν λόγω θέμα μήπως και τυχόν ξεφύγει. Κατά τ' άλλα συμφωνώ απόλυτα με τις απόψεις στα υπό αριθ. 1-3, γι' αυτό κι έκανα τον κόπο να εξετάσω τουλάχιστον το πρώτο απόσπασμα της ομιλίας του ακατονόμαστου γιατί κυκλοφορούν ειδικά στο youtube και πολλά πλαστά ιστορικά ντοκουμέντα όπου οι εικόνα ή οι εικόνες είναι μεν αυθεντικές αλλά ο ήχος είναι πλαστογραφία.
@ Star_Light: Μήπως είσαι κρυπτοφασίστας και δεν το ξέρεις; Γιατί κάθε φορά που εκφράζεις φασιστικές απόψεις μετά το γυρνάς στο σορλόπ, ότι και καλά χαβαλετζής είμαι, χαβαλέ έκανα κλπ.; Επίσης, αν θυμάμαι καλά την τελευταία φορά που μας απασχόλησες είχες υποσχεθεί να μην ξαναδημοσιεύσεις κάτι στην ενότητα Περί ανέμων επειδή προφανώς υπάρχουν ένας βλάκας συντονιστής εδώ που συνέχεια παρεξηγεί τον χαβαλέ που κάνεις; Τι έγινε; Την ξέχασες; ή ήταν το θέμα τόσο γαργαλιστικό που δεν άντεξες να πετάξεις την ρουκέτα περί χούντας, που όχι τον Μεσσία εννοούσα, κλπ.
Σου αφιερώνω το τραγούδι που ακολουθεί:
Οδηγίες για νέα μέλη ---- Οδηγοί - How to - Tutorials
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 16.04 precise 64bit (el_GR.UTF-8), Windows 10
3 Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 8 GB ‖ Gigabyte X48-DS4
4 Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Caicos [Radeon HD 6450] [1002:6779]
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)
Άβαταρ μέλους
Epirotes
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό nikosal » 01 Φεβ 2012, 19:14

Ας κλειδώσει κάποιος (όχι διαγράψει... η ιστορία ενός τόπικ κάτι διδάσκει...) αυτό το τόπικ ρε παιδιά και ας αφήσουμε το Χίτλερ εκεί που βρίσκεται. Νεκρός, όπως και οι ιδέες του.
Desktop στο σπίτι: ubuntu 14.04 σε AMD Athlon II 435X3 (αναβάθμιση) με Samsung SSD 500GB
Desktop στην εργασία windows xp (δυστυχώς!)
Laptop: ubuntu 13.10 σε i3 (new install) με Samsung SSD 250GB
Netbook των τέκνων: lubuntu 13.10 σε Atom 450 (new install)
Smartphone: Android 4.1.2 Jelly Bean σε Samsung Nexus S
Tablet: Android 4.4.2 KitKat σε LG G pad 8.3
Άβαταρ μέλους
nikosal
Ubuntistas
Ubuntistas

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 01 Φεβ 2012, 19:21

@Εpirotes

γιατι τωρα χουντα δεν εχεις? Τι νομιζεις πως εχεις? Δημοκρατια?
αααχαχχαχαχαχαχα
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

IRC: Star_Light
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό monkgr » 01 Φεβ 2012, 19:24

@nikosal
Ὁ Ἀδόλφος εἶναι νεκρὸς, δυστυχῶς ὅμως ὄχι καὶ οἱ ἰδέες του. Καὶ οἱ συνθῆκες ποὺ διαμορφώνονται τόσο στὴ χώρα ὅσο καὶ παγκόσμια, δυστυχῶς καὶ πάλι, εἶναι πολὺ καλὸ ἐπωαστήριο γιὰ τὸ αὐγὸ τοῦ φιδιοῦ. Γι' αὐτὸ χρειάζεται ἐγρήγορση καὶ προσοχή. Γι' αὐτὸ καὶ διαφωνῶ μὲ τὴ θέση τοῦ simosx - οἱ δηλητηριώδεις ἀπόψεις, ἀπὸ τὴν ἁπλὴ φράση «μιὰ χούντα χρειάζεται» μέχρι τὸν ἀκραῖο ρατσισμό, ἐλλοχεύουν παντοῦ, ὁπότε δὲν μᾶς παίρνει νὰ λέμε «ἐδῶ ἀσχολούμαστε μὲ τὸ Ubuntu καὶ τὸ Linux, ἂς μὴν ἀσχολούμαστε μὲ πολιτική».
Μήγαρις ἔχω ἄλλο στὸ νοῦ μου, πάρεξ ἐλευθερία καὶ γλῶσσα; (Διονύσιος Σολωμός)

