Ναι ενταξει εχεις δικιο.
Οταν λεω πως δεν πιστευω οτι ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα
κραταω μια πισινη μηπως και βρεθει καποιος εργοδοτης που θα ειναι
πιο σωστος. Ή δεν θα ειναι τοσο πιεστικος ή θα δινει κατι παραπανω πχ κανα 700αρι.
Συντονιστής: konnn
Dimitris έγραψε:Τώρα είμαι περίεργος. 700αρι για τι δουλειά;
Star_Light έγραψε:Δεν ξερω βρε φιλε.... εσεις σαν μεγαλυτεροι μας φαγατε τα αυτια
να σπουδασουμε... οριστε σπουδασα για να πηγαινω στην εταιρεια
και να μου λενε δεν εχεις προυπηρεσια. Τουλαχιστον αμα δεν ξερουμε ας μην λεμε
για αυτο και την αλλη φορα μπηκε ο αλλος και ελεγε για δουλειες οτι υπαρχουν και αμα ξερεις την ταδε
γλωσσα θα βγαλεις πολλα λεφτα κτλπ... ωραια που ειναι οι δουλειες βρε φιλε? επειδη εχεις εσυ?
Μην παραπληροφορεις τον αλλον πχ και τον βαζεις να χασει το χρονο του μαθαινοντας κατι που δεν θα το δουλεψει ποτε μετα.
ALdaperan έγραψε:Οι υπόλοιποι όμως δε φταίμε . Εγώ δε φταίω τώρα για την κρίση να παίρνω τρεις και εξήντα επειδή οι πολιτικοί-παρατρεχάμενοι τους αποφάσισαν να μας φέρουν εδώ που μας έφεραν.
ALdaperan έγραψε:
Μην μου τα χαλάς πάλι
σπουδάζεις για σένα όχι για να βρεις δουλειά
Dimitris έγραψε:Μα αυτό προσπαθώ να σου βρω. Βοήθησέ με κι εσύ λίγο. Τι θέλεις να κάνεις; Να δουλέψεις ως προγραμματιστής;
fkol k4 έγραψε:
Δεν σου απαντώ προσωπικά, πιάνομαι από την φράση σου αυτή.
Ασφαλώς και δεν φταίμε όλοι.
Ασφαλώς και δεν «τα φάγαμε» όλοι μαζί.
Ασφαλώς και όσοι έτρωγαν τόσο καιρό έχουν μεγαλύτερα περιθώρια τώρα που σφίξαν τα πράγματα.
Ασφαλώς και θα ζουν απ' τα κλεψιμαίικα ενώ οι υπόλοιποι που ήταν τίμιοι θα ζουν μέσα στο άγχος και στην απόγνωση.
Ασφαλώς και όσοι δεν εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση που επικρατούσε δεν έχουν ευθύνη.
Αλλά:
1. Υπάρχει μία παροιμία που λέει «Αν με γελάσεις μια φορά, ντροπή σου. Αν με γελάσεις δεύτερη, ντροπή μου.
2. Πότε (από καταβολής κόσμου) η ζωή ήταν δίκαιη για να γίνει τώρα; Είναι καλό να ζητάμε (και να προσπαθούμε για) έναν καλύτερο κόσμο, αλλά μέχρι αυτός να γίνει πραγματικότητα πρέπει να μάθουμε πως να ζούμε μέσα σε αυτόν που υπάρχει γύρω μας. Και αυτό συμπεριλαμβάνει και το να ξέρουμε τους κανόνες της εκάστοτε αγοράς εργασίας. Είτε μας συμφέρουν είτε (όπως συμβαίνει συνήθως) όχι.
Star_Light έγραψε:Ε και αυτο... αλλα και γενικα ετσι υποστηριξη.... ξερω γω σαν τι δουλευουν και οι αλλοι?
δεν εχω προβλημα σε κατι συγκεκριμενο δουλεια να ναι και την κανω...
Dimitris έγραψε:
Ενδιαφέρεσαι για €17-19/την ώρα για 4 μήνες; Προγραμματισμός σε C και linux. Αλλά κι εδώ έρχεται το ωραίο. Σύστημα αναγνώρισης εικόνας σε βίντεο. Το βίντεο προέρχεται από κάμερα σε αγωνες αυτοκινητων πίστας και πρέπει να μετράει τους γύρους του κάθε αυτοκινητου. Φυσικά το σύστημα πρέπει να είναι έτοιμο σε 4 μήνες. Αν κάνεις τον υπολογισμό βγαίνει περίπου 2500-3000€ το μήνα. (Αυτά είναι μικτά)
Αν ενδιαφέρεσαι να σου δώσω πληροφορίες πως να διαπραγματευτείς τη δουλειά.