Star_Light έγραψε:αν το παμε ετσι και εσυ που δουλευεις για να δωσεις λεφτα στον εργοδοτη σου
ο οποιος μπορει να τα χρησιμοποιει με μη θεμιτο τροπο εισαι κοροιδο.
Αν το παμε ετσι και εσυ που εισαι καλος στην αγορα και την πωληση
οπως ειπες πιο πανω και πουλας πραγματα χημικα (αυτα που μας ταιζουν) εισαι δολοφονος.
Γιατι φυσικα σε ενδιαφερει να πουλησεις και οχι τι πουλας.
Εγώ προσωπικά είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και έχω εργοδότη τον εαυτό μου και αμείλικτο κριτή την ελεύθερη αγορά .
Τον εαυτό μου τον θεωρώ δε μάλλον κάτω του μετρίου σε ικανότητες πώλησης και marketing .
Βέβαια δεν πουλάω χημικά , ( αλήθεια , διαβάζεις και απαντάς ή απαντάς στην τύχη ; Αν μπορείς κάνε μου μια παράθεση από εκεί που λέω ότι είμαι καλός πωλητής χημικών και σας τα ταϊζω κιόλας ) , το επάγγελμά μου είναι τεχνίτης Ηλεκτρομηχανολογικών (Η/Μ) εγκαταστάσεων (ένας απλός μάστορας δηλαδή).
Οφείλω όμως να ομολογήσω πως με τιμά αφάνταστα εμένα τον απλό μαστοράκο που συγκρίνεις την αντίληψή μου και το αποτέλεσμα των ενεργειών μου με αυτό μιας παγκόσμια αναγνωρισμένης ομάδας επιστημόνων σαν και αυτή που έφτιαξε την Ατομική Βόμβα .
Θα απαντήσω όμως , πως άν και μάλλον οι παραπάνω επιστήμονες θεωρούνται εξυπνότεροι εμού , την δική τους αμίμητη μ****** δεν την πιάνει κανείς .

| Προγραμματισμός: