Offtopic συζήτηση μεταξύ των μελών για τις επιτρεπτές εκφράσεις.

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: facebook και γενικά

Δημοσίευσηαπό geosanto » 10 Ιούλ 2011, 16:18

Star_Light έγραψε:αμα δεν θελει η κοπελα σου να πεσει στο επιπεδο μας και να μας απαντησει επειδη μας θεωρει κατωτερους επειδη λεμε μερικα πραγματα με το ονομα τους

Star_Light έγραψε:Πολλες γκομενες έχουμε ρε παιδια στο γκρουπ μας... τι εγινε εγιναν ολες λινουξινες?
καλα θα περασουμε :P

Off topic:
Αν αυτό είναι το όνομα τους τότε ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε.
Star_Light έγραψε:υπαρχουν και αλλα πραγματα περα απο το λινουξ , τον ριτσαρτν στολμαν και τον προγραμματισμο.

Off topic:
Ναι και αυτό μας κάνει να μιλάμε με άνεση υποτιμητικά και απαξιωτικά για ένα ολόκληρο ανθρώπινο φύλο.
Γνώσεις Linux: Καλές┃Προγραμματισμός: Ναι┃Αγγλικά: Πολύ καλά
Ubuntu 12.04 LTS 32┃Asus P4B533-E│P4 3.06│2gb ddr│GF7950GT AGP│WiFi zydas zd1211│4x320gb raid1+2x500gb
Ubuntu 12.04 LTS 64┃Asus P5K Premium-WiFi│Q6600│4gb ddr2│GF9800GTX│WiFi ob Realtek RTL8187│4x2tb raid5
Ubuntu 12.04 LTS 64┃HP XW8400│2xQuad Xeon X5365 3.00│32gb ddr2 ECC│Quadro FX4500│WiFi Realtek RTL8188SU│2x256gb ssd raid0+4x2tb raid10 sas
FreeNAS 8.0.4 64 Server┃Norco RPC-4224 4U│X6DHE-G2│2x2.8 Xeon│16gb ddr2 ECC│3x8 sata raid Cont.AOC-SAT2-MV8│24x1tb
geosanto
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 10 Ιούλ 2011, 16:33

σου απανταω εδω geosanto viewtopic.php?f=7&t=19384
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

IRC: Star_Light
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Qdata » 10 Ιούλ 2011, 18:07

Off topic:
Ρε παιδιά πήγα να κάνω διαχωρισμό του θέματος αλλά τα off-topic μηνύματα είναι τόόσα πολλά που δεν γίνετε να τα επιλέξω και να τα ταξινομήσω σε νέο θέμα.
Linux User: #530165
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Ναι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 11.04 32bit σε Intel(R) Atom(TM) CPU N270 @ 1.60GHz
(Notebook) Προδιαγραφές ⇛ 2x Intel(R) Atom(TM) CPU N270 @ 1.60GHz │ 1016MB │ HDA-Intel - HDA Intel -- USB-Audio - USB AUDIO│ 1024x600 pixels
Νέος στο Linux?Οδηγοί - How to - Tutorials
Qdata
powerTUX
powerTUX

IRC: dimos
Εκτύπωση

Re: Offtopic συζήτηση μεταξύ των μελών για τις επιτρεπτές εκ

Δημοσίευσηαπό Qdata » 10 Ιούλ 2011, 18:49

Τελείωσα με τον διαχωρισμό του θέματος.Οπότε τώρα υπάρχουν τα 2 αυτά θέματα:

Στο παρών θέμα βρίσκονται οι 43 off-topic δημοσιεύσεις και στο "facebook και γενικά" οι 2 δημοσιεύσεις με το κύριο θέμα.Εδώ μπορείτε να συνεχίσετε off-topic χωρίς να επηρεάζετε το προηγούμενο.

Linux User: #530165
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Ναι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 11.04 32bit σε Intel(R) Atom(TM) CPU N270 @ 1.60GHz
(Notebook) Προδιαγραφές ⇛ 2x Intel(R) Atom(TM) CPU N270 @ 1.60GHz │ 1016MB │ HDA-Intel - HDA Intel -- USB-Audio - USB AUDIO│ 1024x600 pixels
Νέος στο Linux?Οδηγοί - How to - Tutorials
Qdata
powerTUX
powerTUX

IRC: dimos
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 10 Ιούλ 2011, 19:34

Εγω αν παρεξηγηθω απο ατομα που θα με παρεξηγησουν απο μια κουβεντα που ειπα και δεν καθονται να καταλαβουν βαθυτερα τον ανθρωπο που εχουν απεναντι τους και να βλεπουν και τις πραξεις του... δεν τα γουσταρω ουτε για παρεα ουτε για πουθενα. Γιατι εχουν κολληματα τα οποια με εκνευριζουν και επειδη καποιες φορες γινομαι και ειρωνικος και τα λεω εξω απο τα δοντια θα τσακωθουμε δεν υπαρχει περιπτωση.

Δεν χανω μονο εγω με την "απρεπη" συμπεριφορα μου. Χανουν και αυτοι που βιαζονται γενικοτερα με τους ανθρωπους.

Με ορισμενες κοπελες φιλων μου δεν μιλαω καν και δεν τις συμπαθω και αυτες το ιδιο... καταρχην δεν τις συμπαθω επειδη φοβουνται μηπως αμα εισαι λιγο πιο ανοιχτος στις εκφρασεις σου οτι θα ξεσχολισεις τους αρραβωνιαστικους τους!!! Καταλαβες... ολα τα ειχε η μαριωρη αρραβωνιασμα απο τα 20 μας ελειπε. Κατσε να μπορουμε να θρεψουμε πρωτα τον εαυτο μας που θα πεινασουμε ετσι οπως παει η κατασταση. Αλλα γενικα οταν φιλος μου φερει κοπελα και εχει τετοιο υφακι εχει φαει με τη μια ακυρο.... και να πεις οτι προστατευει καποια κατι με το να φερεται ετσι? Χειροτερο το κανει γιατι με προδιαθετει αρνητικα απεναντι της.

ΕΔω ο αλλος μιλουσε στο τηλεφωνο με την δικια του και του λεω "πες της να φερει καμια φιλη ρε" και παρεξηγηθηκε αυτη και λεει "εγω θα σας βρω γκομενα??? να βγειτε να βρειτε μονοι σας" ακου συμπεριφορα... και παιρνω το τηλεφωνο και της λεω δεν σε εχω αναγκη μια πλακα καναμε οποτε θελω βρισκω και μιλαω στην οποιανδηποτε. Αυτα ειναι κολληματα που δεν προαγουν ουτε την παρεα... ουτε την συντροφικοτητα ουτε τιποτα... εγω αυτο ξερω και τα λεω εξαρχης γιατι οι καλες εξαρχης εξηγησεις κανουν τους καλα εξηγημενους!!!!
Τελευταία επεξεργασία από Star_Light και 10 Ιούλ 2011, 19:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 10 Ιούλ 2011, 19:42

Μπορει να μην παω να πω σε καποια "πωπω τι μωρο εισαι εσυ" αλλα αμα δεν με ακουσει και περασει και φυγει μπορω να εχω την ελευθερια νομιζω να πω απο πισω της το οτιδηποτε ετσι??? Επειδη καποιες εχουν μαθει να φυλαγονται ακομη και απο τον ισκιο τουςδεν σημαινει οτι εγω ειμαι προβληματικος , αγενης και αξεστος. ;) Εχω καπου αδικο ρε παιδια? αν εχω να το συζητησουμε

