Καλως ορισες στο φορουμ της κοινοτητας μας! Αφου ψαξεις για πιθανα threads που μπορει να λυνουν τα θεματακια σου, αν δεν βρεις τιποτα, ρωτα! Ολο και καποιος θα ξερει!
Φιλικα
ΜακηςΜ
Συντονιστής: konnn

pajonas έγραψε:...

Acanthor έγραψε:Η πρώτη μου επαφή με τα Λίνουξ ήταν επί εποχής Madrake κάπου το 99-2000 αν θυμάμαι καλά και μόλις 2-3 χρόνια καψίματος (τρελά ξενύχτια) με τα windows 98 για να μάθω ό,τι μπορούσα, αλλά τότε με τα dial up μόντεμ και αρκετούς άλλους drivers δεν έβγαζες εύκολα άκρη και δεν είχα και 2ο pc όπως τώρα για να ψάχνω online τη λύση εδώ ή αλλού!

Apopas έγραψε:Acanthor έγραψε:Η πρώτη μου επαφή με τα Λίνουξ ήταν επί εποχής Madrake κάπου το 99-2000 αν θυμάμαι καλά και μόλις 2-3 χρόνια καψίματος (τρελά ξενύχτια) με τα windows 98 για να μάθω ό,τι μπορούσα, αλλά τότε με τα dial up μόντεμ και αρκετούς άλλους drivers δεν έβγαζες εύκολα άκρη και δεν είχα και 2ο pc όπως τώρα για να ψάχνω online τη λύση εδώ ή αλλού!
Έχουμε παραπλήσια πορεία φίλε Όμηρε. Με το Mandrake ήταν που μπήκα κι εγώ στον μαγικό κόσμο του Linux εν έτη 99-2000. Παρόλο που είχα δοκιμάσει κι άλλες διανομές, αυτό ήταν που με έκανε να πετάξω τα παραθύρια