Ρε συ Star_Light , επειδή πραγματικά συμπαθώ παρορμητικά άτομα σαν και σένα ( ίσως γιατί εγώ δεν είμαι τόσο ) θα σου κάνω 2 μόνο
τελευταίες επισημάνσεις χωρίς καν να τοποθετηθώ επί του προκειμένου . Θεώρησέ τις κάτι σαν "πατρικές" αν και έχουμε μόνο 12 χρόνια διαφορά.
1.
Όταν προγραμματίζεις , προσέχεις μέχρι και την τελευταία παύλα στον κώδικά σου γιατί αλλιώς ο υπολογιστής ή δεν θα "καταλάβει τίποτα" ή θα "καταλάβει κάτι άλλο".
Αυτό λοιπόν , συμβαίνει σε όλες τις γλώσσες και όχι μόνο σε αυτές του προγραμματισμού . Ειδικά όταν απευθύνεσαι όχι σε έναν υπολογιστή που αναλύει τα πάντα με έναν συγκεκριμένο και γνωστό τρόπο , αλλά σε ανθρώπους που αναλύουν με βάση την διάθεση , τις εμπειρίες , την κοινωνική τους κατάταξη , την μόρφωσή τους καί άλλους αστάθμητους παράγοντες που εσύ και εγώ δεν γνωρίζουμε , γιατί απλά μιλάμε μόνο μέσω πληκτρολογίου και όχι κατά πρόσωπο .
Γιατί λοιπόν αδικείς έτσι τον εαυτό σου χρησιμοποιώντας slang στον γραπτό σου λόγο ; Θεωρείς ότι η γλώσσα που επικοινωνούν μεταξύ τους οι ανθρώποι είναι ήσσονος σημασίας σε σχέση με την C ή την C++ ;
Το μόνο που καταφέρνεις με αυτόν τον τρόπο είναι να "ακούγεσαι" σαν τον
Μένιο στους δύο ξένους , κάτι που εμφανώς σε αδικεί και πιστεύω πως δεν σου αξίζει .
2.
Πρέπει να καταλαβαίνεις πότε μια συζήτηση έχει τελειώσει . Μέτρα τα ποστ σου στο θέμα . Είναι περισσότερα από το σύνολο όλων των υπόλοιπων που τοποθετήθηκαν .
Άστο να πάει . Οι γνώμες είναι γνώμες και δεν αλλάζουν . Όποιος μας γουστάρει μας γουστάρει και όποιος όχι , δικαίωμά του . Όπως έχεις μια γνώμη εσύ , έτσι έχουν και οι άλλοι . Και αν τυχαίνει να διαφωνείς μ' αυτήν , τί να κάνουμε , έτσι είναι η ζωή . Ούτε η πρώτη φορά είναι , ούτε θα είναι η τελευταία .