7 στις 10 κοπελες φιλων μου εχουν απιστευτο κομπλεξ στο να φερουν καποια φιλη τους. Αυτο τι ειναι δηλαδη??? και θα τις πειραξει μετα αν εγω θα τις αποκαλεσω γκομενες? Ελα ρε παιδια τωρα... νταξει.... δηλαδη τι φοβασαι να φερεις μια φιλη σου να κανουμε παρεα... δεν καταλαβα. Και δεν ειναι οτι γινεται μονο σε μενα αυτο γενικα γινεται.... κοριτσακια ειναι αυτες ακομη στο μυαλο γενικοτερα. Αμα τις πεις και γκομενες απλα θα τις ανεβασεις λεβελ χαχαχαχχα !!!! ΟΠοτε να σε ευχαριστησουν πρεπει!
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό nickkefi » 10 Ιούλ 2011, 21:02

Ξεκόλα. Όποιος σε κατηγορεί έντονα και αγενώς να ξέρεις πάντα ότι αυτό για το οποιό σε κατηγορεί είναι η μεγαλύτερη φοβία του. Οι μεγαλύτερες φοβίες μας είναι πάντα οι μεγαλύτερες αλήθιες μας, αυτό που είμαστε.
Σημείωση: χρησιμοποιώ τη λέξη <<φοβία>> και τη διαχορίζω από το φόβο.
Όλο ubuntu, ubuntu... Δοκιμάστε και καμιά άλλη διανομή...
Άβαταρ μέλους
nickkefi
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό fkol k4 » 10 Ιούλ 2011, 21:15

Ρε συ Star_Light , επειδή πραγματικά συμπαθώ παρορμητικά άτομα σαν και σένα ( ίσως γιατί εγώ δεν είμαι τόσο ) θα σου κάνω 2 μόνο τελευταίες επισημάνσεις χωρίς καν να τοποθετηθώ επί του προκειμένου . Θεώρησέ τις κάτι σαν "πατρικές" αν και έχουμε μόνο 12 χρόνια διαφορά.

1.
Όταν προγραμματίζεις , προσέχεις μέχρι και την τελευταία παύλα στον κώδικά σου γιατί αλλιώς ο υπολογιστής ή δεν θα "καταλάβει τίποτα" ή θα "καταλάβει κάτι άλλο".
Αυτό λοιπόν , συμβαίνει σε όλες τις γλώσσες και όχι μόνο σε αυτές του προγραμματισμού . Ειδικά όταν απευθύνεσαι όχι σε έναν υπολογιστή που αναλύει τα πάντα με έναν συγκεκριμένο και γνωστό τρόπο , αλλά σε ανθρώπους που αναλύουν με βάση την διάθεση , τις εμπειρίες , την κοινωνική τους κατάταξη , την μόρφωσή τους καί άλλους αστάθμητους παράγοντες που εσύ και εγώ δεν γνωρίζουμε , γιατί απλά μιλάμε μόνο μέσω πληκτρολογίου και όχι κατά πρόσωπο .

Γιατί λοιπόν αδικείς έτσι τον εαυτό σου χρησιμοποιώντας slang στον γραπτό σου λόγο ; Θεωρείς ότι η γλώσσα που επικοινωνούν μεταξύ τους οι ανθρώποι είναι ήσσονος σημασίας σε σχέση με την C ή την C++ ;
Το μόνο που καταφέρνεις με αυτόν τον τρόπο είναι να "ακούγεσαι" σαν τον Μένιο στους δύο ξένους , κάτι που εμφανώς σε αδικεί και πιστεύω πως δεν σου αξίζει .

