πιάστηκε 18χρονος έλληνας cracker

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: πιάστηκε 18χρονος έλληνας cracker

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 22 Ιουν 2011, 00:42

Και καλα εκανε και ειπε για τους καθηγητες ΕΜΠ ή τους διδακτορικους
γιατι οι πιο πολλοι ειναι τσιρακια των καθηγητων εκει και απλα ανιδεοι.
Απο πρακτικη γνωση δεν γνωριζουν. Εχουν μπει σε αλλη φαμπρικα.
ΟΧΙ ολοι βεβαια αλλα καποιοι σιγουρα. Διδακτορικη της ασφαλειας
ειχε πεσει το δικτυο και ρωτουσε τον αλλον για ποιο λογο δινει ping στο τερματικο
δηλαδη ελεος.. χανει το χρονο της εκει μεσα. Αν εχει σπουδασει τοσα χρονια
και ειναι ακομη σε αυτο το επιπεδο γνωσεων να σηκωθει να φυγει τρωει
και τα δικα της λεφτα και τα δικα μας και των γονιων της τσαμπα.
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

IRC: Star_Light
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό fkol k4 » 22 Ιουν 2011, 01:56

Star_Light έγραψε:

Αν και παρ' ότι δεν είμαι σίγουρος για το ότι απαντάς σε εμένα , παραθέτω κάποιες σκέψεις μου πάνω στα γραφόμενά σου .
έγραψε:Τι αλλο θελεις να κανει συναδελφε ο νεαρος για να σου αποδειξει πως ειναι καλος?

Αν και ο επαγγελματικός τομέας που δραστηριοποιούμαι απέχει παρασάγγας από την ενασχόληση με υπολογιστές , η εμπειρία μου μου υποδεικνύει (και αυτό ισχύει παντού και πάντα ) πως :
1) Το να είσαι καλός σε έναν τομέα δεν σημαίνει απαραίτητα πως είσαι καλός στα πάντα (χωρίς βέβαια και να το αποκλείει).
2) Το να χαλάς είναι απείρως ευκολότερο του να δημιουργείς (κανόνας που ίσχυε και ισχύει παντού και πάντα και χωρίς απολύτως καμμία εξαίρεση).
έγραψε:Καθοταν 20 απο τις 24 ωρες στον υπολογιστη ωραια μαγκια του

Φυσικά μαγκιά του . Δεν διαφωνώ !
έγραψε:Αυτος γουσταρε να κανει αυτη την καταχρηση.

Δεν πα να κάνει ότι τον φωτίσει ο Θεός , δεν το σχολίασα καθόλου ! Ο καθένας με την κατάχρησή του .
έγραψε:Φυσικα διαφωνω στο οτι εκλεβε λεφτα... αλλα οκ κατι τετοια σκηνικα τα θαυμαζεις χωρις να πεις κατι αλλο.

Τα θαυμάζεις μόνο αν τα κάνει ο Τζόρτζ Κλούνεϊ στην συμμορία των 11,12,13 κοκ.
Στην συγκεκριμένη πραγματικότητα τον κλέφτη δεν τον θαυμάζεις αλλά τον λυπάσαι . Η ζωή δεν είναι κινηματογράφος .
έγραψε:ΑΠοδεχεσαι οτι καποιος ειναι εξυπνοτερος απο σενα και τελειωνει το ζητημα.

Εξυπνότερος δεν είναι αυτός με το υψηλότερο IQ . Το IQ πληροφοριακά δηλώνει την μαθηματική - λογική αντίληψη . Έχει να κάνει κυρίως με αριθμούς και γι αυτό και οι ασχολούμενοι με φυσικές επιστήμες και υπολογιστές σημειώνουν υψηλές μετρήσεις συνήθως στον τομέα αυτό .
Εξυπνότερος είναι αυτός που κάνει ότι καλύτερο για τον εαυτό του και τους οικείους του με τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται .
Άλλωστε συνήθως οι καλοί επιστήμονες είναι μέτριοι έμποροι (Stallman,Torvalds) και οι καλοί έμποροι μέτριοι επιστήμονες (Gates) . Ποιός μπορεί να πει ποιος είναι πιο έξυπνος ;
έγραψε:Εδω καταφερνουμε να τρεξουμε ενα προγραμμα
και νομιζουμε πως ειμαστε θεοι και λεμε για αυτον?

