Off topic:
Προς τους διαχειριστές του forum: Αν θεωρείτε ότι το δημοσίευμα είναι προκλητικό, θίγει καταστάσεις ή οτιδήποτε, παρακαλώ να το διαγράψετε.
Έχω μια κακή συνήθεια, από τότε που εγκατέστησα linux, κάθε τόσο να διαβάζω νέα από το liferea. Έχω τις δικές μου ροές, αλλά δεν έχω σβήσει κι αυτές που περιλαμβάνονται ήδη. Εκεί λοιπόν μου έκανε την εντύπωση ένα άρθρο και γι' αυτό το παρεθέτω:
http://blogs.gnome.org/uraeus/2010/02/1 ... is-greece/
Τώρα ποιές είναι οι ενστάσεις μου? Από που κι ως που σ' ένα blog του gnome, δημοσιεύεται ένα τόσο περίεργο, προπαγανδιστικό και αν μη τι άλλο προσβλητικό άρθρο, με αυθαίρετα συμπεράσματα, που έχει πολιτική χροιά, δεν αφορά το gnome καθαυτό ή το linux και την τεχνολογία κατ' επέκταση. Έχει ο κόσμος του linux πολιτική θέση? Κι αν μη τι άλλο αφού μιλάμε για ανοικτό κώδικα και ανοικτό λογισμικό, ανιδιοτελή βοήθεια σε όποιο μέλος μας χρειάζεται, πως μπορούμε να μιλάμε για κλειστά σύνορα και άρνηση βοήθειας?
Δεν απάντησα στον τύπο που το έγραψε, αν και την έχω έτοιμη, καθώς ήθελα να δω αντιδράσεις από την κοινότητα.
Προς Θεού! ΌΧΙ εθνικιστικές φανφάρες, και αναφορές του στύλ "Είμαστε οι καλύτεροι" "Όταν εμείς διδάσκαμε επιστήμες αυτοί ζούσαν σε σπηλιές" "Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει" και λοιπά... Δεν είναι στόχος μου να πυροδοτήσω το εθνικό ή εθνικιστικό φρόνημα του καθενός. Απλά στο δημοσίευμα ο τόνος του και η άγνοιά του ή μάλλον η παραπληροφόρησή του με ενόχλησαν.