Γεια σας και απο εμενα.
Με λενε Δημήτρη και ειμαι νεος χρηστης του linux (μe το ubuntu 11.04)
Τοσα χρονια χρηστης των windows σκεφτομουν οτι θα ηταν δυσκολο να προσαρμοστω σε νεο περιβαλλον και δεν τολμουσα να τα δοκιμασω.
Η αληθεια ομως ειναι οτι εξεπλαγειν πολυ και ευχαριστα.
Με γοητευει πολυ η ιδεα ενος λειτουργικου και των αναβαθμισεων του να παρεχεται δωρεαν και μαλιστα ποιοτικα πολυ κοντα στο επιπεδο των windows.
Στο σπιτι εχω 4 μηχανηματα. Στα 2 απο αυτα εχω εγκαταστησει το ubuntu 11.04 (tαυτοχρονα με τα windows7 και τα ΧΡ-SP3) για να τσεκαρω ποσο ευκολη θα ειναι η απεξαρτηση μας απο τα windows. H συζυγος ως ελαφρια χρηστρια δλδ kanei χρηση μονο internet ειναι κατενθουσιασμενη διοτι το netbookακι της πηρε επιτελους "φωτια" και καθε φορα που το χρησιμοποιει μου λεει "μονο αυτα θελω, βγαλε μου τα XP, ειμαι πολυ χαρουμενη". Εγω θα ελεγα οτι η δυναμη της συνηθειας με ταλαιπωρει στο libre. Οταν χρησιμοποιεις για χρονια ενα προγραμμα και ο χρονος πιεζει λογο εργασιας η προσαρμογη σε κατι νεο παντα ειναι δυσκολο.
Ενα πλεον λογος για την στροφη μου στο linux, ειναι αυτο εδω το φορουμ, γνωριζοντας οτι θα εχω φιλικη και προσωπικη υποστηριξη στο μεταβατικο σταδιο, καθως και στην εκμαθηση του linux.
Καλως με βρηκατε λοιπον και ετοιμαστητε να σας πριξω στις ερωτησεις και στις αποριες.