Η γωνιά του Ηπειρώτη (περι free software...και περί ανέμων)

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: Η γωνιά του Ηπειρώτη (περι free software...και περί ανέμων)

Δημοσίευσηαπό Epirotes » 06 Δεκ 2009, 04:48

Ότι είχα να πω επί του θέματος το είπα ήδη. Δεν έχω να προσθέσω τίποτ' άλλο. Αναμένω κοινοποίηση της απόφασης του συμβουλίου των συντονιστών/διαχειριστών και έως τότε θέτω τον εαυτό μου στην κρίση της κοινότητας και των νομίμων διοικητικών οργάνων της. ;) :wave: :bow:

Υ.Γ.: φτιάξτε ένα γκάλοπ: να μείνει ο epirotes μ' ότι αυτό συνεπάγεται; :?: ή να τον ξαποστείλουμε καλύτερα διότι διαταράσσει το καλό κλίμα της κοινότητας; :?: Θα το 'φτιαχνα μόνος μου αλλά δεν έχω ιδέα αν μπορώ και πως ακριβώς γίνεται.
Οδηγίες για νέα μέλη ---- Οδηγοί - How to - Tutorials
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 16.04 precise 64bit (el_GR.UTF-8), Windows 10
3 Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 8 GB ‖ Gigabyte X48-DS4
4 Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Caicos [Radeon HD 6450] [1002:6779]
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)
Άβαταρ μέλους
Epirotes
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό pros » 06 Δεκ 2009, 10:04

Epirotes έγραψε:Ότι είχα να πω επί του θέματος το είπα ήδη. Δεν έχω να προσθέσω τίποτ' άλλο. Αναμένω κοινοποίηση της απόφασης του συμβουλίου των συντονιστών/διαχειριστών και έως τότε θέτω τον εαυτό μου στην κρίση της κοινότητας και των νομίμων διοικητικών οργάνων της. ;) :wave: :bow:

Υ.Γ.: φτιάξτε ένα γκάλοπ: να μείνει ο epirotes μ' ότι αυτό συνεπάγεται; :?: ή να τον ξαποστείλουμε καλύτερα διότι διαταράσσει το καλό κλίμα της κοινότητας; :?: Θα το 'φτιαχνα μόνος μου αλλά δεν έχω ιδέα αν μπορώ και πως ακριβώς γίνεται.

Μην το ξεχειλώνουμε, παιδιά!
Χωρίς διαφωνίες τι θα κάνουμε;
Φιλανδία θα γίνουμε; ;)
10.04 / 12.04 64bit
Άβαταρ μέλους
pros
Συντονιστής
Συντονιστής

IRC: sterios
Εκτύπωση

Re: Η γωνιά του Ηπειρώτη (περι free software...)

Δημοσίευσηαπό rexes13 » 06 Δεκ 2009, 10:06

Epirotes έγραψε:....Τον λόγο σου των εξήγησα...
Για να μην ξεχνάμε και τα περί ορθογραφίας που είπες πιο πρίν...
Εικόνα
Εικόνα
Το OpenSource είναι μαγκιά ;-) !!!
Spoiler: show
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Μέτριο┃ Αγγλικά: Αρκετά Καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 11.04 32bit
Προδιαγραφές ⇛2 x Pentium(R) Dual Core E5200 @ 2.50GHz │ 4117MB │ NVIDIA GeForce 8500GT │ 2 x WD 500GB │ IC N10/ICH 7 Family HD Audio │ Samsung LCD HD
22"
rexes13
babeTUX
babeTUX

IRC: rexes13
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό filippos.xf » 06 Δεκ 2009, 10:41

Off topic:
EDIT
Καλημέρα!

@vagrale13 δεν υπάρχει κανένας λόγος για να σου στείλει εσένα pm, είτε σε οποιονδήποτε συντονιστή, έχει δίκαιο πως ότι ήταν να αναφέρει τα ανέφερε δημόσια στα νήματα. Στην υπογραφή του Epirotes είναι προφανές το αν έχει δοκιμάσει το Ubuntu 9,10.

