αυτά δεν πρόκειται να αλλάξουν έναν καπνιστή, τουλάχιστον όχι όλους αλλά λίγους και αυτό είναι κάτι προσωπικό του καθενός. αν θέλει να έχει προβλήματα υγείας κτλ. αλλά ακόμα και αυτές οι συγκρίσεις είναι λίγο σχετικές, δεν έχουμε όλοι τα ίδια πνευμόνια, δεν καπνίζουμε όλοι το ίδιο και το κυριότερο? δεν ζούμε το ίδιο. δηλαδή. εγώ κάνω τη μέρα 2-3 χιλιόμετρα περπάτημα μέσο ώρο (μόλις γύρισα σπίτι απο το κέντρο και μένω πραγματικά μακριά, 30 λεπτά με τα πόδια).
Πίνω πολύ γάλα (όπως ξέρετε το γάλα βοηθάει στην αποτοξίνωση του οργανισμού). σπίτι ούτως η άλλος ποτέ δεν καπνίζω πολύ. Αν πάρουμε ένα ίδιο άτομο με εμένα που να κάνει ακριβός τα ίδια τσιγάρα τη μέρα αλλά χωρίς να πίνει γάλα και χωρίς να περπατάει τόσο τα πνευμόνια του θα είναι σε χειρότερη κατάσταση απο τα δικά μου.
Όλα αυτά σίγουρα δεν με έκαναν να πω "α κοίτα, έτσι θα γίνουν και τα δικά μου. θα το κόψω". όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ οτι το κείμενο σου είχε κάτι άλλο μέσα που πραγματικά με ξάφνιασε και δεν το είχα δει έτσι. (μη πάρεις τα παρακάτω προσωπικά. αλλά έτσι το είδα και έκανες πολύ καλά που τα είπες
σε όλο το κείμενο σου είδα οτι: ήρθε ξαφνικά ένας μη καπνιστείς σε έναν καπνιστή και του λέει "που πας έτσι, βρωμάς απο πάνω μέχρι κάτω". κάτι που όλοι ξέρουμε, δεν είναι κάτι το νέο. αλλά το είπες με τέτοιο τρόπο που έκατσα και σκέφτηκα... πως θα ήμουν εγώ στη θέση ενός μη καπνιστή και αύριο μεθαύριο ερχόταν ένας καπνιστής... θα μου βρομούσε υπερβολικά, ίσως να των έβλεπα και σαν αποκρουστικό. ένας άνθρωπος που βρομάει η ανάσα του... και το καλύτερο ? σκέφτηκα αν αύριο μεθαύριο γνωρίσω μια κοπέλα που δεν καπνίζει... με όλα αυτά πως θα μπορέσω να τη φιλήσω ξέροντας οτι βρωμάω...
αυτά εν συντομία (ίσως και να ήταν λίγο μπερδεμένα όπως τα είπα). αν θέλεις μπορείς να μου πληρώσεις 5ήμερη διαμονή ή και τριήμερη και να είμαστε μονίμως μαζί για να βεβαιωθείς οτι το σταμάτησα
ΥΓ. τα σαγόνια μου πονάνε απο τις πολλές τσίχλες...