Ubuntu alternate edition

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: Ubuntu alternate edition

Δημοσίευσηαπό filippos.xf » 27 Σεπ 2009, 17:53

sean έγραψε:το διαβασα αφου εκανα το post...

Off topic:
Έστω. Κοίταξε να χρησιμοποιείς και εσύ το offtopic όποτε χρειάζεται, στην περίπτωση σου σε πολλά ποστ που έκανες σε αυτό το θέμα χρειαζόταν. Δες εδώ -> Οδηγίες για την χρήση των bbcode tags του forum!

Αν θέλεις μπες και εσύ στο κανάλι της κοινότητας στο IRC.
filippos.xf
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sean » 27 Σεπ 2009, 17:59

έγραψε:
Off topic:
Έστω. Κοίταξε να χρησιμοποιείς και εσύ το offtopic όποτε χρειάζεται, στην περίπτωση σου σε πολλά ποστ που έκανες σε αυτό το θέμα χρειαζόταν. Δες εδώ -> Οδηγίες για την χρήση των bbcode tags του forum!

Αν θέλεις μπες και εσύ στο κανάλι της κοινότητας στο IRC.

Off topic:
ok απο εδω και στο εξης θα το προσεχω...ευχαριστω...
piragelos.deviantart.com
* life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away

Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο | Προγραμματισμός: Ναι | Αγγλικά: Τέλεια
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.04 (32bit) ΕΛ
Άβαταρ μέλους
sean
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό tsianos1 » 27 Σεπ 2009, 18:16

Off topic:
sean είσαι μέσα;;;
Τελευταία επεξεργασία από tsianos1 και 27 Σεπ 2009, 19:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
tsianos1
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό filippos.xf » 27 Σεπ 2009, 18:26

Off topic:
Μάλιστα.

@tsianos1 διάβασες το προηγούμενο μου ποστ σε αυτό το θέμα; Αν ναι, τι δεν κατάλαβες;
Πες μου για να σου δώσω όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι όσο πιο αναλυτικά επιθυμείς.

Αν θέλεις μπορείς να συνεχίσεις να κάνεις ποστ σε αυτό το θέμα επί της ουσίας όμως, διαφορετικά αν αδιαφορείς στις συστάσεις που σου κάνω λυπάμαι που θα το πω αλλά θα κλειδώσω το θέμα. Και εννοείτε ότι δεν θα επαναληφθεί τέτοια συμπεριφορά σε άλλο θέμα.
filippos.xf
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό tsianos1 » 27 Σεπ 2009, 18:43

Off topic:
kk no prob
Τελευταία επεξεργασία από tsianos1 και 27 Σεπ 2009, 19:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
tsianos1
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό filippos.xf » 27 Σεπ 2009, 19:05

tsianos1 έγραψε:kk no prob

Off topic:
Σου αρέσει πάρα πολύ ο χαβαλές ε; Αυτό το θέμα θα μπορούσε να είχε άνετα την ονομασία "tsianos1 - τα πρώτα μου βήματα στο φόρουμ".

Παρακάτω παραθέτω νέες συστάσεις, είναι απαραίτητο.

1) Μην ξανά κάνεις ποστ με greeklish, να γράφεις πάντα με ελληνικούς χαρακτήρες.
2) Μάθε να χρησιμοποιείς το offtopic.
3) Άσχετα αν το έκανες ήδη ή όχι, ξανά διάβασε τις οδηγίες για νεοεισερχόμενους. Κοίτα στην υπογραφή μου.
4) Διάβασε τον οδηγό -> Οδηγίες για την χρήση των bbcode tags του forum!
filippos.xf
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό tsianos1 » 27 Σεπ 2009, 19:33

filippos.xf έγραψε:
tsianos1 έγραψε:kk no prob

Off topic:
Σου αρέσει πάρα πολύ ο χαβαλές ε; Αυτό το θέμα θα μπορούσε να είχε άνετα την ονομασία "tsianos1 - τα πρώτα μου βήματα στο φόρουμ".