Γενικά: Διάβασα τα τελευταία ποστ που έγιναν στις σελίδες 6-7 σε αυτό το νήμα και τώρα θέλω να αναφέρω την γνώμη μου. Βασικά δεν θα αναφέρω τίποτα επί της ουσίας, αν και κάποιες φορές η ουσία χάνεται μέσα σε όλα αυτά που αναφέρονται στα ποστ που κάνουμε (γενικά). Θα σταθώ στα ποστ από τους Apopas, Epirotes και vagrale13. Απλά να πω πως δεν γίνεται πάντα να έχουμε δίκαιο σε όλα όσα αναφέρουμε, για παράδειγμα καταλαβαίνω κάποια πράγματα που ανέφερε και ο Epirotes ... αλλά και ο Apopas. Παιδιά η πλάστιγγα του σωστού δεν πρόκειται ποτέ να είναι με το μέρος μας, αν δεν κατανοήσουμε ότι δεν γίνεται να είμαστε εμείς ολοκληρωτικά σωστοί. Για κάποιους λόγους, κανένας μας δεν πρόκειται να είναι τέλειος. Οτιδήποτε λέμε δεν είναι.. "χρυσός". Δεν λέω ότι διαφωνείτε ούτε λέω ότι συμφωνείτε, απλά λέω την γνώμη μου. Οι άνθρωποι πολλές φορές φοβούνται μήπως μέσω των συζητήσεων που κάνουν τους αγγίξει η φθορά από την στιγμή που συζητάνε δημόσια και να μετά ... τι θα λένε οι άλλοι. Πως θα τους φανεί που είχαμε άδικο σε ορισμένα πράγματα; Τι θα πουν και τι θα πιστεύουν μετά για εμάς; Δεν γίνεται να ζήσουμε όμως σε ένα υγιές επίπεδο με τόσους πολλούς φόβους, είναι πολλά αυτά που μετράνε στην ζωή ενός ανθρώπου. Με το πείσμα και την μανία πάντως δεν βγαίνει σε καλό κλίμα μια κατάσταση. Κατά τα άλλα φυσικά και μπορούμε πάντα να συζητάμε ελεύθερα, πρέπει να ξέρουμε όμως και τον λόγο για τον οποίο συζητάμε.
filippos.xf
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό vagrale13 » 06 Δεκ 2009, 12:45

@filippos.xf
epirotes έγραψε:
vagrale13 έγραψε:Το εχεις δοκιμασει? Μηπως εχεις κανει κατι λαθος στην εγκατασταση?
Αυτό θεώρησα προσβολή κι εξακολουθώ να το θεωρώ.

Δεν ξερω τι εχεις καταλαβει εσυ και τι διαβασες, αλλα αυτο θεωρει προσβολη.. και συνεχιζω να μην καταλαβαινω που τον εχω προσβαλει, και το ξαναλεω, εαν αυτες οι ερωτησεις ειναι προσβολη, τοτε ολα τα νεα μελη θα νιωθουν ετσι? :think:

Τεσπα, και απο εμενα τελειωνει εδω αυτο το....... "θεμα" μιας και δεν νομιζω να ειναι προσβλητικες αυτες οι ερωτησεις.... γιατι αν κοιταξεις ολα μου τα post, τι εχω κανει παρα πολλες φορες και σε αρκετους.... :problem:
Αυτα...... :)
Desktop 1: Mint 13 Maya i386 / Ubuntu 14.10 Utopic Unicorn i386 (development branch)
CPU: AMD ATHLON II X2 215 │ RAM: 4026Mb │ Graphics Card: GeForce 210 512MB │ LG W2243S : 1920 x 1080
Desktop 2: Ubuntu 12.04 LTS Precise Pangoli i386
AMD Athlon 64 X2 5800+ │ 1024Mb │ nForce 7600 256MB (onboard) | 1024 x 768
Laptop : Sony Vaio VGN-N11m : Ubuntu 14.04Lts Trusty Tahr i386 (Mate desktop)

*Οδηγοί - How to - Tutorials σε Κατηγορίες
*Oδηγίες προς νεοεισερχόμενους σε forum ή linux
Άβαταρ μέλους
vagrale13
Freedom
Freedom

Launchpad: vagrale
IRC: vagrale13
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό filippos.xf » 06 Δεκ 2009, 12:53