2.
Πρέπει να καταλαβαίνεις πότε μια συζήτηση έχει τελειώσει . Μέτρα τα ποστ σου στο θέμα . Είναι περισσότερα από το σύνολο όλων των υπόλοιπων που τοποθετήθηκαν .
Άστο να πάει . Οι γνώμες είναι γνώμες και δεν αλλάζουν . Όποιος μας γουστάρει μας γουστάρει και όποιος όχι , δικαίωμά του . Όπως έχεις μια γνώμη εσύ , έτσι έχουν και οι άλλοι . Και αν τυχαίνει να διαφωνείς μ' αυτήν , τί να κάνουμε , έτσι είναι η ζωή . Ούτε η πρώτη φορά είναι , ούτε θα είναι η τελευταία .
Γνώσεις: Linux: ★★★☆☆ Προγραμματισμός: ★☆☆☆☆ Αγγλικά: ★★★★★
Η υπογραφή μου
Οδηγίες για αρχάριους στο Ubuntu (12.04 LTS)Οδηγοί του forum
Άβαταρ μέλους
fkol k4
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: fkol-k4
IRC: fkol_k4
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 10 Ιούλ 2011, 21:38

Ειμαι ο παλιος λαικος τυπος εγω φιλε για αυτο :D Η αργκο αναφερεται σε ολους σπουδαγμενους ή μη εγω δεν κανω διακρισεις ολοι ειναι ανθρωποι και ολοι ειναι εξυπνοι απλα καποιοι ασχολουνται ενω καποιοι αλλοι οχι ειναι επιλογη τους εχω τσακωθει με ατομο επειδη το εβλεπα να κανει επιδειξη γνωσεων σε ενα ατομο που δεν ασχολιοταν καθολου χαχα τι ειναι αυτα ρε... . Καλο και το εκλεπτυσμενο λεξιλογιο δεν λεω αλλα ενταξει κατανταει κουραστικο να μιλας συνεχεια ετσι. Στις παρεες μου υπηρχαν και ατομα που δεν ειχαν βγαλει ουτε γυμνασιο και απο μικροι ηταν στο μεροκαματο ας πουμε.... αλλη κουλτουρα... αλλος χαβαλες εκει... δεν μπορουσες να τους μιλας πχ εκλεπτυσμενα θα σε επαιρναν στο δουλεμα σε εισαγωγικα παντα. Αναλογα μπορω να χρησιμοποιησω επομενως και τις 2 γλωσσες δεν εχω κανενα προβλημα. Και δεν εχω κανενα προβλημα να κανω παρεα με οποιονδηποτε τυπο ή τυπισσα.

Η συζητηση συνεχιζεται δεν εχει να κανει απλα συνεχιζεται με αλλα ατομα... οποιος θελει αναλωνεται οποιος δεν θελει οχι!!!

Τον Μενιο δεν τον εχω δει αλλα πρεπει να ειναι μορφη !!!!!

Π.Σ Τις χειροτερες καφριλες τις εχεις ακουσει απο τους εκλεπτυσμενους... τι να το κανω εγω να χει 500 πτυχια ο αλλος και μεσα στο αμφιθεατρο επειδη 2 παιδια αργησαν να τα διωχνει απο την εξεταση λες και μιλαει σε σκυλια "ΕΞΩ" ... ειτε εχει πτυχια αυτος ο ανθρωπος ειτε δεν εχει ειναι δυστυχως για εκεινη παντα την στιγμη που φερθηκε ετσι ενα και το αυτο (γιατι δεν μπορεις να τον κρινεις γενικοτερα για μια κακια στιγμη)
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 10 Ιούλ 2011, 21:43

βεβαια υπαρχει και η αλλη θεωρια που υποστηριζει πως το να μιλας σε ολους το ιδιο ειναι μια ουτοπια επειδη βαζοντας ολους στο ιδιο επιπεδο αδικεις αυτους που ειναι πιο πανω που λεμε ή πιο κατω... αλλα τι σημαινει πιο πανω και πιο κατω? ειναι πως θα το δεις.

Καθαρα πολιτικα και διπλωματικα η παραπανω θεση μου ειναι ισως λανθασμενη. ΑΛλα δεν με ενδιαφερει να γινω πολιτικος ουτε διπλωματης οποτε ολα οκ!!!!
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Περί ανέμων