Καπνιζετε?

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Καπνιζετε ?

Ναι
34
31%
Ναι και θελω να το κοψω
10
9%
Που κ που
5
5%
Οχι αλλα καπνιζα
14
13%
Μονο τρακες κανω :mrgreen:
1
1%
Οχι
44
41%

Σύνολο ψήφων : 108

Re: Καπνιζετε?

Δημοσίευσηαπό the_eye » 31 Ιούλ 2010, 04:33

Στη ερώτηση πιστεύω ότι είναι χαζή η απάντηση "Ναι και θελω να το κοψω" (Που υπάρχει σαν επιλογή) τόσο όσο και η απάντηση "Όχι και θέλω να το αρχίσω" (Που δεν υπάρχει σαν επιλογή).
Η θα πρέπει να μπούνε και 2 δυό η να βγει η μια.
Το να θέλεις να κόψεις το κάπνισμα και να καπνίζεις είναι σουρεαλιστικό, σαν να λες θέλω να στρίψω αριστερά αλλά να συνεχίζεις ευθεία.
Αν δεν το καταλάβατε είμαι καυστικός με τους υποκριτές καπνιστές που πήγανε την μόδα ένα βήμα παραπέρα.
Παλιά η μόδα ήταν να καπνίζεις.
Τώρα είναι η μόδα να καπνίζεις αλλά ως συνειδητοποιημένος πλέον (μην σε πούνε και χαζό) έχεις αποφασίσει ότι θες να το κόψεις, αλλά συνεχίζεις να καπνίζεις για να λες ότι θες να το κόψεις !!!
Όσο λιγότερο κλειστό λογισμικό έχεις, τόσα λιγότερα προβλήματα.
1 Γνώσεις ⇛ Linux: Καλό ┃ Προγραμματισμός: Ναι PHP, MySQL ┃ Αγγλικά: Καλά
2 Ubuntu 24.04.2
3 Intel Core i5-6500 CPU @ 3.20GHz ‖ RAM 7836 MiB ‖ Gigabyte B150M-HD3 DDR3-CF - Gigabyte B150M-HD3 DDR3
4 Intel HD Graphics 530 [8086:1912] {i915}
5 enp1s0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 15)
Άβαταρ μέλους
the_eye
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Launchpad: ntoulasd
IRC: the_eye_
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό homer » 31 Ιούλ 2010, 04:58

the_eye έγραψε:Τώρα είναι η μόδα να καπνίζεις αλλά ως συνειδητοποιημένος πλέον (μην σε πούνε και χαζό) έχεις αποφασίσει ότι θες να το κόψεις, αλλά συνεχίζεις να καπνίζεις για να λες ότι θες να το κόψεις !!!

++
αυτές οι μόδες μας φάγανε..
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Ναι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.04 σε Turbo-x desktop
Προδιαγραφές ⇛ Amd phenom II X6 │ 4gb OCZ │ Asus 5450 silent │ LG
homer
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό monkgr » 31 Ιούλ 2010, 07:02

the_eye έγραψε:Το να θέλεις να κόψεις το κάπνισμα και να καπνίζεις είναι σουρεαλιστικό, σαν να λες θέλω να στρίψω αριστερά αλλά να συνεχίζεις ευθεία.
Αν δεν το καταλάβατε είμαι καυστικός με τους υποκριτές καπνιστές

Πῶς φαίνεται ὅτι δὲν ὑπῆρξες καπνιστής!!!
Μήγαρις ἔχω ἄλλο στὸ νοῦ μου, πάρεξ ἐλευθερία καὶ γλῶσσα; (Διονύσιος Σολωμός)

[i][color=#FF0040]Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Μόνο LaTeX ┃ Ἀγγλικά: Καλά
Άβαταρ μέλους
monkgr
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sokoban4ever » 31 Ιούλ 2010, 16:25

the_eye
:problem: :eh:
υποκριτές καπνιστές ή καλύτερα υποκριτές αντικαπνιστές ;

Οι καπνιστές είναι ένα μεγάλο σύνολο που υπάρχει από παλιά είναι πολύς κόσμος (είναι ανομοιογενές )
με μονο κοινό ότι καπνίζουν

Οι αντικαπνιστές είναι ένα μικρό σύνολο από κάποιους που δεν έχουν τι δύναμη να πούν τα προβλήματα τους ( ή ακόμα και το μυαλό να δούν ποιά είναι τα πραγματικά προβλήματα) και
βρήκαν στο πάτημα του νόμου να δείξουν πόσο κενοί είναι ...

