850 sites υπό Ελληνική .."κατοχή"!

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: 850 sites υπό Ελληνική .."κατοχή"!

Δημοσίευσηαπό Macedon » 31 Οκτ 2010, 02:02

[/offtopic][/quote]
Όχι, αλλά ως Φιλόλογος έμαθα ότι όλες οι γλώσσες έχουν εκτός από την επίσημη και δημόσια γλώσσα και διαλέκτους. Δεν έχω τίποτε ούτε με τις διαλέκτους της γλώσσας μας -ίσα-ίσα μιλάω ο ίδιος την Ηπειρωτική διάλεκτο και θεωρώ γλωσσικό πλούτο να υπάρχουν αρκετές διάλεκτοι και να διατηρούνται ζωντανές. Παρατηρώ πάντως ότι τα καίρια ερωτήματα που σου θέτω τα αποφεύγεις ... περί της ταμπακιέρας θα μας πεις κάτι; [/offtopic][/quote]
Epirotes έγραψε:Off topic:
Macedon έγραψε:
Epirotes έγραψε:[offtopic]Σου έκανα μερικές απλές ερωτήσεις. Αν θες απαντάς, αν δεν θες δεν απαντάς. Όσο για τα απωθημένα μου δεν έχουν σχέση ούτε με το θέμα ούτε με το φόρουμ που βρισκόμαστε κι αφορούν εμένα και την ψυχίατρό μου, εντάξει; :? Πες μου εσύ τι νομίζεις: τι απωθημένα έχω που θα μπορούσε να το λύσει η παρούσα κοινότητα; Κατά τ' άλλα, κι όσον αφορά στην Ελληνικότητα των αρχαίων Μακεδόνων, απλά σας μετέφερα τι υποστηρίζουν κάποιοι διεθνείς ιστορικοί και δίνουν έτσι πλάτες στην ΠΓΔΜ.

Off topic:
Αν παρατηρήσεις επέλεξα το κείμενό σου ποιο πάνω που δεν έχει καμιά σχέσει με διεθνείς ιστορικούς ...
Είναι καθαρά δική σου "άποψη"
Αλλά και στο επόμενο σου ποστ..στο τέλος αναφέρεις για διάλεκτο . Εχεις προβλημα με το λεξιλόγιο μας :?:

Όχι, αλλά ως Φιλόλογος έμαθα ότι όλες οι γλώσσες έχουν εκτός από την επίσημη και δημόσια γλώσσα και διαλέκτους. Δεν έχω τίποτε ούτε με τις διαλέκτους της γλώσσας μας -ίσα-ίσα μιλάω ο ίδιος την Ηπειρωτική διάλεκτο και θεωρώ γλωσσικό πλούτο να υπάρχουν αρκετές διάλεκτοι και να διατηρούνται ζωντανές. Παρατηρώ πάντως ότι τα καίρια ερωτήματα που σου θέτω τα αποφεύγεις ... περί της ταμπακιέρας θα μας πεις κάτι; [/offtopic]

φιλικά
Macedon :mrgreen:

Καλά το ξεκίνησες :thumbup: Πραγματικά!
Αλλά τα καίρια ερωτήματα και ταμπακιέρας τη τα ήθελες,εδω και εσυ ο ίδιος μπερδεύτηκες ,μπέρδεψες κι εμένα...

Την μια μας λες ετσι:
Epirotes έγραψε: Κι εν πάσει περιπτώσει δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι ήταν και τόσο Έλληνες οι αρχαίοι Μακεδόνες.

Και την άλλη αλλιώς:
Epirotes έγραψε: Ό,τι επί Φιλίππου και Μέγα Αλέξανδρου ήταν πλέον Έλληνες δεν το αμφισβητεί κανείς. Προσωπικά πιστεύω ότι ήταν ανέκαθεν Έλληνες κι απλά μιλούσαν δική τους διάλεκτο, όπως συμβαίνει άλλωστε και σήμερα, και βρίσκω κι άκρως ενδιαφέρον ότι υπάρχει ακόμα μετά από τόσες χιλιάδες χρόνια η ίδια προφορά του π ως μπ.

