Συνάντηση με ΒΟΥΛΕΥΤΗ του κυβερνώντος κόμματος

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Βίντεο με αναφορά του Linux στην Ελληνική Βουλή!

Δημοσίευσηαπό ALdaperan » 19 Απρ 2011, 11:45

Δεν ξέρω αν έχει ξανααναφερθεί το παρακάτω βιντεάκι , δεν ξέρω καν αν είναι το σωστό τοπικ που το ποστάρω .. απλά δεν ηθελα να ανοιγω νεο για ενα μονο βιντεο :

δειτε το απο το 9:52 και μετά

200 εκατομμυρια / το χρόνο μόνο για αδειες windows/antivirus και ο κοσμάκης πεινάει και η γιαγιά της γειτονιάς "ζει" με 500 ευρω συνταξη το μηνα :!:
Τι να το κάνεις όμως . Εκανε μια πρόταση ο άνθρωπος ,την ακούσαν όλοι , χειροκροτήσαν αλλά πέρα απο την αιθουσα της Βουλής δεν θα πάει.. στο ντουκου θα περάσει και αυτή :-x
Τελευταία επεξεργασία από ALdaperan και 19 Απρ 2011, 13:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριος | Προγραμματισμός: C | Αγγλικά: Μέτρια
Ubuntu 12.10 quantal 3.5.0-18-generic 32bit (en_US.UTF-8),
Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 2016 MiB ‖ ASUS INC. P5Q
AMD nee ATI RV770 [Radeon HD 4850] [1002:9442]
eth0: Atheros Inc. AR8121/AR8113/AR8114 Gigabit or Fast Ethernet [1969:1026] (rev b0)
Οδηγοί - How to - Tutorials | Οδηγοί Video | Οδηγίες για Αρχάριους στο Ubuntu | Γιατί το Linux είναι καλύτερο
Άβαταρ μέλους
ALdaperan
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Re: Συνάντηση με ΒΟΥΛΕΥΤΗ του κυβερνώντος κόμματος

Δημοσίευσηαπό Qdata » 19 Απρ 2011, 11:54

Linux User: #530165
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Ναι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 11.04 32bit σε Intel(R) Atom(TM) CPU N270 @ 1.60GHz
(Notebook) Προδιαγραφές ⇛ 2x Intel(R) Atom(TM) CPU N270 @ 1.60GHz │ 1016MB │ HDA-Intel - HDA Intel -- USB-Audio - USB AUDIO│ 1024x600 pixels
Νέος στο Linux?Οδηγοί - How to - Tutorials
Qdata
powerTUX
powerTUX

IRC: dimos
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό xaris2335 » 19 Απρ 2011, 12:26

Qdata έγραψε:Έγινε και αναφορά στο OSArena => http://osarena.net/2011/04/anafora-tou-linux-stin-elliniki-vouli.html !

Για αυτό τον πάω τον Βελόπουλο και μόνον αυτόν για να μην παρεξηγούμε.
Επίσης θα πρέπει να πει και για τα LPIC (Linux Professional Institute Certification)
Μπράβο και πάλι μπράβο, τέτοιους ανθρώπους θέλει η Ελλάδα.
Spoiler: show
Γνώσεις ⇛ Linux: | Προγραμματισμός:
Αγγλικά: καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.04 LTS (32bit) ΕΛ σε Intel core 2 quad core Q9300
Προδιαγραφές ⇛INTEL CORE 2 QUAD CORE Q9300 2.50 GHZ LGA|WESTERN DIGITAL 750GB SATA2|ASUS 2GB DDR3 1333MHZ|GIGABYTE|ASUS EN9800GTX/HTDP 512MB PCI-E|Quickcam logitech E2500|Optiarc DVD RW AD-7173A

Κανάλι για Λίνουξ και όχι μόνο :lol: Διανομές Λίνουξ :lol:Συμβατότητα περιφ/κών με ubuntu :lol:
Άβαταρ μέλους
xaris2335
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό xaris2335 » 19 Απρ 2011, 12:40

ALdaperan έγραψε:200 εκατομμυρια / το χρόνο μόνο για αδειες windows/antivirus και ο κοσμάκης πεινάει και η γιαγιά της γειτονιάς "ζει" με 500 ευρω συνταξη το μηνα :!:

Μου αρέσει και πως το είπε Λίνοξ όχι Λίνουξ χαχαχα :lol: :lol: :lol:
Την μπούρδα του όμως την είπε ο πρόεδρος του Λαός χαχαχα

Α και να μην ξεχνιόμαστε μόνο στην χούντα γίνονται κάτι τέτοια σαν το παρακάτω βίντεο.
Προδιαγραφές ⇛INTEL CORE 2 QUAD CORE Q9300 2.50 GHZ LGA|WESTERN DIGITAL 750GB SATA2|ASUS 2GB DDR3 1333MHZ|GIGABYTE|ASUS EN9800GTX/HTDP 512MB PCI-E|Quickcam logitech E2500|Optiarc DVD RW AD-7173A

Κανάλι για Λίνουξ και όχι μόνο :lol: Διανομές Λίνουξ :lol:Συμβατότητα περιφ/κών με ubuntu :lol:
Άβαταρ μέλους
xaris2335
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό prov83 » 19 Απρ 2011, 13:21

xaris2335 έγραψε:Μπράβο και πάλι μπράβο, τέτοιους ανθρώπους θέλει η Ελλάδα.

Τι ανθρώπους θέλει η Ελλάδα; Μήπως αυτούς που λένε ότι πρέπει να πυροβολούνται οι μετανάστες από τους φαντάρους; Μήπως τσοντοκαναλάρχες; Μήπως ανθρώπους που δικάστηκαν για υπεξαίρεση κατ´εξακολούθηση από τα πρώην αφεντικά τους; Ας είμαστε λίγο πιο σοβαροί εδώ μέσα παρακαλώ.

Όσον αφορά το βιντεο με την ομιλία του δε κατάλαβα γιατί ανέβηκε και γιατί χαρήκατε. Στοιχειοθέτησε κάποιο σωστό επιχείρημα υπερ του ελεύθερου λογισμικού;
Όποιος πολιτικός αντικρούει οτιδήποτε χωρίς να προσφέρει εναλλακτική λύση(πρόταση νομου για την αντιπολιτευση, σχέδιο νομου για την κυβέρνηση) είναι τουλάχιστον λαικιστής.
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά:Πολύ Καλά
Λειτουργικό ⇛ Kubuntu 10.04 σε 32bit Acer Travelmate 2492
Προδιαγραφές ⇛ Intel(R) Celeron(R) M CPU 420 @ 1.60GHz│ 2GB │Intel 945GM
Άβαταρ μέλους
prov83
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Βίντεο με αναφορά του Linux στην Ελληνική Βουλή!

Δημοσίευσηαπό ALdaperan » 19 Απρ 2011, 13:32

prov83 έγραψε:

Όσον αφορά το βιντεο με την ομιλία του δε κατάλαβα γιατί ανέβηκε και γιατί χαρήκατε. Στοιχειοθέτησε κάποιο σωστό επιχείρημα υπερ του ελεύθερου λογισμικού;
Όποιος πολιτικός αντικρούει οτιδήποτε χωρίς να προσφέρει εναλλακτική λύση(πρόταση νομου για την αντιπολιτευση, σχέδιο νομου για την κυβέρνηση) είναι τουλάχιστον λαικιστής.

Επειδή εγω το ανέβασα.. εξηγούμαι :

Κάνει πρόταση ο άνθρωπος , δεν μπορούμε να μην του το αναγνωρίσουμε !! Ανεξαρτήτου πολιτικής απόχρωσης είναι καλό να αναγνωρίζουμε τις καλές προτάσεις . Απο τη μεριά του δε νομίζω οτι αυτος μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω απο το να καταθέτει προτάσεις . Δεν μπορεί να κατεβάσει νομοσχέδιο το ΛΑΟΣ και να ψηφίσει για το ελευθερο λογισμικο ..

Σίγουρα οι ιδέες και η γραμμή του συγκεκριμένου κόμματος γνωρίζουμε οτι είναι αν μη τι άλλο ακραίες (για να μην αναφέρω κατι αλλο) . Αλλα στη συγκεκριμένη περίπτωση-πρόταση πλασάρει κάτι καλό και πρέπει να το αναγνωρίσουμε . Απο εκει και πέρα είναι στα χέρια της κυβέρνησης αν θα το υιοθετήσει :!:

Μεσα σε κάποια λεπτά χρόνο που το αρμόζει στη βουλή έκανε μια μικρή έστω μνεία στο ελευθερο λογισμικό . Κατι ειναι και αυτό. Δεν περιμενε κανείς να το εξυμνήσει μεσα σε λίγα λεπτά , άλλωστε δεν είναι και αρμόδιος . Κανείς δε χάρηκε αλλά η ελπιδα πεθαινει τελευταια .

