Για να γνωριστούμε...

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: Για να γνωριστούμε...

Δημοσίευσηαπό linuxman » 22 Οκτ 2008, 16:17

Και που είσαι ακόμα όταν ανακαλύψεις ότι μπορείς να αλλάζεις τα φώτα στα αρχεία συστήματος εδώ όταν στο άλλο δεν ξέρεις καν που είναι και δεν μπορείς να τα πειράξεις , γιατί θα βγάλει το Blue Screen of Death
:lol: :lol: :lol:

Υ.Γ. Καλώς όρισες στον όμορφο κόσμο του Λίνουξ !!!
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dkaraflos » 27 Οκτ 2008, 04:50

Γεια σας,με λενε Δημο,ειμαι 21 και σπουδαζω οικονομικα στην Αθηνα(ελεεινη επιστημη :lol: ).Ασχολουμε με το linux απο το μαϊο,οταν ειχα τα window$ και το κακο ειχε παραγινει. :evil:
Δηλαδη,κολαγα ιους για πλακα :twisted: ,με το που ανοιγα τον υπολογιστη μου,αρχιζανε διαφορα σφαλματα,τα προγραμματα κολαγανε.Ειχα σπαει ρεκορ τοτε(γυρο στα 10 format σε 8 μερες :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
με το linux θα ειχα ασχοληθει πολυ νωριτερα,αλλα οσους ειχα ρωτησει(δεν ειχαν linux αυτοι που ειχα ρωτησει) μου λεγανε οτι δεν μπορεις να κανεις τιποτα,δεν μποριες π.χ.να αντιγραψεις cd και τετοια.Αλλα επειδη ειχα μπουχτησει μπενω στο youtube και βλεπω ενα βιντεακι με ubuntu 8.04 και compiz-fusion και ειχα μεινει :o :shock:
Με το που εβαλα linux βρηκα την υγεια μου, :D.
Τελος, χθες ειχα παει σε net να πεξω καμια dota(παιχνιδι που πεζεται στο internet με αλλους )και καθως επεζα κανα μισαωρο,βγαζει μπλε οθονη(κλασικα),και με πεταει εξω,ε σημερα τα window$ τα εβγαλα τελειως,και ουτε θελω να τα ξαναδω. :)
Αυτα :)
Επίπεδο Γνώσεων: Linux:χαμηλο/Προγραμματισμός: Όχι/Αγγλικά:Μέτρια/
Ubuntu 8.10 64 bit
tyrbo-x:intel core 2 duo T5800 2 ghz/4 gb ram/geforce 9300m gs/καρτα ηχου,realtek high definition audio
dkaraflos
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό stivakos » 30 Οκτ 2008, 21:22

Πρώτο μου post, αλλά ήδη αισθάνομαι σαν το σπίτι μου.
Είμαι χρήστης ubuntu εδώ και 2 1/2 χρόνια. Εξού και η αίσθηση ότι αισθάνομαι σαν το σπίτι μου.
Είμαι αηδιασμένος από χρήστες γνωστού forum ως προς την αντιμετώπισή τους προς το ubuntu. Απίστευτη εμπάθεια. Τέσπα.
Θα τα λέμε.
stivakos
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό odessa » 02 Νοέμ 2008, 04:42

Καλησπέρα κι από μένα , χαιρετώ την κοινότητα.
Δουλέυω δοκιμαστικά το 8.04 με wubi εδώ και 3 μήνες σε laptop και desktop και έχω μείνει κατενθουσιασμένος απλά δεν είχα χρόνο και γνώσεις να ασχοληθώ με πιο μόνιμη εγκατασταση κάτι που θα κάνω στις επόμενες μέρες.
See YA!!!
odessa
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό spor_os » 03 Νοέμ 2008, 13:37

Πρώτο Post και από εμένα.
Παρακολουθώ αρκετό καιρό.
Είμαι χρήστης linux και ειδικότερα του ubuntu εδώ και ένα χρόνο (από την έκδοση 7.04)
Πέρασα δοκιμαστικά στην 8.10 και ίδωμεν.
Θα τα λέμε συχνά.
spor_os
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό hermes0710 » 03 Νοέμ 2008, 16:32

Hi all.