Με λίγα λόγια,θα στο πω Μακεδονικά,ας μου επιτραπεί η έκφραση "μπέρδεψες την βούρτσα με την μπ " (όπως λέμε στη δική μας προφορά πχ το π το λεμε μπ,έτσι βαρβάτα για να είναι ποιο χορταστικό)

φιλικά
Γνώσεις ⇛ Linux: πολύ χαμηλό┃ Προγραμματισμός: Ούτε για πλάκα ┃ Αγγλικά: Μπά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 12.04 LTS (Precise Pangolin) 64bit Beta 2 [el_GR.utf8]
Προδιαγραφές ⇛ ASUS M4A88TD-V EVO/USB3
4x AMD Athlon(tm) II X4 640 Processor (4x 3.0GHz)│ RAM 4GB │
ATI Sapphire Radeon HD 4830 512MB │ TFT 19" / 1280x1024 (5:4)
https://launchpad.net/~macedonia :geek:
http://www.macedonia.info/ :geek:
Άβαταρ μέλους
Macedon
seniorTUX
seniorTUX

Launchpad: Macedon
IRC: Macedon
Εκτύπωση

Re: 850 sites υπό Ελληνική .."κατοχή"! Πώπωωωώ! Ανατρίχιασα!

Δημοσίευσηαπό malos » 31 Οκτ 2010, 02:13

:sick: :sick: :sick: :sick:

Αχ ! Τι ανακούφιση ! Και το χρειαζόμουν έτσι πως ήταν χάλια το στομάχι μου.
Σ' ευχαριστώ βρε macedon για το τελευταίο post σου ! :bow:
Τελευταία επεξεργασία από malos και 31 Οκτ 2010, 02:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Επεξεργαστής: AMD Ryzen 9 5900x
Μνήμη Gskill 16gb (2X8gb), 3200 mh, CL 14
Μητρική: Asrock X570 phantom gaming X
Τροφοδοτικό: Corsair 850 platinum
Δίσκος: SSD Corsair MP600 (1 TB)
Άβαταρ μέλους
malos
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Macedon » 31 Οκτ 2010, 02:13

Epirotes έγραψε:Off topic:
Δεν είμαι φίλος των chat, αλλά προτείνω στον Macedon να συνεχίσουμε την συζήτηση μέσω pm αν θέλει!

Φίλε epirotes προς θεού,δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου!
Διαφωνίες ναι ,και ειναι λογικό να διαφωνεί κάποιος ,όπως και λογικό να συμφωνεί !
Οπότε PM και chat το θεωρώ "δώρo άδωρων"

Και για αυτό σταματώ εδω!!

φιλικά πάντα! :mrgreen:

Τελευταία επεξεργασία από Macedon και 31 Οκτ 2010, 02:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Γνώσεις ⇛ Linux: πολύ χαμηλό┃ Προγραμματισμός: Ούτε για πλάκα ┃ Αγγλικά: Μπά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 12.04 LTS (Precise Pangolin) 64bit Beta 2 [el_GR.utf8]
Προδιαγραφές ⇛ ASUS M4A88TD-V EVO/USB3
4x AMD Athlon(tm) II X4 640 Processor (4x 3.0GHz)│ RAM 4GB │
ATI Sapphire Radeon HD 4830 512MB │ TFT 19" / 1280x1024 (5:4)
https://launchpad.net/~macedonia :geek:
http://www.macedonia.info/ :geek:
Άβαταρ μέλους
Macedon
seniorTUX
seniorTUX

Launchpad: Macedon
IRC: Macedon
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Epirotes » 31 Οκτ 2010, 02:28

