c7p έγραψε:apache7 έγραψε:Γεια σας κι από μένα παιδιά! Λέγομαι Αλέξανδρος, μένω στο εξωτικό Περιστέρι, είμαι 16 χρονών και είμαι καλά! Είμαι νέος στο ubuntu και στο linux γενικότερα, αλλά γενικότερα είμαι (σχετικά πάντα) ψαγμένος με τους κομπιούτορες και μου αρέσει να ψάχνομαι συνεχώς! Νομίζω ότι έχουμε πολλά να πούμε! Καλώς σας βρήκα!
Γεια σου Αλέξανδρε, χαίρομαι που είσαι τόσο χρονών και ψάχνεσαι με τους υπολογιστές γενικότερα (και όχι τόσο με τα παιχνίδια), σχεδόν έτσι άρχισα και εγώ. Καλώς κατέληξες εδώ, πιστεύω θα γουστάρεις την κοινότητα αφού ψάχνεσαι και θα γίνεις μόνιμος επισκέπτης του φόρουμ -ελπίζω να μην πέσω έξω
-.
s.dalas έγραψε:Καλώς μας ήρθες apache7. Ρίξε μια ματιά στις οδηγίες προς νεοεισερχόμενους για την ευκολότερη αναζήτηση λύσεων - απόψεων για τα διάφορα θέματα που τυχόν να σε απασχολούν. http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=2&t=279
Ευχαριστώ παιδιά, χαίρομαι για τα 5 που έριξε ο Θρύλος για την γνωριμία και το καλωσόρισμα! Φίλε dalas, κι εγώ μόνιμο με βλέπω γιατί πράγματι αυτή η κοινότητα είναι θησαυρός γνώσεων ο οποίος όλο και μεγαλώνει! Και "η γνώση είναι δύναμη", ειδικά σήμερα! Και πάλι χάρηκα πολύ!