Το Alternate CD χρησιμοποιεί το λογισμικό εγκαταστάτη που λειτουργεί στην κονσόλα του Linux,
οπότε δε χρειάζονται γραφικά κατά την εγκατάσταση.
Μπορείς να ολοκληρώσεις την εγκατάσταση, και μετά να προσπαθήσεις να διορθώσεις το σφάλμα.
Συντονιστής: konnn

simosx έγραψε:
Το Alternate CD χρησιμοποιεί το λογισμικό εγκαταστάτη που λειτουργεί στην κονσόλα του Linux,
Μπορείς να ολοκληρώσεις την εγκατάσταση, και μετά να προσπαθήσεις να διορθώσεις το σφάλμα.

[ThumbnailPop][/ThumbnailPop]
valeria έγραψε:simosx έγραψε:
δυστυχώς και πάλι επιλέγοντας εγκατάσταση τον ουμπούντου άμεσος μου βγάζει αυτό το μήνυμα και δεν μπορώ να προχωρήσω![]()
(σήμερα έφερα και έναν φίλο μου να di μήπως κάνω κάτι λάθος)

valeria έγραψε:simosx έγραψε:
δυστυχώς και πάλι επιλέγοντας εγκατάσταση τον ουμπούντου άμεσος μου βγάζει αυτό το μήνυμα και δεν μπορώ να προχωρήσω![]()
(σήμερα έφερα και έναν φίλο μου να di μήπως κάνω κάτι λάθος)

simosx έγραψε:
Επιβεβαιώνεις ότι χρησιμοποίησες το ISO από το σύνδεσμο http://releases.ubuntu.com/precise/ubun ... -amd64.iso ;
usb μέσοthe_eye έγραψε:
Εγκατάσταση κάνεις σε δίσκο ή σε κάποιο usb μέσο ;

medigeek έγραψε:Κάνε ξανά boot από το usb με το alternate και περίμενε τουλάχιστον 10-15 λεπτά. Τότε βγάλε μια φωτογραφία το κείμενο που σου εμφανίζει.
Επίσης, ναι, ξαναδοκίμασε με ένα cd ή cd-rw για να συγκρίνουμε τα αποτελέσματα. Ίσως το usb δεν δουλεύει καλά πλέον.