Δεν γράφω προγράμματα και δεν ξέρω πως νιώθει κάποιος όταν τρέχει ένα πρόγραμμά του . Η αλήθεια πάντως είναι ότι όσο περισσότερο κάνεις κάτι , τόσο περισσότερο παύεις να το θεωρείς κατόρθωμα . Αλλιώς , άν ένας προγραμματιστής στα 20 - 25 του νιώθει Θεός με ένα πρόγραμμα , ο Torvalds θα έπρεπε να απαιτεί να τον κουβαλάν 12 δούλοι σε χρυσό ανάκλιντρο για να μην περπατά και τον μολύνει η Γη με την ασημαντότητά της .
έγραψε:Πρεπει να μαθουμε να εκτιμαμε κυριοι.

Ακριβώς . Πρέπει όμως να μάθουμε να εκτιμάμε το ουσιαστικό και όχι το εντυπωσιακό . Σε αυτή την παγίδα έπεφταν και οι Ινδιάνοι και αντάλλαζαν βόδια για καθρεφτάκια .
Όσους εκτιμώ , τους εκτιμώ γι αυτό που είναι και όχι γι αυτό που μπορούν να κάνουν . Ο Kobe Bryant είναι παιχταράς , αλλά είναι και βιαστής . O Casey Stoner , είναι οδηγάρα αλλά τσακώνεται με τους πάντες . Πόσα παραδείγματα θέλεις ;

ΥΓ. Όσο για το επόμενο ποστ σε χάνω εντελώς . Ούτε ξέρω τι είπε για τους καθηγητες ΕΜΠ ή τους διδακτορικους (ποιός;) , ούτε τι σημαίνει η λέξη ''διδακτορικός'' , ούτε έχω ιδέα για το περιστατικό που αναφέρεις . Αν όμως εννοείς ότι κάποιοι δεν αξίζουν την θέση που έχουν στα πανεπιστήμια , μην ανησυχείς .
Η ελεύθερη αγορά δεν κοιτάει ούτε ποιον ξέρεις ούτε τι κόμμα ψηφίζεις , αλλά τι μπορείς να φτιάξεις (και όχι να χαλάσεις) για τα λεφτά που παίρνεις.
Όσοι δεν αξίζουν , ζουν με δανεικό χρόνο . Απλά δεν το ξέρουν .
Γνώσεις: Linux: ★★★☆☆ Προγραμματισμός: ★☆☆☆☆ Αγγλικά: ★★★★★
Η υπογραφή μου
Οδηγίες για αρχάριους στο Ubuntu (12.04 LTS)Οδηγοί του forum
Άβαταρ μέλους
fkol k4
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: fkol-k4
IRC: fkol_k4
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 22 Ιουν 2011, 03:46

fkol k4 έγραψε:
Αν και παρ' ότι δεν είμαι σίγουρος για το ότι απαντάς σε εμένα , παραθέτω κάποιες σκέψεις μου πάνω στα γραφόμενά σου .

Αν και ο επαγγελματικός τομέας που δραστηριοποιούμαι απέχει παρασάγγας από την ενασχόληση με υπολογιστές , η εμπειρία μου μου υποδεικνύει (και αυτό ισχύει παντού και πάντα ) πως :
1) Το να είσαι καλός σε έναν τομέα δεν σημαίνει απαραίτητα πως είσαι καλός στα πάντα (χωρίς βέβαια και να το αποκλείει).
2) Το να χαλάς είναι απείρως ευκολότερο του να δημιουργείς (κανόνας που ίσχυε και ισχύει παντού και πάντα και χωρίς απολύτως καμμία εξαίρεση).

Λοιπον οκ καλα που το εθεσες ετσι ωστε να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα για να μην μπερδευεται κανεις. Το 2) αρκετα σωστο. Στο 1) διαφωνω. Σε ολα θα εισαι καλος αν εισαι εξυπνος. Απλα προυποθετει να ΘΕΣ να ασχοληθείς με κατι συγκεκριμενο. Οι εξυπνοι ανθρωποι θεωρω πως έχουν γενικες ικανοτητες. Δεν εισαι εξυπνος στην Α δραστηριοτητα αλλα οχι στην Β εκτος και αν την Β την εχεις γραμμενη στα παλια σου τα παπουτσια και θα συνεχισω στο επομενο κομματι σου.

fkol k4 έγραψε:
Εξυπνότερος δεν είναι αυτός με το υψηλότερο IQ . Το IQ πληροφοριακά δηλώνει την μαθηματική - λογική αντίληψη . Έχει να κάνει κυρίως με αριθμούς και γι αυτό και οι ασχολούμενοι με φυσικές επιστήμες και υπολογιστές σημειώνουν υψηλές μετρήσεις συνήθως στον τομέα αυτό .
Εξυπνότερος είναι αυτός που κάνει ότι καλύτερο για τον εαυτό του και τους οικείους του με τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται .
Άλλωστε συνήθως οι καλοί επιστήμονες είναι μέτριοι έμποροι (Stallman,Torvalds) και οι καλοί έμποροι μέτριοι επιστήμονες (Gates) . Ποιός μπορεί να πει ποιος είναι πιο έξυπνος ;