Άλλο ένα τεράστιο πολυπληθές σύνολο και άλλο μερικοί δακρύβρεχτοι με κορκοδύλια δάκρυα δήθεν για την υγεία...

Ο κόσμος έχει βίτσια και έχει κάθε δικαίωμα να τα κάνει ως ένα βαθμό...
Ας βάζανε σωστό εξαερισμό στα μαγαζιά (γιατί δεν βάζουν...;)
Τέλος

η μαγκιά είναι να καπνίζεις 5-6 τσιγάρα το μήνα
Αλλά είναι ποιό δύσκολο από το να μην καπνίζεις καθόλου.
Το καλύτερο είναι να μην καπνίζεις ...

Ανακεφαλαιώνοντας
Πάντως έχω βαρεθεί όλους εκείνους που ξαφνικά συγκινήθηκαν
για την υγεία τους...αδιαφορώντας για τους χιλιάδες λόγους για τους οποίους η υγεία μας
υποβιβάζεται και διακυβεύεται και έχουν κολλήσει και κατηγορούν το τσιγάρο...

Τόσα χρόνια διαφήμιση βομβαρδιζόμασταν δεν γίνεται από την μια μέρα στην άλλη να το κόψει ο κόσμος

Φυσικά όταν αυξάνεις την τιμή και το κάνεις και "απαγορευμένο" ο σκοπός σου είναι αμφιλεγόμενο ότι είναι
για την υγεία αλλά για τα λεφτά ...
Δυστυχώς υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία η κοινωνία αν σταματούσε θα ήταν καλύτερα
αλλά δεν γίνονται από την μια μέρα στην άλλη θέλει λιγάκι καιρό και δουλειά πολύ...
Θέλουμε και μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη ζωή και όσο θα ζούμε θα προσπαθούμε να την αποκτήσουμε ακόμα και αν πεθάνουμε προσπαθώντας, και αν κάποια στιγμή λιγίσουμε έχουμε το επίπεδο να πούμε κουράστηκα λίγο να ,να ξαποστάσουμε , ώστε να συνεχίσουμε πάλι δυνατοί ξανά.

Μήνυμα με αγάπη και αληλλεγγύη σε όλους τους ανθρώπους από όλους τους λαούς , ιδίως του Ελληνικού.
Άβαταρ μέλους
sokoban4ever
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό idomeneas » 31 Ιούλ 2010, 17:33

sokoban4ever έγραψε:Ας βάζανε σωστό εξαερισμό στα μαγαζιά (γιατί δεν βάζουν...;)
Αυτό θα έπρεπε να γίνεται κανονικά...

sokoban4ever έγραψε:η μαγκιά είναι να καπνίζεις 5-6 τσιγάρα το μήνα
Αλλά είναι ποιό δύσκολο από το να μην καπνίζεις καθόλου.
Το καλύτερο είναι να μην καπνίζεις...
O μόνος τρόπος να γίνει αυτό είναι να μη σου αρέσει το τσιγάρο, αλλιώς δε θα σταματήσεις στα 5-6 τσιγάρα το μήνα. Πιστεύω ότι θέλει δύναμη για να ελέγξεις το πόσα τσιγάρα θα κάνεις.

sokoban4ever έγραψε:Πάντως έχω βαρεθεί όλους εκείνους που ξαφνικά συγκινήθηκαν
για την υγεία τους...αδιαφορώντας για τους χιλιάδες λόγους για τους οποίους η υγεία μας
υποβιβάζεται και διακυβεύεται και έχουν κολλήσει και κατηγορούν το τσιγάρο...
Πραγματικά, ο αέρας που αναπνέουμε ειδικά σε κάποιες περιοχές είναι πιο επιβλαβής από τον καπνό του διπλανού μας... (Πρόσθεσε σε αυτό τα φυτοφάρμακα που τρώμε και θα δεις τον εκρηκτικό συνδυασμό...)

