Συντονιστής: konnn

simosx έγραψε:Είναι όπως στο σκάκι: από τη μια έχεις έναν γκραντ μάστερ, και από την άλλη έχεις 1.000.000 παίκτες. Οι 1.000.000 παίκτες ψηφίζουν και βγαίνει η πιο δημοφιλής κίνηση όπου και επιλέγεται. Ποια πλευρά πιστεύεις ότι θα κερδίσει; ο γκραντ μάστερ ή η «συνολική» ευφυΐα των 1.000.000 παικτών;
simosx έγραψε:Ήμασταν εντάξει με τις υπέρμετρες παροχές και η μειοψηφία που γνώριζε ότι οι σπατάλες δε μπορούσαν να καλυφθούν, δεν ακουγόντουσαν.
simosx έγραψε: η αριστερά είναι κατά της επιχειρηματικότητας
simosx έγραψε:Οι πολιτικοί δημαγωγούν
fkol k4 έγραψε:Τις προτάσεις περί οικολόγων, πειρατών και λοιπών καρτούν, θα τις εκλάβω απλά ως χιούμορ...

Th P έγραψε:simosx έγραψε:fkol k4 έγραψε:Τις προτάσεις περί οικολόγων, πειρατών και λοιπών καρτούν, θα τις εκλάβω απλά ως χιούμορ...
γιατί;
τουλάχιστον όλοι αυτοί που τους χαρακτηρίζεις καρτούν, κάνουν χρήση του δικαιώματός τους να προβάλλουν και να στηρίξουν την άποψή τους όποια και αν είναι αυτή.
Θα μπορούσα έτσι να πώ και εγώ πως το λευκό και η αποχή που αντιπροτείνεις μου θυμίζει το ανέκδοτο "δεν γ@@@ς που δεν γ@@@ς, δεν πας για ψάρεμα....¨

fkol k4 έγραψε:Όσο για το αν χαρακτηρίζω κάποιους καρτούν, ε, και τί έχουν τα καρτούν;
Μια χαρά διασκεδαστικά είναι. Απλά δεν τα βάζεις να κυβερνήσουν.

Th P έγραψε:Αυτοί που χαρακτηρίζεις διασκεδαστικούς (πχ οικολόγοι), συμμετέχουν ενεργά σε κυβερνητικά σχήματα στην Ευρώπη εδώ και δεκαετίες.....

fkol k4 έγραψε:Πληροφοριακά, δεν χαρακτηρίζω διασκεδαστικό το παγκόσμιο οικολογικό κίνημα, αλλά τους εν Ελλάδι εκπροσώπους του.

fkol k4 έγραψε:Ως εκ τούτου, το ότι με εγκαλείς να απολογηθώ για μια προσωπική άποψη μου είναι πραγματικά πολύ δυσάρεστο και συνεπώς δεν θα το κάνω όσο και αν σε εκτιμώ.