Τι σε κανει να πιστευεις πως τον ενδιαφερει τον αλλον να ειναι πωλητης. Νομιζεις πως ο αλλος που εχει εγνοια τους υπολογιστες τον ενδιαφερει αν θα ειναι καλος πωλητης ή καλος διπλωμάτης? Αυτος πιστευει πως οι διπλωματες και οι πωλητες πουλανε αερα. Επειδη εχω συζητησει με τετοια ατομα... δεν προσπαθω να στο πω εμμεσα εγω αλλα αυτοι τι λενε. Αυτος που λες δεν ειναι εξυπνοτερος. ΜΠορει απλα να ειναι παρτακιας... Τον LInus δεν τον ενδιεφερε ποτε να γινει πωλητης φιλε μου για αυτο και δεν εγινε... Ο λινους εχει μαζεψει 200 ατομα και ασχολουνται με το προτζεκτ του πυρηνα αυτο θελουν αυτο αγαπανε αυτο κανουν. Αλλα πιστεψε με αν ηθελαν να ασχοληθουν με το ιδιο παθος και με κατι αλλο θα τα καταφερναν εξισου καλα ετσι πιστευω εγω τουλαχιστον.

Και οκ θα παμε λιγο και με την δικη σου λογικη. Θεωρεις οτι ο Κεβιν ΜΙτνικ δεν ηταν καλος στο να πλασαρεται? ΕΧεις Διαβασει καθολου για το Social ENgineering? ΑΝ οχι διαβασε να δεις. Απλα οι περισσοτεροι απο αυτους τους ανθρωπους δεν τους ενδιαφερει ουτε να ριξουν καμια γκομενα... για να σωθουν οπως ειπες... ουτε να καταφερουν να πεισουν καποιον ανθρωπο να γινει φιλος τους , ουτε να ειναι καλοι εμποροι ουτε τιποτα εχουν γεννηθει με ενα μικροβιο το οποιο εξασκουν για 5-10 χρονια μετα σοβαρευονται ας το πουμε ανοιγουν εταιριες αλλοι εχουν ασχοληθει σαν δημοσιογραφοι αλλοι εγραψαν βιβλια κτλπ. Γενικα παντως μεσα σε αυτα τα 5-10 χρονια που λεω τους νοιαζουν κυριως οι μηχανες. Σε καμια περιπτωση δεν θεωρω παντως πως οι Χακερς δεν ειναι γενικα εξυπνοι ανθρωποι. Απλα επειδη μια μερα εχει 24 ωρες και οχι 1024 (σε bytes hahaha) δεν μπορεις να τα κανεις ολα ή θα εισαι εσώκλειστος ή θα εισαι γκομενιάρης και εξω συνέχεια αναμεσα στις παρεουλες και τις γνωριμιες. ΟΠως ειχα διαβασει και σε ενα αρθρο το οποιο με εκανε να γελασω πραγματικα λεει αν στραφηκατε στο χακιν επειδη δεν εχετε ζωη αυτο ειναι ενταξει επειδη θα μεινετε αποροφημενοι στο σκοπο σας! Ισως αποκτησετε ζωη αργοτερα χαχαχαχα θεικο.

Αν ειμαι λαθος ας με διορθωσει καποιος.

fkol k4 έγραψε:
Η ελεύθερη αγορά δεν κοιτάει ούτε ποιον ξέρεις ούτε τι κόμμα ψηφίζεις , αλλά τι μπορείς να φτιάξεις (και όχι να χαλάσεις) για τα λεφτά που παίρνεις.
Όσοι δεν αξίζουν , ζουν με δανεικό χρόνο . Απλά δεν το ξέρουν .

Πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο που λες :)

Π.Σ Για τους καθηγητες αναφερθηκα κυριως επειδη ρε φιλε κοροιδευουν αυτα που δεν μπορουν να ακουμπησουν... δεν ασχοληθηκαν με αυτα ειχαν αλλη φαμπρικα οπως ειπα και πιο πανω... ας μην ασχολουνται. Αυτο το κακο μονο εδω υπαρχει να τρωγομαστε με τους διπλανους μας κτλπ.
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 22 Ιουν 2011, 04:19

xqtr έγραψε:
έγραψε:Σκεφτεῖτε το! Πόσα δεκατριάχρονα ξέρετε νὰ ἔχουν 1) τέτοια αὐτοπειθαρχία, ὅπως αὐτὴ ποὺ χρειάστηκε στὴ συγκεκριμένη περίπτωση, 2) τέτοιο IQ, ὥστε νὰ καταλαβαίνει τὰ τὶ καὶ τὰ πῶς τῶν δικτύων, τῆς ἀσφάλειάς τους καὶ τῶν τρόπων παραβίασής τους καὶ 3) (τὸ σημαντικότερο) τὴν ἠθικὴ συγκρότηση ποὺ ἐπικαλεῖστε γιὰ νὰ κρίνετε ὅτι