sokoban4ever έγραψε:Τόσα χρόνια διαφήμιση βομβαρδιζόμασταν δεν γίνεται από την μια μέρα στην άλλη να το κόψει ο κόσμος
Μην κολάμε στη διαφήμιση και μόνο. Δεν είναι θέμα διαφήμισης, είναι και θέμα εξάρτησης από τη νικοτίνη. Έτσι παρατηρείται το φαινόμενο κάποιοι που πραγματικά θέλουν να το κόψουν, να μη μπορούν.

sokoban4ever έγραψε:Φυσικά όταν αυξάνεις την τιμή και το κάνεις και "απαγορευμένο" ο σκοπός σου είναι αμφιλεγόμενο ότι είναι
για την υγεία αλλά για τα λεφτά ...
Προφανώς είναι ζήτημα οικονομικό. Ανεβάζουν τις τιμές για φοροεισπρακτικούς λόγους. Σιγά μη λυπηθεί κανείς από αυτούς αν πάθεις καρδιοαγγειακά προβλήματα ή καρκίνο.
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.04 64 bit σε HP Pavilion dv7-3110ev
Προδιαγραφές φορητού ⇛ Core i3 2.13 GHz │ 3 GB │ nVidia G105M │ Broadcom 4357 │ Bluetooth ? │ Realtek HD Audio │ 17.3"
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.04 32 bit/Win XP σε desktop
Προδιαγραφές desktop ⇛ Pentium 4 3 GHz │ 2 GB DDR │ Sapphire ATi Radeon HD3450 512MB AGP │ Μητρική: Asus P5V800-MX
idomeneas
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό the_eye » 31 Ιούλ 2010, 23:20

@sokoban4ever
Όταν ο καπνός σου μπαίνει στο ρουθούνι μου εμένα μου παραβιάζεις τον χώρο μου. Τι το υποκριτικό έχει αυτό ;

Το να κατηγορούμε εξαερισμόυς μόλυνση ατμόσφαιρας κτλ κτλ αυτά είναι ...
Όσο λιγότερο κλειστό λογισμικό έχεις, τόσα λιγότερα προβλήματα.
1 Γνώσεις ⇛ Linux: Καλό ┃ Προγραμματισμός: Ναι PHP, MySQL ┃ Αγγλικά: Καλά
2 Ubuntu 24.04.2
3 Intel Core i5-6500 CPU @ 3.20GHz ‖ RAM 7836 MiB ‖ Gigabyte B150M-HD3 DDR3-CF - Gigabyte B150M-HD3 DDR3
4 Intel HD Graphics 530 [8086:1912] {i915}
5 enp1s0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 15)
Άβαταρ μέλους
the_eye
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Launchpad: ntoulasd
IRC: the_eye_
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dim459 » 01 Αύγ 2010, 01:16