Σίγουρα το καλύτερο θα ήταν τα κατατεθεί μια αναλυτική γραπτή πρόταση και όχι μόνο λόγια του αέρα, να δείξει ενδιαφέρον για το θέμα , να το κηνυγήσει και όχι απλά να το αναφέρει ανάμεσα σε τόσα άλλα στη διάρκεια της ομιλίας του . Ψύλλοι στ άχυρα
Τελευταία επεξεργασία από ALdaperan και 19 Απρ 2011, 13:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
eth0: Atheros Inc. AR8121/AR8113/AR8114 Gigabit or Fast Ethernet [1969:1026] (rev b0)
Οδηγοί - How to - Tutorials | Οδηγοί Video | Οδηγίες για Αρχάριους στο Ubuntu | Γιατί το Linux είναι καλύτερο
Άβαταρ μέλους
ALdaperan
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό xaris2335 » 19 Απρ 2011, 13:43

prov83 έγραψε:Όσον αφορά το βιντεο με την ομιλία του δε κατάλαβα γιατί ανέβηκε και γιατί χαρήκατε. Στοιχειοθέτησε κάποιο σωστό επιχείρημα υπέρ του ελεύθερου λογισμικού;
Όποιος πολιτικός αντικρούει οτιδήποτε χωρίς να προσφέρει εναλλακτική λύση(πρόταση νομου για την αντιπολιτευση, σχέδιο νομου για την κυβέρνηση) είναι τουλάχιστον λαϊκιστής.

Όλοι οι βολευτέ το ξέρανε το Λίνουξ και πολύ καλά μάλιστα, στα ξένα πανεπιστήμια όσοι έχουν πάει έχουνε και Λίνουξ.
Οι απόψεις αυτές που λες για του λαθρομετανάστες δεν τα είπε ο Βελόπουλος αλλά ο Καρατζαφέρης, πράγμα που σημαίνει πως δεν εκφράζει και τον Βελόπουλο απόλυτα.
Ενώ το να τους παίρνεις και να τους εκμεταλλεύεσαι δίνοντας του ένα κομμάτι ψωμί είναι σωστό Ελληναρά μου και πίστεψε με υπάρχουν πολλοί που το κάνουν αυτό μα πάρα πολλοί. Να ξέρεις κάτι όμως ότι κάποια στιγμή οι σκλάβοι ξυπνάνε και διεκδικούν τα δικαιώματα τους και πολλές φορές αυτό γίνεται με βίαιο τρόπο.
Παρά το γεγονός ότι μου απείλησαν την προσωπική μου ζωή για ασήμαντο γεγονός, δεν θέλω να σκοτώσω τους λαθρομετανάστες, αλλά όχι και να υπάρξει ασυδοσία στην χώρα αυτή και να μπαίνει όποιος να είναι.
Στο κάτω κάτω η Ελλάδα είναι μια μικρή και ανίσχυρη χώρα και δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ένα τόσο μεγάλο μεταναστευτικό κύμα, έχει πολλές ελλείψεις, ειδικά τώρα που η χώρα μας περνάει μια απο τις δυσκολότερες περιόδους και δέχεται επιθέσεις απο παντού, κυρίως εσωτερικές.

Άβαταρ μέλους
xaris2335
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό prov83 » 19 Απρ 2011, 16:47

ALdaperan έγραψε:
prov83 έγραψε:

Επειδή εγω το ανέβασα.. εξηγούμαι :

Κάνει πρόταση ο άνθρωπος , δεν μπορούμε να μην του το αναγνωρίσουμε !! Ανεξαρτήτου πολιτικής απόχρωσης είναι καλό να αναγνωρίζουμε τις καλές προτάσεις . Απο τη μεριά του δε νομίζω οτι αυτος μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω απο το να καταθέτει προτάσεις . Δεν μπορεί να κατεβάσει νομοσχέδιο το ΛΑΟΣ και να ψηφίσει για το ελευθερο λογισμικο ..

