Καλησπερα και απο μενα.... Αρχικα εμαθα το λινουξ μεσω της εφαρμογης του
wubi (Μαιος περυσι)
βεβαια για ενα ολοκληρο καλοκαιρι δεν ασχοληθηκα επειδη ηθελα να τελειωσω την σχολη μου....
ενεργος του λινουξ ειμαι εδω και περιπου 4 μηνες. Θελω να πω πως για οποιον εχει διαθεση να ασχοληθει
θα την βρει την ακρη και να μην τον φοβισει. Παραλληλα ασχολουμαι και με προγραμματισμο σε ερασιτεχνικο επιπεδο....
Το φορουμ εδω ειναι μοναδικο και εισαστε ολοι σας τσακαλια... Ειναι η πρωτη σελιδα που ανοιγω καθε φορα που μπαινω στο ιντερνετ
ελπιζω να μαθω και εγω με την σειρα μου πολλα πραγματα απο εσας για να μπορεσω να βοηθησω και να προσφερω σε αλλα μελη νεα
που θα βρουν την παρεα μας στο μελλον.... Ευχαριστω οσα ατομα με βοηθησαν και με τον σκληρο δισκο πριν λιγο καιρο... ειστε τσακαλια!
Τελος τολμω να πω πως με λινουξαδες που κοιτανε υπεροπτικα τους απλους χρηστες και τους λενε ασχετους... (επειδη μου εχει τυχει) αντι να τους δειξουν
τα πλεονεκτηματα του ανοικτου λογισμικου και να τους πεισουν να γινουν μελη της κοινοτητας μας (Γενικα του λινουξ )δεν θελω να εχω καμια σχεση... και ουτε καν συζητηση... φυσικα αυτη μου η αναφορα δεν εχει καμια σχεση με την κοινοτητα εδω αλλα για κατι γνωστους παλιοτερα που τωρα θυμηθηκα... και δεν ειχαν καν ουμπουντου αυτοι.... βαλανε Slackware και ενα καρο διανομες και καλα και μαγκεψανε.
Καλως σας βρηκα.... χαιρομαι και νιωθω περηφανος που ειμαι στην παρεα σας!
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]