Kαταρχήν καπνίζω σα φουγάρο (στην παραπάνω φωτογραφία με το τρενάκι είμαι μάλλον ο μηχανοδηγός).
Δεύτερον δεν το βρίσκω υποχρεωτικό να συνυπάρχουμε παντού, από τη στιγμή που υπάρχει δυνατότητα επιλογής. Αντιλαμβάνομαι ότι στο χώρο εργασίας πιθανώς να μην υπάρχει επιλογή, οπότε και σέβομαι αυτόν που δεν καπνίζει, αλλά ουδόλως αντιλαμβάνομαι γιατί πρέπει όλοι να πηγαίνουμε στο ίδιο σκυλάδικο ή στην ίδια ταβέρνα. Η ακατανόητη γενική απαγόρευση με βρίσκει αντίθετο, θα ήταν προτιμότερο ένας χώρος να δηλώνει αν προορίζεται για καπνιστές ή μη και να βλέπαμε τι επιπτώσεις θα είχε στην πελατεία του.
Όπως βεβαίως ήταν αναμενόμενο το ηλίθιο αυτό μέτρο στην πράξη έχει ατονήσει και έτσι μπορώ και απολαμβάνω απερίσπαστος το τσιγάρο μου, ενώ είναι αυτονόητο πως ουδέποτε δέχτηκα να πατήσω και να αφήσω έστω και ένα ευρώ σε μέρος που απαγορεύει το κάπνισμα.
Αυτό λοιπόν που δεν εννοώ είναι η επιμονή κάποιων στη γενική απαγόρευση, από τη στιγμή που ανέτως θα μπορούσαμε να είμαστε σε διαφορετικά μέρη (αντιλαμβάνομαι βεβαίως ότι όλα τα επιθυμητά μέρη θα προοριζόταν για καπνιστές, π.χ. όλα τα φουγάρα θα βλέπαμε τη σούπερ-ντούπερ μοδάτη σκυλίτσα ενώ οι μη καπνιστές θα μπορούσαν να απολαύσουν μια σπάνια ποικιλία τσαγιού σε ένα κέντρο γιόγκας, εσωτερικής αναζήτησης και διαλογισμού) αλλά αυτό πρέπει να είναι μάλλον λόγος προβληματισμού των φωνασκούντων.
Ομολογώ ότι σε ανάλογα μέρη (κέντρα, ταβέρνες, μεζεδοπωλεία κλπ) σπανίως έχω παρατηρήσει κάποιους να μην καπνίζουν, προφανώς όμως θα υπάρχουν. Το να μη θες όμως να υπάρχουν ξεχωριστά μέρη είναι μια ματαιότητα, είτε γιατί όπως αποδείχθηκε στην πράξη όλοι θα καπνίζουν παρά την απαγόρευση, είτε γιατί σε περίπτωση αυστηρής εφαρμογής του μέτρου τα περισσότερα θα έκλειναν λόγω αναδουλειάς, οπότε και πάλι δε θσ μπορούσες να πας (δεν πιστεύω να φαντάζεται κανείς πως οι ιδιοκτήτες όλων αυτών των καταστημάτων επιλέγουν να παρανομούν από συμπόνοια για τους καπνιστές, προφανώς διαφορετικά δεν τους βγαίνουν τα κουκιά).
Τώρα όσον αφορά στον καπνό μου που μπαίνει στο άκαπνο ρουθούνι του διπλανού σαφώς και αποτελεί παραβίαση και επιβαρυντικό παράγοντα της υγείας του, όπως μετά σπουδής έχουν σπεύσει να αναλύσουν διάφοροι ερευνητές.
Ομοίως βεβαίως αποτελεί παραβίαση και η απίστευτη λόγω απλυσιάς ιδρωτίλα που σκοτώνει το δικό μου ρουθούνι (το οποίο λόγω καπνίσματος ευτυχώς υπολειτουργεί και δεν την απολαμβάνω σε όλο της το μεγαλείο), ενώ δυστυχώς δεν μπήκαν στον κόπο να κάνουν ενδελεχείς έρευνες για την επίπτωση που έχει στην υγεία μου η άνευ λόγου έκκριση γαστρικών υγρών λόγω της αναγούλας.
Φαντάζομαι πως μια ανάλογη πρόταση αντιμετώπισης θα ήταν και η γενική επιβολή υποχρεωτικού μπανιαρίσματος τουλάχιστον ημερησίως, ενώ οι παραβάτες θα συλλαμβάνονταν πάραυτα, θα ξεγυμνώνονταν και θα πετιούνταν σε ειδικές μεταφερόμενες δεξαμενές με σαπουνόνερο, όπου αράπηδες θα τους έτριβαν ανηλεώς μέχρι να ξεβρωμίσουν-ξεμυρίσουν.
Αυτά...σταματώ για να καπνίσω ένα τσιγαράκι...
Γνώσεις ⇛ Linux: Αν μου δώσεις οδηγίες σε τερματικό δεν τρομάζω ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά
Λειτουργικό : Kubuntu 24.04 64bit.
Συσκευές-> Πάρα πολλές, θα στο γράψω ανά περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
dim459
antiwinTUX
antiwinTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό monkgr » 02 Αύγ 2010, 14:17