[i][color=#FF0040]Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Μόνο LaTeX ┃ Ἀγγλικά: Καλά
Άβαταρ μέλους
monkgr
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Epirotes » 01 Φεβ 2012, 19:41

Τα ακόλουθα είναι προσωπική μου άποψη και δεν εκφράζουν αναγκαίως ούτε το συμβούλιο των συντονιστών/διαχειριστών ούτε την κοινότητα στο σύνολό της!

nikosal έγραψε:Ας κλειδώσει κάποιος (όχι διαγράψει... η ιστορία ενός τόπικ κάτι διδάσκει...) αυτό το τόπικ ρε παιδιά και ας αφήσουμε το Χίτλερ εκεί που βρίσκεται. Νεκρός, όπως και οι ιδέες του.

Πολύ θα το ήθελα, αλλά δεν θέλω πάλι να δώσω στον "δημοκράτη" Star_light την εντύπωση ότι προσπαθώ πραξικοπηματικά να φερθώ ως δικτάτωρ του Φόρουμ, λογοκρίνοντας όποιον θέλω κλπ. (βλ. viewtopic.php?f=7&t=21685 και viewtopic.php?f=7&t=21691)
Star_Light έγραψε:@Εpirotes
γιατι τωρα χουντα δεν εχεις? Τι νομιζεις πως εχεις? Δημοκρατια?
αααχαχχαχαχαχαχα

Αν είχες διαβάσει όλες μου τις απαντήσεις στο παρών θέμα θα διαπίστωνες ιδίας όμασι την άποψή μου σχετικά με την Δημοκρατία που έχουμε ή δεν έχουμε (κάπου στην μέση της 2ης σελίδας είναι αν πραγματικά σε ενδιαφέρει).
Λοιπόν, κύριε φον Κολοτούμπα ή φασιστάκος είσαι ή τρολ ή και τα δύο μαζί. Διαλέγεις και παίρνεις. Όπως και να 'χει σ' αυτό το φόρουμ και σ' αυτή την κοινότητα δεν ανεχόμαστε ούτε τον έναν ούτε τον άλλο.
@ monkgr: Συμφωνώ απόλυτα!
Οδηγίες για νέα μέλη ---- Οδηγοί - How to - Tutorials
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 16.04 precise 64bit (el_GR.UTF-8), Windows 10
3 Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 8 GB ‖ Gigabyte X48-DS4
4 Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Caicos [Radeon HD 6450] [1002:6779]
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)
Άβαταρ μέλους
Epirotes
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό nikosal » 01 Φεβ 2012, 19:50

monkgr έγραψε:@nikosal
Ὁ Ἀδόλφος εἶναι νεκρὸς, δυστυχῶς ὅμως ὄχι καὶ οἱ ἰδέες του. Καὶ οἱ συνθῆκες ποὺ διαμορφώνονται τόσο στὴ χώρα ὅσο καὶ παγκόσμια, δυστυχῶς καὶ πάλι, εἶναι πολὺ καλὸ ἐπωαστήριο γιὰ τὸ αὐγὸ τοῦ φιδιοῦ. Γι' αὐτὸ χρειάζεται ἐγρήγορση καὶ προσοχή (...) δηλητηριώδεις ἀπόψεις, ἀπὸ τὴν ἁπλὴ φράση «μιὰ χούντα χρειάζεται» μέχρι τὸν ἀκραῖο ρατσισμό, ἐλλοχεύουν παντοῦ, ὁπότε δὲν μᾶς παίρνει νὰ λέμε «ἐδῶ ἀσχολούμαστε μὲ τὸ Ubuntu καὶ τὸ Linux, ἂς μὴν ἀσχολούμαστε μὲ πολιτική».