Tα περισσοτερα σημερινα 13 χρονα ετσι ειναι... μονο που αυτα "δυστυχως" εχουν μια μαμα και ενα μπαμπα, που τα "κυνηγαει" απο πισω, για να διαβασουν, να πανε μπασκετ, πιανο, αγγλικα, γυμναστικη κτλ... επισης τους επιβαλουν ενα σωρο ηθικους περιορισμους, οποτε πως να μπορεσει το παιδι να αναπτυξει το "ταλεντο" του... οποιο και αν ειναι αυτο. Οποτε ο 13 χρονος που αναφερεσε δυστυχως ειναι ενα "δημιουργημα" που δημιουργηθηκε απο την ελειψη προσοχης. Το αν ειναι σωστο η οχι, κρινεται απο το αποτελεσμα και τα κριτηρια του καθενος.

έγραψε:Προφανῶς δὲν θαυμάζω αὐτὸ τὸ παιδί, ἐπιτρέψτε μου ὅμως νὰ τὸ λυπᾶμαι καὶ νὰ προσπαθῶ νὰ τὸ κατανοήσω, ἀντί νὰ τὸ καταδικάζω. Τὰ περισσότερα παιδιὰ ποὺ ἐμφανίζουν παραβατικὴ συμπεριφορὰ πάσχουν ἀκριβῶς ἀπὸ αὐτό: ἀπὸ ἔλλειψη κατανόησης καὶ τρυφερῆς καθοδήγησης στὰ δύσβατα μονοπάτια τῆς κοινωνικῆς ἠθικῆς.

Κανεις δεν καταδικασε αυτο το παιδι... το αντιθετο. Δεν φταιει αυτο που μεγαλωσε ετσι... εννοειται. Δυστυχως ομως, αμαρτιες γονεων...

έγραψε:Στὴν ἡλικία, φίλε xqrt. Στὴν ἡλικία τὴ βιολογική, τὴν πνευματικὴ καὶ κυρίως τὴν κοινωνική (ἢ τὴν ἠθικὴ, ἂν προτιμᾶς).

Δεν αναφερομουν προσωπικα σε μενα.. αληθεια τι ξερεις για την ηλικια μου; (βιολογικη, κοινωνικη, πνευματικη). Εκτος απο την ηλικια αυτου του παιδιου δεν νομιζω οτι ξερουμε αλλα στοιχεια, ουτε για την κοινωνικη του θεση ουτε για την πνευματικη του. Αναφερομουν σε παιδια της ηλικιας του... υπαρχουν παιδια εκει εξω, πολυ εξυπνοτερα απο αυτο, που επειδη αυτα δεν ειχαν καποιον να τους παρει εναν υπολογιστη και να τα κλεισει μεσα σε ενα σπιτι, ανεπτυξαν αλλου ειδους "ταλεντα", αλλα εξισου παρανομα οπως το hacking και οι απατες με πιστωτικες. Δηλαδη επειδη αυτο το παιδι εγκληματουσε με υπολογιστη ειναι παιδι θαυμα ενω τα αλλα που αναγκαζονται και κλεβουν ειναι χαζα και αλητες? Επειδη αυτο ηξερε αγγλικα, γαλλικα, ιταλικα, 10 γλωσσες προγραμματισμου και εκλεβε με το keyboard, ειναι "υπερανω" των αλλων παιδιων που κλεβουν με την εξυπναδα και την πονηρια τους??? Μην ωραιοποιειτε το εγκλημα του επειδη χρησιμοποιουσε υπολογιστες... κλεφτες υπαρχουν και με κουστουμια και με γραβατες και μαλιστα ειναι πιο επικίνδυνοι απο τους απλητους αλητες. Και παλι τονιζω δεν κατηγορω το παιδι καθεαυτο!

