από MakisM1 » 23 Ιαν 2010, 11:54
Ειναι θλιβερο να βλεπεις τους φλογερους υπερασπιστες της Ελληνικοτητας, του Ελληνικου πνευματος και της Ελληνικης κουλτουρας που ΕΙΝΑΙ το λικνο του πολιτισμου και της Δημοκρατιας, και που ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, να τρεμουν στην ιδεα του οτι πρεπει να κερδισουν ενα 'οικονομικο μεταναστη' και να τον ενσωματωσουν στην Ελληνικη παιδεια. Εναν ανθρωπο που δηλωνει οτι θελει να ενσωματωθει.
Πολυ μεγαλη εμπιστοσυνη εχετε στα ιδανικα που ισχυριζεστε οτι θελετε να προστατευσετε ρε παληκαρια... Δεν μπορειτε να κερδισετε τη μαχη του πνευματος στα ισια και θελετε να την εκμαιευσετε με τρομολογια, ρατσισμο τειχη και παραλογα σεναρια;
Παρτε ενα και απο μενα...
Ειχα μια παραδουλευτρα, Αλβανη, παντρεμενη με Αλβανο ελαιοχρωματιστη. Μουσουλμανοι και οι δυο. Εχουν μια κορη 17 χρονων τωρα. Καλοι ανθρωποι, δουλευταραδες και οι δυο, τιμιοι και αξιοπρεπεις. Καποια στιγμη εψαχνα για μπογιατζηδες/μερεμετατζηδες σε καποιο εργο που εκανα και προσφερα στον αντρα της περισσοτερα απ'ο,τι εβγαζε με το αφεντικο του. Δεν δεχτηκε, γιατι ο αφεντικος του τον υποστηριξε για χρονια οταν ηρθε απο την Αλβανια και θεωρουσε οτι του ειχε ηθικη υποχρεωση.
Η κορη ηταν η πρωτη μαθητρια στο γυμνασιο της τοτε. Καποια στιγμη (γυρω στα 14) ειπε στους γονεις της οτι καταλαβαινει οτι αυτοι ηρθαν απο την Αλβανια και ειναι Μουσουλμανοι, αλλα αυτη εχει γεννηθει στην Ελλαδα, θεωρει τον εαυτον της Ελληνιδα και θελει να βαφτιστει Χριστιανη. Οι γονεις της πονεσαν, αλλα το καταλαβαν και το δεχτηκαν. Τωρα λεγεται Δαφνη και δεν ξερω αν θα πεταει F16, αλλα πιστευω οτι θα κοσμησει οποιον τομεα και αν ασχοληθει.
@ofotis Συνομιλικοι ειμαστε, και εγω εχω την ιδια γνωμη με σενα και γι'αυτο γραφω. Με λυπη μου διαπιστωνω την ισχυ παλιου ρητου "Τα αλεξιπτωτα και τα μυαλα δουλευουν μονο ανοιχτα"
Φιλικα
ΜακηςΜ
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό: Ubuntu 22.04.2 (English) σε HP Pavillion TG01 | Eγκατασταση αναβαθμισμενη απο 20.04
Προδιαγραφές ⇛ Intel i5-1040F @ 2.9 GHz Comet Lake│ RAM 16GB │Καρτα γραφικων: nVidia GTX 1650 Μητρικη: HP 8767
WiFi: rtw_8821ce │ Bluetooth: Not used │ Κάρτα Ήχου: Intel Corporation Comet Lake PCH cAVS│ Αναλυση Οθονης: 3840Χ2160 │ Webcam Logitech C210 USB
Οδηγος για νεοεισερχομενους: http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=2&t=279