Συντονιστής: konnn

abramis έγραψε:μα έχω δει σε άλλες υπογραφές που χουν και τα 2 αλλά σε σπόιλερ. αυτοί πως το καναν;

abramis έγραψε:είπα κι εγώ να κάνω την υπογραφή μου με αυτό το τρόπο, αλλά δεν χωρούσαν και οι 2 υπογραφές (desktop-netbook). έβαλα έτσι του dekstop μόνο. και spoiler που τις έβαζα πάλι μου λεγε 790 χαρακτήρες ενώ μπορείς μέχρι 600. υπάρχει λύση σ' αυτό;

Learner έγραψε:abramis έγραψε:μα έχω δει σε άλλες υπογραφές που χουν και τα 2 αλλά σε σπόιλερ. αυτοί πως το καναν;
Συνήθως «κόβουν» χαρακτήρες. Δεν υπάρχει καμία εξαίρεση για κανέναν. Αυτό είναι εντελώς σίγουρο. !
600 χαρακτήρες είναι για όλους.

nimbostratus έγραψε: είμαι μαθητής της Γ' τάξης γενικού λυκείου.

nimbostratus έγραψε:Καλημέρα στην παρέα και από εμένα. Ονομάζομαι Άγγελος και είμαι μαθητής της Γ' τάξης γενικού λυκείου. Πριν μια εβδομάδα αποφάσισα να πραγματοποιήσω ολοκληρωτική μετάβαση σε περιβάλλον Ubuntu. Ενόψει Πανελλαδικών δεν έχω βέβαια τον χρόνο να ασχοληθώ πάρα πολύ για τον επόμενο μήνα. Θα τα λέμε πιο συχνά από το καλοκαίρι. Καλώς σας βρήκα.

abramis έγραψε:Off topic:nimbostratus έγραψε: είμαι μαθητής της Γ' τάξης γενικού λυκείου.
άμα είσαι τεχνολογική κατεύθυνση δες αυτό
konnn έγραψε:nimbostratus έγραψε:Καλημέρα στην παρέα και από εμένα. Ονομάζομαι Άγγελος και είμαι μαθητής της Γ' τάξης γενικού λυκείου. Πριν μια εβδομάδα αποφάσισα να πραγματοποιήσω ολοκληρωτική μετάβαση σε περιβάλλον Ubuntu. Ενόψει Πανελλαδικών δεν έχω βέβαια τον χρόνο να ασχοληθώ πάρα πολύ για τον επόμενο μήνα. Θα τα λέμε πιο συχνά από το καλοκαίρι. Καλώς σας βρήκα.
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Άγγελε.Καλή συνέχεια στο σχολείο, πάνω από όλα.
ubuderix έγραψε:Καλώς ήρθες Άγγελε.
Καλή επιτυχία στις πανελλαδικές ,εμείς εδώ είμαστε για όποια απορία έχεις.