έγραψε:Μήπως δὲν ζοῦμε στὴν ἴδια χώρα; Γιατὶ στὴ χώρα ποὺ ζῶ (δυστυχῶς) ἐγώ, αὐτὸ ἀκριβῶς γίνεται. Στὴ χώρα ποὺ ζῶ ἐγὼ ἡ φοροδιαφυγὴ καὶ ἡ εἰσφοροδιαφυγὴ εἶναι ἐθνικὸ σπόρ. Καὶ τώρα τελευταῖα κάποιοι ξεσηκώθηκαν (ἐπιτέλους) κατὰ τῶν πολιτικῶν ποὺ κυβέρνησαν καὶ κυβερνοῦν τὴ χώρα, γιατὶ βαρέθηκαν νὰ τοὺς βλέπουν νὰ ἐπιβραβεύουν τοὺς πρωταθλητὲς τοῦ εἴδους, φορτώνοντας τὶς ζημιὲς στὶς πλάτες ἐκείνων ποὺ εἶναι θύματα τῆς ἀσύστολης φοροκλοπῆς καὶ εἰσφοροδιαφυγῆς.

Μα δεν ειπα το αντιθετο... αλλα μηπως ειδες κανεναν εφοριακο η Αμερικανο, να ερχετε και να σου λεει "Μπραβο μεγαλε, εισαι ο πρωτος στην κλοπη ΙΚΑ και θελουμε να μας δειξεις πως το κανεις"???? Αυτο το παιδι, γιατι το "επιβραβευουν" και του δεινουν μια "ψευτικη" αξια???... Αμα κλεβεις ΦΠΑ εισαι κλεφτης, αλητης, επιβαρυνεις τους συμπολιτες σου, την χωρα σου κτλ... αν εισαι hacker... εισαι cool, ωραιος, μαγκας... θα πας στην CIA και στην NSA και θα κυνηγας κακους Κινεζους... Ειναι αδικο για μενα και τους συμπολιτες μου... θελω και εγω τετοια μεταχειριση... αυτο θελω να τονισω... οτι ωραιοποιουμε ενα εγκλημα... μονο και μονο επειδη γινετε με ηλεκτρονικα μεσα!

Off topic:
Παντα φιλικα... γιατι το υφος σου, μου φανηκε καπως... ο γραπτος λογος ειναι ευκολο να "παρεξηγηθει" οποτε ζητω συγνωμη εκ των προτερων αν νομιζεις οτι σε εθιξα

χαχαχαχα φιλε πιστεψε με ο συγκεκριμενος δεν παιζει να εχει αναγκη την λυπη σου.
ΤΗν καμπουρα μας να κοιταξουμε που αν δεν μεταναστευσουμε θα πεινασουμε. Και να δουμε και ποια εταιρεια μπορουμε να πλησιασουμε στο εξωτερικο οταν εκει πλεον εξεταζουν τι ακριβως ξερεις. Το παλικαρακι αυτο αν
εκμεταλευτει σωστα το χαρισμα που εχει θα εχει παντοτε καλα λεφτα στην τσεπη του χαχαχα
ελεος ρε σεις τι ειναι αυτα που γραφετε "θα πρεπει να τον λυπομαστε"
ειχε ενα ταλεντο και το αξιοποιησε. Που ξερεις αν καθοταν 20 ωρες ή 5? ΔΗλαδη αν μαθεις
πως καθοταν 5 ωρες την ημερα και ειχε τετοιο επιπεδο θα παθεις καταθλιψη? Δεν μπορω να καταλαβω την λογικη σου
ρε φιλε.

Π.Σ Παντως ειλικρινα περιμενω ενα σοβαρο επιχειρημα στην θεση "Πρεπει να τον λυπομαστε"
ΔΗλαδη? Γιατι πρεπει να λυπασαι τετοιους τυπους.
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό headless » 22 Ιουν 2011, 07:55

Ο φίλος πιο πάνω προσπάθησε να σου δώσει να καταλάβεις,αλλά μάλλον δεν τα κατάφερε,ας το δοκιμάσω κι εγώ.
Ας αφήσουμε στην άκρη το τεχνικό μέρος του πράγματος,αν και ήδη ειπώθηκε πως cracker != προγραμματιστής,και το να καταστρέψεις κάτι είναι πολύ πιο εύκολο από το να δημιουργήσεις.

Το οτι καθόταν 18 και 20 ώρες την ημέρα πάνω από τον υπολογιστή δεν το βγάλαμε από το κεφάλι μας,τα σχετικά ρεπορτάζ το ανέφεραν.
Στη ζωή μας η υπερβολή ποτέ δεν είναι κάτι υγιές,και οι υπολογιστές μπορούν να είναι το πιο όμορφο δευτερεύον πράγμα στη ζωή μας.
Και ο Linus Torvalds είναι ο πιο μεγάλος geek που υπάρχει,αλλά όσο χρόνο αφιερώνει σε coding,αλλό τόσο αφιερώνει στη γυναίκα και τα 3 του κοριτσάκια.
Μόνο η οικογένεια και οι φίλοι μας,και εν γένει η συναναστροφή με άλλους μας ολοκληρώνουν ,κανένας άνθρωπος δεν είναι νησί.
Και το να περνάει όλο το χρόνο του σε ένα σκοτεινό δωμάτιο,μακριά από τους ανθρώπους της ηλικίας του,συντροφιά μόνο με τις έμμονες ιδέες του,ε αυτό είναι λόγος για να τον λυπάσαι.