Off topic:
@vagrale13 ανέφερα στο παραπάνω ποστ μου το τι διάβασα.
Βασικά στην υπογραφή του ο Epirotes αναφέρει ότι χρησιμοποιεί Ubuntu 9.10 και όχι μόνο.
Η γνώμη μου είναι ότι απλά δημιουργήθηκε μια αχρείαστη παρεξήγηση ... οπότε peace everybody! ;) :)
filippos.xf
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό giormatsis » 06 Δεκ 2009, 13:14

<<Διαφωνώ με αυτά που λές αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να τα λές>>
Οπότε αγαπητέ Epirotes δέν νομίζω ότι υπάρχει κανένας λόγος εκτέλεσης του υστερόγραφου.
Η συμφωνία η μή , μέσα απο διαφωνίες είναι καλλύτερη πρακτική από την σιωπή .
Υ.Γ Μήν βιαστεί κανείς να αντιτίνει ότι << η σιωπή είναι χρυσός>> :P
"Any society that would give up a little liberty to gain a little security will deserve neither and lose both."
Επίπεδο Γνώσεων: Linux: /Μέτριο / Προγραμματισμός: Όχι/ Αγγλικά: Καλά/
Compaq nc6120 512 Ram Ubuntu 10.4
Άβαταρ μέλους
giormatsis
dudeTUX
dudeTUX

IRC: giormatsis
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Epirotes » 07 Δεκ 2009, 01:00

"Όσο η σιωπή είναι χρυσός τόσο του νέγρου ο θυμός για τον λευκό είν' θησαυρός" :bow: Φίλοι μου είμαι πτώμα, πάω για ύπνο κι επανέρχομαι αύριο δριμύτερος. ;) :wave:
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)
Άβαταρ μέλους
Epirotes
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Re: Η γωνιά του Ηπειρώτη (περι free software...)

Δημοσίευσηαπό Epirotes » 07 Δεκ 2009, 10:03

rexes13 έγραψε:
Epirotes έγραψε:....Τον λόγο σου των εξήγησα...
Για να μην ξεχνάμε και τα περί ορθογραφίας που είπες πιο πρίν...

Έλεος, βρήκες πάλι ένα ορθογραφικό λάθος που ξέφυγε από τον έλεγχο και το κάνεις μείζον θέμα. Εγώ αυτό που είπα είναι ότι εφόσον γράφουμε Ελληνικά και τα Ελληνικά είναι μονοτονικό γλωσσικό σύστημα θα έπρεπε να τονίζουμε κι όλες τις λέξεις. Τέλος πάντων κάντε ό,τι νομίζετε. Το σωστό πάντως είναι να τονίζουμε τις λέξεις που θέλουν τόνο.

@vagrale13: ότι είχα να πω το είπα και να επαναλαμβάνω συνέχεια τα ίδια και τα ίδια είναι ανώφελο και κουραστικό. Θα το κάνω όμως για τελευταία φορά, ελπίζω. Αν εσύ θεωρείς ότι κάποιον σαν εμένα που πλέον έχω κλείσει ένα χρόνο εδώ μέσα που δεν είμαι παντελώς άσχετος όπως ένας αρχάριος που μόλις ξεκινάει, που στην υπογραφή μου φαίνονται και τα δύο μηχανήματα που έχω μαζί με διάφορες διανομές από ubuntu 9.10, σε kubuntu 9.10, σε Ubuntu Studio 9.10, που ακολουθώ πάντα πιστά τους οδηγούς εγκατάστασης που έχουμε, μπορείς και οφείλεις να με αντιμετωπίσεις όπως κάποιον αρχάριο που μόλις ξεκινάει και δεν κατανοείς ποιο ακριβώς είναι το σφάλμα σου, τι να πω; Μένω άφωνος :silent: (εγώ πάλι μένω Παγκράτι :lol: ) Επίσης, εγώ ζήτησα ταπεινά συγνώμη και πάντα το κάνω αυτό όταν κάποιο μέλος ή συντονιστής ή διαχειριστής μου αποδείξει με λογικά επιχειρήματα το λάθος μου. Το έκανα και σ' αυτή την περίπτωση (δες πιο πάνω). Το γιατί εσύ δεν καταδέχεσαι να ζητήσεις μια συγνώμη και να λήξει το θέμα επιτέλους ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω. Αλλά όπως είπα νομίζω και στο αρχικό νήμα περί της μαύρης οθόνης για κάποιους εδώ μέσα ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Όταν εγώ ρωτάω: "Μα γιατί κατακρίνεις τα 7; Τα δοκίμασες; Έχεις προσωπική άποψη ή αναμασάς ότι διαβάζεις από δω κι από κει;" η στάνταρ απάντηση: "Δεν χρειάζεται να τα δοκιμάσω, αφού ξέρω ότι εξ ορισμού είναι μάπα διότι δεν είναι ΕΛ/ΛΑΚ" Όταν εγώ αναφέρω ως προβληματική την μετάβαση από 9.04 σε 9.10, ξαφνικά με ρωτάς "Μα τα δοκίμασες;" Εντελώς άστοχη ερώτηση, διότι σου επισημάνω συνεχώς μια ματιά στην ημερομηνία εγγραφής μου και στην υπογραφή μου, θα σε είχε πείσει ότι δεν αερολογούσα, αλλά μετέφερα μια οδυνηρή προσωπική εμπειρία. Τέλος, αν μου απαντήσεις πάλι τα ίδια με το αθώο υφάκι μικρού παιδιού ότι δεν έφταιξες καθόλου κι ότι τα ίδια ρωτάς όλα τα μέλη, θα επιλέξω απλά να σε αγνοήσω -παρότι αυτό δεν το γουστάρω καθόλου. Σε killfile μόνο troll έχω βάλει σε διάφορες ομάδες usenet και σε διάφορα διεθνή φόρα.
Άβαταρ μέλους
Epirotes
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό vagrale13 » 07 Δεκ 2009, 18:48