Εἴπαμε, τὸ ἔκοψα καὶ χαίρομαι ποὺ τὰ κατάφερα, ἀλλὰ αὐτὸ δὲν μὲ ἐντάσσει στοὺς ἀντικαπνιστές. Τὸ ἀντίθετο, θὰ ἔλεγα. Ἑξανίσταμαι ἀπέναντι σὲ κάθε καταπάτηση τῆς ἐλευθερίας τοῦ κάθε ἀτόμου καὶ τῆς κάθε κοινωνικῆς ὁμάδας, ἰδιαίτερα μάλιστα ὅταν αὐτὴ ἡ καταπάτηση γίνεται ἐν ὀνόματι κάποιων «ἀρχῶν» καὶ ἐξελίσσεται σὲ ἀπαγορευτικὴ πολιτική, εἴτε ἀφορᾶ τὴν ἀλήστου μνήμης ποτοαπαγόρευση, εἴτε τὴν κατασταλτικὴ νομοθεσία τάχαμου κατὰ τῶν ναρκωτικῶν, εἴτε - καληώρα - τὴν ἀντικαπνιστικὴ ὑστερία (ὅλα αὐτὰ ἀνθίσανε καὶ ἀναπτύχθηκαν στὴν πιὸ θεοκρατικὴ «δημοκρατία» δυτικοῦ τύπου: τὶς ΗΠΑ. Τυχαῖο; Δὲν νομίζω!).
@the-eye
Γράφεις
the_eye έγραψε:Όταν ο καπνός σου μπαίνει στο ρουθούνι μου εμένα μου παραβιάζεις τον χώρο μου. Τι το υποκριτικό έχει αυτό ;
.
Τὸ ὅτι ὁ καπνός μου μπαίνει στὰ ρουθούνια σου δὲν ἔχει τίποτα τὸ ὑποκριτικό. Τὸ ὑποκριτικὸ εἶναι νὰ κάνεις, ὡς κράτος, ἐκστρατεῖες καὶ καμπάνιες κατὰ τοῦ καπνοῦ μου, ὅταν δὲν κάνεις τίποτα γιὰ τὶς παράνομες χωματερές, γιὰ τὶς ὁποῖες πληρώνουμε καὶ πρόστιμα, πέρα ἀπὸ τὴ ζημιὰ στὴ δημόσια ὑγεία, ὅταν διαιωνίζεις τὸ ἔγκλημα τοῦ Ἀσωποῦ, ὅταν τὸ μόνο μέτρο ποὺ παίρνεις κατὰ τοῦ θανατηφόρου φωτοχημικοῦ νέφους εἶναι ... νὰ ἀνεβάζεις τὰ ὅρια συναγερμοῦ (!!!), ὅταν ἐπιτρέπεις ἀκόμα νὰ λειτουργοῦν ρυπογόνες βιομηχανίες μέσα σὲ ἀστικὲς κατοικημένες περιοχὲς καὶ ἀνέχεσαι τὰ λύματά τους χωρὶς ἔστω ἕνα πρόστιμο...
Καὶ σαφῶς ὑποκριτικὸ εἶναι νὰ σιγοντάρουν καὶ κάποιοι φανατικοὶ ἀντικαπνιστές, ποὺ δὲν ἔκαναν καὶ δὲν κάνουν τὸ παραμικρὸ γιὰ νὰ ἀλλάξει αὐτὴ ἡ πολιτικὴ ἀπὸ τὸ κράτος.
Ἀλλὰ ἡ ἀμερικανιὰ φαίνεται ὅτι ἔχει γίνει γιὰ τὰ καλὰ τρόπος ζωῆς στὸ Ἑλλάντα, ποὺ κατάντησε 53η πολιτεία τῶν ΗΠΑ (λάθος: 54η. Συνέχεια ξεχνάω τὴ Βρετανία γμτ!)
Μήγαρις ἔχω ἄλλο στὸ νοῦ μου, πάρεξ ἐλευθερία καὶ γλῶσσα; (Διονύσιος Σολωμός)