Εκτός από το ποινικό μέρος,όπου το παιδί αυτό θα πρέπει ασφαλώς να λογοδοτήσει και να τιμωρηθεί για τις παράνομες πράξεις του,με ελαφρυντικό βεβαίως το νεαρό της ηλικίας,θα πρέπει με την βοήθεια ειδικών να αντιμετωπίσει τα ψυχολογικά του θέματα ώστε να έχει μια υποτυπώδη έστω κοινωνική ζωή.
Γνώσεις ⇛ Linux: Καλές ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό: debian wheezy/sid 64-bit (en_US.utf8)
Προδιαγραφές ⇛ CPU: 2x Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz │ RAM 3965 MiB │ ASUS INC. P5QL/EPU
Κάρτα γραφικών: nVidia GF104 [GeForce GTX 460] [10de:0e22]
Δίκτυα: eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168]
My Blog
Άβαταρ μέλους
headless
powerTUX
powerTUX

Launchpad: headl3ss
IRC: h3adl3ss
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό fkol k4 » 22 Ιουν 2011, 09:07

headless έγραψε:Στη ζωή μας η υπερβολή ποτέ δεν είναι κάτι υγιές,και οι υπολογιστές μπορούν να είναι το πιο όμορφο δευτερεύον πράγμα στη ζωή μας.
Και ο Linus Torvalds είναι ο πιο μεγάλος geek που υπάρχει,αλλά όσο χρόνο αφιερώνει σε coding,αλλό τόσο αφιερώνει στη γυναίκα και τα 3 του κοριτσάκια.
Μόνο η οικογένεια και οι φίλοι μας,και εν γένει η συναναστροφή με άλλους μας ολοκληρώνουν ,κανένας άνθρωπος δεν είναι νησί.
Και το να περνάει όλο το χρόνο του σε ένα σκοτεινό δωμάτιο,μακριά από τους ανθρώπους της ηλικίας του,συντροφιά μόνο με τις έμμονες ιδέες του,ε αυτό είναι λόγος για να τον λυπάσαι.

Φίλε headless σοφά εμίλησες (αν και γραπώς)
Το θέμα δεν είναι πόσο IQ έχει ο καθένας . Και ο Πάσσαρης τα εξυπνότερα σχέδια είχε , αλλά δείτε πως κατάντησε .
Η ζωή είναι γεμάτη με παραδείγματα δυστυχισμένων και αποτυχημένων ιδιοφυιών .
Εξ' άλλου κάποιος πολύ πιο σοφός και πολύ πιο έξυπνος είπε '' μηδένα προ του τέλους μακάριζε '' εννοώντας σαφώς ότι δεν έχει σημασία τι προσόντα έχουμε , αλλά τι κάνουμε με αυτά .

ΥΓ. @ Star_light
Θα επαναλάβω ότι η εξυπνάδα είναι κάτι σχετικό δίνοντας το εξής παράδειγμα :
- Τους επιστήμονες που έφτιαξαν την ατομική βόμβα που μετέπειτα χρησιμοποίησαν οι Αμερικανοί για να ξεκληρίσουν την μισή Ιαπωνία τους θεωρείς μεγαλοφυϊες λόγω της πρωτοπορείας τους στην επιστήμη ή απλά ηλίθιους που δεν κατάλαβαν την μ****** που έκαναν κληροδοτώντας τον πυρηνικό τρόμο στον πλανήτη και παίρνοντας στην πλάτη τους τόσους θανάτους ;

Να σε βοηθήσω απαντώντας :
- Ήταν και τα 2 ταυτόχρονα . Το να είσαι έξυπνος σε έναν τομέα δεν αποκλείει να είσαι ηλίθιος σε κάποιον άλλο . Γι αυτό και δεν πολυέχει σημασία το IQ .
Πραγματική σημασία έχει το να κάνεις ευτυχισμένους τον εαυτό σου και αυτούς που αγαπάς .
Γνώσεις: Linux: ★★★☆☆ Προγραμματισμός: ★☆☆☆☆ Αγγλικά: ★★★★★
Η υπογραφή μου
Οδηγίες για αρχάριους στο Ubuntu (12.04 LTS)Οδηγοί του forum
Άβαταρ μέλους
fkol k4
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: fkol-k4
IRC: fkol_k4
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό simosx » 22 Ιουν 2011, 09:37