Off topic:
Δεν κατάλαβες: ιστορικά δεν υπάρχει τρόπος να διαπιστώσουμε αν οι Μακεδόνες ήταν όπως υποστηρίζουμε εμείς οι Έλληνες μια από τις Ελληνικές φυλές ή αν με τον καιρό και με την επαφή με τα Ελληνικά φύλλα εξελληνίστηκαν. Σ' αυτό το σημείο διχάζεται η διεθνείς κοινότητα των ιστορικών. Τον καιρό του Φιλίππου και του Μέγα Αλέξανδρου ήταν αναμφίβολα Έλληνες πλέον, αλλά αν πας μερικές χιλιάδες χρόνια πριν απ' αυτούς και δη σε μία εποχή που δεν υπήρχε ο γραπτός λόγος ισχύει το ίδιο; Πως θα αποδείξεις ότι όντως μιλούσαν Ελληνικά -έστω μια Ελληνική διάλεκτο; Άλλο παράδειγμα οι Δωριείς ήρθαν από Βορρά κι έφτασαν στην Σπάρτη όπου αφομοιώθηκαν με τους ντόπιους. Ήταν όμως πραγματικά Ελληνικό φύλο ή απλά ανήκαν γενικότερα στην οικογένεια των Ινδοευρωπαίων και φτάνοντας στην Σπάρτη εξελληνίστηκαν. Είναι απλό: η πρώτη πρόταση μεταφέρει ακριβώς αυτή την διαφωνία των ιστορικών για την προέλευση των Μακεδόνων. Η δεύτερη διευκρινίζει την δική μου θέση επ' αυτού. Δεν έχω μπερδέψει εγώ λοιπόν τίποτα, εσύ μάλλον τα μπέρδεψες. Κι ακόμα περιμένω απάντηση στις ερωτήσεις που σου έκανα: σ' αυτές τις αναπάντητες ερωτήσεις κολλάει το περί ταμπακιέρας. Σου ξαναπροτείνω να συνεχίσουμε την συζήτηση μέσω pm αν θέλεις, γιατί έχουμε αρχίσει να κουράζουμε τα υπόλοιπα μέλη.
Οδηγίες για νέα μέλη ---- Οδηγοί - How to - Tutorials
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 16.04 precise 64bit (el_GR.UTF-8), Windows 10
3 Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 8 GB ‖ Gigabyte X48-DS4
4 Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Caicos [Radeon HD 6450] [1002:6779]
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)
Άβαταρ μέλους
Epirotes
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sokoban4ever » 31 Οκτ 2010, 06:44

Όπως και να έχει άλλο ελληνικός πολιτισμός και άλλο Έλληνας του σήμερα .
Επίσης άλλο μέγας Αλέξανδρος (βασιλιάς ...) με στρατό και άλλο Αρχαία Αθήνα (δημοκρατία)
Σημείωση :
Γιά σου ρε Malos με τα ωραία σου
λοιπόν αν είναι να χακέψεις κανένα site χάκεψε κανένα με asp σε windows :P
Θέλουμε και μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη ζωή και όσο θα ζούμε θα προσπαθούμε να την αποκτήσουμε ακόμα και αν πεθάνουμε προσπαθώντας, και αν κάποια στιγμή λιγίσουμε έχουμε το επίπεδο να πούμε κουράστηκα λίγο να ,να ξαποστάσουμε , ώστε να συνεχίσουμε πάλι δυνατοί ξανά.

Μήνυμα με αγάπη και αληλλεγγύη σε όλους τους ανθρώπους από όλους τους λαούς , ιδίως του Ελληνικού.
Άβαταρ μέλους
sokoban4ever
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό taratatzoum » 31 Οκτ 2010, 10:11