...παρομοίως συμφωνώ. Το να κλειδώσουμε το τόπικ δεν έρχεται σε αντίθεση. Απλά θα πάψει να δίνει τη δυνατότητα για χοντράδες του τύπου «μια χούντα...» και θα μπορέσουμε να ασχοληθούμε με κάτι πιο δημιουργικό.

ΥΓ. Διευκρινίζω ότι το «νεκρές οι ιδέες του Χίτελρ» το λέω με την έννοια ότι δεν πείθουν παρά ελάχιστες μειοψηφίες. Ότι οι φασιστάκοι, χρυσαυγίτες κλπ. θα αναθαρρήνουν από καιρό σε καιρό, ανάλογα με τις εξελίξεις και μετά ξανά θα κρύβονται, είναι αναπόφευκτο.
Desktop στο σπίτι: ubuntu 14.04 σε AMD Athlon II 435X3 (αναβάθμιση) με Samsung SSD 500GB
Desktop στην εργασία windows xp (δυστυχώς!)
Laptop: ubuntu 13.10 σε i3 (new install) με Samsung SSD 250GB
Netbook των τέκνων: lubuntu 13.10 σε Atom 450 (new install)
Smartphone: Android 4.1.2 Jelly Bean σε Samsung Nexus S
Tablet: Android 4.4.2 KitKat σε LG G pad 8.3
Άβαταρ μέλους
nikosal
Ubuntistas
Ubuntistas

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό tolis_01 » 01 Φεβ 2012, 20:45

monkgr έγραψε: ὁπότε δὲν μᾶς παίρνει νὰ λέμε «ἐδῶ ἀσχολούμαστε μὲ τὸ Ubuntu καὶ τὸ Linux, ἂς μὴν ἀσχολούμαστε μὲ πολιτική».

Πολύ περίεργη φράση αυτή, και δεν καταλαβαίνω αυτούς που την χρησιμοποιούν. Για να μην ασχολείσαι με την πολιτική...... πρέπει να μην είσαι πολίτης της κοινωνίας! Δεν νομίζω οι φανατικοί αυτής της φράσης να ζουν σε άλλο σύμπαν :S
Γνώσεις => Linux: χαμηλό | Προγραμματισμός: όχι | Αγγλικά: μέτρια
PC => Intel Celeron 430 | Asrock G31M-S (onboard gpu) | 2GB DDR2 ram | 160GB HDD | Acer 19" | OS: Windows 7 (Debian, Fedora σε virtualbox)
http://linuxhcl.com/
http://kmuto.jp/debian/hcl/
Common sense is the best antivirus software.
Άβαταρ μέλους
tolis_01
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dubuntu » 01 Φεβ 2012, 20:54

Είδα πολύ κόσμο και ήρθα κ εγώ...Να πω την αληθεία δύο μέλη ο dimitrios.gr κ ο Star_Light εκφράσαν απόψεις - ειτε τις πιστευουν ειτε οχι- που κινουνται πιο δεξιά από το κανονικό .Κ ενω κανονικα θα επρεπε να ειχαν περάσει απαρατηρητες ασχολιαστες κ αδιαφορες γραφτηκαν 4 σελιδες πανω σε αυτά! Γιατί; Τις φοβομαστε κατά βάθος; Τις συμμεριζόμαστε κατά βαθος τις ιδέες αυτές; Καλο θα ήταν οπως ειπε κ ο simosx να μην ξεφεύγουμε απο το ubuntu εδώ μέσα γιατί το κόβω να γίνεται χαμός στο μέλλον.Πιστεύω πως κάποιος αρκετά αριστερός ή αρκετα δεξιός είναι πιο πιθανό να είναι λινουξάς από καποιον μετριοπαθή στα πολιτικά κ καλό ειναι να αποφεύγουμε κάποια θέματα.Τωρα αν θελετε διαγραψτε το αν θελετε κλειδωστε το αλλα το καλυτερο για μενα ειναι να το παρατησουμε οπως ειναι κ να καταπιαστούμε με καποιο αλλο θέμα
Λειτουργικό ⇛ lxde debian 12
Άβαταρ μέλους
dubuntu
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Περί ανέμων