Τα πράγματα είναι απλά: δείτε http://www.wired.com/magazine/2011/01/f ... ania/all/1

Αντί να έχουμε μια ολόκληρη πόλη που να κάνει αυτά τα πράγματα, είχαμε ένα μεμονωμένο άτομο.
προσωπικό ιστολόγιο ϗ πλανήτης Ubuntu-gr
Συμβάλετε και εσείς στο ελληνικό βιβλίο Ubuntu!
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Πολύ καλό ┃ Αγγλικών: Πολύ καλό
2 Ubuntu 13.10 saucy 3.11.0-031100rc1-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Unity ubuntu)
3 AMD E-450 APU with Radeon HD Graphics ‖ RAM 3555 MiB ‖ Sony Corporation VAIO
4 AMD nee ATI Wrestler [Radeon HD 6320] [1002:9806] {fglrx_pci}
5 eth0: Atheros Inc. AR8151 v2.0 Gigabit Ethernet [1969:1083] (rev c0) ⋮ wlan0: Atheros Inc. AR9285 [168c:002b] (rev 01)
Φτιάξτε και εσείς τη δική σας υπογραφή (παραπάνω κείμενο) αυτόματα με κλικ εδώ!
simosx
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Launchpad: simosx
IRC: simosx
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kzlazy » 22 Ιουν 2011, 09:47

headless έγραψε:...
Το οτι καθόταν 18 και 20 ώρες την ημέρα πάνω από τον υπολογιστή δεν το βγάλαμε από το κεφάλι μας,τα σχετικά ρεπορτάζ το ανέφεραν.
Στη ζωή μας η υπερβολή ποτέ δεν είναι κάτι υγιές,και οι υπολογιστές μπορούν να είναι το πιο όμορφο δευτερεύον πράγμα στη ζωή μας.

Εκτός από το ποινικό μέρος,όπου το παιδί αυτό θα πρέπει ασφαλώς να λογοδοτήσει και να τιμωρηθεί για τις παράνομες πράξεις του,με ελαφρυντικό βεβαίως το νεαρό της ηλικίας,θα πρέπει με την βοήθεια ειδικών να αντιμετωπίσει τα ψυχολογικά του θέματα ώστε να έχει μια υποτυπώδη έστω κοινωνική ζωή.

Εχω πολύ καιρό να διαβάσω το θέμα, έχω χάσει τις ενδιάμεσες σελίδες, υποθέτω ότι κάποιοι είναι θαυμαστές και κάποιοι πιο κριτικοί στην κατάσταση του νεανία, πάντως για μένα το απόσπασμα των λεγομένων του headless είναι πολύ σωστό και ουσιαστικό και συμφωνώ 100%.

Η ιστορία δε σας θυμίζει εκείνη τη διαφήμιση με τον τυπάκο που κοιμάται όλη την ώρα εκτός από όταν ξεκινά το pc; Πρέπει να είναι της safer internet εκστρατείας, και έχει και εκπληκτική μουσική υπόκρουση. Ο τύπος δεν συμμετέχει πουθενά (οικογένεια , φίλοι, πισίνα, μπαλίτσα κλπ κλπ) και χαζογελάει μόνο με το shoot'em up παιχνίδι. Αν κάποιος το βρίσκει υποδειγματικό (όχι τη διαφήμιση, το story) μάλλον κάπου μπερδεύονται τα πράγματα...
Now there sits a man with an open mind. You can feel the draft from here...
Groucho (τι θα πει ποιός Groucho) ?

Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Μέτριο / Προγραμματισμός: Όχι / Αγγλικά: Καλά
Arch 64b με KDE
Acer Aspire 5680 laptop / Intel core 2 duo / 2 x 2048 Mb / nVidia GeForce Go 7600 / 1280x800
Άβαταρ μέλους
kzlazy
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 22 Ιουν 2011, 12:12

headless έγραψε:Ο φίλος πιο πάνω προσπάθησε να σου δώσει να καταλάβεις,αλλά μάλλον δεν τα κατάφερε,ας το δοκιμάσω κι εγώ.
Ας αφήσουμε στην άκρη το τεχνικό μέρος του πράγματος,αν και ήδη ειπώθηκε πως cracker != προγραμματιστής,και το να καταστρέψεις κάτι είναι πολύ πιο εύκολο από το να δημιουργήσεις.