Σίγουρα οι ιδέες και η γραμμή του συγκεκριμένου κόμματος γνωρίζουμε οτι είναι αν μη τι άλλο ακραίες (για να μην αναφέρω κατι αλλο) . Αλλα στη συγκεκριμένη περίπτωση-πρόταση πλασάρει κάτι καλό και πρέπει να το αναγνωρίσουμε . Απο εκει και πέρα είναι στα χέρια της κυβέρνησης αν θα το υιοθετήσει :!:

Μεσα σε κάποια λεπτά χρόνο που το αρμόζει στη βουλή έκανε μια μικρή έστω μνεία στο ελευθερο λογισμικό . Κατι ειναι και αυτό. Δεν περιμενε κανείς να το εξυμνήσει μεσα σε λίγα λεπτά , άλλωστε δεν είναι και αρμόδιος . Κανείς δε χάρηκε αλλά η ελπιδα πεθαινει τελευταια .

Σίγουρα το καλύτερο θα ήταν τα κατατεθεί μια αναλυτική γραπτή πρόταση και όχι μόνο λόγια του αέρα, να δείξει ενδιαφέρον για το θέμα , να το κηνυγήσει και όχι απλά να το αναφέρει ανάμεσα σε τόσα άλλα στη διάρκεια της ομιλίας του . Ψύλλοι στ άχυρα

Δεν έκανε καμιά πρόταση. Πρώτον είχε βγει εκτός συζήτησης και δεύτερον ανέφερε ό,τι προλάβαινε για να τον δείξει η τηλεόραση ότι ασκεί πολιτική. Νομοσχέδια κατεβάζουν μόνο οι κυβερνήσεις, τα υπόλοιπα κόμματα καταθέτουν προτάσεις νόμων. Επειδή το ΛΑΟΣ είναι μικρό κόμμα δε σημαίνει ότι δε μπορεί να το κάνει αυτό. Τις ίδιες βουλευτικές μαγκές τις κάνουν σχεδόν όλοι. Καλομάθανε στο τηλεοπτικό τους χρόνο και παραλληλούνε το λινοξ με τα πετρέλαια. Πολιτικός αχταρμάς για να νομίζουν οι αμόρφωτοι-και δυστυχώς πολλοί από εμάς τους μορφωμένους- πως κάτι λένε.

Για τον Βελόπουλο τώρα Χάρη θα σου πω ότι έπρεπε να ψάξεις πριν μου απαντήσεις.

Επίσης θέλω να σου πω πως είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι Ελληνάρας και δεν έχω τις ίδιες απόψεις με σένα όσον αφορά το μεταναστευτίκο μας πρόβλημα.
Τη κάθε χώρα τη κάνουν οι άνθρωποι. Εγώ μικρός και ανίσχυρος δεν είμαι, όπως και πολλοί εδώ μέσα
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά:Πολύ Καλά
Λειτουργικό ⇛ Kubuntu 10.04 σε 32bit Acer Travelmate 2492
Προδιαγραφές ⇛ Intel(R) Celeron(R) M CPU 420 @ 1.60GHz│ 2GB │Intel 945GM
Άβαταρ μέλους
prov83
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό pros » 19 Απρ 2011, 16:59

Θα μπορούσατε να παραμείνετε στο θέμα που είναι οι πολιτικοί και το ελεύθερο λογισμικό
και να μην μπείτε σε γενικότερη συζήτηση που αντανακλά τις πολιτικές απόψεις του καθένα;

Αν δεν το καταφέρετε, φοβάμαι ότι θα καταστεί απαραίτητο το νήμα να κλειδώσει...

10.04 / 12.04 64bit
Άβαταρ μέλους
pros
Συντονιστής
Συντονιστής

IRC: sterios
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ALdaperan » 19 Απρ 2011, 17:24

prov83 έγραψε:
Επίσης θέλω να σου πω πως είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι Ελληνάρας και δεν έχω τις ίδιες απόψεις με σένα όσον αφορά το μεταναστευτίκο μας πρόβλημα.
Τη κάθε χώρα τη κάνουν οι άνθρωποι. Εγώ μικρός και ανίσχυρος δεν είμαι, όπως και πολλοί εδώ μέσα

Off topic:
prov83 δεν σε αποκάλεσα εγω ετσι !! Δες σε ποιο quote απαντας
Εγω σταματάω εδω τη κουβέντα γιατί μπλέξαμε τα πολιτικά και θα παει πολυ μακρια η βαλιτσα
Άβαταρ μέλους
ALdaperan
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Περί ανέμων