[i][color=#FF0040]Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Μόνο LaTeX ┃ Ἀγγλικά: Καλά
Άβαταρ μέλους
monkgr
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sokoban4ever » 02 Αύγ 2010, 15:54

the_eye έγραψε:@sokoban4ever
Όταν ο καπνός σου μπαίνει στο ρουθούνι μου εμένα μου παραβιάζεις τον χώρο μου. Τι το υποκριτικό έχει αυτό ;

Το να κατηγορούμε εξαερισμόυς μόλυνση ατμόσφαιρας κτλ κτλ αυτά είναι ...

αχ αχ αχ άιντε άιντε...
Να το πω αλλιώς
το θέμα του καπνίσματος είναι ένα άλλοθι
για να μαθαίνουμε να δεχόμαστε νόμους που απαγορεύουν προσωπικά πράγματα βίτσια και τα λοιπά ( το κάπνισμα είναι ένα ΒΙΤΣΙΟ)
αυτό είναι απαράδεκτο και όχι ο καπνός του γείτονα που σου είρθε στο ρουθούνι
δεν είναι αυτό που βλέπουμε ότι μας ενοχλεί (ο καπνός) αυτό που είναι το πρόβλημα αλλά αυτό που δεν βλέπουμε
πχ ο καπνός εργοστασίων κλπ ..
Άμα δεν καταλαβαίνεις τι θα πει άλλοθι
ψάξε στο google...

Έυκολο είναι η κοινωνία να το παίζει υπεύθυνη ( με το να λέει εσύ φταίς που καπνίζεις )
Η πολιτεία έχει ευθύνες και κυρίως υποχρεώσεις συνολικές ΚΑΙ δεν μπορεί να τις παρακάμπτει και περιορίζει
με φτηνές προπαγάνδες εναντίων του "κακού" τσιγάρου...το οποίο μάλιστα τις δίνει και ένα σωρό λεφτά
και ακριβαίνει συνέχεια....

Ναι ζούμε και πληρώνουμε φόρους και πρέπει απαιτούμε να θεραπευτεί ο καρκίνος !!!!!!
και όχι να λέμε τέτοιες βλακείες πχ του τύπου " με ενόχλησε κύριε αστυνομικέ το ρουθούνι ο καπνός του γείτονα"
Αισχος...!!!!

Ξυπνάτε ρε !!!!!!!
Το τσιγάρο κάνει κακό αλλά ποιό πολύ κακό κάνει η ΣΥΓΧΥΣΗ.
Θέλουμε και μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη ζωή και όσο θα ζούμε θα προσπαθούμε να την αποκτήσουμε ακόμα και αν πεθάνουμε προσπαθώντας, και αν κάποια στιγμή λιγίσουμε έχουμε το επίπεδο να πούμε κουράστηκα λίγο να ,να ξαποστάσουμε , ώστε να συνεχίσουμε πάλι δυνατοί ξανά.

Μήνυμα με αγάπη και αληλλεγγύη σε όλους τους ανθρώπους από όλους τους λαούς , ιδίως του Ελληνικού.
Άβαταρ μέλους
sokoban4ever
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό emmsarris » 02 Αύγ 2010, 15:58

42% Όχι??????????????
Η πλειοψηφία...?????
Χαίρομαι!
Spoiler: show
⇛ Linux:Μαθαίνω┃Προγραμματισμός:DVF77 :lol: στη σχολή┃Αγγλικά:Καλά┃Ιταλικά:Μέτρια┃Γαλλικά:Λίγα
Desktop ubuntu 20.04
Intel Celeron G3900@2.8GHz┃8GB RAM(2400MHz)┃AsRock H110M-HDV┃LG 22MT84DFs@1920x1080
Laptop ubuntu 20.04
HP Probook 430 G2: Intel Core i5 4200 @1,7GHz┃Intel HD 4400┃8GB RAM DDR3(1600MHz)┃1TB SSD SAMSUNG 860 EVO
Άβαταρ μέλους
emmsarris
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Περί ανέμων