Εγω ο ιδιος καταδικασα εξαρχης ην κλεψια που εκανε. Ελα νταξει κρακερ τον λεμε επειδη δεν ακολουθησε την ιδεολογια ενος χακερ. Κατα τα αλλα οι ικανοτητες του μια χαρα χακερα ητανε εδω ειχε φτιαξει δικο του περιηγητη που τον χρησιμοποιουσαν αρκετοι απο οσο ειχε αναφερθει απο σχετικο ρεπορταζ. ΠΟυ θελουμε να καταληξουμε δεν καταλαβαινω? Οτι δεν ειναι εξυπνος? Ε οκ. ΑΝτε ας το πουμε να τελειωνουμε. Παρολαυτα το συγκεκριμενο τυπακι ειναι ορφανο απο μικρος.

headless έγραψε:Το οτι καθόταν 18 και 20 ώρες την ημέρα πάνω από τον υπολογιστή δεν το βγάλαμε από το κεφάλι μας,τα σχετικά ρεπορτάζ το ανέφεραν.

Με την ιδια λογικη πρεπει να λυπασαι και τους μοναχους ? Και γενικα τους ανθρωπους που εχουν αφιερωσει την ψυχη τους στο θεο ?

headless έγραψε:Εκτός από το ποινικό μέρος,όπου το παιδί αυτό θα πρέπει ασφαλώς να λογοδοτήσει και να τιμωρηθεί για τις παράνομες πράξεις του,με ελαφρυντικό βεβαίως το νεαρό της ηλικίας,θα πρέπει με την βοήθεια ειδικών να αντιμετωπίσει τα ψυχολογικά του θέματα ώστε να έχει μια υποτυπώδη έστω κοινωνική ζωή.

Εδω ρε φιλε δεν εχουν λογοδοτησει νυφιτσες οπως ο ΡΟυσοπουλος , ο Χριστοφορακος , ο Τζοχατζοπουλος κτλπ... αυτος μας πειραξε?
Τελευταία επεξεργασία από Star_Light και 22 Ιουν 2011, 12:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 22 Ιουν 2011, 12:18

fkol k4 έγραψε:
headless έγραψε:Στη ζωή μας η υπερβολή ποτέ δεν είναι κάτι υγιές,και οι υπολογιστές μπορούν να είναι το πιο όμορφο δευτερεύον πράγμα στη ζωή μας.

Φίλε headless σοφά εμίλησες (αν και γραπώς)
Το θέμα δεν είναι πόσο IQ έχει ο καθένας . Και ο Πάσσαρης τα εξυπνότερα σχέδια είχε , αλλά δείτε πως κατάντησε .
Η ζωή είναι γεμάτη με παραδείγματα δυστυχισμένων και αποτυχημένων ιδιοφυιών .
Εξ' άλλου κάποιος πολύ πιο σοφός και πολύ πιο έξυπνος είπε '' μηδένα προ του τέλους μακάριζε '' εννοώντας σαφώς ότι δεν έχει σημασία τι προσόντα έχουμε , αλλά τι κάνουμε με αυτά .

ΥΓ. @ Star_light
Θα επαναλάβω ότι η εξυπνάδα είναι κάτι σχετικό δίνοντας το εξής παράδειγμα :
- Τους επιστήμονες που έφτιαξαν την ατομική βόμβα που μετέπειτα χρησιμοποίησαν οι Αμερικανοί για να ξεκληρίσουν την μισή Ιαπωνία τους θεωρείς μεγαλοφυϊες λόγω της πρωτοπορείας τους στην επιστήμη ή απλά ηλίθιους που δεν κατάλαβαν την μ****** που έκαναν κληροδοτώντας τον πυρηνικό τρόμο στον πλανήτη και παίρνοντας στην πλάτη τους τόσους θανάτους ;

Να σε βοηθήσω απαντώντας :
- Ήταν και τα 2 ταυτόχρονα . Το να είσαι έξυπνος σε έναν τομέα δεν αποκλείει να είσαι ηλίθιος σε κάποιον άλλο . Γι αυτό και δεν πολυέχει σημασία το IQ .
Πραγματική σημασία έχει το να κάνεις ευτυχισμένους τον εαυτό σου και αυτούς που αγαπάς .

αν το παμε ετσι και εσυ που δουλευεις για να δωσεις λεφτα στον εργοδοτη σου
ο οποιος μπορει να τα χρησιμοποιει με μη θεμιτο τροπο εισαι κοροιδο.
Αν το παμε ετσι και εσυ που εισαι καλος στην αγορα και την πωληση
οπως ειπες πιο πανω και πουλας πραγματα χημικα (αυτα που μας ταιζουν) εισαι δολοφονος.
Γιατι φυσικα σε ενδιαφερει να πουλησεις και οχι τι πουλας.
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Περί ανέμων