Δεν μπορω να σε καταλαβω..... και σου ειπα πως αν ενιωθα πως σε εχω προσβαλει με αυτες τις ερωτησεις,
τοτε επρεπε ολοι, και σε εμενα το εχουν πει αυτο, και εγω το εχω πει και σε πολυ πιο εμπειρους χρηστες απο εμενα,
και ευτυχως ειναι πολλοι αυτοι, για να μαθαινω περισσοτερα, θα σου ελεγα ενα και δυο και διακοσια συγνωμη!
Εαν απλα θελεις να το ακουσεις, να σου το πω (ουτε θα το πληρωσω, ουτε θα με κουρασει να το γραψω):

Συγνωμη Epirotes που σε Προσβαλα με αυτο που ειπα

Αν τωρα νιωθεις καλυτερα, τι να πω? Απλα χαιρομαι!
Μην βλεπεις ομως την καθε ερωτηση που σου κανει καποιος,
οτι αυτη ειναι ή για να σε υποβαθμησει, ή για να σε προσβαλει, κλπ.
Ισως αυτη η ερωτηση ειναι για να βοηθησει καποιος, αν μπορει σε καποιο προβλημα, λαθος οπου εχουμε κανει.
Δεν εχω κατι αλλο να πω, σου ειπα και τη συγνωμη που ζητησες, ελπιζω να νιωθεις καλυτερα!

Spoiler: show
Αυτα..... και αν σου ειναι ευκολο, τουλαχιστον για μενα ειναι, ας τελειωσει εδω αυτο,
δεν εχω αλλη ορεξη για τετοιου ειδους διαφωνιες, αν εχεις κατι αλλο να μου πεις στειλε μου pm. :thumbup:
Desktop 1: Mint 13 Maya i386 / Ubuntu 14.10 Utopic Unicorn i386 (development branch)
CPU: AMD ATHLON II X2 215 │ RAM: 4026Mb │ Graphics Card: GeForce 210 512MB │ LG W2243S : 1920 x 1080
Desktop 2: Ubuntu 12.04 LTS Precise Pangoli i386
AMD Athlon 64 X2 5800+ │ 1024Mb │ nForce 7600 256MB (onboard) | 1024 x 768
Laptop : Sony Vaio VGN-N11m : Ubuntu 14.04Lts Trusty Tahr i386 (Mate desktop)

*Οδηγοί - How to - Tutorials σε Κατηγορίες
*Oδηγίες προς νεοεισερχόμενους σε forum ή linux
Άβαταρ μέλους
vagrale13
Freedom
Freedom

Launchpad: vagrale
IRC: vagrale13
Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Περί ανέμων