Είμαι καιρό χρήστης διάφορων διανομών αλλά τα τελευταία 2 χρόνια κυρίως Ubuntu. Καλώς σας βρήκα :roll:
Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Καλό / Προγραμματισμός: Ναι / Αγγλικά: Καλά
Ubuntu Intrepid Ibex (8.10)
Άβαταρ μέλους
hermes0710
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό fiznas.myopenid.com » 04 Νοέμ 2008, 11:51

Καλημέρα και από εμένα, ονομάζομαι Κωνσταντίνος και είμαι μηχανικός ηλεκτρονικός.
Είχα δοκιμάσει ubuntu απο την έκδοση 6.04 αλλά δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα.
Δεύτερη ευκαιρία τώρα στο 8.10 και καλώς σας βρήκα!
fiznas.myopenid.com
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ilpara » 04 Νοέμ 2008, 12:48

Με χαρά είδα ότι αρκετοί δεν είστε εντελώς νέοι σε linux.
Ρίχτε μια ματιά στον οδηγό της υπογραφής μου και ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ να βοηθάτε νέους χρήστες. Συχνά τα προβλήματα είναι απλά και μπορεί να απαντήσει-βοηθήσει ακόμη και άπειρος χρήστης. Η δραστηριοποίηση στη κοινότητα είναι σημαντική ;)
*Oδηγίες προς Nεοεισερχόμενους*ΟδηγοίLive chat (IRC)
⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
⇛ Ubuntu 12.04 32bit
⇛ Dell M4300: T7500 (2.2GHZ 4MB) ┃ 2GB ┃ NVIDIA Quadro FX 360M (256MB) ┃ Intel 4965 ┃ 15.4" WUXGA
Άβαταρ μέλους
ilpara
powerTUX
powerTUX

IRC: ilpara
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό blackcoatman » 10 Νοέμ 2008, 20:23

Hello :) Με λένε Κώστα, είμαι 23 και είμαι καλα. :geek:

Κι εγώ ξεκίνησα να ασχολούμαι συστηματικά με linux από το Ubuntu 6.04, αντιμετωπίζοντας μία κόλαση προβλημάτων με τον ήχο :P στην οποία προσπάθησα να επιβιώσω και από προσωπικό ενδιαφέρον με τον ήχο και τη μουσική και λόγω σχολής που έχει σχέση με Μουσική Τεχνολογία, οπότε και άρχισα να ψάχνομαι γύρω από τον τομέα σε Linux, μέχρι που πρόσφατα ξεκίνησα πτυχιακή εργασία με θέμα "Παραγωγή 3D Animation και Ηχητική Επένδυσή του με Εργαλεία Ανοιχτού Κώδικα" και ελπίζω κάποτε να την τελειώσω ;)

Για ένα μεγάλο διάστημα είχα κάνει χόμπυ μου την εγκατάσταση - επανεγκατάσταση διαφόρων διανομών :mrgreen:

Ακόμα παλαιότερα από Ubuntu είχε τύχει να δοκιμάσω και μία έκδοση Mandrake Linux (νυν Mandriva) που έδινε το Ελληνικό Linux Format... Αλλα θυμάμαι ότι 1) Δεν μπορούσα να κάνω πολλά, 2) Ήταν κακάσχημη :P

(και λίγα δάκρυα) Νομίζω πως αυτό που με τράβηξε αρχικά στο Linux είναι ότι μου θύμιζε κάτι από τον καιρό που είχα Amiga... Κι ας ήμουν μικρός σε σχέση με άλλους, πραγματικούς Amigάδες...
blackcoatman
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό nikosal » 11 Νοέμ 2008, 01:18

Καλωσήρθες Κώστα... Καλή επιτυχία με την πτυχιακή. Σε ποια σχολή μουσικής τεχνολογίας; Μια τέτοια είχε στο Ληξούρι, θυμάμαι καλά;

Μια και έχεις μακρά εμπειρία με τις διανομές, μη διστάσεις να πάρεις μέρος στις συζητήσεις, βοηθώντας με τις ερωτήσεις που μπορείς να απαντήσεις, ακόμα και αν δεν είσαι 100% σίγουρος (αρκεί να το λες!)

Καλή συνέχεια!
Desktop στο σπίτι: ubuntu 14.04 σε AMD Athlon II 435X3 (αναβάθμιση) με Samsung SSD 500GB
Desktop στην εργασία windows xp (δυστυχώς!)
Laptop: ubuntu 13.10 σε i3 (new install) με Samsung SSD 250GB
Netbook των τέκνων: lubuntu 13.10 σε Atom 450 (new install)
Smartphone: Android 4.1.2 Jelly Bean σε Samsung Nexus S
Tablet: Android 4.4.2 KitKat σε LG G pad 8.3
Άβαταρ μέλους
nikosal
Ubuntistas
Ubuntistas

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Περί ανέμων