Παρακάτω παραθέτω νέες συστάσεις, είναι απαραίτητο.

1) Μην ξανά κάνεις ποστ με greeklish, να γράφεις πάντα με ελληνικούς χαρακτήρες.
2) Μάθε να χρησιμοποιείς το offtopic.
3) Άσχετα αν το έκανες ήδη ή όχι, ξανά διάβασε τις οδηγίες για νεοεισερχόμενους. Κοίτα στην υπογραφή μου.
4) Διάβασε τον οδηγό -> Οδηγίες για την χρήση των bbcode tags του forum!

Off topic:
ty που μου χαρίζεις και άλλα βήματα :thumbup: και δεν έγραψα greeklish αγγλικά είναι :lol:
Άβαταρ μέλους
tsianos1
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό filippos.xf » 27 Σεπ 2009, 19:48

tsianos1 έγραψε:Off topic:
ty που μου χαρίζεις και άλλα βήματα :thumbup: και δεν έγραψα greeklish αγγλικά είναι :lol:

Off topic:
Το kk καλά καλά δεν σημαίνει; Τέλος πάντων, δες το ως γενικότερη συμβουλή αυτό με τα greeklish. Μια χαρά γλώσσα είναι η ελληνική.
Είναι απαραίτητες οι συστάσεις που ανέφερα, για αυτό τις ανέφερα. Και αυτό που δεν είναι απαραίτητο είναι να τις αναφέρω και να τις ξανά αναφέρω συνέχεια. Ήδη τράβηξε πολύ το θέμα με όλα αυτά τα offtopic ποστ, αν ξανά κάνεις ποστ εδώ κοίτα να είναι σχετικό με την ουσία του θέματος.
filippos.xf
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό tsianos1 » 27 Σεπ 2009, 19:51

filippos.xf έγραψε:
tsianos1 έγραψε:Off topic:

Off topic:
Το kk καλά καλά δεν σημαίνει; Τέλος πάντων, δες το ως γενικότερη συμβουλή αυτό με τα greeklish. Μια χαρά γλώσσα είναι η ελληνική.
Είναι απαραίτητες οι συστάσεις που ανέφερα, για αυτό τις ανέφερα. Και αυτό που δεν είναι απαραίτητο είναι να τις αναφέρω και να τις ξανά αναφέρω συνέχεια. Ήδη τράβηξε πολύ το θέμα με όλα αυτά τα offtopic ποστ, αν ξανά κάνεις ποστ εδώ κοίτα να είναι σχετικό με την ουσία του θέματος.

Off topic:
kk σημαίνει ok ok και για αυτό υπάρχουν και τα offtopic :P
Άβαταρ μέλους
tsianos1
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό filippos.xf » 27 Σεπ 2009, 20:41

@tsianos1 κοίταξε να δεις, δεν τίθεται θέμα για χαβαλέ σε καμία περίπτωση. Το θέμα έχει ξεφύγει και μάλιστα έχει ξεφύγει κατά 95% αν δεν κάνω λάθος, οι 3 δημοσιεύσεις από τις 50 είναι εντός του θέματος και οι υπόλοιπες εκτός. Αναρωτιέμαι πως σου φαίνεται εσένα αυτό. Έδωσα όλες τις απαραίτητες συστάσεις και πλέον δεν μένει κάτι άλλο να αναφέρω ως προς τους κανονισμούς και τον τρόπο λειτουργίας του φόρουμ. Το κουράσαμε πολύ και τόσο που έφτασε είναι αρκετά ενοχλητικό ως εικόνα, κλειδώνω το θέμα και θα κλειδώνονται πάντα όλα τα θέματα που προκαλούν την παραμικρή αναστάτωση. Σύντομα θα λάβεις προσωπικό μήνυμα (pm) με παραπάνω πληροφορίες.

filippos.xf
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Περί ανέμων