Epirotes έγραψε:Δεν απειλώ κι ούτε θεωρώ το φόρουμ μαγαζάκι μου. Προειδοποίησα ως όφειλα, επειδή υπήρχε λόγος! Αν το ύφος μου σε πείραξε, ζητάω ταπεινά συγνώμη!
Με την ευκαιρία θυμίζω:
έγραψε:4. Περιεχόμενο των μηνυμάτων
Τόσο τα θέματα που ανοίγουν, όσο και τα μηνύματα που αποστέλλονται σε ένα ήδη ανοιχτό θέμα, πρέπει να είναι συμβατά με τις κατηγορίες συζήτησης, το περιεχόμενο του θέματος και τους σκοπούς του φόρουμ. Ο αποστολέας ενός νέου μηνύματος οφείλει να λαμβάνει υπόψη ό,τι έχει ως εκείνη τη στιγμή δημοσιευθεί στο συγκεκριμένο θέμα και να αποστέλλει το δικό του μήνυμα έχοντας ως στόχο τον περαιτέρω εμπλουτισμό της συζήτησης. Είναι αυτονόητο ότι οι χρήστες μπορούν να εκφράζουν την άποψή τους ελεύθερα, για κάθε θέμα που ανοίγει και συζητείται. Επιβάλλεται να το κάνουν αυτό με ευγένεια και πνεύμα σεβασμού του συνομιλητή τους, χωρίς τη χρήση προσβλητικών και επιθετικών χαρακτηρισμών και χωρίς να θίγουν, άμεσα ή έμμεσα, τα υπόλοιπα μέλη. Δεν επιτρέπεται η διαφήμιση προϊόντων ή υπηρεσιών, είτε αυτή γίνεται άμεσα (στο περιεχόμενο του μηνύματος) είτε έμμεσα (πχ. με παραπομπή στην υπογραφή) ή με άλλο τρόπο. Επιτρέπεται μόνο η περιστασιακή αναφορά σε προϊόντα ή υπηρεσίες, εφόσον γίνεται για ενημερωτικούς λόγους στο πλαίσιο σχετικής συζήτησης. Παρομοίως η αναφορά / παραπομπή σε φόρουμ, ιστοσελίδες, προσωπικά blog κλπ. (πάντα μη εμπορικού ή άλλου περιεχομένου που θίγει τους κανόνες του φόρουμ!) επιτρέπεται μόνο στiς ενότητες του "Time Out" ή στην υπογραφή των μελών, για λόγους ενημερωτικούς και μόνο. Επιπρόσθετα των παραπάνω απαγορεύεται η δημοσίευση πορνογραφικού, απειλητικού, ρατσιστικού ή προσβλητικού για κοινωνικές ομάδες, μειονότητες, εθνότητες και θρησκείες. Απαγορεύεται επίσης η αποστολή υλικού που υπόκειται σε copyright και η παροχή πληροφοριών για τρόπους απόκτησης ή εκμετάλλευσης κλεψίτυπου λογισμικού. Τέλος, δεν επιτρέπεται στους χρήστες να δημοσιοποιούν στοιχεία των υπολοίπων μελών (πχ. πραγματικό όνομα, τηλέφωνο, διεύθυνση κλπ.) χωρίς την άδεια τους.

Αγαπητοί μου,
ένας χρήστης GNU-Linux είναι ένας εν δυνάμει χάκερ, έτσι είναι και έτσι θα έπρεπε να είναι.
Από εκεί και πέρα από πότε σε ένα φόρουμ ΕΛ/ΛΑΚ όπως αυτό εδώ, απαγορεύονται οι συζητήσεις σε επίπεδο ασφάλειας συστημάτων, δικτύων κτλ;
Αυτό είναι μάλλον παγκόσμια πρωτοτυπία, πως "εγώ" θα ενημερώσω τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας για κάποιο κενό ασφάλειας που βρήκα αν δεν το αποδείξω έμπρακτα;
Και πως θα βάλω το σπόρο στο μυαλό 5 πιτσιρικάδων εκ των οποίων ο ένας αύριο θα σπάσει το msn της Μαιρούλας;
Οι συζητήσεις και οι υποδείξεις σχετικά με το "χάκινκ" τουλάχιστον όπως το εννοεί η συζήτηση μας, δηλαδή να πάρεις root access σε ένα απομακρυσμένο box, είναι πάντα ευπρόσδεκτες ακόμα και από το FBI, στην Ελλάδα το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να δηλώσεις ότι το όλο εγχείρημα έχει "εκπαιδευτικό σκοπό".
Με λίγα λόγια, αν δεν υπήρχαν μερικοί να ανακαλύπτουν τις τρύπες δεν θα γινόταν τίποτα καλύτερο, ούτε καν τα windows.
Από εκεί και πέρα ερωτώ τι είναι φυσιολογικότερο σε ένα φόρουμ ουμπούντου, να συζητάμε την εξωτερική πολιτική του έθνους απο την εποχή των Μυρμιδόνων ή να έχουμε μαθήματα χάκινγ (όσο λάθος και αν ερμηνεύουμε τον όρο) ???

