pros έγραψε:Th P έγραψε:Μήπως η θέση για απομόνωση του ελεύθερου λογισμικού από το οτιδήποτε "μη λογισμικό", το απομονώνει και από τον κύριο όγκο των χρηστών;
+1
Λες και όταν χρησιμοποιούμε τον υπολογιστή μας ή γράφουμε ένα κείμενο φοράμε διαφορετικό καπέλο και γινόμαστε διαφορετικοί άνθρωποι. Πιστεύω ακράδαντα ότι το ποιόν και οι απόψεις του καθενός μας, είναι εμφανείς σε όλες τις δραστηριότητες μας...
Συμφωνώ απόλυτα πόσο μάλλον όταν εκφράζεσαι με τον γραπτό λόγο (Scripta manent - τα γραπτά μένουν).
pros έγραψε:Χαίρομαι ιδιαίτερα που αυτή η «πολιτική συζήτηση» που αναπτύχθηκε εκτός θέματος σε ένα «άκυρο θέμα», δείχνει το καλό επίπεδο των μελών της κοινότητας. Τελικά είμαστε μεγάλα παιδιά και μπορούμε να κάνουμε συζητήσεις σε «οριακά θέματα», χωρίς να ξεκατινιαστούμε!
Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν το κλείδωσα, όπως ήταν η πρώτη μου, αυθόρμητη σκέψη, αλλά δειγματοληπτικά εξέτασα αν όντως πρόκειται για ιστορικό ντοκουμέντο ή για νεοναζιστική προπαγάνδα.
pros έγραψε:Προσωπικά θα αισθανόμουν ιδιαίτερα μειωμένος αν κάποιος χωροφύλακας του φόρουμ χρειαζόταν να κλειδώσει μια συζήτηση λόγω θέματος...
Ακριβώς, κατηγορήθηκα την προηγούμενη φορά από τον Star_light ότι συμπεριφέρθηκα ως δικτάτορας του φόρουμ όταν κλείδωσα το θέμα του για το ALTER, παρότι το κλείδωσα προσωρινά μέχρι να αποφασίσει οριστικά το συμβούλιο των συντονιστών για την περαιτέρω τύχη. Όταν κλειδώνουμε ένα θέμα, ο λόγος πρέπει να είναι ξεκάθαρος και να αιτιολογείται με παραπομπή στους Όρους Χρήσης του φόρουμ. Σε ότι με αφορά, όσα θέματα έχω κλειδώσει στο παρελθόν τα έχω κλειδώσει μετά από ώριμη σκέψη και μετά από πολλές αναγνώσεις των όρων χρήσης.