έγραψε:Δεν παίζεστε εσείς , όλα στην πλάκα το γυρνάτε
Άντε να σας δω να με φτάσετε![]()
![]()
![]()
αυτο ειναι δεδομενο φιλε μου
Συντονιστής: konnn
έγραψε:Δεν παίζεστε εσείς , όλα στην πλάκα το γυρνάτε
![]()
![]()

sean έγραψε:έγραψε:Δεν παίζεστε εσείς , όλα στην πλάκα το γυρνάτε
![]()
![]()
αυτο ειναι δεδομενο φιλε μου![]()
![]()

έγραψε:
yeah είσαι ΟΝ!!! έβαλα τα karmic...πετάνε

sean έγραψε:έγραψε:
yeah είσαι ΟΝ!!! έβαλα τα karmic...πετάνε
παντα on ειμαι![]()
μπραβο για τα karmic!!!
ελεγα να τα περασω και εγω αλλα τελικα αποφασισα να περασω κατευθειαν τα Lucid

tsianos1 έγραψε:
σεβόμαστε τα μεγαλύτερα class μας.

mrjack έγραψε:tsianos1 έγραψε:
σεβόμαστε τα μεγαλύτερα class μας.
Off topic:
Δεν νομιζω. Αυτο το καταφερνεις, δεν σου 'ρχεται με τα post.

Off topic:
@tsianos1 εγώ υποθέτω ότι θέλεις σωστή καθοδήγηση σε ορισμένα πράγματα λόγο του ότι δεν είσαι καλά ενημερωμένος για αυτά. Το 90% από τα ποστ που έγιναν σε αυτό το θέμα είναι offtopic, δηλαδή ποστ που το περιεχόμενο τους είναι εκτός θέματος. Μπορεί η ενότητα να είναι TIMEOUT ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι όταν ανοίγουμε ένα θέμα θα κάνουμε ένα σορό offtopic ποστ, δεν είναι κάτι ωραίο αυτό και χάνεται η ουσία. Στο επίπεδο (class) που έχεις φτάσει κανονικά θα έπρεπε να γνωρίζεις σε ποια ποστ να χρησιμοποιείς το offtopic, εκτός και αν δεν σε ενδιαφέρουν οι κανονισμοί και ο τρόπος λειτουργίας του φόρουμ γενικότερα.
Θα αναφερθώ σε κάτι άλλο τώρα και δεν είναι μόνο προς σε εσένα συγκεκριμένα tsianos1. Τα επίπεδα (class) στο φόρουμ σε καμία περίπτωση δεν υπάρχουν για επίδειξη, δεν είναι πασαρέλα ούτε στρατός εδώ. Με τίποτα όμως. Συμφωνώ με αυτό που ανέφερε ο mrjack λίγο πιο πάνω, ο σεβασμός είναι κάτι που το καταφέρνει το ίδιο το άτομο και δεν έρχεται έτσι απλά με τα ποστ. Το να φαίνεται στα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας ότι είμαστε π.χ. daemonTUX από μόνο του δεν υποδηλώνει ότι εμπνέουμαι σεβασμό, αν υποδηλώνει κάτι αυτό είναι απλά ότι το συγκεκριμένο άτομο έκανε πολλά ποστ και τίποτα παραπάνω. Από εκεί και πέρα ναι, φυσικά μπορεί να υπάρχουν μέλη με μεγάλο επίπεδο που να εμπνέουν σεβασμό κιόλας και υπάρχουν.
@tsianos1 επειδή από τι κατάλαβα σου αρέσει πολύ ο χαβαλές, εκτιμώ ότι θα κατανοήσεις όσα ανέφερα με καλοπροαίρετο τρόπο και έτσι πρέπει γιατί με τέτοιο τρόπο τα ανέφερα. Έχω να σου κάνω μια πρόταση, μπες στο κανάλι της κοινότητας μας στο IRC.
Δες εδώ -> viewtopic.php?f=9&t=727 και εδώ -> viewtopic.php?f=9&t=4611

έγραψε:όταν ξαναμπείς απάντα εδώ xD
έγραψε:Spoiler: hide
αγγλικά:αρκετά καλά.

έγραψε:Off topic:
@sean διάβασε το ποστ που έκανα ακριβώς πάνω από το δικό σου και εσύ.