Παράνομοι είναι οι νόμοι που φυλακίζουν την γνώση και την ελευθερία, και είναι και ανήθικοι επίσης όσοι τηρούν τέτοιους νόμους.
Συνεπώς ότι είναι νόμιμο δεν είναι ηθικό και τούμπαλιν.
Ιστολόγιο
1 Γνώσεις → Linux: Προχωρημένος ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Λειτουργικό → Slackware 13.37.0 64-bit (el_GR.utf-8)
3 Προδιαγραφές → CPU: 8x Intel Core i7 CPU Q 740 1.73GHz ‖ RAM 3894 MiB ‖ Dell Inc. - Dell Inc. Inspiron N5010
4 Κάρτες γραφικών: ATI Redwood [Radeon HD 5600 Series] ⎨1002:68c1⎬
5 Δίκτυα: wlan0: Broadcom BCM4313 802.11b/g/n Wireless LAN Controller ⎨14e4:4727⎬ ⋮ eth0: Realtek RTL8101E/RTL8102E PCI Express Fast Ethernet controller ⎨10ec:8136⎬
taratatzoum
daemonTUX
daemonTUX

Launchpad: rizitis
IRC: rizitis or rtz
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό MakisM1 » 31 Οκτ 2010, 11:54

Το νομιμο, ηθικο η ανηθικο, ειναι θεσμοθετημενο, ειτε καλως ειτε κακως.

Η ηθικη του καθενος ειναι πολυπλευρη, παραμετροποιησιμη και προφανως μη θεσμοθετημενη, αφου ειναι στο προσωπικο επιπεδο. Δεν μπορει να αποτελεσει τη βαση λειτουργιας μιας κοινωνιας. Η κοινωνια θετει τους ορους (νομους) με τον ελαχιστο και απο κοινου αποδεκτο παρονομαστη.

Αν η ηθικη καποιου του επιτρεπει κατι που ειναι παρανομο (να πηδαει ανηλικα σαν ακραιο παραδειγμα... ναι, εχω διαβασει περιπτωση αντρα που ασελγουσε σε 11χρονη και η υπερασπιση του ηταν οτι επιτελουσε κοινωνικο εργο γιατι πιστευε στη σεξουαλικη απελευθερωση των ανηλικων, κατι που η στρεβλη κοινωνια..κλπ κλπ) καποια στιγμη θα του πηγαινουνε τσιγαρα στο γκισντανι...
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό: Ubuntu 22.04.2 (English) σε HP Pavillion TG01 | Eγκατασταση αναβαθμισμενη απο 20.04
Προδιαγραφές ⇛ Intel i5-1040F @ 2.9 GHz Comet Lake│ RAM 16GB │Καρτα γραφικων: nVidia GTX 1650 Μητρικη: HP 8767
WiFi: rtw_8821ce │ Bluetooth: Not used │ Κάρτα Ήχου: Intel Corporation Comet Lake PCH cAVS│ Αναλυση Οθονης: 3840Χ2160 │ Webcam Logitech C210 USB
Οδηγος για νεοεισερχομενους: http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=2&t=279
Άβαταρ μέλους
MakisM1
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό taratatzoum » 31 Οκτ 2010, 14:23

MakisM1 δεν έχεις καταλάβει τίποτα από ότι γράφω, και είναι κρίμα γιατί είσαι υποψήφιος συντονιστής.
Και τελικά ποιος θα είναι ο ρόλος που θα διαδραματίσεις αύριο ως συντονιστής;
θα μου μιλάς για κοινωνικοπολιτικά ζητήματα, για αστικό και ηθικό δίκαιο;
θα κάνεις ban όπιον ανοίξει θέμα hacking;
έχετε καταναλώσει τόσες σελίδες για το αν η Μακεδονία είναι Ελλάδα το ρόλο των Ινδοευρωπαίων στα Βαλκάνια και το νόημα όπως το έθεσε ο malos δεν μπορείτε να το κατανοήσετε;
δεν έχει κανείς σας την απορία με ποια τεχνική έγιναν deface οι σελίδες;
δεν σας ενδιαφέρει αν ο server σας ή php σας ή το οτιδήποτε έχει παρόμοιο ή όμοιο bug?
μάλλον όχι από ότι κατάλαβα και λυπάμαι για αυτό.
τέλος πάντων εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.
υπάρχει 1 τεχνικό φόρουμ το οποίο ανήκει στην κατηγορία ΕΛ/ΛΑΚ και εξειδικεύετε στην διανομή ubuntu
σε αυτό το φόρουμ απαγορεύετε ναι ή όχι αναφορά σε hacking, πάντα για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
και αν απαγορεύετε ποιος θεσμικός παράγοντας θεσμοθέτησε την άρνηση αυτή;
είμαι εδώ από την πρώτη μέρα ίδρυσης του φόρουμ, όπως και πολλοί άλλοι, δεν έπαιξε ποτέ το σενάριο αυτό ούτε στην λίστα πότε είχε παίξει τέτοιο σενάριο.
πως έρχεστε τώρα και λέτε ότι όποιος ανοίξει τοπικ με θέμα το hacking θα υποστεί συνέπειες;
GNU-Linux έχετε στον υπολογιστή σας. είστε ήδη hackers από την ημέρα που πειράξατε με επιτυχία το πρώτο σας .conf για να αλλάξει κάτι στο σύστημα σας...
Δεν ήμαστε κρατικός οργανισμός, εθελοντές χρήστες ΕΛ/ΛΑΚ ήμαστε, μόνοι μας καθορίζουμε ηθική και νόμους και δεν μιλάμε για παιδεραστίες, ποινικό δίκαιο και σαχλαμάρες.
Μιλάμε για τα δικά μας θέματα...
MakisM1 προσωπικά δεν βλέπω να έχεις προσόντα για συντονιστής σε forum GNU Linux, δικαίωμα σου βέβαια αλλά ξαναδιάβασε την φιλοσοφία της διανομής σου του ubuntu, εννόησε τι σημαίνει ubuntu σε απλά Ελληνικά.
Ιστολόγιο
1 Γνώσεις → Linux: Προχωρημένος ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
3 Προδιαγραφές → CPU: 8x Intel Core i7 CPU Q 740 1.73GHz ‖ RAM 3894 MiB ‖ Dell Inc. - Dell Inc. Inspiron N5010
5 Δίκτυα: wlan0: Broadcom BCM4313 802.11b/g/n Wireless LAN Controller ⎨14e4:4727⎬ ⋮ eth0: Realtek RTL8101E/RTL8102E PCI Express Fast Ethernet controller ⎨10ec:8136⎬
taratatzoum
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό MakisM1 » 31 Οκτ 2010, 14:32

Το αν θα εκλεγω συντονιστης η οχι ειναι κατι που αφορα την κοινοτητα, αυτη αποφασιζει.

Βασικη αρχη μιας οποιασδηποτε συνομιλιας ειναι να σεβεσαι τον συνομιλητη σου... οσο και αν διαφωνεις με τις αποψεις του.

Την καλημερα μου...
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό: Ubuntu 22.04.2 (English) σε HP Pavillion TG01 | Eγκατασταση αναβαθμισμενη απο 20.04
Προδιαγραφές ⇛ Intel i5-1040F @ 2.9 GHz Comet Lake│ RAM 16GB │Καρτα γραφικων: nVidia GTX 1650 Μητρικη: HP 8767
WiFi: rtw_8821ce │ Bluetooth: Not used │ Κάρτα Ήχου: Intel Corporation Comet Lake PCH cAVS│ Αναλυση Οθονης: 3840Χ2160 │ Webcam Logitech C210 USB
Οδηγος για νεοεισερχομενους: http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=2&t=279
Άβαταρ μέλους
MakisM1
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό taratatzoum » 31 Οκτ 2010, 14:36

καμιά απάντηση στα ερωτήματα που βάζω δεν έχεις να δώσεις;
καλή σου μέρα και καλή σου επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα...
Ιστολόγιο
taratatzoum
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Περί ανέμων